Access Creative College

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Η δήλωση αποστολής μας:

Ανάπτυξη της επόμενης γενιάς δημιουργικών μέσω καινοτόμου, πρακτικής κατάρτισης υπό την καθοδήγηση της απασχόλησης.

Η δήλωση οράματός μας:

Να είναι το κορυφαίο κολέγιο για τις δημιουργικές βιομηχανίες.

Access Creative College

 • είναι ένα εθνικό δημιουργικό κολλέγιο
 • επικεντρώνεται στην παροχή μιας δημιουργικής εναλλακτικής λύσης στην έκτη μορφή ή στο κολέγιο FE για 16-18, αλλά καλωσορίζει τους ηλικιωμένους μαθητές
 • έχει μια αυξανόμενη προσφορά ανώτερης εκπαίδευσης
 • λειτουργεί σε οκτώ τοποθεσίες σε ολόκληρη την Αγγλία
 • ιδρύθηκε το 1992 και γιόρτασε 25 χρόνια δημιουργικής εκπαίδευσης το 2017.
 • είναι το νέο εμπορικό σήμα της Access to Music Ltd.

Οι τελευταίες μας επιθεωρήσεις

Τον Μάιο του 2016, η Access έλαβε ένα «καλό» βαθμό σε μια πλήρη επιθεώρηση Ofsted. Οι επιθεωρητές υπογράμμισαν τα ακόλουθα βασικά συμπεράσματα:

 • Οι εκπαιδευτές χρησιμοποιούν την ολοκληρωμένη και ενημερωμένη βιομηχανική και εμπορική εμπειρία τους για να προσφέρουν εμπειρίες μάθησης υψηλής ποιότητας.
 • Οι μαθητές επωφελούνται από εκτεταμένες δραστηριότητες εμπλουτισμού και ευκαιρίες επαγγελματικής εμπειρίας με άριστους εργοδότες.
 • Οι μαθητές λαμβάνουν ιδιαίτερα καλά προσαρμοσμένη, ατομική υποστήριξη που τους βοηθά να προχωρήσουν και να επιτύχουν καλά.
 • Οι εκπαιδευόμενοι αναπτύσσουν την εμπιστοσύνη τους και έχουν υψηλό κίνητρο να αποκτήσουν εξειδικευμένες δεξιότητες στη μουσική βιομηχανία.

Η πρόσβαση αποκτήθηκε από την Ανώτατη Επιθεώρηση Σχολείων (Μάρτιος 2017). Διαπίστωσαν ότι «η παροχή μαθημάτων, η διδασκαλία και η μάθηση είναι εξαιρετικές και υπερβαίνουν τις προσδοκίες».

Εκπαίδευση

Η Access συνεργάζεται με τους φορείς ανάθεσης, όπως το RSL, στην ανάπτυξη προσόντων και με άλλα κολέγια και παρόχους κατάρτισης.

Έχουμε επίσης μια σειρά από συνδέσεις άμεσα μέσα στη βιομηχανία για να δώσουμε στους μαθητές μας ένα ξεκίνημα.

Ισότητα, Διαφορετικότητα

Η πρόσβαση στοχεύει στην προώθηση της ισότητας και της πολυμορφίας σε ό, τι κάνουμε:

 • δημιουργώντας ένα θετικό και φιλόξενο περιβάλλον για να μάθουν οι άνθρωποι, να εργαστούν και να συμμετάσχουν στην ευρύτερη κοινότητα τους ·
 • να αντιμετωπίζουν όλους τους ανθρώπους δίκαια και με σεβασμό και να τους προσφέρουν ίσες ευκαιρίες για μάθηση και πρόοδο ·
 • ενθαρρύνοντας τους ανθρώπους από διαφορετικό υπόβαθρο να συνεχίσουν να μαθαίνουν και να αξιοποιούν το δυναμικό τους στη ζωή.
 • τήρηση της νομοθεσίας και των κανονισμών και υποστήριξη των νομικών απαιτήσεων.
 • αντανακλώντας τη δέσμευσή μας για ισότητα και ποικιλομορφία σε όλα τα μαθήματα και τις δραστηριότητές μας.
 • ενεργώντας ενεργά για την καταπολέμηση των διακρίσεων, ενθαρρύνοντας και προωθώντας την ισότητα και γιορτάζοντας την ποικιλομορφία.

Η πρόσβαση υπογραμμίζει την ένταξη, το ανοικτό πνεύμα και τη δικαιοσύνη, προσφέροντας μια θετική άποψη για τις πολλές διαφορές, καθώς και για ομοιότητες, που μπορούν να επηρεάσουν τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι αλληλεπιδρούν μεταξύ τους.

Εκτιμούμε τις ικανότητες και τις δεξιότητες που φέρνουν όλα τα άτομα μαζί τους. Τα μαθήματα και οι ευκαιρίες μας έχουν σχεδιαστεί για να είναι προσιτά σε όλους ανεξάρτητα από το φύλο, τη φυλή, την αναπηρία, τη φυσική ικανότητα, τη διανοητική ικανότητα, την εκπαίδευση, τον σεξουαλικό προσανατολισμό, τις θρησκευτικές πεποιθήσεις, τις αξίες, την ηλικία, την προσωπικότητα, τις εμπειρίες και τον πολιτισμό.

Αναπηρία

Η πρόσβαση είναι προσηλωμένη στην προώθηση και υποστήριξη της μάθησης για κάθε άτομο.

Συνεπώς, υποστηρίζουμε πλήρως τα δικαιώματα των μαθητών με αναπηρίες και μαθησιακών δυσκολιών / αναπηριών να παρακολουθήσουν τον τόπο μάθησης και να λάβουν υποστήριξη, εφόσον είναι σκόπιμο και εφικτό. Προσπαθούμε να παρέχουμε ένα περιβάλλον μάθησης χωρίς αποκλεισμούς με ένα πρόγραμμα σπουδών που να διασφαλίζει ότι οι μαθησιακές ανάγκες όλων των ατόμων ικανοποιούνται κατάλληλα.

Η Access To Music χαιρετίζει τους στόχους που ορίζονται στον νόμο για την ισότητα (2010). Το πρόγραμμά μας για την ενιαία ισότητα παρέχει ένα σημαντικό πλαίσιο για την επίτευξη εταιρικής σχέσης μεταξύ ατόμων με αναπηρίες και δημόσιων φορέων με σκοπό την παροχή καλύτερων υπηρεσιών, σταδιοδρομίας, περιβαλλόντων και κοινότητες με μεγαλύτερη συμμετοχή.

Εάν θεωρείτε ότι έχετε κάποια αναπηρία, μια μαθησιακή δυσκολία ή μια συγκεκριμένη ανάγκη προσωπικής υποστήριξης, θα συνεργαστούμε μαζί σας για να διασφαλίσετε ότι θα γίνουν λογικές προσαρμογές για να ικανοποιηθούν οι ανάγκες σας.

Η διαδικασία εισαγωγής σας επιτρέπει να προσδιορίσετε τις ανάγκες υποστήριξης σας σε πρώιμο στάδιο, έτσι ώστε να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε οποιαδήποτε υποστήριξη μπορεί να χρειαστείτε.

Τοποθεσίες

Shoreditch

Address
Hoxton Street,50
N1 6LP Shoreditch, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

Μπέρμιγχαμ

Address
68 Heath Mill Lane
Digbeth
Birmingham
B9 4AR

Μπέρμιγχαμ, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

Manchester

Address
68 Heath Mill Lane
Digbeth
Birmingham
B9 4AR

Manchester, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

Νόριτς

Address
114 Magdalen Street
Norwich
NR3 1JD

Νόριτς, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

Μπρίστολ

Address
309 Central Park
Petherton Road
Hengrove
Bristol
BS14 9BZ

Μπρίστολ, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

Λίνκολν

Address
32 Clasketgate
LN2 1JS Λίνκολν, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

Υόρκη

Address
106 Eldon St
YO31 7NH Υόρκη, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

Ask a Question

Άλλη