Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Η δήλωση αποστολής μας:

Ανάπτυξη της επόμενης γενιάς δημιουργικών μέσω καινοτόμου, πρακτικής κατάρτισης υπό την καθοδήγηση της απασχόλησης.

Η δήλωση οράματός μας:

Να είναι το κορυφαίο κολέγιο για τις δημιουργικές βιομηχανίες.

Access Creative College

 • είναι ένα εθνικό δημιουργικό κολλέγιο
 • επικεντρώνεται στην παροχή μιας δημιουργικής εναλλακτικής λύσης στην έκτη μορφή ή στο κολέγιο FE για 16-18, αλλά καλωσορίζει τους ηλικιωμένους μαθητές
 • έχει μια αυξανόμενη προσφορά ανώτερης εκπαίδευσης
 • λειτουργεί σε οκτώ τοποθεσίες σε ολόκληρη την Αγγλία
 • ιδρύθηκε το 1992 και γιόρτασε 25 χρόνια δημιουργικής εκπαίδευσης το 2017.
 • είναι το νέο εμπορικό σήμα της Access to Music Ltd.

Οι τελευταίες μας επιθεωρήσεις

Τον Μάιο του 2016, η Access έλαβε ένα «καλό» βαθμό σε μια πλήρη επιθεώρηση Ofsted. Οι επιθεωρητές υπογράμμισαν τα ακόλουθα βασικά συμπεράσματα:

 • Οι εκπαιδευτές χρησιμοποιούν την ολοκληρωμένη και ενημερωμένη βιομηχανική και εμπορική εμπειρία τους για να προσφέρουν εμπειρίες μάθησης υψηλής ποιότητας.
 • Οι μαθητές επωφελούνται από εκτεταμένες δραστηριότητες εμπλουτισμού και ευκαιρίες επαγγελματικής εμπειρίας με άριστους εργοδότες.
 • Οι μαθητές λαμβάνουν ιδιαίτερα καλά προσαρμοσμένη, ατομική υποστήριξη που τους βοηθά να προχωρήσουν και να επιτύχουν καλά.
 • Οι εκπαιδευόμενοι αναπτύσσουν την εμπιστοσύνη τους και έχουν υψηλό κίνητρο να αποκτήσουν εξειδικευμένες δεξιότητες στη μουσική βιομηχανία.

Η πρόσβαση αποκτήθηκε από την Ανώτατη Επιθεώρηση Σχολείων (Μάρτιος 2017). Διαπίστωσαν ότι «η παροχή μαθημάτων, η διδασκαλία και η μάθηση είναι εξαιρετικές και υπερβαίνουν τις προσδοκίες».

Εκπαίδευση

Η Access συνεργάζεται με τους φορείς ανάθεσης, όπως το RSL, στην ανάπτυξη προσόντων και με άλλα κολέγια και παρόχους κατάρτισης.

Έχουμε επίσης μια σειρά από συνδέσεις άμεσα μέσα στη βιομηχανία για να δώσουμε στους μαθητές μας ένα ξεκίνημα.

Ισότητα, Διαφορετικότητα

Η πρόσβαση στοχεύει στην προώθηση της ισότητας και της πολυμορφίας σε ό, τι κάνουμε:

 • δημιουργώντας ένα θετικό και φιλόξενο περιβάλλον για να μάθουν οι άνθρωποι, να εργαστούν και να συμμετάσχουν στην ευρύτερη κοινότητα τους ·
 • να αντιμετωπίζουν όλους τους ανθρώπους δίκαια και με σεβασμό και να τους προσφέρουν ίσες ευκαιρίες για μάθηση και πρόοδο ·
 • ενθαρρύνοντας τους ανθρώπους από διαφορετικό υπόβαθρο να συνεχίσουν να μαθαίνουν και να αξιοποιούν το δυναμικό τους στη ζωή.
 • τήρηση της νομοθεσίας και των κανονισμών και υποστήριξη των νομικών απαιτήσεων.
 • αντανακλώντας τη δέσμευσή μας για ισότητα και ποικιλομορφία σε όλα τα μαθήματα και τις δραστηριότητές μας.
 • ενεργώντας ενεργά για την καταπολέμηση των διακρίσεων, ενθαρρύνοντας και προωθώντας την ισότητα και γιορτάζοντας την ποικιλομορφία.

Η πρόσβαση υπογραμμίζει την ένταξη, το ανοικτό πνεύμα και τη δικαιοσύνη, προσφέροντας μια θετική άποψη για τις πολλές διαφορές, καθώς και για ομοιότητες, που μπορούν να επηρεάσουν τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι αλληλεπιδρούν μεταξύ τους.

Εκτιμούμε τις ικανότητες και τις δεξιότητες που φέρνουν όλα τα άτομα μαζί τους. Τα μαθήματα και οι ευκαιρίες μας έχουν σχεδιαστεί για να είναι προσιτά σε όλους ανεξάρτητα από το φύλο, τη φυλή, την αναπηρία, τη φυσική ικανότητα, τη διανοητική ικανότητα, την εκπαίδευση, τον σεξουαλικό προσανατολισμό, τις θρησκευτικές πεποιθήσεις, τις αξίες, την ηλικία, την προσωπικότητα, τις εμπειρίες και τον πολιτισμό.

Αναπηρία

Η πρόσβαση είναι προσηλωμένη στην προώθηση και υποστήριξη της μάθησης για κάθε άτομο.

Συνεπώς, υποστηρίζουμε πλήρως τα δικαιώματα των μαθητών με αναπηρίες και μαθησιακών δυσκολιών / αναπηριών να παρακολουθήσουν τον τόπο μάθησης και να λάβουν υποστήριξη, εφόσον είναι σκόπιμο και εφικτό. Προσπαθούμε να παρέχουμε ένα περιβάλλον μάθησης χωρίς αποκλεισμούς με ένα πρόγραμμα σπουδών που να διασφαλίζει ότι οι μαθησιακές ανάγκες όλων των ατόμων ικανοποιούνται κατάλληλα.

Η Access To Music χαιρετίζει τους στόχους που ορίζονται στον νόμο για την ισότητα (2010). Το πρόγραμμά μας για την ενιαία ισότητα παρέχει ένα σημαντικό πλαίσιο για την επίτευξη εταιρικής σχέσης μεταξύ ατόμων με αναπηρίες και δημόσιων φορέων με σκοπό την παροχή καλύτερων υπηρεσιών, σταδιοδρομίας, περιβαλλόντων και κοινότητες με μεγαλύτερη συμμετοχή.

Εάν θεωρείτε ότι έχετε κάποια αναπηρία, μια μαθησιακή δυσκολία ή μια συγκεκριμένη ανάγκη προσωπικής υποστήριξης, θα συνεργαστούμε μαζί σας για να διασφαλίσετε ότι θα γίνουν λογικές προσαρμογές για να ικανοποιηθούν οι ανάγκες σας.

Η διαδικασία εισαγωγής σας επιτρέπει να προσδιορίσετε τις ανάγκες υποστήριξης σας σε πρώιμο στάδιο, έτσι ώστε να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε οποιαδήποτε υποστήριξη μπορεί να χρειαστείτε.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
 • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Βασικό Eτος

Access Creative College

Αν θέλετε να αποκτήσετε τις δεξιότητες ήχου και τεχνολογίας για να εργαστείτε ως επαγγελματίας παραγωγός και μηχανικός ήχου, τότε αυτός ο βαθμός βάσης που προσφέρεται σε ... [+]

Αν θέλετε να αποκτήσετε τις δεξιότητες ήχου και τεχνολογίας για να εργαστείτε ως επαγγελματίας παραγωγός και μηχανικός ήχου, τότε αυτός ο βαθμός βάσης που προσφέρεται σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Nottingham Trent είναι για σας!

ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΣΑΣΘα διεξαγάγετε εμπεριστατωμένη μελέτη των διαδικασιών παραγωγής ήχου, από την έναρξη μέχρι το τελικό mastering, παράλληλα με την ανάπτυξη βασικών δεξιοτήτων μουσικής. Από αυτό θα δημιουργήσετε ένα σώμα δημιουργικής δουλειάς.ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΗΣΜάθετε πώς να σχεδιάζετε έργα εγγραφής ήχου, τόσο στο στούντιο όσο και στην τοποθεσία. Θα εξετάσετε τις τεχνολογίες ορθής χειραγώγησης και θα βελτιώσετε τις δεξιότητες ακρόασης για ανάμειξη.ΕΞΕΤΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΟΥ ΗΧΟΥΠροσέξτε με την επιστήμη πίσω από τον ήχο. Θα μελετήσετε την ηχητική θεωρία, τις αρχές αναλογικού και ψηφιακού ήχου, την ακουστική του δωματίου και του οργάνου, καθώς και το σχεδιασμό και την εφαρμογή των ηχητικών συστημάτων.INTERACT ΜΕ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΘα καταλάβετε τη σύγχρονη μουσική βιομηχανία, θα εργάζεστε σε προμήθειες από πελάτες και σε έργα που θα απευθύνονται αυτόνομα, τα οποία θα αναπτύξουν την πρακτική της βιομηχανίας σας.ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΗΠΑΠαράχθηκε σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο της Χρονιάς 2017, University of Nottingham Trent (NTU), το οποίο έχει εξαιρετικά ποσοστά ικανοποίησης και απασχόλησης.Πρακτικό, επαγγελματικό περιεχόμενο. Τα πτυχία του ιδρύματος είναι λιγότερο «ακαδημαϊκά» από τα πλήρη πτυχία.Ευέλικτες επιλογές μελέτης - μπορείτε να ξεκουραστείτε και να συνεχίσετε.Μπορείτε να συμπληρώσετε ένα πλήρες πτυχίο με το Πανεπιστήμιο Nottingham Trent το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε ένα Masters.Οι απαιτήσεις εισόδου είναι χαμηλότερες από ό, τι για ένα πλήρες βαθμό - 64 βαθμοί UCAS... [-]
Ηνωμένο Βασίλειο Shoreditch Birmingham Manchester Norwich Bristol Lincoln York  + 4 Περισσότερα
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Access Creative College

Αν θέλετε να αποκτήσετε τη μουσική και τις επιχειρηματικές δεξιότητες για να εργαστείτε ως επαγγελματίας μουσικός ή τραγουδιστής, τότε αυτός ο βαθμός βάσης που προσφέρετα ... [+]

Αν θέλετε να αποκτήσετε τη μουσική και τις επιχειρηματικές δεξιότητες για να εργαστείτε ως επαγγελματίας μουσικός ή τραγουδιστής, τότε αυτός ο βαθμός βάσης που προσφέρεται σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Nottingham Trent είναι για σας!

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΥΝΘΕΣΗΣΘα συμμετάσχετε σε μια ποικιλία σχεδίων σύνθεσης και ρύθμισης, δουλεύοντας μόνοι σας και με άλλους. Θα συνθέσετε επίσης ένα κομμάτι μουσικής για οπτικά μέσα.ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣΜάθετε πώς να εργάζεστε αποτελεσματικά στην ηχογράφηση χώρων στούντιο, σε συνεργασία με άλλους μουσικούς, μηχανικούς ή παραγωγούς ήχου. Θα αποκτήσετε επίσης μια κατανόηση της εξέλιξης της τεχνολογίας εγγραφής και πώς αυτό έχει επηρεάσει τη μουσική.ΒΕΛΤΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣΘα εστιάσετε στην ανάπτυξη της μουσικής σας, συμπεριλαμβανομένης της ανάγνωσης της όρασης, των δεξιοτήτων ακρόασης και του αυτοσχεδιασμού. Θα εκτελέσετε σε διάφορες καταστάσεις, τόσο σε σόλο όσο και σε ομάδες, και θα ενσωματώσετε τη χρήση της τεχνολογίας για να βελτιώσετε τις επιδόσεις σας.INTERACT ΜΕ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΘα καταλάβετε τη σύγχρονη μουσική βιομηχανία, θα εργάζεστε σε προμήθειες από πελάτες και σε έργα που θα απευθύνονται αυτόνομα, τα οποία θα αναπτύξουν την πρακτική της βιομηχανίας σας.Λόγοι να μας επιλέξουνΠαράχθηκε σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο της Χρονιάς 2017, University of Nottingham Trent (NTU), το οποίο έχει εξαιρετικά ποσοστά ικανοποίησης και απασχόλησης.Πρακτικό, επαγγελματικό περιεχόμενο. Τα πτυχία του ιδρύματος είναι λιγότερο «ακαδημαϊκά» από τα πλήρη πτυχία.Ευέλικτες επιλογές μελέτης - μπορείτε να ξεκουραστείτε και να συνεχίσετε.Μπορείτε να συμπληρώσετε ένα πλήρες πτυχίο με το Πανεπιστήμιο Nottingham Trent το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε ένα Masters.Οι απαιτήσεις εισόδου είναι χαμηλότερες από ό, τι για ένα πλήρες βαθμό - 64 βαθμοί UCAS... [-]
Ηνωμένο Βασίλειο Shoreditch Birmingham Manchester Norwich Bristol Lincoln York  + 4 Περισσότερα
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 βρείτε το διδακτορικό σας της νομικής
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Μαθήματα

Access Creative College

Εάν είστε ήδη έμπειρος καλλιτέχνης μουσικής, τότε το πρόγραμμα καλλιτεχνικής ανάπτυξης είναι ο ιδανικός τρόπος για να βελτιώσετε τη μουσική και τη μάρκα σας για την προετ ... [+]

Εάν είστε ήδη έμπειρος καλλιτέχνης μουσικής, τότε το πρόγραμμα καλλιτεχνικής ανάπτυξης είναι ο ιδανικός τρόπος για να βελτιώσετε τη μουσική και τη μάρκα σας για την προετοιμασία για επαγγελματική εργασία.

Με πολλούς τρόπους, είναι σαν να δουλεύεις με το Α

ΑΞΙΟΛΟΓΗΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΣΑΣΑντικειμενικά αναλύστε το ρεπερτόριο, το εμπορικό σήμα και το κοινό σας.ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΑΣΑναπτύξτε το ζωντανό και εγγεγραμμένο ρεπερτόριό σας και μάθετε πώς να επικοινωνείτε και να ψυχαγωγείτε.ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΜΑΡΚΑ ΣΑΣΒελτιώστε την εικόνα της επωνυμίας σας και τις επικοινωνίες σας με το κοινό σας.ΔΕΙΞΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΣΑΣΠαρουσιάστε τα αποτελέσματα της αναπτυξιακής διαδικασίας και προετοιμαστείτε για επαγγελματική εργασία ή περαιτέρω μελέτη.Ξεκινήστε τη δημιουργική σας καριέρα... [-]
Ηνωμένο Βασίλειο Shoreditch Birmingham Manchester Norwich Bristol Lincoln York  + 4 Περισσότερα
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Access Creative College

Αν αγαπάτε την επιστήμη του ήχου και της ανάμειξης, χειρίζεστε και mastering μουσική στα στούντιο εγγραφής και ζωντανά χώρους, τότε αυτό το επίπεδο 3 Sound Engineering μά ... [+]

Αν αγαπάτε την επιστήμη του ήχου και της ανάμειξης, χειρίζεστε και mastering μουσική στα στούντιο εγγραφής και ζωντανά χώρους, τότε αυτό το επίπεδο 3 Sound Engineering μάθημα είναι ο τέλειος τρόπος για να αναπτύξετε τις ικανότητές σας για δημιουργική εργασία ή πανεπιστήμιο.

Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΟΥ ΗΧΟΥΑναπτύξτε την κατανόησή σας για το πώς λειτουργεί ο ήχος και η ακουστική.STUDIO SOUNDΑποκτήστε δεξιότητες στην ηχογράφηση από το σχεδιασμό του στούντιο μέχρι το miking, την ανάμειξη και το mastering.LIVE SOUNDΕργαστείτε σε μια ποικιλία ζωντανών συνθηκών ήχου, ρυθμίζοντας PA και παρακολουθώντας και mastering την τέχνη της ζωντανής ανάμειξης.ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝΑποκτήστε τις δεξιότητες για να προωθήσετε τον εαυτό σας στον κλάδο.Ξεκινήστε τη δημιουργική σας καριέρα... [-]
Ηνωμένο Βασίλειο Shoreditch Birmingham Manchester Norwich Bristol Lincoln York  + 4 Περισσότερα
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Access Creative College

Αν αγαπάτε τη δημιουργία, την παραγωγή και την ανάμειξη μουσικής χρησιμοποιώντας την τεχνολογία, τότε αυτό το επίπεδο παραγωγής μουσικής επιπέδου 3 είναι ένας τέλειος τρό ... [+]

Αν αγαπάτε τη δημιουργία, την παραγωγή και την ανάμειξη μουσικής χρησιμοποιώντας την τεχνολογία, τότε αυτό το επίπεδο παραγωγής μουσικής επιπέδου 3 είναι ένας τέλειος τρόπος για να αναπτύξετε τις ικανότητές σας για δημιουργική εργασία ή πανεπιστήμιο.

ΒΕΛΤΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣΑναπτύξτε την κατανόησή σας για το πώς λειτουργεί η μουσική.ΓΡΑΦΩΜάθετε την τέχνη της δημιουργίας κομματιών χρησιμοποιώντας DAWs και remix μελωδίες από άλλους καλλιτέχνες, που εργάζονται σε πλήρως εξοπλισμένες σουίτες τεχνολογίας Apple Mac χρησιμοποιώντας LogicDJ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΑΣΕξερευνήστε τη δυνατότητα αναπαραγωγής της μουσικής σας σε ζωντανές εκδηλώσεις.ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝΑποκτήστε τις δεξιότητες για να προωθήσετε τον εαυτό σας και τη μουσική σας μέσα στη βιομηχανία.Ξεκινήστε τη δημιουργική σας καριέρα... [-]
Ηνωμένο Βασίλειο Shoreditch Birmingham Manchester Norwich Bristol Lincoln York  + 4 Περισσότερα
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Access Creative College

Αν αγαπάς τη δημιουργία, την παραγωγή και την ανάμειξη μουσικής χρησιμοποιώντας την τεχνολογία τότε αυτό το επίπεδο 2 της Μουσικής Τεχνολογίας είναι ένας τέλειος τρόπος γ ... [+]

Αν αγαπάς τη δημιουργία, την παραγωγή και την ανάμειξη μουσικής χρησιμοποιώντας την τεχνολογία τότε αυτό το επίπεδο 2 της Μουσικής Τεχνολογίας είναι ένας τέλειος τρόπος για να ξεκινήσετε την ανάπτυξη των δεξιοτήτων σας.

ΒΕΛΤΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣΑναπτύξτε την κατανόησή σας για το πώς λειτουργεί η μουσική.ΓΡΑΦΩΞεκινήστε να γράφετε τα δικά σας κομμάτια χρησιμοποιώντας τα DAW και να κανονίσετε μουσικές από άλλους καλλιτέχνες, που εργάζονται σε πλήρως εξοπλισμένες σουίτες τεχνολογίας Apple Mac χρησιμοποιώντας Logic.MIX LIVEΡυθμίστε και ανακατέψτε τον ήχο τόσο σε live όσο και σε set-up studio.ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝΜάθετε για την εργασία στη μουσική βιομηχανία.Ξεκινήστε τη δημιουργική σας καριέρα... [-]
Ηνωμένο Βασίλειο Shoreditch Birmingham Manchester Norwich Bristol Lincoln York  + 4 Περισσότερα
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 βρείτε το διδακτορικό σας της νομικής
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Access Creative College

Αν αγαπάτε παιχνίδια στον υπολογιστή και θέλετε να αναπτύξετε και να προγραμματίσετε το δικό σας, τότε αυτή η πορεία της τεχνολογίας επιπέδου 3 είναι ο τέλειος τρόπος προ ... [+]

Αν αγαπάτε παιχνίδια στον υπολογιστή και θέλετε να αναπτύξετε και να προγραμματίσετε το δικό σας, τότε αυτή η πορεία της τεχνολογίας επιπέδου 3 είναι ο τέλειος τρόπος προετοιμασίας για μια δημιουργική καριέρα ή πανεπιστήμιο.

ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥΜάθετε για τις βασικές αρχές σχεδιασμού και τις τεχνικές για τη δημιουργία παιχνιδιών και διαδραστικών εφαρμογών που χρησιμοποιούν το Autodesk Maya και το Adobe Photoshop.ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΕξοικειωθείτε με τις μηχανές παιχνιδιών υψηλής τεχνολογίας, όπως το Unreal Engine 4 και το Unity, χρησιμοποιώντας συστήματα που βασίζονται σε δέσμες ενεργειών και κόμβων.Δοκιμάστε τα δικά σας παιχνίδιαΔημιουργήστε δοκιμαστικές θήκες και δοκιμάστε τα σφάλματα, δοκιμάστε εστίαση και διασφάλισης ποιότητας.ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝΚατανοήστε τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν οι βιομηχανίες παιχνιδιών και μέσων ενημέρωσης και πώς μπορείτε να το εμπορευτείτε με επιτυχία.Ξεκινήστε τη δημιουργική σας καριέρα... [-]
Ηνωμένο Βασίλειο Shoreditch Birmingham Manchester Norwich Bristol Lincoln York  + 4 Περισσότερα
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Access Creative College

Αν αγαπάτε παιχνίδια στον υπολογιστή σας και θα θέλατε να αρχίσετε να δημιουργείτε τη δική σας, τότε αυτή η πορεία ανάπτυξης επιπέδου 2 είναι τέλεια για εσάς. ... [+]

Αν αγαπάτε παιχνίδια στον υπολογιστή σας και θα θέλατε να αρχίσετε να δημιουργείτε τη δική σας, τότε αυτή η πορεία ανάπτυξης επιπέδου 2 είναι τέλεια για εσάς.

ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΚατανοήστε τον τρόπο λειτουργίας της βιομηχανίας.ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΕΧΝΗΣ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΔημιουργήστε τέχνη και κινούμενα σχέδια για παιχνίδια και μέσα χρησιμοποιώντας Autodesk, Adobe Photoshop, Illustrator και InDesign.ΓΙΝΕΤΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΩΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΣχεδιάστε, βάλτε, δημιουργήστε και δοκιμάστε ένα έργο παιχνιδιών με τη χρήση της Autodesk και του GameMaker.ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝΑποκτήστε επιχειρηματική κατανόηση δημιουργώντας έναν ιστότοπο προσωπικών χαρτοφυλακίων για να προωθήσετε τη δουλειά σας ως επαγγελματίας.Ξεκινήστε τη δημιουργική σας καριέρα... [-]
Ηνωμένο Βασίλειο Shoreditch Birmingham Manchester Norwich Bristol Lincoln York  + 4 Περισσότερα
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Access Creative College

Αν αγαπάτε παιχνίδια στον υπολογιστή σας και θέλετε να δημιουργήσετε σχέδια για τη δική σας, τότε αυτό το μάθημα Level 3 Games Art είναι ο τέλειος τρόπος προετοιμασίας γι ... [+]

Αν αγαπάτε παιχνίδια στον υπολογιστή σας και θέλετε να δημιουργήσετε σχέδια για τη δική σας, τότε αυτό το μάθημα Level 3 Games Art είναι ο τέλειος τρόπος προετοιμασίας για μια δημιουργική σταδιοδρομία ή πανεπιστήμιο.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑΔημιουργήστε τέχνη ψηφιακών ιδεών για χαρακτήρες, αντικείμενα και περιβάλλοντα χρησιμοποιώντας Autodesk Maya / Mudbox και Adobe Photoshop.Μάθε πώς να οικοδομήσουμε 3D WORLDSΠροσπαθήστε να δημιουργήσετε χαρακτήρες έτοιμους για παιχνίδι, κινούμενα σχέδια και περιβάλλοντα.Δημιουργία παιχνιδιών από την αρχή μέχρι το τέλοςΖήστε τον πλήρη κύκλο ανάπτυξης παιχνιδιών χρησιμοποιώντας μηχανές 3D παιχνιδιών όπως το Unreal Engine 4 και το Unity.ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝΚατανοήστε τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν οι βιομηχανίες παιχνιδιών και μέσων ενημέρωσης και πώς μπορείτε να το εμπορευτείτε με επιτυχία.Ξεκινήστε τη δημιουργική σας καριέρα... [-]
Ηνωμένο Βασίλειο Shoreditch Birmingham Manchester Norwich Bristol Lincoln York  + 4 Περισσότερα
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Access Creative College

Αν αγαπάτε τα πάντα για την παραγωγή βίντεο και τη φωτογραφία και θέλετε να εργαστείτε σε αυτόν τον τομέα, τότε αυτό το μάθημα επιπέδου 3 είναι ο τέλειος τρόπος προετοιμα ... [+]

Αν αγαπάτε τα πάντα για την παραγωγή βίντεο και τη φωτογραφία και θέλετε να εργαστείτε σε αυτόν τον τομέα, τότε αυτό το μάθημα επιπέδου 3 είναι ο τέλειος τρόπος προετοιμασίας για πανεπιστημιακή ή δημιουργική εργασία.

PLAN, SHOOTΣχεδιάστε και δημιουργήστε τις ιδέες βίντεο σε συνεργασία με τους πελάτες όπου απαιτείται. Απευθείας βιντεοσκοπήσεις, που εργάζονται με ηθοποιούς / χαρακτήρες για να αποκτήσουν τα καλύτερα αποτελέσματα. Επεξεργαστείτε και δημιουργήστε το βίντεο χρησιμοποιώντας το Adobe Premiere, προσθέτοντας γραφικά και εφέ στο Adobe After Effects.ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥΑναπτύξτε ένα χαρτοφυλάκιο με εντυπωσιακές εικόνες χρησιμοποιώντας φωτογραφικές μηχανές DSLR και χειρισμό / οργάνωση εικόνων χρησιμοποιώντας το Adobe Photoshop και το Lightroom. Εφαρμόστε τις σε εφαρμογές ιστού.ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝΜάθετε για τον τομέα του βίντεο και της φωτογραφίας και δημιουργική επιχειρηματική πρακτική.Ξεκινήστε τη δημιουργική σας καριέρα... [-]
Ηνωμένο Βασίλειο Shoreditch Birmingham Manchester Norwich Bristol Lincoln York  + 4 Περισσότερα
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά