Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Είμαστε μια μη-επιλεκτική, μικτής εκπαίδευσης, ανεξάρτητο κολέγιο στην καρδιά του κέντρου της πόλης του Μάντσεστερ. Οι περισσότεροι από 220 μαθητές μας μελετούν A-επίπεδα, GCSEs ή σε διεθνές πρόγραμμα του Ιδρύματος μας. Σε φιλικό, ασφαλές, υποστηρικτικό περιβάλλον οι μαθητές μας να πετύχουν τους στόχους τους και με επιτυχία να προχωρήσουμε σε επιλεγεί το πανεπιστήμιό τους. Προσφέρουμε μια μοναδική εναλλακτική λύση στα παραδοσιακά σχολεία με ευέλικτα προγράμματα και εξατομικευμένη μάθηση διατηρώντας παράλληλα ένα ισχυρό ακαδημαϊκό ήθος.

Η Ιστορία μας

Abbey College Manchester ιδρύθηκε το 1990 και αποτελεί μέρος της Plus Όμιλος Alpha ανεξάρτητων σχολεία και κολέγια.

Abbey College Manchester είναι τώρα γιορτάζει την 25η επέτειό της κατά τη διάρκεια του 2015 και έχει ένα αναπτύξει μια ισχυρή φήμη σε τοπικό, εθνικό και διεθνές επίπεδο για την υψηλή ποιότητα της διδασκαλίας, μικρά μεγέθη τάξη και ένα ισχυρό σύστημα υποστήριξης δάσκαλο.

Μια σειρά μαθημάτων για να ταιριάζουν στις ανάγκες των μεμονωμένων μαθητών προσφέρονται: Δύο Έτος A-Levels? Ένα έτος εντατικής ξαναπάρει A-Levels? Ένα έτος Business BTEC? Ενός και δύο ετών Διεθνούς Ιδρύματος Προγραμμάτων (Business and Engineering) και ένα GCSEs έτους.

Το κολέγιο βρίσκεται σε ένα σύγχρονο πενταόροφο κτίριο στην καρδιά του κέντρου της πόλης του Μάντσεστερ. Όλες οι αίθουσες, οι σουίτες και τα εργαστήρια είναι καλά εξοπλισμένα και πόρους, και να προσφέρει μια διδασκαλία και τη μάθηση περιβάλλον για να βοηθήσει τους μαθητές να εκπληρώσουν τις φιλοδοξίες τους.

Εγκαταστάσεις

Abbey College Manchester διαθέτει μια σειρά από σύγχρονο εξοπλισμό και τους πόρους για να βοηθήσει την παροχή υψηλής ποιότητας διδασκαλία στους μαθητές.

Όλες οι αίθουσες μας επωφελούνται από state-of-the-art εγκαταστάσεις, πρόσβαση σε σύγχρονες τεχνολογίες, συμπεριλαμβανομένων διαδραστικός πίνακας, φορητούς υπολογιστές και οθόνες αφής. Όλα τα διαμερίσματα είναι εξοπλισμένα με ειδικό δωμάτια και τα εγχειρίδια που παρέχονται για όλα τα μαθήματα.

Οι μαθητές έχουν τη δική τους προσωπική σύνδεσης υπολογιστή και πρόσβαση στο μαθητή κοινόχρηστη μονάδα δίσκου όπου είναι αποθηκευμένα διδακτικούς πόρους. Πρακτικές εργασίας και έρευνας είναι κεντρικής σημασίας για τη διδασκαλία της Βιολογίας, Χημείας και Φυσικής, και έτσι κάθε αντικείμενο διδάσκεται σε ένα σύγχρονο, με την επιφύλαξη των ειδικών εργαστηριακών. Κάθε δωμάτιο έχει τοποθετηθεί σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα και είναι καλά εξοπλισμένο για να επιτρέψει την παράδοση της ένα ευρύ φάσμα των πειραμάτων και επιδείξεων για την τόνωση της μάθησης των μαθητών.

Η δημιουργικότητα ανθεί στο πλαίσιο του σώματος με το Art & Design και Φωτογραφία διδάσκονται στα αφιερωμένο, καλά εξοπλισμένα δωμάτια. Οι φοιτητές ενθαρρύνονται να εκφραστούν χρησιμοποιώντας τεχνικές που κυμαίνονται από 3D modeling, υφάσματα, γλυπτικής και φωτογραφίας, καθώς και συμβατικά ζωγραφική και το σχέδιο. Υπάρχει επίσης ένα σκοτεινό δωμάτιο όπου μπορούν να ενισχυθούν και να αναπτυχθούν από τους φοιτητές εικόνων. Ένα μεγάλο κέντρο μελέτης είναι διαθέσιμο ως μια σιωπηλή και επιτηρούμενο χώρο μελέτης. Εδώ, οι μαθητές μπορούν να χρησιμοποιούν τα δικά ή κολέγιο τους φορητούς υπολογιστές για προσωπική εργασία. Υπάρχει ασύρματη σύνδεση διαθέσιμη εδώ και γύρω από το κολέγιο.

Διδασκαλία και Μάθηση

Διδασκαλία και τη μάθηση είναι αυστηρή, ενώ να είναι δημιουργικοί και να ανταποκρίνεται στις ατομικές ανάγκες των σπουδαστών.

Μικρές τάξεις

Πιστεύουμε ότι οι μικρές τάξεις και υψηλής ποιότητας διδασκαλία είναι το κλειδί της επιτυχίας. Αυτή η προσέγγιση είναι πολύ προσωπική και σημαίνει ότι οι μαθητές επικεντρώνονται στις σπουδές τους και να δίνεται πολλή προσοχή από τους δασκάλους για να μεγιστοποιήσετε την επίτευξη και να εκπληρώσει το δυναμικό. Παράλληλα με μικρά μεγέθη τάξη μας προωθήσει ένα φιλικό περιβάλλον που έχει καμία ενιαία πολιτική και τη δημιουργία σχέσεων, όπου ο καθένας είναι στην πρώτη όρους όνομα.

Έμπειρους εκπαιδευτικούς

αφιερωμένη καθηγητές μας έχουν άριστη γνώση των θεμάτων τους και τις προδιαγραφές και ως εξεταστές για τις μεγάλες εξεταστικές επιτροπές είναι καλά τοποθετημένη για να προσφέρει καθοδήγηση και υποστήριξη στην ανάπτυξη της τεχνικής εξέτασης. Οι εκπαιδευτικοί σπάσει θέματα σε διαχειρίσιμα τμήματα, έτσι ώστε οι μαθητές μπορούν να εργαστούν πιο εύκολα προς τους βαθμούς που χρειάζονται. Οι μαθητές καλά προετοιμασμένοι για τις δημόσιες εξετάσεις και να κερδίσουν σημαντικές δεξιότητες μελέτης.

Σπουδάζουν στο κολέγιο

Όλοι οι φοιτητές έχουν χρονοδιαγράμματος, εποπτευόμενο μελέτη που χτίστηκε στα προγράμματά τους. Στο κέντρο μελέτης μας, οι μαθητές εργάζονται αθόρυβα και αυτό δημιουργεί μια κουλτούρα της συγκέντρωσης και του σεβασμού των μαθησιακών αναγκών των άλλων.

διαδικασία αξιολόγησης και παρακολούθησης

Μικρό μέγεθος της τάξης σημαίνουν οι εκπαιδευτικοί μπορούν να περνούν περισσότερο χρόνο την αξιολόγηση των εργασιών του κάθε μαθητή και δίνοντας λεκτική και γραπτή ανάδραση σχετικά με ένα προς ένα βάση. Οι εκπαιδευτικοί αξιολογούν την προσπάθεια των φοιτητών και την επίτευξη συχνά. Οι αναφορές που αποστέλλονται στο σπίτι κάθε μισό όρος και περιλαμβάνει γραπτές παρατηρήσεις και στοιχεία που καλύπτουν τη συμμετοχή, την ακαδημαϊκή επίτευξη και την προσπάθεια των φοιτητών τόσο στην τάξη και στο δικό τους χρόνο. Οι μαθητές και οι δάσκαλοι προβληματιστούν σχετικά με τις τρέχουσες εργασίες και να αυξήσουν τα πρότυπα συμφωνώντας στόχους σε τομείς όπως η γνώση του αντικειμένου, διαχείριση του χρόνου, τις τεχνικές αναθεώρηση και την πρόοδο στην παρακολούθηση μαθημάτων. Αυτό με τη σειρά του χτίζει την εμπιστοσύνη και δημιουργεί πρότυπα.

Παρουσία

Συμμετοχή παρακολουθείται μέσα από την καθημερινή καταγραφή και κατά την έναρξη της κάθε μάθημα. Οι γονείς / κηδεμόνες έχουν έρθει σε επαφή, αν ένας φοιτητής δεν είναι παρούσα στην τάξη.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Α-Επίπεδο

Abbey College Manchester

Υπάρχουν πάνω από 130 μαθητές στην έκτη μορφή, η πλειονότητα των οποίων λαμβάνουν τρεις ή τέσσερις A-Levels σε ένα διετές πρόγραμμα της AS και Α2. Η είσοδος είναι εξαρτάτ ... [+]

Υπάρχουν πάνω από 130 μαθητές στην έκτη μορφή, η πλειονότητα των οποίων λαμβάνουν τρεις ή τέσσερις A-Levels σε ένα διετές πρόγραμμα της AS και Α2. Η είσοδος είναι εξαρτάται από την ικανοποιητική βαθμούς GCSE συνήθως συμπεριλαμβανομένων μια σειρά από Α *, Α, Β και Γ τάξεων μαζί με μια καλή αναφορά από το προηγούμενο σχολείο.

Αν έχετε μελετήσει τα επίπεδα αλλού και θέλουν να ενωθούν μαζί μας για τα επίπεδα Α2, θα δώσουμε καλύτερες συμβουλές μας σχετικά με το ποια μαθήματα για να πάρει. Μερικές φορές μπορεί να χρειαστεί να μεταφέρετε εξεταστικές επιτροπές. Αυτό είναι συνήθως μια απλή υπόθεση και μπορούμε να σας συμβουλεύσει περαιτέρω για το θέμα αυτό. Το κολέγιο έχει την εμπειρία στην επιτυχία που επιτρέπει τη μετάβαση των μαθητών στην ανώτερη έκτο έτος.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Manchester
Αύγουστος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Βασικό Eτος

Abbey College Manchester

Αυτό είναι ένα πλήρες ωράριο μάθημα σχεδιαστεί για να προετοιμάσουν τους ξένους φοιτητές για την άμεση είσοδο στα περισσότερα βρετανικά πανεπιστήμια. Τα πανεπιστήμια αυτά ... [+]

Αυτό είναι ένα πλήρες ωράριο μάθημα σχεδιαστεί για να προετοιμάσουν τους ξένους φοιτητές για την άμεση είσοδο στα περισσότερα βρετανικά πανεπιστήμια. Τα πανεπιστήμια αυτά περιλαμβάνουν Μπρίστολ, Μπαθ, Μάντσεστερ, Σέφιλντ, Λιντς, Birmingham, Aston, Nottingham, Υόρκη, Southampton, το University College του Λονδίνου, Salford και το Queen Mary. Είναι συνήθως παραδίδονται πάνω από ένα χρόνο. Ωστόσο, μπορεί επίσης να πραγματοποιηθεί άνω των 18 μηνών ή δύο ετών για τους φοιτητές που θα ταιριάζουν σε ένα πιο αργό ρυθμό ή δεν έχουν μελετηθεί στο ισοδύναμο του επιπέδου 3 (δηλαδή Α-Level) πριν.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Manchester
Αύγουστος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 - 2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Μαθήματα

Abbey College Manchester

Τα αγγλικά είναι η κύρια παγκόσμια γλώσσα των επιχειρήσεων, της ακαδημαϊκής κοινότητας και των διεθνών σχέσεων, είναι η παγκόσμια γλώσσα επικοινωνίας. είναι μαθήματα επίπ ... [+]

Τι είναι το Ακαδημαϊκό αγγλικά;

Τα αγγλικά είναι η κύρια παγκόσμια γλώσσα των επιχειρήσεων, της ακαδημαϊκής κοινότητας και των διεθνών σχέσεων, είναι η παγκόσμια γλώσσα επικοινωνίας. είναι μαθήματα επίπεδο στο Abbey College του Cambridge και σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο διδάσκονται στα αγγλικά, θα είναι επίσης η γλώσσα διδασκαλίας για τα μαθήματα βαθμό που θα πάει για να σπουδάσει στο πανεπιστήμιο.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Manchester
Αύγουστος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Πιστοποιητικό

Abbey College Manchester

Το κολέγιο προσφέρει μια μοναδική και άκρως επιτυχημένο πρόγραμμα GCSE ένα έτος για τους σπουδαστές που επιθυμούν να μεταφέρουν μέσα GCSE σε χρόνο 11. Οι μαθητές είναι σε ... [+]

Το κολέγιο προσφέρει μια μοναδική και άκρως επιτυχημένο πρόγραμμα GCSE ένα έτος για τους σπουδαστές που επιθυμούν να μεταφέρουν μέσα GCSE σε χρόνο 11. Οι μαθητές είναι σε θέση να διαρκέσει έως και 6 άτομα και η πορεία παραδίδεται στο σύνολό της σε ένα χρόνο. Αναμένεται ότι υπό κανονικές συνθήκες οι μαθητές θα είναι ηλικίας 16 ή κάτω από την 1η Σεπτεμβρίου του έτους ή προτεινόμενη μελέτη. ... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Manchester
Αύγουστος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Abbey College Manchester - The Gold Standard in Education