Newcastle University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ακριβώς πού θα θέλετε να είστε

Θέλετε να σπουδάσετε σε ένα υψηλόβαθμο πανεπιστήμιο σε μία από τις πιο συναρπαστικές πόλεις του Ηνωμένου Βασιλείου; Newcastle University τοποθετείται στην 5η θέση στο Ηνωμένο Βασίλειο από το International Student Barometer 2016 και είναι μέλος του διεθνούς φήμης Russell Group. Στο Newcastle University βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά της πανεπιστημιούπολης. Θα νιώσετε αμέσως μέρος αυτής της πολύβουης, ακμάζουσας πανεπιστημιακής σκηνής, καθώς μαθαίνετε στις φανταστικές σύγχρονες εγκαταστάσεις της. Θα γνωρίσετε την πανεπιστημιακή διδασκαλία με διαλέξεις, μαθήματα και μια ιδιωτική μελέτη που υποστηρίζεται. Η φιλική μας ομάδα υποστήριξης βρίσκεται κοντά, έτσι μπορείτε να είστε σίγουροι για ένα απλό, χαλαρό και εμπνευσμένο πρώτο έτος.

Η καρδιά της μαθησιακής σας εμπειρίας

Θέλετε να σπουδάσετε στην καρδιά μιας ακμάζουσας πόλης; Το INTO Center στο Newcastle University προσφέρει ακριβώς αυτό. Είναι ένα σύγχρονο, ασφαλές κέντρο με πλήρη πρόσβαση σε μια σειρά από εγκαταστάσεις για τη ζωή και τη μάθηση.

Χάρη στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μελέτης, στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου και στις πολλές ευκαιρίες για χαλάρωση και κοινωνικοποίηση, θα βρείτε τα πάντα σε ένα μέρος.

Εκτός από σύγχρονες αίθουσες διδασκαλίας και φανταστικές εγκαταστάσεις πληροφορικής, το Κέντρο παρέχει ένα ευέλικτο εργαστήριο, ένα Κέντρο Γλωσσικών Πόρων και μια εκτεταμένη βιβλιοθήκη. Και θα σας υποστηρίξουμε από τους αφοσιωμένους δασκάλους και το προσωπικό μας που θα σας εξασφαλίσουν ότι θα έχετε το καλύτερο από το χρόνο σας στο Newcastle University .

Βιβλιοθήκη

Υπάρχουν τρεις βιβλιοθήκες στην πανεπιστημιούπολη. Ανοιχτό επτά ημέρες την εβδομάδα, 24 ώρες την ημέρα, η Βιβλιοθήκη Robinson είναι η κύρια βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου. Εδώ θα βρείτε πάνω από ένα εκατομμύριο βιβλία, περισσότερους από 100.000 ηλεκτρονικούς πόρους και χιλιάδες περιοδικά.

Υπάρχουν δύο ακόμη ειδικευμένες βιβλιοθήκες - η Νομική Βιβλιοθήκη και η Ιατρική και Οδοντιατρική Βιβλιοθήκη του Walton. Δεν μπορείτε να βρείτε αυτό που ψάχνετε; Το φιλικό προσωπικό είναι σε ετοιμότητα για να σας βοηθήσει να βρείτε αυτό που χρειάζεστε.

 • 1300 δικτυωμένους υπολογιστές, μερικοί με 24ωρη πρόσβαση
 • Ανάπτυξη γραφής, διαθέσιμη βοηθητική βοήθεια για τα μαθηματικά και γενική βιβλιοθήκη
 • Έλεγχος DVD και CD για εκμάθηση γλωσσών

Εγκαταστάσεις

Όταν πρόκειται για σπουδές, το INTO Center έχει όλα όσα χρειάζεστε. Υπάρχει ένας συνδυασμός κοινωνικών χώρων και ήσυχων χώρων για ιδιωτική μελέτη. Το καλά εφοδιασμένο Κέντρο Μάθησης Πόρων είναι εξοπλισμένο με βιβλία, ηλεκτρονικούς πόρους και περιοδικά για την ενίσχυση των σπουδών σας. Το Learning Resource Center είναι ανοιχτό από Δευτέρα έως Παρασκευή, 8 π.μ.-6 μ.μ.

Θέλετε να σπουδάσετε στο διαδίκτυο; Θα έχετε πρόσβαση στο Blackboard, ένα εικονικό μαθησιακό περιβάλλον όπου μπορείτε να κατεβάσετε σημειώσεις διαλέξεων και περιεχόμενο μαθήματος, καθώς και να συμμετέχετε σε συζητήσεις με τους συμμαθητές και τους καθηγητές σας.

Χρειάζεστε συμβουλές; Το Κέντρο προσφέρει 24ωρη υποστήριξη από τη στιγμή που φτάνετε. Από τη στήριξη της βίζας και της μετανάστευσης στην παραλαβή αεροδρομίου, ένα πρόγραμμα προσανατολισμού και βοηθούς κατοίκων μέσα στο κατάλυμα, θα έχετε όλη τη βοήθεια που χρειάζεστε για να εγκατασταθείτε.

Η ζωή στην πανεπιστημιούπολη δεν αφορά μόνο στη μελέτη. Θα έχετε επίσης πρόσβαση σε μερικές εξαιρετικές εγκαταστάσεις όπου μπορείτε να κοινωνήσετε με τους νέους φίλους σας. Καφετέριες, εστιατόρια και αθλητικές εγκαταστάσεις μπορούν να βρεθούν στην πανεπιστημιούπολη. Ή κατευθυνθείτε προς την Ένωση Φοιτητών, όπου θα χαλάσετε την επιλογή σας με πάνω από 200 συλλόγους και κοινωνίες.

Τροφή

Ένα εξαιρετικό μέρος για να κολυμπήσετε με φίλους και να χαλαρώσετε ανάμεσα σε μαθήματα, το καφέ βρίσκεται στο κέντρο της πανεπιστημιούπολης. Είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να πάρετε πρωινό, μεσημεριανό γεύμα ή ένα ποτό ανάμεσα στις τάξεις. Οι επιλογές χορτοφαγίας και Halal είναι συχνά διαθέσιμες και υπάρχει επίσης μια κάρτα πίστης για να σας εξοικονομήσει χρήματα.

Απίστευτες εγκαταστάσεις και μια φανταστική τοποθεσία

Θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις εκπληκτικές εγκαταστάσεις του Newcastle University του Newcastle University . Υπάρχει η βραβευμένη Βιβλιοθήκη Robinson και το Κέντρο Γλωσσικών Πόρων - και τα δύο είναι σπουδαία μέρη για σπουδές, καθώς και ένα μεγάλο εικονικό μαθησιακό περιβάλλον. Αλλά Newcastle University πρόκειται μόνο για μαθήματα και σπουδές, με σπουδαία ένωση σπουδαστών και ένα εκπληκτικό αθλητικό κέντρο.

Ένα κορυφαίο παγκόσμιο πανεπιστήμιο

Newcastle University προσφέρει εξαιρετικές προοπτικές απασχολησιμότητας, μια αξέχαστη εμπειρία φοιτητών και είναι ιδρυτικό μέλος του ομίλου Russell που περιλαμβάνει 24 από τα πλέον αναγνωρισμένα πανεπιστήμια της Βρετανίας. Βαθμολογία στο κορυφαίο 1% των πανεπιστημίων στον κόσμο και 23 στο Ηνωμένο Βασίλειο, Newcastle University κατατάσσεται επίσης στην πρώτη θέση στον κόσμο για διεθνή ικανοποίηση των σπουδαστών.

Μελετώντας εδώ σημαίνει ότι θα συμμετάσχετε σε περισσότερους από 23.000 φοιτητές από περισσότερες από 120 χώρες και μια ισχυρή φοιτητική κοινότητα που θα εμπνεύσει και θα ενθαρρύνει τη μάθησή σας.

Διατήρηση μιας παράδοσης αριστείας

Ένα από τα κορυφαία πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου και με μεγάλη φήμη για άριστη διδασκαλία και έρευνα αιχμής, Newcastle University είναι μια δημοφιλής επιλογή τόσο για τους σπουδαστές όσο και για τους εργοδότες.

Θα δημιουργήσετε παγκόσμιες συνδέσεις εδώ, με το πανεπιστήμιο να προσφέρει μια σειρά επιλογών για την ενίσχυση των σπουδών σας, όπως:

 • σπουδές στο εξωτερικό με πάνω από 250 πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο, καθώς και διεθνείς σπουδές στο εξωτερικό, θερινό σχολείο και προγράμματα εργασίας ενσωματωμένα σε πτυχία
 • χρηματοδότηση των ερευνητικών ταξιδιών των σπουδαστών σε όλο τον κόσμο
 • συνεργασίες με πάνω από 400 παγκόσμιους οργανισμούς
 • δωρεάν πρόσβαση όλων των φοιτητών σε εγκαταστάσεις για να μάθουν άλλη γλώσσα
 • βαθμούς που παραδίδονται στη Σιγκαπούρη και ιατρική σχολή στη Μαλαισία
 • μια ολοκαίνουργια πανεπιστημιούπολη που εδρεύει στο Λονδίνο, προσφέροντας μια σειρά από μαθήματα πτυχίου, masterclasses και εκδηλώσεις εργοδότη και αποφοίτων
 • διαφόρων ειδικοτήτων, με 27 άτομα που κατατάσσονται στην κορυφή του 20ου Ηνωμένου Βασιλείου

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά

Όψη Προπτυχιακά Προγράμματα Pathway » Όψη Διπλώματα Αποφοίτησης » Όψη Βασικό Eτος »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Βασικό Eτος

International Foundation in Architecture

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 9 - 12 μήνες September 2018 Ηνωμένο Βασίλειο Newcastle upon Tyne

[+]

Αγγλική γλώσσα: IELTS 5.0 - 5.5 ή ισοδύναμο

[-]

International Foundation in Business and Management

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 9 - 12 μήνες January 2019 Ηνωμένο Βασίλειο Newcastle upon Tyne

[+]

ολοκληρώνοντας επιτυχώς μια συνέντευξη. έχοντας προηγουμένως μελετήσει ένα σχετικό επιστημονικό πεδίο. έχοντας ολοκληρώσει προηγουμένως πτυχίο. ή έχοντας IELTS 6.0 ή ισοδύναμο στην αγγλική γλώσσα.

7η στο Ηνωμένο Βασίλειο για τη γεωργία

(The Times και The Good Times Good Οδηγός Πανεπιστημίου 2017)

Που οδηγεί σε μια ποικιλία προπτυχιακών βαθμών στο Πανεπιστήμιο του Newcastle σε τομείς όπως:

Λογιστική, Οικονομίας και Οικονομικών... [-]


διεθνές ίδρυμα ανθρωπιστικών επιστημών και κοινωνικών επιστημών

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 9 - 12 μήνες September 2018 Ηνωμένο Βασίλειο Newcastle upon Tyne

Προσφέροντας σας άμεση είσοδο στο πρώτο έτος ενός προπτυχιακού διπλώματος σε μια σειρά θεμάτων από το νόμο στα μέσα ενημέρωσης στην πολιτική σε ένα κορυφαίο πανεπιστήμιο του Ηνωμένου Βασιλείου. [+]

Συνδυάζοντας ακαδημαϊκή μελέτη, εντατική διδασκαλία αγγλικών και μελετητικές δεξιότητες για να σας προετοιμάσει για την είσοδο στο πρώτο έτος στην Πολιτική και Κοινωνιολογία στο Πανεπιστήμιο του Newcastle

Στο Πανεπιστήμιο του Newcastle προσφέρει την καλύτερη προετοιμασία για την άμεση είσοδο στο πρώτο έτος του πτυχίου σας σε ένα φάσμα θεμάτων από το νόμο στα μέσα ενημέρωσης στην πολιτική.... [-]


διεθνές ίδρυμα φυσικών επιστημών και μηχανικής

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 9 - 12 μήνες September 2018 Ηνωμένο Βασίλειο Newcastle upon Tyne

Προσφέροντας σας άμεση είσοδο στο πρώτο έτος ενός προπτυχιακού διπλώματος σε μια σειρά από θέματα μηχανικής και επιστήμης σε ένα κορυφαίο πανεπιστήμιο του Ηνωμένου Βασιλείου. [+]

Μελέτη για το προπτυχιακό σας πρόγραμμα σε θέματα όπως η επιστήμη και η μηχανική στο Πανεπιστήμιο του Newcastle

Ένα ποιοτικό μάθημα που προσφέρει άμεση είσοδο στο πρώτο έτος του προπτυχιακού σας διπλώματος σε μια σειρά θεμάτων μηχανικής και επιστήμης σε ένα κορυφαίο πανεπιστήμιο του Ηνωμένου Βασιλείου.

Γιατί να υποβάλλετε αίτηση για το πρόγραμμα του Διεθνούς Ιδρύματος; εγγυημένη πανεπιστημιακή τοποθέτηση για όλους τους επιτυχημένους μαθητές ένα ποιοτικό πανεπιστημιακό πρόγραμμα πλήρες πανεπιστημιακό καθεστώς σπουδών και πρόσβαση σε πανεπιστημιακές εγκαταστάσεις ... [-]

Δίπλωμα Αποφοίτησης

Graduate Diploma in Architecture with Pre-sessional English

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 12 μήνες September 2018 Ηνωμένο Βασίλειο Newcastle upon Tyne

[+]

Ακαδημαϊκό: Προπτυχιακό δίπλωμα ή τριετής δίπλωμα

Αγγλική γλώσσα: IELTS 5.0 ή ισοδύναμο

[-]

μεταπτυχιακό δίπλωμα στον τομέα των επιχειρήσεων και των ανθρωπιστικών επιστημών

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 9 μήνες September 2018 Ηνωμένο Βασίλειο Newcastle upon Tyne

Βελτιώστε τη γλώσσα και τις ακαδημαϊκές δεξιότητές σας για άμεση είσοδο σε μεταπτυχιακό δίπλωμα στο Πανεπιστήμιο του Newcastle. Αυτή η πορεία σας προσφέρει την πρόοδο σε μια σειρά από μεταπτυχιακούς τίτλους στη γεωργία, τις επιχειρήσεις, την επικοινωνία, την κληρονομιά, το δίκαιο, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τις κοινωνικές επιστήμες και τις μεταφορές στο Πανεπιστήμιο του Newcastle. [+]

Βελτιώστε τη γλώσσα και τις ακαδημαϊκές δεξιότητές σας για άμεση είσοδο σε μεταπτυχιακό δίπλωμα στο Πανεπιστήμιο του Newcastle

Αυτή η πορεία σας προσφέρει την πρόοδο σε μια σειρά από μεταπτυχιακούς τίτλους στη γεωργία, τις επιχειρήσεις, την επικοινωνία, την κληρονομιά, το δίκαιο, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τις κοινωνικές επιστήμες και τις μεταφορές στο Πανεπιστήμιο του Newcastle.

Γιατί να υποβάλετε αίτηση για το μεταπτυχιακό δίπλωμα; πανεπιστημιακή τοποθέτηση για όλους τους επιτυχημένους μαθητές ένα ποιοτικό πανεπιστημιακό πρόγραμμα πλήρες πανεπιστημιακό καθεστώς ... [-]

μεταπτυχιακό δίπλωμα στον τομέα των επιχειρήσεων και των ανθρωπιστικών σπουδών με προ-ασκήσεις αγγλικά

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 12 μήνες September 2018 Ηνωμένο Βασίλειο Newcastle upon Tyne

Αυτό το πρόγραμμα περιλαμβάνει έναν πρόσθετο όρο, ειδικά αφιερωμένο στη βελτίωση των δεξιοτήτων αγγλικής γλώσσας για άμεση είσοδο σε μεταπτυχιακό δίπλωμα στο Πανεπιστήμιο του Newcastle. Πρόοδος σε ένα φάσμα μεταπτυχιακών σπουδών στην επιχειρηματικότητα, την επικοινωνία, την κληρονομιά, το δίκαιο, τα μέσα ενημέρωσης, τις κοινωνικές επιστήμες και τις μεταφορές στο Πανεπιστήμιο του Newcastle. [+]

Βελτιώστε τη γλώσσα και τις ακαδημαϊκές δεξιότητές σας για άμεση είσοδο σε μεταπτυχιακό δίπλωμα στο Πανεπιστήμιο του Newcastle. Αυτό το μάθημα περιλαμβάνει μια ενότητα Προεπιλογής Αγγλικής Γλώσσας για να σας προετοιμάσει για σπουδές στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το μεταπτυχιακό δίπλωμα με προελληνική αγγλική γλώσσα σας δίνει τη δυνατότητα να μελετήσετε έναν όρο αγγλικής γλώσσας που ακολουθείται από ακαδημαϊκή μελέτη σε επιχειρήσεις και ανθρωπιστικές επιστήμες. ... [-]


πτυχίο πτυχίου στην αρχιτεκτονική

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 9 μήνες September 2018 Ηνωμένο Βασίλειο Newcastle upon Tyne

[+]

[-]

Προπτυχιακό Πρόγραμμα Pathway

International Year One in Architecture

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 9 - 12 μήνες September 2018 Ηνωμένο Βασίλειο Newcastle upon Tyne

[+]

Πού θα μου πάρει;

[-]

διεθνές έτος ένα στην επιχείρηση

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 9 - 12 μήνες September 2018 Ηνωμένο Βασίλειο Newcastle upon Tyne

Προετοιμαστείτε για την είσοδο στο δεύτερο έτος ενός προπτυχιακού διπλώματος στο Newcastle University Business School. Αυτό το μάθημα θα ενισχύσει τις γνώσεις σας στις σύγχρονες επιχειρηματικές και διοικητικές δεξιότητες, επιτρέποντάς σας να προχωρήσετε απευθείας στο δεύτερο έτος ενός προπτυχιακού διπλώματος μετά την επιτυχή ολοκλήρωση. [+]

Προετοιμαστείτε για την είσοδο στο δεύτερο έτος ενός προπτυχιακού διπλώματος στο Newcastle University Business School.

Γιατί να υποβάλλετε αίτηση για το πρόγραμμα του Διεθνούς Έτους 1; πανεπιστημιακή τοποθέτηση για όλους τους επιτυχημένους μαθητές ένα ποιοτικό πανεπιστημιακό πρόγραμμα πλήρες πανεπιστημιακό καθεστώς

Υπάρχουν δύο επιλογές μαθημάτων:

[-]

Επικοινωνία

INTO Newcastle University

Διεύθυνση The INTO Building
NE1 7RU Newcastle upon Tyne, England, Ηνωμένο Βασίλειο
Ιστοσελίδα http://www.intostudy.com/en-gb/universities/newcastle-university