Mesoyios College

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Mesoyios College (MC), που ιδρύθηκε το 1998, είναι ένα από τα κορυφαία ιδιωτικά κολέγια στην Κύπρο με έμπειρο και υποστηρικτικό ακαδημαϊκό προσωπικό, επαγγελματικό διοικητικό προσωπικό και εγκαταστάσεις και εγκαταστάσεις υψηλής ποιότητας σε βολική τοποθεσία κοντά σε καταστήματα και μέσα μαζικής μεταφοράς.

Διατίθενται διάφοροι τύποι προγραμμάτων που ταιριάζουν στις φιλοδοξίες των μαθητών. Η MC προσφέρει μια σειρά από ακαδημαϊκά πτυχία στις Σπουδές Φιλοξενίας, BSc στην Επιστήμη Υπολογιστών, BA στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, καθώς και επαγγελματικά πιστοποιητικά και πτυχία στο συνδεδεμένο υποκατάστημα Mesoyios Business Academy (MBA). Όλα τα προγράμματα είναι διαπιστευμένα από CyQAA, HRDAuth, LRN-UK, ISM, CNM-UK και άλλα ευρωπαϊκά και αμερικανικά ιδρύματα και οργανισμούς διαπίστευσης.

Ειδικευμένος στην ακαδημαϊκή και επαγγελματική εκπαίδευση φιλοξενίας, η MC εκτός από τα καλά εξοπλισμένα αμφιθέατρα και τα αμφιθεατρικά της λειτουργεί αρκετά εργαστήρια προσομοίωσης - μοναδικά στην Κύπρο - για εκπαίδευση σε εστιατόρια, μπαρ, υπηρεσία καθαριότητας, ρεσεψιόν και υπηρεσίες σπα. Οι μαθητές συμμετέχουν σε πρακτικά κορυφαία μαθήματα και αποκτούν πρακτικές δεξιότητες για να ακολουθήσουν μια ευημερούσα σταδιοδρομία μετά την αποφοίτησή τους. Το Mesoyios Neo-Hippocratic Academy, ένα άλλο αναγνωρισμένο συστατικό του Mesoyios College , προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προγραμμάτων στη Φυσική Νευροπαθητική και Μη Φαρμακευτική ιατρική, όπως Naturopathy, Homeopathy, Acupuncture, Natural Nutrition, Massotherapy και Bio-resonance Therapies. Το νεότερο υποκατάστημα του Mesoyios College , το Ευρωπαϊκό Σύστημα Πιστοποιητικών Ικανότητας Υπολογιστών (ECCC), είναι το μόνο σύστημα στην Κύπρο που συμμορφώνεται πλήρως με το Ευρωπαϊκό Πλαίσιο DigComp, παρέχοντας το πλήρες φάσμα των σύγχρονων πιστοποιητικών ψηφιακής ικανότητας.

138782_pexels-photo-3184407.jpeg

Στόχοι μας

  • Παρέχετε ευκαιρίες τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και διά βίου μάθησης σε όλους τους ανθρώπους χωρίς καμία διάκριση.
  • Παρέχετε ποιοτική εκπαίδευση για την ανάπτυξη γνώσεων και δεξιοτήτων μέσω θεωρητικών και πρακτικών μαθημάτων, προκειμένου να επιτρέψετε στους μαθητές να επεκτείνουν τις επιλογές τους για επαγγελματική αποκατάσταση μετά την αποφοίτηση.
  • Υποστήριξη των μαθητών να αναπτύξουν και να κάνουν μια επαγγελματική σταδιοδρομία στον κλάδο.

Το όραμά μας

Το όραμά μας είναι να βελτιώσουμε την ποιότητα της ανθρώπινης ζωής, να είμαστε το Κολλέγιο ανάπτυξης - φημισμένο για τη δημιουργικότητα και την καινοτομία. Θα επιτύχουμε την αριστεία μέσω μετασχηματιστικών πρακτικών στη διδασκαλία, στην ανάπτυξη μαθητών και προσωπικού και με την προώθηση επαγγελματικών και κοινοτικών σχέσεων.

Η αποστολή μας

Η αποστολή μας είναι να βοηθήσουμε τους μαθητές να αποκτήσουν ολοκληρωμένες, επαγγελματικές και ανθρώπινες γνώσεις στο βαθμό που μπορούν να ενσωματωθούν στην κοινωνία και να επιτύχουν τους ακαδημαϊκούς και επαγγελματικούς τους στόχους. Επιπλέον, ο στόχος του κολεγίου είναι να αναπτύξει στους μαθητές τις ζωτικές δεξιότητες επικοινωνίας, ομαδικού πνεύματος, ηγεσίας και χειρισμού / επίλυσης προβλημάτων που θα τους επιτρέψουν να αναλάβουν με επιτυχία ρόλους εποπτείας και διαχείρισης σε έναν κόσμο που αλλάζει συνεχώς, σε έναν Ευρωπαϊκό και παγκόσμιο περιβάλλον αλληλεξάρτησης.

Οι βασικές μας αξίες και πεποιθήσεις

  • Η ενσωμάτωση όλων των πτυχών της ισότητας και της διαφορετικότητας στην εταιρική μας κουλτούρα και στις λειτουργικές πρακτικές του κολεγίου.
  • Να διασφαλίσουμε ένα ασφαλές και υγιές περιβάλλον για το προσωπικό και τους μαθητές μας και την ενεργό συμμετοχή μας σε πρωτοβουλίες που επιδιώκουν την προώθηση θετικών προτύπων για το προσωπικό και τους μαθητές.
  • Η ενεργή προώθηση των φωνών των μαθητών και η θετική ανταπόκριση σε προτάσεις και προτάσεις που βελτιώνουν τη συμμετοχή, το ενδιαφέρον και την απόδοση των μαθητών.
  • Η ενεργή αναζήτηση και ανταπόκριση στις απόψεις των μετόχων, του ανθρώπινου δυναμικού του κολεγίου, των φοιτητών, των εργοδοτών και της ευρύτερης κοινότητας.
  • Η ηθική στις δραστηριότητές μας.
  • Να εργαστούμε σκληρά για να διασφαλίσουμε την επιτυχία για όλους τους μαθητές μας και την αύξηση των προσδοκιών τους.

Τοποθεσίες

Λεμεσός

Address
3-5-7 Dimostheni Mitsi
3011 Λεμεσός, Λεμεσός, Κυπριακή Δημοκρατία

Προγράμματα

Ask a Question

Άλλη