California KL

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ποιοι είμαστε?

Κάθε χρόνο βοηθάμε τους μαθητές να βελτιώσουν την αγγλική γλώσσα με την δεκαετή εμπειρία, την ενέργεια, την τεχνογνωσία και το πάθος τους για τη διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας. Ο στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τους μαθητές να επιτύχουν σε μια παγκόσμια κοινότητα. Βοηθάμε τώρα πολλούς φοιτητές από περισσότερες από 35 χώρες ετησίως να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους να μιλούν αγγλικά και εργαζόμαστε σκληρά για να εξασφαλίσουμε ότι η εμπειρία της Καλιφόρνιας είναι τόσο προσωπική όσο και φιλική όπως ποτέ.

Οι δάσκαλοί μας

Οι δάσκαλοί σας θα βρίσκονται στην καρδιά της φοιτητικής σας εμπειρίας. Επιλέγουμε μόνο τους καλύτερους εκπαιδευτικούς για να συνεργαστούμε μαζί μας και να τους υποστηρίξουμε, καθώς σας δείχνουν μια φανταστική εμπειρία εκμάθησης και σας καθοδηγούν προς την ευχέρεια. Η επαγγελματική μας ομάδα θα πηγαίνει πάντα το επιπλέον μίλι για να προσφέρει βοήθεια και υποστήριξη. Οι καθηγητές μας είναι 100% αφοσιωμένοι στα μαθήματα επιτυχίας και σχεδίασης για να σας φέρουν στο νου σας τα καλύτερα.

Οι Φοιτητές μας

California KL είναι ένα απίστευτο μέρος όπου κάθε άτομο φέρνει κάτι μοναδικό για να το μοιραστεί με όλους τους άλλους. Προσφέρουμε καθοδήγηση στην επιλογή πανεπιστημίου με βάση τις φιλοδοξίες, τα ενδιαφέροντα και τις αξίες της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης του σπουδαστή. Οι σπουδαστές είναι ευπρόσδεκτοι στο γραφείο της California KL οποιαδήποτε στιγμή για να συζητήσουν τα εκπαιδευτικά τους σχέδια, να ρωτήσουν σχετικά με τις παραδόσεις και τις απαιτήσεις των Μαλαισιανών και άλλων κολλεγίων / πανεπιστημίων και να λάβουν τη βοήθεια που χρειάζονται με διάφορα αιτήματα.

Οφέλη στην California KL

California KL Κέντρο California KL είναι το σχολείο γλώσσας στην καρδιά της Κουάλα Λουμπούρ που μπορεί να προσφέρει περισσότερα οφέλη στους σπουδαστές σας. Το σχολείο μας αντιπροσωπεύει την καλύτερη θέση για τους μαθητές της Αγγλίας στην πόλη. Εκτός από την προσπάθειά μας να υποστηρίζουμε την αποστολή μας να παρέχουμε αποτελεσματική γλωσσική εκπαίδευση που να οδηγεί στην απόκτηση μιας νέας γλώσσας, προσφέρουμε στους μαθητές μας την ευκαιρία να ζήσουν μια πραγματική εμπειρία ακαδημαϊκής γλώσσας στην αγγλική γλώσσα. Θα έχουν απεριόριστη πρόσβαση στα Βιβλιοθήκες, Γυμναστήρια, Εργαστήρια Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Κέντρα Φοιτητικής Δραστηριότητας, όπου μπορούν να χαλαρώσουν, να γνωρίσουν νέους ανθρώπους, να παρακολουθήσουν μια ταινία. Έχουν πρόσβαση σε εκπτώσεις σε τοπικές εκδηλώσεις, εστιατόρια, καταστήματα, ταινίες, μέσα μαζικής μεταφοράς κ.λπ.

Γιατί να μας επιλέξετε?

 • Έμπειροι εκπαιδευτικοί με πολιτιστικό προσανατολισμό
 • Τεχνικές μάθησης εμβάπτισης που παράγουν γρήγορα αποτελέσματα
 • Αίθουσες διδασκαλίας και εργαστήρια εξοπλισμένα με την τελευταία τεχνολογία
 • Μέγιστη προσωπική προσοχή και ενεργή συμμετοχή στην τάξη
 • Θα μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε τις γλωσσικές δεξιότητές σας στην πραγματική ζωή
 • Θα εξοικειωθείτε με πολιτιστικές πτυχές

Οφέλη

 • Ομαλή μετάβαση στη ακαδημαϊκή ζωή της Μαλαισίας.
 • Αναπτύξτε ευκαιρίες
 • Τοποθετήστε την επιχείρησή σας στην παγκόσμια αγορά
 • Βελτιώστε τη συνολική απόδοση
 • Ξεπεράστε τον ανταγωνισμό
 • Συζητήστε με αυτοπεποίθηση με φίλους, πελάτες και ντόπιους
 • Απολαύστε το ταξίδι στο μέγιστο βαθμό

Τοποθεσίες

Κουάλα Λουμπούρ

Address
189, Jalan Tun Razak, Hampshire Park,
Wilayah Persekutuan

50450 Κουάλα Λουμπούρ, Ομοσπονδιακή επικράτεια της Κουάλα Λουμπούρ, Μαλαισία

Ask a Question

Άλλη