Accent International

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με το Accent Διεθνές

Accent Διεθνές

Εκτελεστική και Επαγγελματική Κατάρτιση

Accent είναι ένα μικρό, ειδικό οργανισμό. Παρά το γεγονός ότι συνεργαζόμαστε με μεγάλες εταιρείες, ποτέ δεν έχουν περισσότερους από 25 συμμετέχοντες μάθημα για τα μαθήματά μας σε Bicton College. Αυτό είναι σκόπιμη, διότι πιστεύουμε ότι πρέπει να περιοριστεί ο αριθμός των ανθρώπων για να μας δώσει τη δυνατότητα να παρέχει μια προσωπική, προσωπικές υπηρεσίες και να ανταποκριθεί στις ανάγκες των συμμετεχόντων.

Οι συμμετέχοντες είναι ώριμες ενήλικες - στελέχη και επαγγελματίες που θέλουν να κάνουν ταχεία πρόοδο σε συγκεκριμένους τομείς.

Τα προγράμματά μας της μελέτης είναι σε γενικές γραμμές Αγγλικά, Αγγλικά για επιχειρήσεις ή Ειδικός αγγλικά.

Γενικά αγγλικά μπορεί να περιλαμβάνει την κοινωνικοποίηση, Ταξίδια, Γενική Επικοινωνιών, Μελέτη σκοπούς.

Business English να δείτε στις Διοίκηση Επιχειρήσεων Γλώσσα ή workfocused θέματα όπως Οικονομικών, Πωλήσεων, Marketing, Ανθρώπινου Δυναμικού, Παραγωγής, Logistics κλπ

Ειδικός αγγλικά μπορεί να εξετάσει τομείς όπως η Λογιστική, Τράπεζες, Κατασκευές, Μηχανική, Ασφάλειες, Νομικής, Ιατρικής, πετρελαίου, φαρμακευτικά προϊόντα, την τεχνολογία.

Ειδικές δεξιότητες μπορεί να καλύψει συναντήσεις, οι διαπραγματεύσεις, Παρουσιάσεις, Έκθεση-γραφής, τη διαπολιτισμική ευαισθητοποίηση, παρακολούθηση συνεδρίων.

Εισαγωγή

Accent ιδρύθηκε το 1988 ως ειδικός συμβουλών και την οργάνωση της κατάρτισης αγγλική γλώσσα για εταιρείες, στελέχη, διευθυντές και επαγγελματίες. Από τότε, έχουμε συνεργαστεί στενά με τους εταιρικούς πελάτες και ιδιώτες από όλο τον κόσμο για να παρέχει λύσεις για την κατάρτιση των γλωσσικών προβλημάτων και να τους βοηθήσει να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που είναι διαθέσιμες σε παγκόσμια κλίμακα.

Τα αγγλικά είναι αναμφισβήτητα η γλώσσα διεθνούς επικοινωνίας στην επιχείρηση και επαγγελματικό κόσμο. Οι εταιρείες και τα άτομα που προσθέτουν Αγγλικά σε άλλες ικανότητές τους είναι ξαφνικά σε θέση να εκτελέσει διεθνώς - το άνοιγμα νέων αγορών, παγκοσμιοποιημένο δραστηριότητες, δημιουργώντας πραγματική διαπολιτισμική επικοινωνία, μαθαίνοντας από άλλες χώρες και την ενίσχυση τόσο των προοπτικών της εταιρείας, αλλά και σταδιοδρομία.

Accent έργα στους τομείς των εξειδικευμένων μαθήματα αγγλικών, στο πλαίσιο της επιχείρησης προγράμματα, μαθήματα ολικής εμβάπτισης, της κατάρτισης στελεχών, το σχεδιασμό μαθημάτων, ένα προς ένα, μικρό μορφές της ομάδας και την κατάρτιση συνδυασμού, ειδικός σεμινάρια, προσομοιώσεις, χρειάζεται ανάλυσης και παροχής συμβουλών.

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Η φιλοσοφία του Accent μπορεί να συνοψιστεί ως «Προσωπικά, επαγγελματική, ποιοτική κατάρτιση».

Προσωπικός - γιατί αν Accent λειτουργεί σε διεθνές επίπεδο, το κέντρο μας είναι μικρός και ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος προσεκτικά. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούμε να παρέχουμε προσωπική φροντίδα και το σχεδιασμό μαθημάτων ανάλογα με τις ανάγκες.

Επαγγελματίας - επειδή Accent χρησιμοποιεί εξειδικευμένους και έμπειρους εκπαιδευτές οι οποίοι συνήθως έχουν τα προσόντα και την εμπειρία σε εξειδικευμένους τομείς, όπως η επιχείρηση, τη χρηματοδότηση, την επιστήμη ή ΑΜ - πέρα ​​από τα προσόντα διδασκαλίας γλωσσών.

Ποιότητα - επειδή Accent έχει δεσμευτεί για την ποιότητα - στην εκπαίδευση, στα υλικά, στις εγκαταστάσεις μας, σε διαμονή και στις σχέσεις πελάτη-εταιρείας. Πιστεύουμε ότι όλα τα μέρη ενός προγράμματος κατάρτισης είναι εξίσου σημαντικό - από την αρχική επαφή με την τελική έκθεση.

Πρακτική - επειδή Accent έχει συνηθίσει να λειτουργεί με επιχειρηματίες, εταιρείες και επαγγελματίες. Όλες οι υπηρεσίες μας βασίζονται σε έννοιες εκπαίδευση, δεν διδάσκει. Η ατμόσφαιρα σε ένα γήπεδο Accent είναι εντελώς διαφορετική από εκείνη ενός σχολείου - προσέγγισης, τις σχέσεις και το περιβάλλον είναι κατάλληλα για σοβαρή, ώριμη ενήλικες με μια επαγγελματική ανάγκη για την αγγλική.

Εγγύηση Ποιότητας

Accent αναγνωρίζεται ως αποτελεσματικό από το Βρετανικό Συμβούλιο - το οποίο μας επιθεωρεί τακτικά και εξασφαλίζει ότι τα υψηλά πρότυπα εξακολουθούν να πληρούνται. Accent είναι επίσης μέλος της αγγλικής Ηνωμένου Βασιλείου, η οποία είναι η επαγγελματική σώμα της Αγγλικής Γλώσσας Βιομηχανίας και παρέχει μια άλλη οθόνη ποιότητα. Τέλος, είμαστε μέλη της BusinessEnglishUK που είναι ο ειδικός οργανισμός για τους παρόχους Business English.

Αυτά είναι αναγνωρισμένες εγγυήσεις σας ποιότητας.

Η πραγματική εγγύηση, ωστόσο, είναι η ικανοποίηση των πελατών μας και των συμμετεχόντων φυσικά, το χρονικό διάστημα που έχουμε συνεργαστεί με τις εταιρείες και τους συμμετέχοντες οι οποίοι επιστρέφουν για περισσότερη εκπαίδευση με Accent.

Ένα Έμφαση στην Εκπαίδευση Αριστεία

Accent ιδρύθηκε από έναν εκπαιδευτή - και την αριστεία στην εκπαίδευση βρίσκεται στο επίκεντρο της οργάνωσης. Η ομάδα των εκπαιδευτών υποστηρίζεται σθεναρά από το προσωπικό του γραφείου που παρέχει την υποδομή και την πλατφόρμα για να μπορέσουν οι εκπαιδευτές μας για την παραγωγή υψηλής ποιότητας προγράμματα για κάθε συμμετέχοντα φυσικά.

Τοποθεσίες

East Budleigh

Address
Accent International Language Consultancy
Bicton College,
East Budleigh
Devon,
EX9 7BY,
England

East Budleigh, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

FAQ

Άλλη