Inlingua Malta

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Γνώση. Φήμη. Εμπειρία. Ποιότητα. Αυτοί είναι οι λόγοι για τους οποίους κάθε χρόνο, φοιτητές από όλο τον κόσμο επιλέγουν ένα κέντρο inlingua. inlingua είναι υπερήφανη που είναι ένας από τους κορυφαίους σχολείο γλώσσας στη Μάλτα, που αποτελεί μέρος του παγκόσμιου δικτύου της inlingua διεθνών πιστεύουμε ότι οι θεμελιώδεις αξίες του σχολείου μας και των υπηρεσιών μας, είναι αυτό που μας ξεχωρίζει από τον υπόλοιπο αγγλικά σχολεία εδώ στη Μάλτα .

γλώσσα διέλευση των εμποδίων

Η επικοινωνία είναι το κλειδί της επιτυχίας για κάθε πτυχή της ζωής. Μια κοινή γλώσσα είναι το θεμέλιο της καλής επικοινωνίας και διεθνή σύνθημα inlingua του, διασχίζοντας γλωσσικά εμπόδια, μεταφέρει απόλυτα τι inlingua επιδιώκει να επιτύχει. Στόχος μας είναι να διδάξει γλώσσες στον κόσμο, έτσι ώστε να έχουμε μια κοινή γλώσσα με την οποία μπορούμε να μοιραστούμε τις ζωές μας και το γέλιο μας με τους πολίτες του κόσμου γλώσσας Crossing εμπόδια - φέρνοντας τον κόσμο μαζί.

Εμείς κάνουμε τα πράγματα διαφορετικά

Στο inlingua Μάλτα, εμείς όχι μόνο να διδάξει αγγλικά, που διδάσκει αγγλικά ο τρόπος inlingua.

βιβλία πορεία μας, πόρους εκμάθησης γλωσσών μας και η μέθοδος inlingua της διδασκαλίας όλων να συμβάλουν στην αποτελεσματική και επιτυχή εκμάθηση γλωσσών.

Η μέθοδος inlingua εξής βασικές αρχές που επικεντρώνονται στη χρήση της γλώσσας και όχι την ανάγνωση γι 'αυτό, και είμαστε σίγουροι ότι η προσέγγισή μας λειτουργεί γιατί inlingua έχει πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας στην παροχή επιτυχή κατάρτιση γλώσσα για τους ανθρώπους από όλο τον κόσμο, καθιστώντας inlingua ξεχωρίζουν από το υπόλοιπο της γλώσσας σχολεία στη Μάλτα

Κάνουμε το απλό

Inlingua Μάλτα έχει 36 χρόνια εμπειρίας στη διδασκαλία της Αγγλικής ως ξένης γλώσσας και καταλαβαίνουμε ότι η εκμάθηση μιας νέας γλώσσας μπορεί να είναι εκφοβιστικό για μερικούς ανθρώπους. Έχοντας να ξεκινήσει από το μηδέν σαν ένα παιδί που μαθαίνει να μιλά για πρώτη φορά, μπορεί να σας εμποδίζουν να κάνει το πρώτο βήμα για να το ταξίδι της εκμάθησης γλωσσών.

Όλοι οι εκπαιδευτές μας είναι πλήρως πιστοποιημένη με πολλά χρόνια εμπειρίας και κατανοούν τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι μαθητές στην τάξη. Όταν έχετε μελετήσει αγγλικά με μας, θα δείτε ότι η εκμάθηση μιας νέας γλώσσας μπορεί να είναι διασκεδαστική και τόνωση.

Οι εκπαιδευτές μας θα σας καθοδηγήσουν μέσα από την όλη διαδικασία, βοηθώντας σας να αναλάβει αυτή τη νέα πρόκληση και προτού να το ξέρετε, θα είστε μιλώντας αγγλικά εύκολα και με αυτοπεποίθηση, γιατί πραγματικά κάνουν είναι τόσο απλό!

Κάντο σωστά

Επιλέξτε inlingua Μάλτα για την πορεία γλώσσα σας και να το πάρετε σωστά την πρώτη φορά. Από την πρώτη κιόλας μέρα σας, θα επικοινωνήσουν στα Αγγλικά και αμέσως θα αρχίσει να βελτιώνεται και να αισθάνονται πιο σίγουροι με τις ικανότητές σας.

Στην τάξη, οι εκπαιδευτές μας να σας καθοδηγήσει για να παράγουν προτάσεις που είναι σωστές τόσο γραμματικά και θεματικά, και σύντομα, μιλώντας αγγλικά θα έρθει σε σας φυσικά. Όπως θα αποκτήσουν εμπειρία, θα κάνουν λιγότερα λάθη και να μάθουν πιο γρήγορα.

Έτσι, επιλέγουν inlingua για μαθήματα γλώσσας σας και να μάθετε Αγγλικά στη Μάλτα δρόμο μας. Θα το κάνουμε σωστά και τις δύο φορές!

classroom1.jpg

Ξένων Γλωσσών στη Μάλτα

 • inlingua Μάλτα είναι μέρος της inlingua International, η μεγαλύτερη ένωση των ιδιόκτητων γλώσσα σχολεία στον κόσμο, σήμερα έχει 309 κέντρα σε 35 διαφορετικές χώρες σε όλο τον κόσμο
 • Είμαστε το δεύτερο ίδρυμα να οργανώσει μαθήματα αγγλικών στη Μάλτα. Η γλώσσα μας σχολείο λειτουργεί στο νησί από το 1980 - Είμαστε ρυθμιστές τάσης στον κλάδο EFL στη Μάλτα
 • Η μέθοδος inlingua, το δικό μας τρόπο διδασκαλίας των αγγλικών έχει αποδειχθεί ότι είναι ένα αποτελεσματικό εργαλείο για την επιτυχή γλωσσική κατάρτιση.
 • Όλα τα βιβλία inlingua αγγλικά φυσικά αναπτύχθηκε ειδικά από την ακαδημαϊκή μας τμήμα στην Ελβετία
 • Πάνω από 300.000 άνθρωποι το χρόνο να επιλέξουν ένα μάθημα γλώσσας inlingua να μάθουν μια νέα γλώσσα
 • 44 κλιματιζόμενες αίθουσες
 • αίθουσα διαλέξεων, Τζούνιορ και αίθουσα DVD εξοπλισμένο με διαδραστικούς πίνακες
 • Βιβλιοθήκη / κέντρο Αυτο-μελέτη
 • Φοιτητής Common Room
 • Δωρεάν Wi-Fi σε όλο το κτήριο inlingua
 • 24-ωρη έκτακτης ανάγκης Helpline
 • Ιδιόκτητα inlingua Student Residence βρίσκεται στο St Julian
 • Λόγω ορισμένων περιορισμών, το σχολείο μας δεν έχουν πρόσβαση καθηλωμένοι σε αναπηρική πολυθρόνα άτομα. inlingua Μάλτα παρέχει One-to-One γλωσσικής κατάρτισης στον τόπο διαμονής κατόπιν αιτήσεως

Τοποθεσίες

Sliema

Address
inlingua Malta
9, Guzi Fava Street, Off Bisazza Street,
Sliema, SLM 1632
MALTA

Sliema, Μάλτα

Ask a Question

Άλλη