Riga Aeronautical Institute

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Τηλεοπτικό πρόγραμμα "Flight Plan" σχετικά με το Riga Aeronautical Institute (24.05.2013)

Συνέδριο CAO " Κατάρτιση ειδικών της αεροπορίας - σύγχρονες τεχνολογίες και τάσεις ανάπτυξης " (19.07.2012)
RAI Jubilee - 70 χρόνια (21.07.2012)

Εκδρομή στο Riga Aeronautical Institute

Riga Aeronautical Institute (RAI) είναι ένα από τα παλαιότερα εκπαιδευτικά ιδρύματα της Λετονίας με πλούσια εμπειρία και παραδόσεις κατάρτισης ειδικών στον τομέα των αερομεταφορών και των μεταφορών.

Η RAI, που ιδρύθηκε το 1942 ως σχολή εκπαίδευσης ειδικών στον τομέα των αεροπορικών μεταφορών, από το 1989 είναι φορέας ανώτερης εκπαίδευσης με επιτυχημένη εμπειρία πολλών ετών στη δουλειά στη διεθνή αγορά εκπαιδευτικών υπηρεσιών.

RAI σήμερα είναι:

  • Ένας διαρκώς διαπιστευμένος φορέας ανώτερης εκπαίδευσης Υπόσχεση και αποδημία των μεταφορών και των οικονομικών επαγγελμάτων.
  • Σύγχρονες μέθοδοι διδασκαλίας.
  • Ειδικευμένο ακαδημαϊκό προσωπικό.
  • Συνεργασία με ειδικά εκπαιδευτικά ιδρύματα και κέντρα κατάρτισης.
  • Συλλογική εκπαίδευση των κατωτών της Εθνικής Aizsardzības Akadēmija.
  • Υποκαταστήματα στη Latgale: Daugavpils, Rezekne.
  • Δίκτυο περιφερειακών συμβουλευτικών μονάδων.
  • Δυνατότητα απόκτησης κρατικού διπλώματος της Δημοκρατίας της Λετονίας αναγνωρισμένου από το Υπουργείο Παιδείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας.
  • Υψηλά ανεπτυγμένη διδακτική και μεθοδική και υλική και τεχνική βάση.
  • Πλήρης ζωή πανεπιστημιούπολης.

Είμαστε σίγουροι - πάμε με έναν τρόπο

Riga Aeronautical Institute (RAI) είναι ένα ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα με πλούσια εμπειρία και παραδόσεις στον τομέα της προετοιμασίας ειδικών σε τομείς όπως οι αεροπορικές, θαλάσσιες και οδικές μεταφορές. Οι σπουδαστές έχουν μεγάλες δυνατότητες εξερεύνησης της οικονομίας των επιχειρήσεων σε αντίστοιχους τομείς, τη διαχείριση επιχειρήσεων και επίσης την εξερεύνηση των αεροπορικών μεταφορών και τη λήψη πιλοτικών δεξιοτήτων. Περίπου 1500 σπουδαστές μελετούν στη RAI, συμπεριλαμβανομένων των υποκαταστημάτων του Ινστιτούτου Rezekne και Daugavpils. Εκτός από φοιτητές από τη Λιθουανία, φοιτούν στη RAI φοιτητές από τη Λιθουανία, τη Γεωργία, το Καζακστάν, τη Μολδαβία, Κατά την περίοδο της ύπαρξής της, η RAI έχει προετοιμάσει περισσότερους από 35.000 ειδικούς με διαφορετικά προσόντα.


Η ανεξαρτησία και η σταθερότητα της RAI επιτρέπουν στο ινστιτούτο μας να ασχολείται με την προοπτική. Τα προγράμματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και τα μαθήματα επαγγελματικής εκπαίδευσης είναι αδειοδοτημένα και διαπιστευμένα./>


Για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις της παγκόσμιας οικονομίας και της αλληλογραφίας με την κοινωνία, το προσωπικό ενός ανώτατου εκπαιδευτικού ιδρύματος εργάζεται συνεχώς για τη βελτίωση των ήδη διαθέσιμων εκπαιδευτικών προγραμμάτων και την ανάπτυξη νέων. Η υπάρχουσα εκπαιδευτική βάση που βρίσκεται στο χώρο του ινστιτούτου αναπληρώνεται με ένα νέο κτίριο με εργαστήρια, βιβλιοθήκη και επίσημο ξενώνα. Στο παλιό κτίριο βρίσκονται καλά εξοπλισμένοι χώροι για εκδρομές, πρακτικά μαθήματα και σεμινάρια, καφέ, ιατρικό κέντρο, γυμναστήριο και πισίνα./>


Η RAI αποτελεί παράδειγμα επιτυχημένης διεθνούς συνεργασίας. Στους διάφορους τομείς της επιστήμης και της εκπαίδευσης το ινστιτούτο συνεργάζεται όχι μόνο με τα ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της χώρας, αλλά και με το Ινστιτούτο Ανθρωπιστικής και Οικονομικής της Μόσχας, το Ινστιτούτο Βορείου Ντακότα (ΗΠΑ), τη Διεθνή Ακαδημία Αεροπορίας PANAM, το κέντρο εκπαίδευσης ειδικών αερομεταφορών Lufthansa, St. Το Πανεπιστήμιο Πολιτικής Αεροπορίας της Πετρούπολης και άλλα./>


Οι σφαίρες των δραστηριοτήτων ειδικών που εκπαιδεύονται από εμάς περιγράφονται συμβολικά από ένα λογότυπο RAI - γη της Γης που περιβάλλεται από πτέρυγα ενός πουλιού, το οποίο δείχνει ότι οι μαθητές σαν πτητικά πέρασμα πετούν στο ινστιτούτο, λαμβάνουν γνώση και εμπειρία και αφήνουν για εργασία θέσεις στη Λετονία και σε άλλες χώρες της Ευρώπης, της Ασίας και της Αμερικής. Το λογότυπο της RAI είναι ένα διεθνώς αναγνωρισμένο εμπορικό σήμα./>

Εγκαταστάσεις RAI

Οι προηγμένες εγκαταστάσεις, ο σύγχρονος σχεδιασμός και ο εξοπλισμός των αίθουσων διδασκαλίας, η βιβλιοθήκη, τα κέντρα βελτίωσης της υγείας και τα ιατρικά κέντρα σύμφωνα με τις απαιτήσεις των ευρωπαϊκών προτύπων, δημιουργούν ένα νέο επιχειρηματικό περιβάλλον, την ατμόσφαιρα άνεσης και άνεσης, όπως επισημάνθηκε ιδιαίτερα από το Συμβούλιο Διαπίστευσης.

AT Προσομοιωτές κατάρτισης ελεγκτών

Παρέχει πρακτική εκπαίδευση σε φοιτητές και ειδικούς του ATC και του MSP.

Βιβλιοθήκη

Εδώ μπορείτε να αποκτήσετε την απαραίτητη βιβλιογραφία, να εργαστείτε με υπολογιστή, να στείλετε φαξ, να στείλετε e-mail, να χρησιμοποιήσετε το Internet, να φτιάξετε μια φωτοτυπία. Ώρες γραφείου: εργάσιμες ημέρες 8: 45-17: 30.

Για Τμήμα Εξωστρέφειας: Δευτέρα και Σάββατο - 8: 45-19: 30

Τρίτη - Παρασκευή - 8:45 - 17:30

Κυριακή - 8:45 έως 16:00


Κέντρο Υπολογιστών/>

Υπάρχουν ειδικά ωράρια μαθημάτων κατάρτισης των καθηγητών κομμωτών: Τετάρτη στις 5 μ.μ.


Αγγλική αίθουσα σπουδών/>

Σας προσκαλούμε σε μαθήματα αγγλικής γλώσσας 2 φορές την εβδομάδα.


Αίθουσα συνεδριάσεων/>

Πρόκειται για τόπο διεξαγωγής συνεδριάσεων της Γερουσίας, φοιτητικής αυτοδιοίκησης, συναντήσεων με ξένους επισκέπτες.

Αίθουσα συνεδριάσεων

Η ιστορία της RAI αντικατοπτρίζεται στην έκθεση του μουσείου.

Ετήσιες συναντήσεις μετόχων, τελετές αποφοίτησης, πανηγυρικές συναντήσεις πραγματοποιούνται σε αυτό το δωμάτιο.


Εργαστήριο Φυσικής, Ηλεκτρονικά/>

Σας προσκαλούμε σε μαθήματα επισκευής σύγχρονων τηλεοράσεων και μαγνητοσκόπτων.

Τοποθεσίες

Ρίγα

Address
9 Mezkalna Street
LV-1048 Ρίγα, Λετονία

Ask a Question

Άλλη