Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Μια σταδιοδρομία που κάνει μια διαφορά

Το Κολλέγιο της Νέας Σκοτίας της Παιδαγωγικής είναι ένα μη κερδοσκοπικό εκπαιδευτικό περιβάλλον εποπτευόμενο από ένα Διοικητικό Συμβούλιο. Στο Κολλέγιο Νέας Σκοτίας της Παιδικής Αγωγής, είμαστε υπερήφανοι που θέτουμε τα θεμέλια για την προσωπική και επαγγελματική εξέλιξη των μαθητών μας.

Η NSCECE προσφέρει ένα δίπλωμα διάρκειας δύο ετών για την εκπαίδευση στην παιδική ηλικία (ECE) που βασίζεται σε αρκετές δεκαετίες έρευνας και αναπτυξιακής πρακτικής. Οι σπουδαστές που συμμετέχουν στο πρόγραμμα εισάγονται σε διάφορα μαθήματα που ασχολούνται με παιδιά, οικογένειες και το επάγγελμα του ECE και θα αποκτήσουν τις γνώσεις, τις πρακτικές και τις δεξιότητες που θα αναπτύξουν υψηλή αυτοεκτίμηση, ανεξαρτησία και αρχές κοινωνικών ευθυνών.

Το επίκεντρο των σπουδών τους θα είναι ο σχεδιασμός, η εφαρμογή και η αξιολόγηση αναπτυξιακά κατάλληλων ιδεών του προγράμματος σπουδών σε μια προσπάθεια υποστήριξης της ανάπτυξης και ανάπτυξης των παιδιών από τη βρεφική ηλικία μέχρι την ηλικία των 12 ετών. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 870 ώρες τάξης και 600 ώρες πρακτικής άσκησης. Οι σπουδαστές που χρειάζονται ευελιξία στο πρόγραμμά τους μπορούν να εγγραφούν σε μαθήματα βραδινής φοίτησης με μερική απασχόληση.

Οι απόφοιτοι βρίσκουν απασχόληση σε ποικίλα περιβάλλοντα, συμπεριλαμβανομένων κέντρων παιδικής μέριμνας, σχολείων, ιδιωτικών ημερήσιων περιποιήσεων, νηπιαγωγείων, αναπτυξιακών κέντρων. Πάνω από το 95% των αποφοίτων της NSCECE βρίσκουν την απασχόληση της ECE μετά την αποφοίτησή τους.

Οι απόφοιτοι της NSCECE δεν μπορούν να υποβάλουν αίτηση για μεταπτυχιακές σπουδές μετά την αποφοίτησή τους. Οι διεθνείς πτυχιούχοι μας μπορούν να περάσουν από άλλα ρεύματα όπως το πρόγραμμα Atlantic Pilot εάν θέλουν να εργαστούν και να παραμείνουν στον Καναδά.

Το πρόγραμμα μπορεί να ληφθεί με πλήρη ή μερική απασχόληση. Η οικονομική βοήθεια είναι διαθέσιμη.

118217_pexels-photo-1462630.jpegAnastasiya Gepp / Pexels

Ιστορία

Το 1970, το Παιδικό Κέντρο του Αγίου Ιωσήφ ίδρυσε το πρώτο Καναδικό πρόγραμμα του Ατλαντικού στην Παιδική Εκπαίδευση. Το πρόγραμμα εξελίχθηκε από ένα τριήμερο σε ένα πρόγραμμα διάρκειας δέκα μηνών. Τον Μάιο του 1997, το Κολλέγιο της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Αγίου Ιωσήφ έγινε μια ξεχωριστή οντότητα από το Κέντρο Παιδιών του Αγίου Ιωσήφ.

Το 2000, προκειμένου να διασφαλιστεί η αναγνώριση του διπλώματος σε επαρχιακά σύνορα, το πρόγραμμα επεκτάθηκε σε διάρκειας δύο ετών. Το Πρόγραμμα Διπλώματος είναι αδειοδοτημένο από το Τμήμα Εργασίας και Ανώτατης Εκπαίδευσης της Nova Scotia και έχει εγκριθεί από το Τμήμα Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης Νωής Παιδείας της Nova Scotia .

Το 2008, το Κολλέγιο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Αγίου Ιωσήφ άλλαξε το όνομά του στο Κολλέγιο Νέας Σκοτίας της Παιδαγωγικής της Νέας Γενιάς (NSCECE).

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Δίπλωμα

Nova Scotia College of Early Childhood Education (NSCECE)

Η NSCECE παρέχει διπλό δίπλωμα στην Παιδική Εκπαίδευση. Το πρόγραμμα μπορεί να ληφθεί με πλήρη ή μερική απασχόληση. Το επικαιροποιημένο Πρόγραμμα Σπουδών περιλαμβάνει περ ... [+]

5 Λόγοι για συμμετοχή στο πρόγραμμα ECE της NSCECEΗ NSCECE έχει 50 χρόνια εμπειρίας στην εκπαίδευση επαγγελματιών παιδιών στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση.Ένα δίπλωμα NSCECE μπορεί να ανοίξει πόρτες για την ανταμοιβή των σταδιοδρομιών σε κέντρα παιδικής μέριμνας, κέντρα οικογενειακών πόρων, προσχολικά προγράμματα σε δημόσια σχολεία, οικογενειακές φροντίδες για παιδιά, κλπ.Πάνω από το 95% των αποφοίτων μας που αναζητούν εργασία ECE μισθώνονται μετά την αποφοίτηση.Επειδή η NSCECE είναι ιδιωτικό ίδρυμα, τα δίδακτρα είναι λιγότερα από άλλα ιδρύματα.Οι απόφοιτοι της NSCECE μπορούν να μεταφέρουν 6.5 μονάδες στο Πανεπιστήμιο του Mount Saint Vincent για να αποκτήσουν πτυχίο Τεχνών στις σπουδές παιδιών και νέων.... [-]
Καναδάς Halifax
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Early Childhood Education at NSCECE

Address
Halifax, Nova Scotia, Καναδάς