Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Υπηρεσίες διαχείρισης αεροναυτιλίας της CA

Η CA Aviation Management Services Ltd είναι μια εδραιωμένη αεροπορική εταιρία που προσφέρει α) εκτεταμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες B2B και β) ειδικευμένα μαθήματα κατάρτισης σε ιδιώτες και εταιρείες μέσω της Crew Academy Καλιφόρνιας της CA.

Ως ομάδα, διαθέτουμε ποικίλες γνώσεις σε όλες τις πτυχές της αεροπορικής βιομηχανίας και είμαστε έτοιμοι να την μοιραστούμε. Μπορούμε να προσφέρουμε εξατομικευμένα μαθήματα στους χώρους μας ή όπου επιθυμούν οι πελάτες και μπορούν να εκπληρώσουν τις απαιτήσεις κάθε αεροπορικής εταιρείας.

Η CA Aviation Management Services προσφέρει οικονομικά αποδοτικές λύσεις εκπαίδευσης σε αεροπορικές εταιρείες και ιδιώτες για την εκπαίδευση ασφαλείας των πληρώματος θαλάμου επιβατών, των πιλότων και του προσωπικού εδάφους. Προσφέρονται επίσης υπηρεσίες πρόσληψης τόσο για έμπειρους όσο και για μη πείρους.

Η CA Crew Academy είναι Οργανισμός Εκπαίδευσης (ATO 007) του Υπουργείου Πολιτικής Αεροπορίας της Κύπρου σύμφωνα με τους κανονισμούς του EASA. Η CA Crew Academy προσφέρει πιστοποιημένα μαθήματα κατάρτισης που αναγνωρίζονται παγκοσμίως.

Crew Academy προχωρά στην επόμενη φάση ανάπτυξης, εισάγοντας την πιλοτική εκπαίδευση πτητικών προσομοιωτών στις δραστηριότητές της εντός του έτους.

Η ομάδα διαχείρισης

Είμαστε μια ομάδα εξειδικευμένων επαγγελματιών στον τομέα της αεροπορίας με γνώμονα τον κοινό μας στόχο να μοιραστούμε τις γνώσεις και την εμπειρία μας. Αγαπάμε να βοηθάμε τους ανθρώπους να επιτύχουν υψηλά προσωπικά πρότυπα και οι εταιρείες να βελτιώνουν τις ικανότητες τους. Η ομάδα μας ένωσε τις δυνάμεις της για να επιτύχει υψηλά επίπεδα ασφάλειας μέσω ποιοτικής εκπαίδευσης και υπηρεσιών. Πιστεύουμε στη δημιουργία συνεργιών με τους πελάτες μας για να επιτύχουμε την αριστεία!

href = "https://www.cacrewacademy.com

τηλ .: 0035724323288

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα

Crew Academy

Το μάθημα περιλαμβάνει όλη τη θεωρητική και πρακτική κατάρτιση σύμφωνα με την EU 290/2012, Παράρτημα V και το Προσάρτημα 1 του Τμήματος CC. ... [+]

Το μάθημα περιλαμβάνει όλη τη θεωρητική και πρακτική κατάρτιση σύμφωνα με την EU 290/2012, Παράρτημα V και το Προσάρτημα 1 του Τμήματος CC.

Οι γενικές θεωρητικές γνώσεις των κανονισμών αεροπορίας και αεροπορίας καλύπτουν όλα τα στοιχεία που σχετίζονται με τα καθήκοντα και τις ευθύνες που απαιτούνται από το πλήρωμα θαλάμου επιβατών.

Επικοινωνία με πληρώματα πτήσης, συμπεριλαμβανομένων τεχνικών επικοινωνίας, κοινής γλώσσας και ορολογίας. Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης, δίδεται έμφαση στη σημασία της αποτελεσματικής επικοινωνίας μεταξύ του πληρώματος θαλάμου επιβατών.... [-]

Κυπριακή Δημοκρατία Λάρνακα
Ανοικτή Εγγραφή
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
15 ημέρες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Crew Academy

Τα πληρώματα θαλάμου επιβατών που είναι εκτός νομίσματος εξαιτίας απουσίας από τα καθήκοντά τους για περίοδο άνω των 5 ετών και τα πληρώματα θαλάμου επιβατών που κατέχουν ... [+]

Τα πληρώματα θαλάμου επιβατών που είναι εκτός νόμισμα λόγω απουσίας από τα καθήκοντά τους για περίοδο άνω των 5 ετών και τα πληρώματα θαλάμου επιβατών που κατέχουν μη ευρωπαϊκά προσόντα πληρώματος θαλάμου επιβατών μπορούν τώρα να μετατραπούν εύκολα σε ΕΛΕΓΧΟ ΚΕΡΑΙΑΣ EASA CABIN CREW.

Παρακολουθήστε ένα εντατικό μάθημα πέντε ημερών μετά από σύντομη περίοδο προετοιμασίας και αυτοδιδασκαλίας.... [-]

Κυπριακή Δημοκρατία Λάρνακα
Ανοικτή Εγγραφή
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
5 ημέρες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά