Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με το Accent Διεθνές

Accent Διεθνές

Εκτελεστική και Επαγγελματική Κατάρτιση

Accent είναι ένα μικρό, ειδικό οργανισμό. Παρά το γεγονός ότι συνεργαζόμαστε με μεγάλες εταιρείες, ποτέ δεν έχουν περισσότερους από 25 συμμετέχοντες μάθημα για τα μαθήματά μας σε Bicton College. Αυτό είναι σκόπιμη, διότι πιστεύουμε ότι πρέπει να περιοριστεί ο αριθμός των ανθρώπων για να μας δώσει τη δυνατότητα να παρέχει μια προσωπική, προσωπικές υπηρεσίες και να ανταποκριθεί στις ανάγκες των συμμετεχόντων.

Οι συμμετέχοντες είναι ώριμες ενήλικες - στελέχη και επαγγελματίες που θέλουν να κάνουν ταχεία πρόοδο σε συγκεκριμένους τομείς.

Τα προγράμματά μας της μελέτης είναι σε γενικές γραμμές Αγγλικά, Αγγλικά για επιχειρήσεις ή Ειδικός αγγλικά.

Γενικά αγγλικά μπορεί να περιλαμβάνει την κοινωνικοποίηση, Ταξίδια, Γενική Επικοινωνιών, Μελέτη σκοπούς.

Business English να δείτε στις Διοίκηση Επιχειρήσεων Γλώσσα ή workfocused θέματα όπως Οικονομικών, Πωλήσεων, Marketing, Ανθρώπινου Δυναμικού, Παραγωγής, Logistics κλπ

Ειδικός αγγλικά μπορεί να εξετάσει τομείς όπως η Λογιστική, Τράπεζες, Κατασκευές, Μηχανική, Ασφάλειες, Νομικής, Ιατρικής, πετρελαίου, φαρμακευτικά προϊόντα, την τεχνολογία.

Ειδικές δεξιότητες μπορεί να καλύψει συναντήσεις, οι διαπραγματεύσεις, Παρουσιάσεις, Έκθεση-γραφής, τη διαπολιτισμική ευαισθητοποίηση, παρακολούθηση συνεδρίων.

Εισαγωγή

Accent ιδρύθηκε το 1988 ως ειδικός συμβουλών και την οργάνωση της κατάρτισης αγγλική γλώσσα για εταιρείες, στελέχη, διευθυντές και επαγγελματίες. Από τότε, έχουμε συνεργαστεί στενά με τους εταιρικούς πελάτες και ιδιώτες από όλο τον κόσμο για να παρέχει λύσεις για την κατάρτιση των γλωσσικών προβλημάτων και να τους βοηθήσει να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που είναι διαθέσιμες σε παγκόσμια κλίμακα.

Τα αγγλικά είναι αναμφισβήτητα η γλώσσα διεθνούς επικοινωνίας στην επιχείρηση και επαγγελματικό κόσμο. Οι εταιρείες και τα άτομα που προσθέτουν Αγγλικά σε άλλες ικανότητές τους είναι ξαφνικά σε θέση να εκτελέσει διεθνώς - το άνοιγμα νέων αγορών, παγκοσμιοποιημένο δραστηριότητες, δημιουργώντας πραγματική διαπολιτισμική επικοινωνία, μαθαίνοντας από άλλες χώρες και την ενίσχυση τόσο των προοπτικών της εταιρείας, αλλά και σταδιοδρομία.

Accent έργα στους τομείς των εξειδικευμένων μαθήματα αγγλικών, στο πλαίσιο της επιχείρησης προγράμματα, μαθήματα ολικής εμβάπτισης, της κατάρτισης στελεχών, το σχεδιασμό μαθημάτων, ένα προς ένα, μικρό μορφές της ομάδας και την κατάρτιση συνδυασμού, ειδικός σεμινάρια, προσομοιώσεις, χρειάζεται ανάλυσης και παροχής συμβουλών.

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Η φιλοσοφία του Accent μπορεί να συνοψιστεί ως «Προσωπικά, επαγγελματική, ποιοτική κατάρτιση».

Προσωπικός - γιατί αν Accent λειτουργεί σε διεθνές επίπεδο, το κέντρο μας είναι μικρός και ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος προσεκτικά. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούμε να παρέχουμε προσωπική φροντίδα και το σχεδιασμό μαθημάτων ανάλογα με τις ανάγκες.

Επαγγελματίας - επειδή Accent χρησιμοποιεί εξειδικευμένους και έμπειρους εκπαιδευτές οι οποίοι συνήθως έχουν τα προσόντα και την εμπειρία σε εξειδικευμένους τομείς, όπως η επιχείρηση, τη χρηματοδότηση, την επιστήμη ή ΑΜ - πέρα ​​από τα προσόντα διδασκαλίας γλωσσών.

Ποιότητα - επειδή Accent έχει δεσμευτεί για την ποιότητα - στην εκπαίδευση, στα υλικά, στις εγκαταστάσεις μας, σε διαμονή και στις σχέσεις πελάτη-εταιρείας. Πιστεύουμε ότι όλα τα μέρη ενός προγράμματος κατάρτισης είναι εξίσου σημαντικό - από την αρχική επαφή με την τελική έκθεση.

Πρακτική - επειδή Accent έχει συνηθίσει να λειτουργεί με επιχειρηματίες, εταιρείες και επαγγελματίες. Όλες οι υπηρεσίες μας βασίζονται σε έννοιες εκπαίδευση, δεν διδάσκει. Η ατμόσφαιρα σε ένα γήπεδο Accent είναι εντελώς διαφορετική από εκείνη ενός σχολείου - προσέγγισης, τις σχέσεις και το περιβάλλον είναι κατάλληλα για σοβαρή, ώριμη ενήλικες με μια επαγγελματική ανάγκη για την αγγλική.

Εγγύηση Ποιότητας

Accent αναγνωρίζεται ως αποτελεσματικό από το Βρετανικό Συμβούλιο - το οποίο μας επιθεωρεί τακτικά και εξασφαλίζει ότι τα υψηλά πρότυπα εξακολουθούν να πληρούνται. Accent είναι επίσης μέλος της αγγλικής Ηνωμένου Βασιλείου, η οποία είναι η επαγγελματική σώμα της Αγγλικής Γλώσσας Βιομηχανίας και παρέχει μια άλλη οθόνη ποιότητα. Τέλος, είμαστε μέλη της BusinessEnglishUK που είναι ο ειδικός οργανισμός για τους παρόχους Business English.

Αυτά είναι αναγνωρισμένες εγγυήσεις σας ποιότητας.

Η πραγματική εγγύηση, ωστόσο, είναι η ικανοποίηση των πελατών μας και των συμμετεχόντων φυσικά, το χρονικό διάστημα που έχουμε συνεργαστεί με τις εταιρείες και τους συμμετέχοντες οι οποίοι επιστρέφουν για περισσότερη εκπαίδευση με Accent.

Ένα Έμφαση στην Εκπαίδευση Αριστεία

Accent ιδρύθηκε από έναν εκπαιδευτή - και την αριστεία στην εκπαίδευση βρίσκεται στο επίκεντρο της οργάνωσης. Η ομάδα των εκπαιδευτών υποστηρίζεται σθεναρά από το προσωπικό του γραφείου που παρέχει την υποδομή και την πλατφόρμα για να μπορέσουν οι εκπαιδευτές μας για την παραγωγή υψηλής ποιότητας προγράμματα για κάθε συμμετέχοντα φυσικά.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα

Accent International

Συγκεκριμένη γλώσσα για τις συγκεκριμένες ανάγκες ... [+]

Συγκεκριμένη γλώσσα για τις συγκεκριμένες ανάγκες

προγράμματα δύο εβδομάδων

Αγγλικά για Ιατρική

Για τους γιατρούς και Φοιτητών Ιατρικής, το μάθημα αυτό εξετάζει τη γλώσσα των Γενικών και Ειδικών τομείς της Ιατρικής. Από τη γενική πρακτική, μέσα από ειδικότητες όπως η Ογκολογία, Δερματολογία, Γυναικολογία, Μαιευτική, Cardiac-, Thoracic-, ENT- και Νευρο, χειρουργική επέμβαση και πολλές άλλες τεχνικές, πολύπλοκο και ευαίσθητο γλωσσικών περιοχών. ... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο East Budleigh
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Accent International

Οι περισσότεροι άνθρωποι παρακολουθούν μαθήματα στο Accent γιατί χρειάζονται Αγγλικά στη δουλειά τους. Στο Accent δεχόμαστε τους άνδρες και τις γυναίκες από μια πολύ μεγά ... [+]

Οι περισσότεροι άνθρωποι παρακολουθούν μαθήματα στο Accent γιατί χρειάζονται Αγγλικά στη δουλειά τους. Στο Accent δεχόμαστε τους άνδρες και τις γυναίκες από μια πολύ μεγάλη ποικιλία των επιχειρήσεων και επαγγελμάτων - από Banking για φαρμακευτικά προϊόντα, η μηχανική, η ιατρική, από την ασφάλιση για Σιδηροδρόμων, από το Διάστημα Corporations σε δικηγόρους.

Στην πραγματικότητα, από την Automotive Industries να ζωολόγοι - είμαστε κυριολεκτικά εργάζονται από το Α ως το Ω Κάθε μάθημα είναι διαφορετικό και ιδιαίτερο και κάθε δύο Διευθυντές Οικονομικών, για παράδειγμα, έχουν διαφορετικές ανάγκες. Υπάρχουν, ωστόσο, μια σειρά από ειδικότητες που φαίνεται να είναι περισσότερο σε ζήτηση από τους άλλους και αυτό το φυλλάδιο είναι για να σας δώσει μια ιδέα για εκείνους. Αυτή η λίστα είναι μόνο ένα δείγμα. Όπως θα δείτε στο πίσω μέρος αυτού του φυλλαδίου, μπορούμε συνήθως παρέχουν ένα ειδικό πρόγραμμα - ανεξάρτητα από τις συγκεκριμένες ανάγκες σας.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο East Budleigh
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 εβδομάδα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Accent International

Σχεδιασμένο για τις ανάγκες σας. Ειδικότητες από το Α-Ω. ... [+]

Σχεδιασμένο για τις ανάγκες σας. Ειδικότητες από το Α-Ω.

Ατομική Εντατικά Μαθήματα

Ατομική εντατικά μαθήματα παρέχουν τις πιο προσωπικές, tailor-made και ατομικά σχεδιασμένα προγράμματα της αγγλικής γλώσσας κατάρτισης που προσφέρονται από Accent.

Περιεχόμενο μαθήματος

Το περιεχόμενο των μαθημάτων σε ατομικό πρόγραμμα είναι ακριβώς αυτό που θέλει ο συμμετέχων φυσικά! Οι εκπαιδευτές θα συμβουλεύει, αλλά, στο τέλος, η απόφαση είναι με τον συμμετέχοντα. Σε μια ndil.idual πρόγραμμα, μπορείτε να μελετήσει τόσο γενική και, επίσης, Ειδικός αγγλικά. Γενικά Αγγλικά μπορεί να περιλαμβάνει εργασίες σχετικά με την ακρίβεια και ευχέρεια στην ομιλία, ακρόαση, ανάγνωση και γραφή ή οποιοδήποτε από αυτά. Μπορεί να επικεντρωθεί στην επικοινωνιακή ικανότητα ή μπορεί να επικεντρωθεί στην ακρίβεια στην κατανόηση ή την ανάγνωση Αγγλικά για ατομικές ανάγκες. Ειδικός αγγλικά μπορεί eiclude πολλούς διαφορετικούς τομείς εργασίας - όλους τους τομείς των επιχειρήσεων, για παράδειγμα, ή Professional τομείς όπως η ιατρική, νομική, Διαφήμιση, φαρμακευτικά προϊόντα, Μηχανική, κ.λπ. Επιπλέον, λειτουργούν σε συγκεκριμένες δεξιότητες, όπως συνομιλίες, διαπραγματεύσεις. Παρουσιάσεις, μέσω τηλεφώνου ή έκθεση γραπτών-Ig μπορούν να εκπαιδευτούν σε μεμονωμένα μαθήματα - ως μέρος ενός ευρύτερου σχεδίου ή ως ειδική εστίαση για ένα πρόγραμμα μιας εβδομάδας. ... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο East Budleigh
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
40 ώρες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Accent International

Σχεδιασμένο για τις ανάγκες σας. Ειδικότητες από το Α-Ω. ... [+]

Σχεδιασμένο για τις ανάγκες σας. Ειδικότητες από το Α-Ω.

Μαθήματα μικρή ομάδα

μαθήματα μικρή ομάδα είναι για τουλάχιστον 2 και μέγιστο 4 συμμετέχοντες σε παρόμοιο επίπεδο. Οι ομάδες εκτρεφόμενων βάσει των πληροφοριών που έλαβε κατά την ανάλυση έντυπο της αίτησης και των αρχικών αναγκών. Περιστασιακά, ένας συμμετέχων θα τηλεφώνησε για να ελέγξετε το επίπεδο. Κατά τη διάρκεια της αξιολόγησης από την πρώτη ημέρα, η σύνθεση πορεία επιβεβαιώνεται ή να τροποποιηθεί από τον εκπαιδευτή πορεία.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο East Budleigh
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
40 ώρες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Accent International

Σχεδιασμένο για τις ανάγκες σας. Ειδικότητες από το Α-Ω. ... [+]

Σχεδιασμένο για τις ανάγκες σας. Ειδικότητες από το Α-Ω.

Μαθήματα συνδυασμός

Μαθήματα συνδυασμό προσφέρουν ένα μικτό πρόγραμμα κάποια ατομική εκπαίδευση και κάποια μικρή εκπαίδευση της ομάδας.

Μεμονωμένο συστατικό Μαθημάτων Συνδυασμός

Αυτό το στοιχείο επικεντρώνεται στις ατομικές ανάγκες του συμμετέχοντα φυσικά. Μπορεί να διορθώσει τα προσωπικά γραμματικά προβλήματα, να επικεντρωθεί στην ατομική προφορά ή να βελτιώσουν ευχέρεια, για παράδειγμα. Μπορεί να προσφέρει εντατική εργασία επικεντρώθηκε σε οποιαδήποτε συγκεκριμένη δεξιότητα που απαιτείται π.χ. ακρόαση, ανάγνωση ή γραφή. Τέλος, μπορεί να αφιερωθεί σε πολύ συγκεκριμένες Αγγλικά - Οικονομικών, Μάρκετινγκ, Νομικής, Μηχανικών, Ιατρικής, κλπ μαθήματα συνδυασμό παρέχουν μια σειρά από επιμέρους κατάρτισης ανά ημέρα. ... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο East Budleigh
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
40 ώρες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

A Quick Look - Accent International Language Consultancy

The Philosophy and The Reality - Accent International