Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχολική περιγραφή

Η γαστρονομία προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επαγγελμάτων και όλοι οι σπουδαστές που επιθυμούν να κατευθύνουν τις σπουδές τους προς τις μαγειρικές τέχνες ή να θελήσουν να αξιοποιήσουν τις υπάρχουσες γνώσεις τους μαζί με εξαιρετικούς εκπαιδευτές με πλούσια εργασιακή εμπειρία και θεωρητικές γνώσεις είναι ευπρόσδεκτοι στο Kul IN . Kul IN σκοπεύει να δώσει στους φοιτητές μια μεγάλη γκάμα μαγειρικής γνώσης, τη βιομηχανία τροφίμων και τη γαστρονομία. Για να εξασφαλίσουμε ότι οι μαθητές μας έχουν τελειοποιήσει όλες τις απαραίτητες δεξιότητες για να εργαστούν σε ένα ποιοτικό εστιατόριο, ξεκινάμε καλύπτοντας σημαντικά θεμέλια που όλοι οι μαθητές, ανεξάρτητα από το εκπαιδευτικό τους υπόβαθρο, πρέπει να περάσουν. Στο πλαίσιο αυτού του προγράμματος, οι μαθητές μαθαίνουν για τη θερμική και μηχανική επεξεργασία τροφίμων, αναγνωρίζοντας ποιοτικά συστατικά, συνδέοντας τα καρυκεύματα με τα συστατικά, δημιουργώντας ποιοτικά μενού εστιατορίων, τακτοποιώντας και σερβίροντας πιάτα, επαγγελματικά πρότυπα μαγειρέματος, αποθήκευση τροφίμων, μερίδες τροφίμων και ιστορία της γαστρονομίας.

Οραμα

Kul IN στόχος του Kul IN είναι να αναπτύξει ένα εκπαιδευτικό κέντρο με έμφαση στη δημιουργικότητα, την έρευνα και την προώθηση της σύγχρονης κουζίνας και των μαγειρικών τεχνολογιών. Μέσα από την εκπαίδευση επαγγελματιών μάγειρα, ζαχαροπλαστών και επαγγελματιών σε άλλους κλάδους της γαστρονομίας. Κατασκευάζουμε ένα Ινστιτούτο που είναι ένα μοναδικό μέρος για τους σεφ, τους ιδιοκτήτες εστιατορίων, τους διαχειριστές και τα μαγειρικά μέσα ενημέρωσης για να εκπαιδεύσουν και να ανανεώσουν τις γνώσεις τους και να μάθουν τι είναι καινούργιο στον κόσμο των τροφίμων, των ποτών και των επιδορπίων.

Διεθνή Πιστοποιητικά

Προκειμένου να προσφέρουμε στους μαθητές μας μια πλήρη εμπειρία στη μελέτη της γαστρονομίας και της κουζίνας της Ιταλίας, δημιουργήσαμε κοινά προγράμματα με την παγκοσμίου φήμης μαγειρική σχολή ALMA, La Scuola Internazionale di Cucina Italiana .
Culinary Institute Kul IN και ALMA La Scuola Internazionale di Cucina Italiana έχουν αναπτύξει με επιτυχία δύο κοινά προγράμματα: "Επαγγελματικό Κουτάλι Ιταλικής Κουζίνας" και "Επαγγελματικό Σεφ Ζαχαροπλαστικής Ιταλικών Επιδόρπια". Μέσω εντατικών και δυναμικών μελετών που πραγματοποιούνται εν μέρει στο Σισάκ και εν μέρει στο Colorno της Ιταλίας, οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν ανεκτίμητη διεθνή εμπειρία και να γίνουν αληθινά βυθισμένοι στον πολιτισμό που έχει διαμορφώσει αυτή την παγκοσμίως γνωστή κουζίνα. Εκτός από τις ώρες πρακτικής εξάσκησης, πρακτικής εξάσκησης και πρακτικής άσκησης, οι φοιτητές θα λάβουν επίσης πρακτική άσκησης διάρκειας αρκετών μηνών, όπου θα αποκτήσουν εμπειρία εργασίας σε ελίτ εστιατόρια και ζαχαροπλαστεία. Οι ευκαιρίες δικτύωσης είναι ατελείωτες και ανοίγουν τις πόρτες σε πιθανές θέσεις εργασίας καθώς οι σπουδαστές αποδεικνύονται ικανοί μαγειρέτες στον πραγματικό κόσμο της γαστρονομίας υψηλού επιπέδου.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Αγγλικά
ιταλικός

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:


Culinary Institute Kul IN

Culinary Institute Kul IN και το σχολείο συνεργατών ALMA la Scuola Internazionale di Cucina Italiana προσφέρουν ένα διεθνές κοινό πρόγραμμα για φοιτητές που ενδιαφέρονται ... [+]

Culinary Institute Kul IN και το συνεργαζόμενο σχολείο ALMA la Scuola Internazionale di Cucina Italiana προσφέρουν ένα νέο διεθνές κοινό πρόγραμμα για φοιτητές που ενδιαφέρονται να ειδικευτούν επαγγελματικά στην ιταλική κουζίνα. Αυτό το πρόγραμμα διάρκειας 10 μηνών έχει ως στόχο να παράγει πλήρως εκπαιδευμένους επαγγελματίες μάγειρες που ειδικεύονται στην τέχνη της ιταλικής κουζίνας. Το μοναδικό πρόγραμμα σπουδών δίνει στους φοιτητές την ευκαιρία να εξασκήσουν τις νέες δεξιότητές τους, τις οποίες έχουν αποκτήσει μέσω εντατικών μαθημάτων στο Kul IN και το ALMA , με την εισαγωγή σε ελίτ ιταλικά εστιατόρια και ξενοδοχεία. Το Interning στο εξωτερικό δίνει στους μαθητές την ανεκτίμητη ευκαιρία να δικτυωθούν διεθνώς και να συνδεθούν με μερικούς από τους πιο επιτυχημένους σεφ στην Ιταλία και στον κόσμο. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΜΑΓΕΙΡΙΚΟ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ... [-]

Κροατία Sisak
Οκτώβριος 2019
Αγγλικά,ιταλικός
Πλήρης παρακολούθηση
10 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Culinary Institute Kul IN

Το μάθημα Culinary Arts είναι το πρόγραμμα ναυαρχίδων μας και είναι ιδανικό για όσους σχεδιάζουν μια επαγγελματική καριέρα στη μαγειρική βιομηχανία ή εξετάζουν μια αλλαγή ... [+]

Μάθημα: Μαγειρικές Τέχνες

Κατά τη διάρκεια αυτού του διμήνου πρόγραμμα, οι συμμετέχοντες θα λάβουν μια ευρεία και έντονη εκπαίδευση στην επαγγελματική μαγειρική και ζαχαροπλαστική. Το δυναμικό πρόγραμμα μαθημάτων προορίζεται για άτομα που επιθυμούν να βελτιώσουν τις γαστρονομικές τους ικανότητες ή που κατευθύνονται προς καριέρα στην επαγγελματική γαστρονομία. Το πρόγραμμα υιοθετεί μια πρακτική προσέγγιση της τεχνικής μαγειρέματος, με μαθήματα καθημερινής μαγειρικής που συμπληρώνουν μαθήματα, καθώς και διάφορα ταξίδια σε τοπικά κέντρα παραγωγής τροφίμων και διαλέξεις επισκεπτών από επισκέπτες κροατικών και διεθνών σεφ. Οι μαθητές θα πρέπει να έχουν τις βασικές γνώσεις που απαιτούνται για να αρχίσουν να εργάζονται σε ένα μαγειρικό επάγγελμα. Οι μαθητές θα μάθουν για τη θερμική και μηχανική επεξεργασία τροφίμων, την αναγνώριση της ποιότητας των συστατικών, την προετοιμασία της σύνδεσης, την εργασία με το μαχαίρι, τη δημιουργία ποιοτικών μενού εστιατορίων, την προετοιμασία και το σερβίρισμα πιάτων, τα επαγγελματικά πρότυπα μαγειρέματος, τα μερίδια τροφίμων, τη διατήρηση τροφίμων και την ιστορία της γαστρονομίας. Μαζί με τις επαγγελματικές δεξιότητες που μαθαίνουν οι μαθητές κατά τη διάρκεια αυτού του προγράμματος, θα έχουν επίσης την ευκαιρία να συναντήσουν επιτυχημένους σεφ που εργάζονται στη σύγχρονη γαστρονομία και να σχηματίσουν ένα δίκτυο με επαγγελματίες του κλάδου. Ανακαλύψτε το πάθος σας προς τη γαστρονομία μέσω του δικτύου σπουδαστών Kul IN . ... [-]

Κροατία Sisak
Αύγουστος 2019
Αγγλικά,ιταλικός
Πλήρης παρακολούθηση
2 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Culinary Institute Kul IN

Αυτό το εντατικό δίμηνο πρόγραμμα στα σύγχρονα είδη ζαχαροπλαστικής και ζαχαροπλαστικής έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους φοιτητές μια σταθερή βάση και προηγμένες τεχν ... [+]

Το ευρύ φάσμα των προϊόντων ζαχαροπλαστικής που έχουν φτάσει στην αγορά δημιούργησε την ανάγκη μελέτης γλυκών και επιδόρπια ως μιας δικής τους οργάνωσης μέσα στις μαγειρικές τέχνες. Δεδομένου ότι οι κλασικές τεχνικές ζαχαροπλαστικής έχουν εξελιχθεί με τη σύγχρονη τεχνολογία που διαμορφώνει τώρα τον κόσμο της γαστρονομίας, ο γλυκός αυτός μαγειρικός κλάδος προσφέρει εκτεταμένο υλικό μελέτης. Λόγω της αυξανόμενης δημοτικότητας και ζήτησης για εκπαιδευμένους επαγγελματίες στον τομέα αυτό, το Culinary Institute Kul IN δημιούργησε ένα επαγγελματικό πρόγραμμα ζαχαροπλαστικής για σύγχρονες γλυκίσματα.... [-]

Κροατία Sisak
Αύγουστος 2019
Αγγλικά,ιταλικός
Πλήρης παρακολούθηση
2 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Culinary Institute Kul IN

Γνωρίζατε ότι το σταφύλι Zinfandel προέρχεται από την Κροατία; Ιστορικά, η Κροατία έχει μακρά και στενή σχέση με το κρασί και οι αμπελώνες είναι γεμάτοι με αυτόχθονες ποι ... [+]

Η σύγχρονη κουλτούρα του φαγητού είναι αδιανόητη χωρίς κρασί και άλλα αλκοολούχα ποτά που έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και της καθημερινής ζωής. Ο σωστός χειρισμός και η αποθήκευση, η γνώση της κουλτούρας του κρασιού και η ιστορία του, καθώς και οι δεξιότητες παρουσίασης και επικοινωνίας ποιότητας απαιτούνται για την επαγγελματική δουλειά με το κρασί. Μαζί με την εκμάθηση των προτύπων του wine bon ton, οι sommeliers πρέπει να ακολουθήσουν τις νέες τάσεις στην επιχείρηση, επειδή το κρασί είναι ένα ζωντανό προϊόν και απαιτεί συνεχή γευσιγνωσία, εξέταση και έρευνα.... [-]

Κροατία Sisak
Ιούλιος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
50 ώρες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Culinary Institute Kul IN

Αν θέλετε να συνειδητοποιήσετε το πάθος σας για γαστρονομία, να αναπτύξετε επαγγελματικές δεξιότητες μέσα από ολοκληρωμένα μαθήματα και πρακτική εξάσκηση και να ζήσετε τη ... [+]

Αν θέλετε να συνειδητοποιήσετε το πάθος σας για γαστρονομία , να αναπτύξετε επαγγελματικές δεξιότητες μέσα από ολοκληρωμένα μαθήματα και πρακτική εξάσκηση και να ζήσετε την Ευρώπη με την απόκτηση της καριέρας των ονείρων σας, αυτό το πρόγραμμα είναι για σας.

Σε αυτό το νέο διεθνές μαγειρικό πρόγραμμα , οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία, μετά από δύο μήνες σπουδών μαγειρικής τέχνης στο Kul IN , να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους στη Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων και Ξενοδοχείων στη Λουκέρνη της Ελβετίας.... [-]

Κροατία Sisak
Αύγουστος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
8 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Address
KULIN Capraska ulica 12
44010 Sisak, Sisak-Moslavina County, Κροατία
Ιστότοπος