Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Πείραμα. Ερώτηση. Πρόκληση. Δημιουργώ. Μόνο μερικά από τα πράγματα που θα ενθαρρυνθείτε να κάνετε στα καλοκαιρινά μας μαθήματα.

Οι γραπτές ομάδες μας, που διδάσκουν στα πανεπιστημιακά μαθήματα πλήρους φοίτησής μας και υποστηρίζονται από εκπαιδευτικούς επισκέπτη, εξειδικευμένους τεχνικούς και απόφοιτους φοιτητών, μας επιτρέπουν να εξερευνήσουμε μια σειρά προσεγγίσεων δημιουργικής σκέψης και δημιουργίας σε μια ποικιλία τεχνών μορφές.

Εκτός από τη μάθηση σχετικά με τις δημιουργικές τεχνικές και διαδικασίες, τα θερινά μας μαθήματα στοχεύουν στην αύξηση της εμπιστοσύνης σας στις καλλιτεχνικές σας ικανότητες δίνοντάς σας την ευκαιρία να λάβετε μια πιο ενημερωμένη απόφαση για το μέλλον σας.

Μπορείτε να εγγραφείτε για να βελτιώσετε το χαρτοφυλάκιο των τεχνών σας , για να συμπληρώσετε την πανεπιστημιακή αίτησή σας ή επειδή θέλετε να εμπλουτίσετε το βιογραφικό σας σημείωμα ή το ενδιαφέρον σας στον δημιουργικό κόσμο.

Τα μαθήματά μας προσελκύουν νέους φοιτητές, δημιουργικούς επαγγελματίες και ελεύθερους επαγγελματίες από το Ηνωμένο Βασίλειο και σε όλο τον κόσμο από διάφορες ηλικίες, περιβάλλοντα και εμπειρίες.

Τα μαθήματα μας τριών εβδομάδων είναι ανοιχτά σε όλους τους λάτρεις ηλικίας 16 ετών και άνω. δεν υπάρχει ανώτατο όριο ηλικίας.

Τα καλοκαιρινά μας μαθήματα σας δίνουν την ευκαιρία:

  • Ανάπτυξη νέων δημιουργικών δεξιοτήτων και τεχνικών
  • Προετοιμαστείτε για ένα μάθημα τεχνών στο πανεπιστήμιο
  • Μάθετε από δημιουργικούς εμπειρογνώμονες
  • Η εμπειρία σπουδάζει σε ένα βρετανικό πανεπιστήμιο τέχνης
  • Ενισχύστε τις προοπτικές σταδιοδρομίας σας
  • Μοιραστείτε ιδέες και δεξιότητες με φοιτητές από όλο τον κόσμο
  • Περάστε χρόνο σε έναν από τους κορυφαίους καλοκαιρινούς προορισμούς του Ηνωμένου Βασιλείου
  • Λάβετε συμβουλές χαρτοφυλακίου και υποστήριξη πανεπιστημίων
  • Πιστοποιητικό Συμμετοχής AUB

FAQS

Εάν η ερώτησή σας δεν καλύπτεται, επικοινωνήστε μαζί μας στο καλοκαίρι summercourses@aub.ac.uk ή τηλεφωνήστε στο 44 1202 363831/363823. Μπορείτε επίσης να μας Skype: καλοκαιρινά μαθήματαAUB.

Ποιος μπορεί να πάρει μέρος σε ένα καλοκαιρινό μάθημα AUB;

Τα μαθήματα διάρκειας 3 εβδομάδων είναι ανοιχτά σε όλους τους δημιουργικούς ενθουσιώδες ηλικίας 16 ετών και δεν υπάρχει ανώτατο όριο ηλικίας.

Οι νεώτεροι φοιτητές μπορούν να λάβουν μέρος στο Θερινό Σχολείο Creative Arts , σχεδιασμένο για ενθουσιώδη δημιουργήματα ηλικίας 14 και 15 ετών.

Παρά το γεγονός ότι πολλοί από τους μαθητές του Summer Course είναι ηλικίας 16-21 ετών, τα μαθήματα προσελκύουν φοιτητές, δημιουργικούς επαγγελματίες και ελεύθερους επαγγελματίες όλων των ηλικιών από το Ηνωμένο Βασίλειο και σε όλο τον κόσμο, με ποικίλο υπόβαθρο και εμπειρία.

Τα θερινά μας μαθήματα επωφελούνται από τη συμπερίληψη ενός τέτοιου συνδυασμού ανθρώπων που μπορούν να μάθουν και να συνεργαστούν μαζί.

Υπάρχουν ειδικές απαιτήσεις εισόδου για τα καλοκαιρινά μαθήματα;

Δεν υπάρχουν επίσημες απαιτήσεις εισόδου για τα καλοκαιρινά μας μαθήματα, καθώς θέλουμε οι μαθητές και τα δημιουργικά να μοιράζονται και να μαθαίνουν ανεξάρτητα από το ιστορικό τους ή την προηγούμενη εμπειρία τους.

Τα μαθήματα είναι ιδιαίτερα πρακτικά και γραπτά για όσους ενδιαφέρονται για τη δημιουργικότητα. απλώς περιμένουμε τους θερινούς μαθητές να είναι ενθουσιασμένοι και πρόθυμοι να μάθουν ως άτομα και ως μέρος μιας ομάδας.

Δεν χρειάζεστε προηγούμενα προσόντα για να συμμετάσχετε στα μαθήματα μας.

Ποια γλώσσα είναι η σειρά μαθημάτων που διεξάγονται; Χρειάζομαι Πιστοποιητικό ή Αγγλικά ή Ielts Test για να συμμετάσχω;

Όλα τα καλοκαιρινά μαθήματα διδάσκονται στα αγγλικά.

Δεν υπάρχουν επίσημες απαιτήσεις συμμετοχής στην αγγλική γλώσσα, ωστόσο συνιστούμε να έχετε ένα ενδιάμεσο επίπεδο αγγλικών προκειμένου να επωφεληθείτε πλήρως από την εμπειρία σας στα καλοκαιρινά μας μαθήματα και να επικοινωνήσετε με τον αρχηγό του μαθήματος και τους συναδέλφους σας.

Εάν έχετε αμφιβολίες για το εάν τα αγγλικά σας είναι αρκετά καλά, στείλτε μας email στη διεύθυνση summercourses@aub.ac.uk για συμβουλές.

Πόσοι άνθρωποι θα είναι στην πορεία μου;

Τα μαθήματά μας είναι πολύ δημοφιλή, ωστόσο, για να βεβαιωθείτε ότι έχετε μια πολύ καλή εμπειρία και αρκετό χρόνο επικοινωνίας με τον εκπαιδευτή σας, διατηρούμε τα μεγέθη των τάξεων μας μικρά.

Οι αριθμοί διδασκαλίας ποικίλλουν ανάλογα με το μάθημα, ωστόσο τα μαθήματα του καλοκαιριού έχουν συνήθως 15 έως 25 μαθητές ανά μάθημα, με τον αρχηγό του μαθήματος, τον βοηθό μαθητή και τους πρεσβευτές φοιτητών της AUB να σας υποστηρίξουν.

Πώς μπορώ να κλείσω ένα καλοκαιρινό μάθημα;

Όλα τα καλοκαιρινά μαθήματα μπορούν να κρατηθούν εύκολα μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα.

Εάν δεν είστε σε θέση να πληρώσετε ηλεκτρονικά, θα σας ζητήσουμε να συμπληρώσετε μια φόρμα κράτησης και θα σας παρέχουμε τα στοιχεία του τραπεζικού μας λογαριασμού ώστε να μπορείτε να κανονίσετε τραπεζικό έμβασμα (παρακαλούμε να γνωρίζετε ότι θα υπάρξουν πρόσθετες τραπεζικές χρεώσεις για την πληρωμή αυτού του ποσού μέθοδος).

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το πώς μπορείτε να κάνετε κράτηση εδώ .

Είμαι Διεθνής Φοιτητής - Θα χρειαστώ μια βίζα για να πάρω ένα καλοκαιρινό μάθημα;

Αν δεν έχετε διαβατήριο στο Ηνωμένο Βασίλειο / ΕΕ / ΕΟΧ, θα χρειαστείτε θεώρηση που θα σας επιτρέψει να μελετήσετε εδώ για να παρακολουθήσετε ένα από τα μαθήματα μας.

Η πλειοψηφία των διεθνών φοιτητών που σκοπεύουν να σπουδάσουν ένα σύντομο καλοκαιρινό πρόγραμμα στο Ηνωμένο Βασίλειο μπορεί να το κάνει με τη χρήση βραχυπρόθεσμης θεωρίας μελέτης.

Ωστόσο, είναι δική σας ευθύνη να καθορίσετε εάν πρέπει να υποβάλετε αίτηση για θεώρηση εκ των προτέρων και να δώσετε επαρκή χρόνο για να αποκτήσετε θεώρηση.

Θα πρέπει να έχετε αρκετό χρόνο για να λάβετε την απαραίτητη θεώρηση πριν από την παρακολούθηση της καλοκαιρινής μας πορείας και το Πανεπιστήμιο θα σας παράσχει επιστολή επιβεβαίωσης υποστήριξης θεωρήσεων μετά την παραλαβή της πλήρους πληρωμής.

Ανατρέξτε στην βρετανική κυβέρνηση

Όλες οι θεωρήσεις και ταξιδιωτικά έγγραφα για την επιβεβαίωση της επιλεξιμότητας θα ελέγχονται είτε κατά την άφιξη στο πανεπιστήμιο είτε κατά την πρώτη ημέρα κατά την εγγραφή. Αν δεν έχετε τη σωστή θεώρηση, δεν θα μπορέσουμε να σας επιτρέψουμε να συμμετάσχετε στο πρόγραμμα και δεν θα δικαιούστε επιστροφή χρημάτων.

Εάν υποβάλετε αίτηση για θεώρηση εισόδου και χρειάζεστε έγγραφα για να επιβεβαιώσετε τις ρυθμίσεις ταξιδιού και μαθήματός σας για να εξασφαλίσετε τη θεώρηση σας, σημειώστε ότι επιστολές επιβεβαίωσης μαθημάτων για αιτήσεις θεώρησης θα εκδοθούν μόνο αφού πληρωθούν τα τέλη μαθημάτων και τα καταλύματα που έχετε κρατήσει σε πλήρη.

Τι άλλο θα πρέπει να πληρώσω;

Τα καλοκαιρινά μας μαθήματα είναι πλήρως ολοκληρωμένα με όλα τα υλικά και τους πόρους που περιλαμβάνονται.

Για όσους μένουν στο κατάλυμα μας, παρέχονται όλα τα γεύματα και έτσι οι μαθητές θα χρειαστούν μόνο επιπλέον χρήματα για δικά τους ψώνια, όπως δώρα, προσωπικές αγορές, επιπλέον σνακ και δραστηριότητες Σαββατοκύριακου.

Εάν ζείτε σε τοπικό επίπεδο ή έχετε επιλέξει να κλείσετε μόνο το καλοκαιρινό πρόγραμμα και να κανονίσετε τη διαμονή σας ανεξάρτητα, θα πρέπει να επιτρέψετε επαρκή κεφάλαια για μεσημεριανό γεύμα και οποιαδήποτε άλλα γεύματα, δραστηριότητες ή προσωπικές αγορές που απαιτούνται.

Τι παίρνω στο τέλος του μαθήματος;

Θα σας χορηγηθεί Πιστοποιητικό Συμμετοχής AUB μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του μαθήματος.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό για να αποδείξετε την εργασία, η οποία μπορεί να προστεθεί στο χαρτοφυλάκιό σας ή στο cv. Μπορείτε επίσης να υποβάλετε αίτηση για χορήγηση πανεπιστημιακών πιστώσεων στο σπίτι για να κάνετε οποιαδήποτε μελέτη που κάνετε σήμερα (π.χ. ως φοιτητής στο εξωτερικό ή σε φοιτητή που λαμβάνει το ΙΒ για πιστώσεις CAS).

Ανάλογα με την καλοκαιρινή πορεία που έχετε πάρει, θα έχετε επίσης την ευκαιρία να πάρετε μαζί σας το έργο που παρήχθη κατά τη διάρκεια του χρόνου σας.

Για παράδειγμα, μακιγιάζ φοιτητές θα έχουν σκίτσα και μια σειρά από ψηφιακές εκτυπώσεις των ολοκληρωμένων στυλ από photoshoots, Κινηματογράφου και Animation φοιτητές θα έχουν ταινίες μικρού μήκους, οι φοιτητές μόδας μπορεί να πάρει στο σπίτι τελειωμένο ενδυμασία μόδας τους,

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Θερινά μαθήματα

Arts University Bournemouth - Summer Courses

Μέσα από ένα συνδυασμό πρακτικών εργαστηρίων, διαδηλώσεων και έρευνας, θα εξερευνήσετε το make-up και το σχεδιασμό των μαλλιών για το ιστορικό και σύγχρονο δράμα. Θα πειρ ... [+]

27 Ιουλίου - 7 Αυγούστου 2020Σχετικά με

Ανακαλύψτε πώς μπορείτε να σχεδιάσετε, να δημιουργήσετε και να εφαρμόσετε μια ποικιλία στυλ μακιγιάζ και ειδικά εφέ για ταινία, τηλεόραση και θέατρο.

Τα κυριότερα μαθήματα περιλαμβάνουν:

Μάθετε βασικές τεχνικές και διαδικασίες της δημιουργικής δημιουργίαςAvant Garde πειραματισμόΜακιγιάζ προσομοίωσης των ατυχημάτωνΑνάπτυξη χαρακτήραZombie Workshop: Λατέξ και Ειδικά ΕφέΔεκαετία του 1920, δεκαετία του 1940 και δεκαετία του 1960 μακιγιάζΠερούκα και Περίοδος μαλλιώνΕφέ γήρανσηςΧρησιμοποιήστε τυποποιημένο εξοπλισμό σε επαγγελματικά στούντιο μακιγιάζΣειρά φωτογραφιών για να καταγράψετε τα δημιουργημένα στυλ σας για να προσθέσετε στο χαρτοφυλάκιο... [-]
Ηνωμένο Βασίλειο Bournemouth
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
2 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Arts University Bournemouth - Summer Courses

Διδασμένος από το έμπειρο πανεπιστημιακό προσωπικό μας, θα καθοδηγηθείτε μέσα από μια σειρά διαφορετικών τεχνικών και διαδικασιών που σχετίζονται με τον σχεδιασμό κοστουμ ... [+]

Σχετικά με

15-26 Ιουνίου 2020

Διδασμένος από το έμπειρο πανεπιστημιακό προσωπικό μας, θα καθοδηγηθείτε μέσα από μια σειρά διαφορετικών τεχνικών και διαδικασιών που σχετίζονται με τον σχεδιασμό κοστουμιών και επιδόσεων μέσω συνεδρίων σεμιναρίων. Εργάζεστε στα ειδικά στούντιο κοστουμιών μας, θα εξερευνήσετε την κατασκευή και την εποπτεία κοστουμιών μαζί με την επιλογή υφασμάτων, βαφή και χειρισμό.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Bournemouth
Ιούνιος 2020
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
2 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Arts University Bournemouth - Summer Courses

Μια ιδανική εισαγωγή στη βρετανική αρχιτεκτονική και το σχεδιασμό, το μάθημα αυτό βασίζεται στις δημιουργικές διαδικασίες «σκέψης και δημιουργίας» για να ενισχύσετε την κ ... [+]

Σχετικά με

21 Ιουλίου - 7 Αυγούστου 2020 (3 εβδομάδες)

Ένα εξαιρετικά πρακτικό μάθημα που περιλαμβάνει μια σειρά από ταξίδια μελέτης για την εισαγωγή των αρχών της βρετανικής αρχιτεκτονικής και του σχεδιασμού.

Τα κυριότερα μαθήματα περιλαμβάνουν:

Αρχές αρχιτεκτονικού σχεδιασμούΑντίληψη του χώρουΠολεοδομικός σχεδιασμόςΕκδρομές μελετών μαθημάτων συμπεριλαμβανομένου του Stonehenge, BathΈργο: Αρχαία εναντίον σύγχρονουΈρευνες και συνεδρίες σκίτσωνΑπαντώντας σε μια αρχιτεκτονική σύντομη παρουσίασηΠειραματικός σχεδιασμός και εγκαταστάσεις μεγάλης κλίμακαςΑρχιτεκτονικά υλικά, δομές και κατασκευήΨηφιακό ΣχέδιοΛέιζερ κοπής και λογισμικό CADΑνάπτυξη ενός 3D μοντέλου... [-]
Ηνωμένο Βασίλειο Bournemouth
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Arts University Bournemouth - Summer Courses

Το Bournemouth είναι ένα δημοφιλές μέρος για τους τουρίστες και τους επισκέπτες, ειδικά κατά τους πολυάσχολους καλοκαιρινούς μήνες, καθώς πολλά ξενοδοχεία χρεώνουν περίπο ... [+]

Σχετικά με

Πάρτε τα καταλύματα, τα τρόφιμα, τις κοινωνικές σας δραστηριότητες και πολλά άλλα για πολύ λιγότερο από την τιμή ενός ξενοδοχείου.

Το Bournemouth είναι ένα δημοφιλές μέρος για τουρίστες και επισκέπτες, ειδικά κατά τους πολυάσχολους καλοκαιρινούς μήνες, καθώς πολλά ξενοδοχεία χρεώνουν περίπου 100 λίρες στερλίνες ανά διανυκτέρευση για διαμονή, το οποίο δεν περιλαμβάνει φαγητό ή άλλα έξοδα.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Bournemouth
Αύγουστος 2020
Αγγλικά
3 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Arts University Bournemouth - Summer Courses

Μέσα από ένα συνδυασμό θεωρίας, εργαστηρίων και πρακτικών έργων, θα εισαχθείτε στις βασικές αρχές του σχεδιασμού, όπως η γραμμή, ο τόνος, η θεωρία χρωμάτων, ο σχεδιασμός ... [+]

Σχετικά με

27 Ιουλίου-7 Αυγούστου 2020

Μέσα από ένα συνδυασμό θεωρίας, εργαστηρίων και πρακτικών έργων, θα εισαχθείτε στις βασικές αρχές του σχεδιασμού, όπως η γραμμή, ο τόνος, η θεωρία χρωμάτων, ο σχεδιασμός της σχεδίασης, η σύνθεση, ο τύπος και η εικόνα σε ψηφιακές και σε χαρτί μορφές. Με έμφαση στην επίλυση προβλημάτων που βασίζεται σε ιδέες, θα αναπτύξετε την κριτική συνείδηση της οπτικής επικοινωνίας και θα αντιμετωπίσετε τυπογραφικά και σχεδιαστικά έργα. Θα εξερευνήσετε επίσης μια ποικιλία μεθόδων και τεχνικών απεικόνισης για να βελτιώσετε την κατανόηση της διαδικασίας σχεδιασμού και να επικοινωνήσετε αποτελεσματικά τις ιδέες σε μορφές 2D και 3D.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Bournemouth
Ιούλιος 2020
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
2 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Arts University Bournemouth - Summer Courses

Αυτό το μάθημα φωτογραφίας έχει σχεδιαστεί για να αποκτά εσάς και την κάμερά σας από την αυτόματη λειτουργία, στο στούντιο και στον έλεγχο της φωτογραφικής σας μηχανής κα ... [+]

Σχετικά με

27 Ιουλίου-7 Αυγούστου 2020

Αυτό το μάθημα φωτογραφίας έχει σχεδιαστεί για να αποκτά εσάς και την κάμερά σας από την αυτόματη λειτουργία, στο στούντιο και στον έλεγχο της φωτογραφικής σας μηχανής και του περιβάλλοντος γύρω σας.

Σχεδιασμένο για να σας βοηθήσει να κάνετε ένα τεράστιο άλμα προς τα εμπρός στη φωτογραφία σας, το μάθημα θα αναπτύξει την κατανόησή σας για τις δημιουργικές διαδικασίες που απαιτούνται για να δημιουργήσετε εκπληκτικές φωτογραφίες στούντιο, ενισχύοντας τις γνώσεις σας στη σύνθεση, τη διαμόρφωση, το θέμα και τον φωτισμό.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Bournemouth
Ιούλιος 2020
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
2 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Arts University Bournemouth - Summer Courses

Η βρετανική κινηματογραφική βιομηχανία εξακολουθεί να είναι ένας από τους μεγαλύτερους προμηθευτές κινηματογραφικών ψυχαγωγιών στον κόσμο και ζητά το πάθος, τη δημιουργικ ... [+]

Σχετικά με

21 Ιουλίου - 7 Αυγούστου 2020 (3 εβδομάδες)

Από τη συγγραφή σεναρίων μέχρι την τελική ταινία, μια ευκαιρία να μάθουν για τις βασικές αρχές της κινηματογραφικής παραγωγής.

Τα κυριότερα μαθήματα περιλαμβάνουν:

Δημιουργήστε μια ταινία μικρού μήκους από την αρχική ιδέα έως τη μετα-παραγωγήΜάθετε τα βασικά στοιχεία της κινηματογραφικής παραγωγήςΑνάπτυξη ιστοριών: Αφηγηματικές τεχνικέςΣυγγραφή σεναρίων και ανάπτυξη σχεδίωνΣχέδιο παραγωγήςΧύτευση και πρόβεςΗ τέχνη της σκηνοθεσίας. Συνεργασία με τους ηθοποιούςΦωτισμός σκηνήςΓωνίες κάμερας και επιλογή λήψης2 - 3 ημέρες ζωντανής λήψης ταινιώνΤεχνικές επεξεργασίας και μετάδοσηςΜοντάζ ήχουΠαρακολούθηση ταινιών με κριτική ομάδας... [-]
Ηνωμένο Βασίλειο Bournemouth
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
3 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Arts University Bournemouth - Summer Courses

Θα έχετε την ευκαιρία να εργαστείτε με εξοπλισμό βασικού εξοπλισμού σε ειδικά στούντιο κινούμενων σχεδίων, συμπεριλαμβανομένων των επαγγελματικών τυποποιημένων οπλισμού κ ... [+]

Σχετικά με

21 Ιουλίου - 7 Αυγούστου 2020 (3 εβδομάδες)

Εξερευνήστε τη διαδικασία κινούμενης εικόνας και δημιουργήστε τη δική σας κινούμενη ταινία μικρού μήκους.

Τα κυριότερα μαθήματα περιλαμβάνουν:

12 αρχές της κίνησηςΑφηγήσεις και ιστορίεςΤεχνικές σχεδίασης και ανάπτυξηςScriptwriting και StoryboardingΤεχνικές περικοπήςΣταματήστε τα κουτάβια κίνησηςΕκκεντρικότηςΠαραδοσιακό 2D AnimationΔιάταξη και φόντοΔημιουργική παραγωγή παραγωγής μετάΠαρακολούθηση ταινιών και κριτική... [-]
Ηνωμένο Βασίλειο Bournemouth
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Arts University Bournemouth - Summer Courses

Ιδανικό για όσους σκέφτονται περαιτέρω σπουδές ή μια σταδιοδρομία στη μόδα, το μάθημα αυτό θα εισαγάγει βασικές έννοιες στο σχεδιασμό μόδας και θα σας ενθαρρύνει να αναπτ ... [+]

Σχετικά με

27 Ιουλίου - 7 Αυγούστου 2020 (2 εβδομάδες)

Εξερευνήστε βασικές έννοιες στον σχεδιασμό μόδας και τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα με την ευκαιρία να πειραματιστείτε με ένα ευρύ φάσμα υφασμάτων και τεχνικών.

Από το σκίτσο και την έρευνα μόδας μέχρι την κατανόηση των χρωμάτων, την καταγραφή των μορφών μόδας και την κατανόηση του χειρισμού των υφασμάτων, μια σειρά πρακτικών εργαστηρίων και εμπνευσμένων συνεδριών μελέτης θα ενισχύσει τις γνώσεις σχεδίασης, την κριτική συνείδηση και την ανάπτυξη των δεξιοτήτων απεικόνισης της μόδας σας. Θα οδηγηθείτε μέσα από τη διαδικασία δημιουργικού σχεδιασμού και θα ενθαρρυνθείτε στο δικό σας στυλ.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Bournemouth
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
3 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Arts University Bournemouth - Summer Courses

Πάνω από 3 εβδομάδες θα παράγετε εργασία για το φυσικό και ψηφιακό σας χαρτοφυλάκιο που θα διερευνήσει θέματα όπως Σχεδίαση και Εικονογράφηση, Γραφιστική, Μόδα, Φωτογραφί ... [+]

Σχετικά με

21 Ιουλίου - 7 Αυγούστου 2020 (3 εβδομάδες)

Αποκτήστε εμπειρία σε διάφορα θέματα τέχνης, εξερευνήστε τη δημιουργική σας έκφραση και αναπτύξτε ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο της δουλειάς σας για να προβάλλετε τις καλλιτεχνικές σας ικανότητες.

Τα κυριότερα μαθήματα περιλαμβάνουν:

Πρακτικά εργαστήρια και θεματικά έργαSketchbooks: ανάπτυξη δημιουργικών ιδεώνΤυπογραφία και Σχεδιασμός, Πειράματα Σύνθεσης και ΚολάζΣχεδίαση και Εικονογράφηση, ΓραφιστικήΜόδα και ΥφάσματαΦωτογραφίαΑρχιτεκτονική και 3D ΣχεδίασηΜικτά μέσα και εκτύπωσηΠαρουσίαση διάταξης και χαρτοφυλακίουΑνασκόπηση χαρτοφυλακίου... [-]
Ηνωμένο Βασίλειο Bournemouth
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
3 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Arts University Bournemouth - Summer Courses

Το σχέδιο είναι ένα ουσιαστικό μέρος της κάθε ειδίκευσης σε θέματα τέχνης και σχεδίου, καθώς και για όσους επιθυμούν να εργαστούν στις δημιουργικές βιομηχανίες και βρίσκε ... [+]

27 Ιουλίου - 7 Αυγούστου 2020

Το σχέδιο είναι ένα ουσιαστικό μέρος της κάθε ειδίκευσης σε θέματα τέχνης και σχεδίου, καθώς και για όσους επιθυμούν να εργαστούν στις δημιουργικές βιομηχανίες και βρίσκεται στο επίκεντρο αυτού που κάνουμε εδώ στο AUB.

Είτε είστε εικονογράφος, ή απλώς επιθυμείτε να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας για την υποστήριξη άλλων δημιουργικών έργων, αυτή η νέα σειρά μαθημάτων σας δίνει την ευκαιρία να κολλήσετε με μια σειρά διαφορετικών μέσων, να δημιουργήσετε συναρπαστικές και πρωτότυπες εργασίες και να αναπτύξετε το σχέδιο σας τεχνικές. Θα έχετε την ευκαιρία να συμμετάσχετε σε ένα ευρύ φάσμα εργαστηρίων ζωγραφικής με μια ποικιλία εμπνευσμένων δασκάλων. Θα ωθηθείτε να πειραματιστείτε, να μάθετε από τα λάθη σας και να αναπτύξετε μια κριτική αντίληψη της δουλειάς σας.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Bournemouth
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
14 ημέρες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Μαθήματα

Arts University Bournemouth - Summer Courses

Το μάθημα αυτό έχει σχεδιαστεί ειδικά για νέους φοιτητές που έχουν έντονο ενδιαφέρον για την τέχνη, το σχεδιασμό και τα μέσα ενημέρωσης που επιθυμούν να αναπτύξουν τα καλ ... [+]

Σχετικά με

ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020 (2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ) Ηλικίες 14-17

ΣχέδιοΑπεικόνισηΓραφικό σχέδιοΜόδαΨηφιακή φωτογραφία3D Σχεδίαση / ΜοντελοποίησηΚινουμένων σχεδίωνΔημιουργία εκτύπωσηςΑνάμεικτα μέσαΠακέτα AdobeΠροετοιμασία χαρτοφυλακίου

Το μάθημα αυτό έχει σχεδιαστεί ειδικά για νέους φοιτητές που έχουν έντονο ενδιαφέρον για την τέχνη, το σχεδιασμό και τα μέσα ενημέρωσης που επιθυμούν να αναπτύξουν τα καλλιτεχνικά τους ταλέντα. Πάνω από δύο εβδομάδες, το θερινό σχολείο προσφέρει ένα συναρπαστικό μάθημα που συνδυάζει δημιουργική διδασκαλία με διεγερτικά εργαστήρια και πρακτικές συνεδρίες έτσι ώστε οι μαθητές να μπορούν να εξερευνήσουν δημιουργικές Pathways και να αναπτύξουν δεξιότητες για το μέλλον τους. Θα ενθαρρυνθείτε να πειραματιστείτε με διάφορα θέματα τέχνης, δίνοντάς σας την ευκαιρία να εξερευνήσετε το δικό σας δημιουργικό ύφος και την κατανόησή σας για τη δημιουργική διαδικασία, από την ανάπτυξη της ιδέας μέχρι το τελειωμένο κομμάτι.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Bournemouth
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
2 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Arts University Bournemouth - Summer Courses