Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ο Flight Centre Αγίου Θωμά παρέχει εξατομικευμένες, επαγγελματική κατάρτιση πτήσης σε ένα χαλαρό και φιλικό περιβάλλον. ώριμη, αφιερωμένο, την καριέρα μας Flight εκπαιδευτές σας προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα εμπειριών της πτήσης. Είτε σας ενδιαφέρει πετούν για ψυχαγωγικούς ή να επιλέξετε αεροπορία ως μια καριέρα, το σχολείο πτήσης μπορεί να σας βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων σας.

Το αεροδρόμιο βρίσκεται στην εθνική οδό # 3, 4 χλμ ανατολικά του Highbury Ave., μόλις 15 λεπτά νότια της Highway # 401. Εύκολα προσβάσιμο, παρέχει ένα μη κορεσμένο περιβάλλον πτητικής εκπαίδευσης. Τα γραφεία σχολείο βρίσκεται στο Κέντρο Εκπαίδευσης Πτήσεων και οι τάξεις του εδάφους σχολείο που πραγματοποιήθηκε στο χώρο του ξενοδοχείου.

Η Flight Centre Αγίου Θωμά παρέχει εξατομικευμένες, επαγγελματική κατάρτιση πτήσης σε ένα χαλαρό και φιλικό περιβάλλον. ώριμη, αφιερωμένο, την καριέρα μας Flight εκπαιδευτές σας προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα εμπειριών της πτήσης.

Ιδρύθηκε το 1996, το Flight Centre Αγίου Θωμά προσφέρει εκπαίδευση πτήση από την ερασιτεχνική Pilot άδεια έως άδεια επαγγελματία χειριστή και βαθμολογίες Multi-κινητήρα Μέσο. Η Flight Centre έχει χορηγηθεί το καθεστώς του "Ιδιωτική Career College» στο πλαίσιο του νόμου για την ιδιωτική καριέρας Κολέγια, το 2005, παρέχοντας πλήρη κατάρτιση των επαγγελματιών πιλότων και Flight εκπαιδευτές. License # 103072.

Ένα πρόγραμμα πτητικής εκπαίδευσης θα πρέπει να προσαρμοστεί ώστε να ταιριάζει το πρόγραμμά σας. Τρεις Class 1 εκπαιδευτές είναι διαθέσιμες για να διδάξουν τα ταμεία Flight Instructor Αξιολόγηση και η ουρά τροχό είναι επίσης διαθέσιμα.

Γιατί Fly;

Κάνουν τη ζωή πιο ενδιαφέρουσα! Κάντε τον εαυτό σας πιο ενδιαφέρουσα! Γίνει πιλότος. Αγκαλιάστε τη συγκίνηση της μεγάλης άγνωστη. Μαθαίνοντας να πετούν είναι μια πρόκληση, ανταμείβοντας περιπέτεια που θα διευρύνετε τους ορίζοντές σας.

Εκτός από την απόκτηση νέων δεξιοτήτων, πέταγμα είναι διασκέδαση, ασφαλή και οικονομικά προσιτή. Τι ένας πολύ καλός τρόπος για να ταξιδέψουν. Ζήστε την ελευθερία να πάει όπου θέλετε, όταν θέλετε. Ένα Σαββατοκύριακο get-a-τρόπο ή μια ημερήσια εκδρομή είναι λιγότερο αγχωτική και πιο διασκεδαστικό.

Οι ευκαιρίες σταδιοδρομίας επέκταση.

"Κοιτάζοντας μακρύτερα προς τα κάτω, θα πρέπει ακόμα να αντιμετωπίσει την προβλεπόμενη έλλειψη εκπαιδευμένου πληρώματος πτήσης. - Στις τάξεις των νέων πιλότων μαθητή να παραμείνει στην μαλακή πλευρά ως τη συνταξιοδότηση αργαλειούς για εκείνους σε θέση τώρα"

απόφοιτοι Rob Seaman ΦΤΕΡΑ Περιοδικό Νοέμβριος του 2009 Πολλοί Αγίου Θωμά Flight Centre έχουν φθάσει entry-level θέσεις σε εμπορικές αερομεταφορές .... Αεροφωτογράφιση, πυρανίχνευση, φορτηγών και επιβατικών υπηρεσιών και πιλοτικά ψεκασμού. Αφιερωμένο, φοιτητές πλήρους φοίτησης μπορούν να επιτύχουν την εμπορική τους Πιλοτική άδεια 12-18 μήνες. Πού θα είναι σε αυτό το διάστημα;

Έχουμε εκπληρώσει τα όνειρά αν θέλετε να πετάξετε για ψυχαγωγικούς ή να γίνει ένα επαγγελματία χειριστή.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα

St.Thomas Flight Centre

Είτε θέλετε να πετάξετε για ψυχαγωγικούς ή να γίνει ένα επαγγελματία χειριστή, το Flight Centre Αγίου Θωμά είναι αρκετά μεγάλη για να σας εξυπηρετήσει και αρκετά μικρό γι ... [+]

Απόκτηση άδειας χειριστή αποτελείται από δύο μέρη:

Εν πτήσει εκπαίδευση σας βοηθά να μάθουν και να καταλάβουν την απόδοση του αεροσκάφους σας. Η αρχική εκπαίδευση πτήση εκτελείται διπλή, με εκπαιδευτή, έως ότου έχετε επιτύχει ένα επίπεδο ικανότητας που σας επιτρέπει να εξασκηθείτε σόλο. Το χρονικό διάστημα που απαιτείται για να φτάσει σε αυτό το στάδιο θα εξαρτηθεί από την ικανότητα και τη συχνότητα της εκπαίδευσής σας.... [-]

Καναδάς Άγιος Θωμάς
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Location address
44989 Talbot Line, RR#3
Saint Thomas, Οντάριο, N5P 3S7 CA