Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με εμάς

Woolich Education (Woolich Ltd) είναι ένας οργανισμός που έχει εγγραφεί στο MQA.

Είμαστε ένα φιλόδοξο και προοδευτικό θεσμικό όργανο που αμφισβητεί τη σύμβαση και πιστεύει με πάθος την έννοια του «WE» - μια κοινότητα που συνεργάζεται για να επιτύχει τους κοινούς στόχους που επικεντρώνονται στους μαθητές μέσα σε μια σαφή στρατηγική.

Το όραμά μας

Να είναι ένας περιφερειακός παροχέας μάθησης παγκόσμιας κλάσης υψηλής ποιότητας εκπαίδευσης, κατάρτισης και παγκοσμίως αναγνωρισμένων επαγγελματικών μαθημάτων για ΟΛΟΥΣ.

Τιμές μας

  • Ποιότητα
  • Ακεραιότητα
  • Ευκαμψία
  • Ευθύνη
  • Παγκόσμια νοοτροπία
  • Επαγγελματικότητα

Σχετικά με την εταιρεία μας

Woolich Education προσφέρει ποιοτική εκπαίδευση και μαθήματα που ανταποκρίνονται στις μεταβαλλόμενες ανάγκες των τοπικών και ξένων φοιτητών, των μαθητών που εγκαταλείπουν το σχολείο, των επιχειρηματιών και των εργαζομένων των εταιρικών εταιρειών και των ΜΜΕ.

112185_pexels-photo-1438072.jpeg

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Δίπλωμα

Woolich Education

Το δίπλωμα στη Διοίκηση Φιλοξενίας αποτελείται από μία εντατική περίοδο σπουδών 6 μηνών στην πανεπιστημιούπολη Woolich Education στη Λουκέρνη του Μαυρίκιου και μια πρακτι ... [+]

Στόχοι Μαθημάτων / Μαθησιακά Αποτελέσματα

Το δίπλωμα στη Διοίκηση Φιλοξενίας αποτελείται από μία εντατική περίοδο σπουδών 6 μηνών στην πανεπιστημιούπολη Woolich Education στη Λουκέρνη του Μαυρίκιου και μια πρακτική περίοδος πρακτικής εξάσκησης για 4 -6 μήνες στην ελβετική βιομηχανία φιλοξενίας.

Woolich Education είναι μέλος του ομίλου σχολών του Bénédict Mauritius, το οποίο ιδρύθηκε το 1928 και έχει ως αποστολή την παροχή εκπαίδευσης ενηλίκων σε άτομα που επιθυμούν να πετύχουν. Το Bénédict School είναι ένας από τους μεγαλύτερους ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς οργανισμούς του Μαυρίκιου και διδάσκει κάθε χρόνο περισσότερους από 15.000 μαθητές πλήρους και μερικής φοίτησης.... [-]

Μαυρίκιος Port Louis
Ανοικτή Εγγραφή
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
12 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Μαθήματα

Woolich Education

Το Chartered Institute of Accountants (CIMA), που ιδρύθηκε το 1919, είναι το κορυφαίο και μεγαλύτερο επαγγελματικό σώμα των λογιστών διαχείρισης. Το CIMA βοηθάει τα άτομα ... [+]

Σχετικά με το CIMA

Το Chartered Institute of Accountants (CIMA) , που ιδρύθηκε το 1919, είναι το κορυφαίο και μεγαλύτερο επαγγελματικό σώμα των λογιστών διαχείρισης.

Το CIMA βοηθάει τα άτομα και τις επιχειρήσεις να πετύχουν εκμεταλλευόμενοι την πλήρη δύναμη της λογιστικής διαχείρισης - όχι μόνο για τον ισολογισμό, αλλά και για τις επιχειρήσεις.

Μαζί με το Αμερικανικό Ινστιτούτο Πιστοποιημένων Λογιστών (AICPA), δημιουργήσαμε το 2012 τον Chartered Global Accountant (CGMA) για να προσφέρουμε στα μέλη ένα νέο επίπεδο πόρων και αναγνώρισης.... [-]

Μαυρίκιος Port Louis
Αύγουστος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά