Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Γιατί να επιλέξετε Ικανός Μάντσεστερ:

Δημιουργήστε ένα Bespoke Αγγλικών!

ΘΕΣΗ Μάντσεστερ προσφέρει μια μοναδική προσέγγιση για την αγγλική γλωσσική ανάπτυξη, προσφέροντας σε κάθε μαθητή την ευκαιρία να δημιουργήσετε μια παραγγελία πορεία που τους επιτρέπει να ανταποκρίνονται στις μαθησιακές τους στόχους τους είτε πρόκειται για επαγγελματική, προσωπική ή ακαδημαϊκή.

Προσθήκη μου στο skype για να συζητήσουν από σήμερα: Skype: alicja_golub

-Affordable Μαθήματα,

ΘΕΣΗ Μάντσεστερ δεσμεύεται να παρέχει στους μαθητές όχι μόνο τάξεις εξαιρετική γλώσσα, αλλά και αξία για τα χρήματα που είναι ο λόγος που έχουμε μια σαφή δομή τιμολόγησης και εξαιρετικά προσιτές τιμές που ξεκινούν από £ 5 την ώρα. Κάθε φοιτητής έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει μία ειδική σειρά μαθημάτων που τους επιτρέπει να ανταποκρίνονται στις μαθησιακές τους στόχους τους.

-Experienced, Επαγγελματική Tutors-

ΘΕΣΗ Μάντσεστερ δεσμεύεται να παρέχει στους μαθητές όχι μόνο τάξεις εξαιρετική γλώσσα, αλλά και αξία για τα χρήματα που είναι ο λόγος που έχουμε μια σαφή δομή τιμολόγησης και εξαιρετικά προσιτές τιμές που ξεκινούν από £ 5 την ώρα.

Φοιτητής Μαρτυρίες:

"Η προσέγγιση σε ΜΠΟΡΕΙΤΕ Μάντσεστερ είναι φανταστική - σε σύντομο χρονικό διάστημα ήμουν στο σχολείο ήμουν σε θέση να βελτιώσει τη συνολική αγγλικές δεξιότητές μου, ενώ στην πραγματικότητα αξιοποιώντας μου Business English." -Robert Chojecki "Με το συνδυασμό μαθημάτων ΘΕΣΗ Μάντσεστερ μαζί ήμουν σε θέση να επιτευχθεί ο στόχος μου από την απόκτηση Band 7 στο IELTS πιο γρήγορα από ό, τι έχω σκεφτεί ποτέ δυνατό. "-Diego Natali

Αγγλικής Γλώσσας στην Manchester City Centre:

Κάθε φοιτητής έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει μία ειδική σειρά μαθημάτων που τους επιτρέπει να ανταποκρίνονται στις μαθησιακές τους στόχους τους.

Μάντσεστερ έχει όλα και είναι πολύ φθηνότερα από ό, τι ζει στο Λονδίνο! Δύο παγκόσμια τάξη σύλλογοι ποδοσφαίρου, τρεις εκπληκτικές πανεπιστήμια, το κέντρο της βιομηχανικής επανάστασης, μερικά από τα καλύτερα βρετανικά συγκροτήματα όλων των εποχών, υπέροχα καταστήματα, αξέχαστη νυχτερινή ζωή, καταπληκτικά εστιατόρια και ένα εντελώς μοναδικό μείγμα σύγχρονης και γοτθικής αρχιτεκτονικής. Εύκολη μεταφορά Μάντσεστερ είναι μια συμπαγής πόλη που κάνει τις μετακινήσεις σας εύκολα με μία από τις καλύτερες υπηρεσίες δημόσιων μεταφορών στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Μια πολυπολιτισμική πρωτεύουσα του Μάντσεστερ είναι μία από τις πιο φιλικές πόλεις στο Ηνωμένο Βασίλειο, το οποίο συνδυάζει τη γοητεία της Βόρειας με μια ζωντανή πολυπολιτισμική ατμόσφαιρα. Μια εξαιρετική τοποθεσία στην περιοχή του Ηνωμένου Βασιλείου Μάντσεστερ σημαίνει ότι οι μεγάλες πόλεις και αξιοθέατα - Λίβερπουλ, Λιντς, Υόρκη, Βόρεια Ουαλία και το Lake District είναι λιγότερο από μια ώρα και ένα μισό μακριά, γεγονός που καθιστά ημερήσιες εκδρομές και επισκέψεις το Σαββατοκύριακο εύκολη και απλή.

Λίγα λεπτά μακριά από το αεροδρόμιο συνδέει το αεροδρόμιο του Μάντσεστερ απέχει μόλις 20 λεπτά με το τρένο από το κέντρο της πόλης και το αεροδρόμιο του Λίβερπουλ απέχει λιγότερο από μια ώρα μακριά.

ΘΕΣΗ Μάντσεστερ μπορεί να οργανώσει μια ποικιλία καταλυμάτων που ταιριάζουν στις απαιτήσεις και τον προϋπολογισμό σας!

Homestay

Αυτό είναι μια φανταστική ευκαιρία να ζήσετε τη ζωή σε μια πραγματική οικογένεια Άγγλων. Ζώντας με μια αγγλική οικογένεια που σημαίνει ότι μπορείτε να έχετε μια πραγματική ελληνική εμπειρία εμβύθισης, όπως θα έχετε την ευκαιρία να εξασκήσουν τις γλωσσικές δεξιότητες σας με φυσικούς ομιλητές, εκτός του μαθήματος.

Όλες οι οικογένειες Homestay μας είναι πλήρως ελεγχθεί και πρέπει να περάσει μια εκτενή διαδικασία της συνέντευξης. Στο ΘΕΣΗ Μάντσεστερ χρησιμοποιούμε μόνο τις οικογένειες υποδοχής που έχουν αρκετή εμπειρία που φιλοξενούν διεθνείς φοιτητές. Ξοδεύουμε πολύ χρόνο ταιριάζουν οι μαθητές με τη σωστή οικογένεια υποδοχής για να διασφαλιστεί ότι οι σπουδαστές έχουν την καλύτερη δυνατή διαμονή.

Homestay χωρίζεται σε δύο κατηγορίες - standard και executive - και είναι διαθέσιμη σε πλήρη ή ημιδιατροφή.

Φοιτητική κατοικία

Αυτό είναι ιδανικό για όσους θέλουν να ζήσουν σε ένα νεαρό και ζωντανό περιβάλλον με άλλους μαθητές. Οι φοιτητικές κατοικίες μας βρίσκεται κοντά στο κέντρο της πόλης, έτσι είναι εύκολο να φτάσετε στο σχολείο. Αυτός ο τύπος καταλύματος προσφέρει εξαιρετική αξία για τα χρήματα όταν οι μαθητές είναι κοντά σε πολλές ανέσεις και μπορείτε να αποθηκεύσετε στο κόστος μεταφοράς.

Φοιτητικές εστίες είναι ιδανικές για τους ανθρώπους που θέλουν να έχουν κάποια ελευθερία, καθώς μπορείτε να έρχονται και όπως σας παρακαλώ και έχουν επίσης την ευκαιρία να μαγειρέψουν για τον εαυτό σας. Ζώντας σε μια κατοικία είναι ιδανική για τους ανθρώπους που αγαπούν να κοινωνικοποιηθούν, καθώς θα ζήσετε συνήθως με 5-6 άλλους ανθρώπους και πολύ συχνά θα είναι από όλο τον κόσμο, έτσι ώστε να ζουν σε ένα πραγματικά διεθνές περιβάλλον!

Φοιτητικές κατοικίες διαθέτουν ιδιωτικό υπνοδωμάτιο με en-suite μπάνιο και κοινόχρηστη κουζίνα και σαλόνι.

Φοιτητικό Διαμέρισμα

ΘΕΣΗ Μάντσεστερ είναι η μόνη σχολή Αγγλικής Γλώσσας στο Μάντσεστερ για να είναι σε θέση να προσφέρουν στους φοιτητές την αποκλειστική χρήση των φοιτητικά διαμερίσματα. Το διαμέρισμα βρίσκεται 20 λεπτά μακριά από το σχολείο και περιέχει τρία δίκλινα δωμάτια με κοινόχρηστο μπάνιο και κουζίνα. Πρόσφατα ανακαινισμένο, το διαμέρισμα είναι μια εξαιρετικά προσιτή επιλογή για τους φοιτητές που έρχονται να σπουδάσουν στο ΘΕΣΗ Μάντσεστερ.

Αυτό το διαμέρισμα είναι απασχολημένο μόνο κατά ικανοί μαθητές Μάντσεστερ, ώστε να μπορείτε να πάρετε για να γνωρίζουμε συγκάτοικοι σας πριν την άφιξή σας - προσπαθούμε επίσης να κρατήσει ένα μίγμα των εθνικοτήτων στο διαμέρισμα, έτσι ώστε να μπορείτε να μιλάτε μόνο αγγλικά στο σπίτι. Αυτό είναι ιδανικό για τους ανθρώπους που ψάχνουν για μια λύση χαμηλού κόστους, αλλά θέλουν την ασφάλεια της ενοικίασης από μια αξιόπιστη πηγή. Το διαμέρισμα ανήκει σε ΜΠΟΡΕΙΤΕ Μάντσεστερ, έτσι μπορείτε να νοικιάσετε για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα και σε βραχυπρόθεσμη βάση.

Ενοικίαση ιδιώτες

Εάν σχεδιάζετε να μείνετε στο Μάντσεστερ για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα (π.χ. πάνω από έξι μήνες) ή αν θέλετε να ζήσετε με ένα φίλο ή συνεργάτη, στη συνέχεια, ένα ιδιωτικό ενοικίασης θα μπορούσε να είναι η απάντηση. Υπάρχουν πολλές επιλογές που είναι διαθέσιμες για να ταιριάζουν σε όλες τις απαιτήσεις και τους προϋπολογισμούς. ΘΕΣΗ Μάντσεστερ μπορούν να βοηθήσουν και να συμβουλεύουν εκείνους που ψάχνουν να νοικιάσουν ένα σπίτι ή διαμέρισμα με ιδιωτική ιδιοκτήτη. Απλά να μας ενημερώσετε κατά την κράτηση. Ξενοδοχεία και Ξενώνες Ως μια μεγάλη πόλη, υπάρχουν μια σειρά από ξενοδοχεία και ξενώνες διαθέσιμο τόσο μακρά και βραχυπρόθεσμη βάση διάρκειας. Στο κέντρο της πόλης του Μάντσεστερ υπάρχει ένα ευρύ φάσμα ξενοδοχείων για να ταιριάζει σε όλους - πολυτέλεια, τις επιχειρήσεις και τον προϋπολογισμό, και είμαστε περισσότερο από ευτυχείς να συμβουλεύει και να κλείσετε τη διαμονή σας το ξενοδοχείο ως μέρος του πακέτου της μελέτης σας. Υπάρχει ένα μεγάλο ξενώνα κοντά στο σχολείο, όπου ιδιωτικά δωμάτια και κρεβάτια σε κοιτώνες μπορούν να ενοικιαστούν για μικρά χρονικά διαστήματα.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα

ABLE English Language School in Manchester UK

Τάξεις του Excel σε ΘΈΣΗ είναι μία παρα ένα τάξεις όπου οι μαθητές μπορούν να περάσουν το χρόνο εργασίας με την προσωπική τους γυμναστή για την επίτευξη συγκεκριμένων στό ... [+]

Τάξεις του Excel σε ΘΈΣΗ είναι μία παρα ένα τάξεις όπου οι μαθητές μπορούν να περάσουν το χρόνο εργασίας με την προσωπική τους γυμναστή για την επίτευξη συγκεκριμένων στόχων τους - μαθήματα μπορεί να επικεντρωθεί στην πρακτική εξέταση, αγγλικά για επαγγελματικούς ή πανεπιστήμιο, ή Γενικών Αγγλικών ικανότητα. One-to-One τάξεις είναι ιδανικό για εκείνους που ψάχνουν για γρήγορα αποτελέσματα! Οι δαπάνες για το ένα στο ένα χρόνο με τον καθηγητή σημαίνει ότι όλη η εστίαση της κατηγορίας είναι περίπου επίτευξη των στόχων του μαθητή στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα. ... [-]
Ηνωμένο Βασίλειο Manchester
Ανοικτή Εγγραφή
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 52 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
ABLE English Language School in Manchester UK

Επίτευξη μαθήματα στο ΘΕΣΗ εστίασης στις δεξιότητες και τεχνικές που απαιτούνται για να αποκτήσει τον βαθμό που θέλουν και αξίζουν. ΜΠΟΡΕΙ του εκπαιδευτές είναι ειδικοί ε ... [+]

Αγγλικής Γλώσσας ΕΠΙΤΕΥΞΗ Εξετάσεων Επιτυχία Επίτευξη μαθήματα στο ΘΕΣΗ εστίασης στις δεξιότητες και τεχνικές που απαιτούνται για να αποκτήσει τον βαθμό που θέλουν και αξίζουν. ΜΠΟΡΕΙ του εκπαιδευτές είναι ειδικοί εξετάσεις με τις εξαίρετες επιδόσεις κομμάτι που θα σας διδάξει τις συμβουλές και κόλπα που χρειάζεστε για να μεγιστοποιήσετε το σημάδι σου. Τάξεις για τις εξετάσεις περιλαμβάνουν: IELTS - (Academic / General), FCE, CAE, CPE, KET, PET ... [-]
Ηνωμένο Βασίλειο Manchester
Ανοικτή Εγγραφή
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 52 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
ABLE English Language School in Manchester UK

ΘΕΣΗ πιο δημοφιλές μάθημα εστιάζει σε όλες τις βασικές δεξιότητες που οι μαθητές πρέπει να χρησιμοποιούν αποτελεσματικά αγγλικά σε ένα πραγματικό σκηνικό κόσμο. Ένα επικο ... [+]

ΘΕΣΗ πιο δημοφιλές μάθημα εστιάζει σε όλες τις βασικές δεξιότητες που οι μαθητές πρέπει να χρησιμοποιούν αποτελεσματικά αγγλικά σε ένα πραγματικό σκηνικό κόσμο. Προσθήκη μου στο skype για να συζητήσουν από σήμερα: alicja_golub Ένα επικοινωνιακό μάθημα εστιάζοντας στις τέσσερις βασικές δεξιότητες? ομιλία, ακρόαση, ανάγνωση και γραφή. Ο στόχος του μαθήματος είναι οι σπουδαστές να είναι σε θέση να επικοινωνούν σε άπταιστα, φυσικό στυλ. ... [-]
Ηνωμένο Βασίλειο Manchester
Ανοικτή Εγγραφή
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 52 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
ABLE English Language School in Manchester UK

Κατασκευάστηκε μαθήματα στο ΘΈΣΗ έχουν σχεδιαστεί για να επιτρέπουν στους μαθητές να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους σε συγκεκριμένους τομείς της γλώσσας. Αυτά τα μαθήματα ... [+]

Κατασκευάστηκε μαθήματα στο ΘΈΣΗ έχουν σχεδιαστεί για να επιτρέπουν στους μαθητές να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους σε συγκεκριμένους τομείς της γλώσσας. Αυτά τα μαθήματα επικεντρώνονται είτε σε ένα μόνο δεξιότητα ή έναν ενιαίο χώρο της γλώσσας, έτσι ώστε οι μαθητές να υπερέχουν σε αυτές τις περιοχές. Κατασκευάστηκε κατηγορίες είναι φανταστικό για όσους αναζητούν μεγαλύτερη κατανόηση μιας συγκεκριμένης περιοχής ή που έχουν μια συγκεκριμένη απαίτηση για εκμάθηση της Αγγλικής γλώσσας. Προσθήκη μου στο skype για να συζητήσουν από σήμερα: alicja_golub Κατασκευάστηκε τάξεις είναι το τέλειο συμπλήρωμα για κάθε επιτύχουν ή να Μάθετε πορεία. Κατασκευάστηκε κατηγορίες περιλαμβάνουν: Κατασκευάστηκε γραφής, ανάγνωσης και την οικοδόμηση λεξιλόγιο, Build Ευχέρεια λόγου, Γραμματική οικοδομήσουμε και να χτίσει την επιχείρησή. ... [-]
Ηνωμένο Βασίλειο Manchester
Ανοικτή Εγγραφή
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 52 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά