Arts University Bournemouth - Summer Courses

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Πείραμα. Ερώτηση. Πρόκληση. Δημιουργώ. Μόνο μερικά από τα πράγματα που θα ενθαρρυνθείτε να κάνετε στα καλοκαιρινά μας μαθήματα.

Οι γραπτές ομάδες μας, που διδάσκουν στα πανεπιστημιακά μαθήματα πλήρους φοίτησής μας και υποστηρίζονται από εκπαιδευτικούς επισκέπτη, εξειδικευμένους τεχνικούς και απόφοιτους φοιτητών, μας επιτρέπουν να εξερευνήσουμε μια σειρά προσεγγίσεων δημιουργικής σκέψης και δημιουργίας σε μια ποικιλία τεχνών μορφές.

Εκτός από τη μάθηση σχετικά με τις δημιουργικές τεχνικές και διαδικασίες, τα θερινά μας μαθήματα στοχεύουν στην αύξηση της εμπιστοσύνης σας στις καλλιτεχνικές σας ικανότητες δίνοντάς σας την ευκαιρία να λάβετε μια πιο ενημερωμένη απόφαση για το μέλλον σας.

Μπορείτε να εγγραφείτε για να βελτιώσετε το χαρτοφυλάκιο των τεχνών σας , για να συμπληρώσετε την πανεπιστημιακή αίτησή σας ή επειδή θέλετε να εμπλουτίσετε το βιογραφικό σας σημείωμα ή το ενδιαφέρον σας στον δημιουργικό κόσμο.

Τα μαθήματά μας προσελκύουν νέους φοιτητές, δημιουργικούς επαγγελματίες και ελεύθερους επαγγελματίες από το Ηνωμένο Βασίλειο και σε όλο τον κόσμο από διάφορες ηλικίες, περιβάλλοντα και εμπειρίες.

Τα μαθήματα μας τριών εβδομάδων είναι ανοιχτά σε όλους τους ενθουσιώδες από 13, 15 και 18 ετών. δεν υπάρχει ανώτατο όριο ηλικίας.

Τα καλοκαιρινά μας μαθήματα σας δίνουν την ευκαιρία:

  • Ανάπτυξη νέων δημιουργικών δεξιοτήτων και τεχνικών
  • Προετοιμαστείτε για ένα μάθημα τεχνών στο πανεπιστήμιο
  • Μάθετε από δημιουργικούς εμπειρογνώμονες
  • Η εμπειρία σπουδάζει σε ένα βρετανικό πανεπιστήμιο τέχνης
  • Ενισχύστε τις προοπτικές σταδιοδρομίας σας
  • Μοιραστείτε ιδέες και δεξιότητες με φοιτητές από όλο τον κόσμο
  • Περάστε χρόνο σε έναν από τους κορυφαίους καλοκαιρινούς προορισμούς του Ηνωμένου Βασιλείου
  • Λάβετε συμβουλές χαρτοφυλακίου και υποστήριξη πανεπιστημίων
  • Πιστοποιητικό Συμμετοχής AUB

FAQS

Εάν η ερώτησή σας δεν καλύπτεται, επικοινωνήστε μαζί μας στο καλοκαίρι summercourses@aub.ac.uk ή τηλεφωνήστε στο 44 1202 363831/363823. Μπορείτε επίσης να μας Skype: καλοκαιρινά μαθήματαAUB.

Ποιος μπορεί να πάρει μέρος σε ένα καλοκαιρινό μάθημα AUB;

Τα καλοκαιρινά μας μαθήματα είναι ανοιχτά σε όλους τους δημιουργικούς ενθουσιώδες

Οι νεώτεροι φοιτητές μπορούν να λάβουν μέρος στο Καλοκαιρινό Σχολείο Creative Arts , το οποίο έχει σχεδιαστεί για ενθουσιώδη δημιουργήματα ηλικίας 14-16 ετών (σεμινάριο Ιουνίου) και ηλικίας 13-14 ετών (σεμινάριο Ιουλίου).

Τα μαθήματα προσελκύουν φοιτητές, δημιουργικούς επαγγελματίες και ελεύθερους επαγγελματίες όλων των ηλικιών από το Ηνωμένο Βασίλειο και σε όλο τον κόσμο, με μια ποικιλία από περιβάλλοντα και εμπειρία.

Τα θερινά μας μαθήματα επωφελούνται από τη συμπερίληψη ενός τέτοιου συνδυασμού ανθρώπων που μπορούν να μάθουν και να συνεργαστούν μαζί.

Υπάρχουν ειδικές απαιτήσεις εισόδου για τα καλοκαιρινά μαθήματα;

Δεν υπάρχουν επίσημες απαιτήσεις εισόδου για τα καλοκαιρινά μας μαθήματα, καθώς θέλουμε οι μαθητές και τα δημιουργικά να μοιράζονται και να μαθαίνουν ανεξάρτητα από το ιστορικό τους ή την προηγούμενη εμπειρία τους.

Τα μαθήματα είναι ιδιαίτερα πρακτικά και γραπτά για όσους ενδιαφέρονται για τη δημιουργικότητα. απλώς περιμένουμε τους θερινούς μαθητές να είναι ενθουσιασμένοι και πρόθυμοι να μάθουν ως άτομα και ως μέρος μιας ομάδας.

Δεν χρειάζεστε προηγούμενα προσόντα για να συμμετάσχετε στα μαθήματα μας.

Ποια γλώσσα είναι η σειρά μαθημάτων που διεξάγονται; Χρειάζομαι Πιστοποιητικό ή Αγγλικά ή Ielts Test για να συμμετάσχω;

Όλα τα καλοκαιρινά μαθήματα διδάσκονται στα αγγλικά.

Δεν υπάρχουν επίσημες απαιτήσεις συμμετοχής στην αγγλική γλώσσα, ωστόσο συνιστούμε να έχετε ένα ενδιάμεσο επίπεδο αγγλικών προκειμένου να επωφεληθείτε πλήρως από την εμπειρία σας στα καλοκαιρινά μας μαθήματα και να επικοινωνήσετε με τον αρχηγό του μαθήματος και τους συναδέλφους σας.

Εάν έχετε αμφιβολίες για το εάν τα αγγλικά σας είναι αρκετά καλά, στείλτε μας email στη διεύθυνση summercourses@aub.ac.uk για συμβουλές.

Πόσοι άνθρωποι θα είναι στην πορεία μου;

Τα μαθήματά μας είναι πολύ δημοφιλή, ωστόσο, για να βεβαιωθείτε ότι έχετε μια πολύ καλή εμπειρία και αρκετό χρόνο επικοινωνίας με τον εκπαιδευτή σας, διατηρούμε τα μεγέθη των τάξεων μας μικρά.

Οι αριθμοί διδασκαλίας ποικίλλουν ανάλογα με το μάθημα, ωστόσο τα μαθήματα του καλοκαιριού έχουν συνήθως 15 έως 25 μαθητές ανά μάθημα, με τον αρχηγό του μαθήματος, τον βοηθό μαθητή και τους πρεσβευτές φοιτητών της AUB να σας υποστηρίξουν.

Πώς μπορώ να κλείσω ένα καλοκαιρινό μάθημα;

Όλα τα καλοκαιρινά μαθήματα μπορούν να κρατηθούν εύκολα μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα.

Εάν δεν είστε σε θέση να πληρώσετε ηλεκτρονικά, θα σας ζητήσουμε να συμπληρώσετε μια φόρμα κράτησης και θα σας παρέχουμε τα στοιχεία του τραπεζικού μας λογαριασμού ώστε να μπορείτε να κανονίσετε τραπεζικό έμβασμα (παρακαλούμε να γνωρίζετε ότι θα υπάρξουν πρόσθετες τραπεζικές χρεώσεις για την πληρωμή αυτού του ποσού μέθοδος).

Πληκτρολογήστε email summercourses@aub.ac.uk για μια φόρμα κράτησης.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το πώς μπορείτε να κάνετε κράτηση εδώ .

Είμαι Διεθνής Φοιτητής - Θα χρειαστώ μια βίζα για να πάρω ένα καλοκαιρινό μάθημα;

Αν δεν έχετε διαβατήριο στο Ηνωμένο Βασίλειο / ΕΕ / ΕΟΧ, θα χρειαστείτε θεώρηση που θα σας επιτρέψει να μελετήσετε εδώ για να παρακολουθήσετε ένα από τα μαθήματα μας.

Η πλειοψηφία των διεθνών φοιτητών που σκοπεύουν να σπουδάσουν ένα σύντομο καλοκαιρινό πρόγραμμα στο Ηνωμένο Βασίλειο μπορεί να το κάνει με τη χρήση βραχυπρόθεσμης θεωρίας μελέτης.

Ωστόσο, είναι δική σας ευθύνη να καθορίσετε εάν πρέπει να υποβάλετε αίτηση για θεώρηση εκ των προτέρων και να δώσετε επαρκή χρόνο για να αποκτήσετε θεώρηση.

Θα πρέπει να έχετε αρκετό χρόνο για να λάβετε την απαραίτητη θεώρηση πριν από την παρακολούθηση της καλοκαιρινής μας πορείας και το Πανεπιστήμιο θα σας παράσχει επιστολή επιβεβαίωσης υποστήριξης θεωρήσεων μετά την παραλαβή της πλήρους πληρωμής.

Ανατρέξτε στην βρετανική κυβέρνηση

Όλες οι θεωρήσεις και ταξιδιωτικά έγγραφα για την επιβεβαίωση της επιλεξιμότητας θα ελέγχονται είτε κατά την άφιξη στο πανεπιστήμιο είτε κατά την πρώτη ημέρα κατά την εγγραφή. Αν δεν έχετε τη σωστή θεώρηση, δεν θα μπορέσουμε να σας επιτρέψουμε να συμμετάσχετε στο πρόγραμμα και δεν θα δικαιούστε επιστροφή χρημάτων.

Εάν υποβάλετε αίτηση για θεώρηση εισόδου και χρειάζεστε έγγραφα για να επιβεβαιώσετε τις ρυθμίσεις ταξιδιού και μαθήματός σας για να εξασφαλίσετε τη θεώρηση σας, σημειώστε ότι επιστολές επιβεβαίωσης μαθημάτων για αιτήσεις θεώρησης θα εκδοθούν μόνο αφού πληρωθούν τα τέλη μαθημάτων και τα καταλύματα που έχετε κρατήσει σε πλήρη.

Τι άλλο θα πρέπει να πληρώσω;

Τα καλοκαιρινά μας μαθήματα είναι πλήρως ολοκληρωμένα με όλα τα υλικά και τους πόρους που περιλαμβάνονται.

Για όσους μένουν στα καταλύματά μας, παρέχονται πρωινό και μεσημεριανό γεύμα (Δευτέρα - Παρασκευή) και έτσι οι μαθητές θα χρειαστούν μόνο έξτρα χρήματα για τα γεύματά τους το βράδυ και το Σαββατοκύριακο. Είναι σκόπιμο να φέρετε κάτι παραπάνω αν σκοπεύετε να κάνετε αγορές για δώρα, προσωπικές αγορές, πρόσθετα σνακ και δραστηριότητες Σαββατοκύριακου.

Εάν ζείτε σε τοπικό επίπεδο ή έχετε επιλέξει να κλείσετε μόνο το καλοκαιρινό πρόγραμμα και να κανονίσετε τη διαμονή σας ανεξάρτητα, θα πρέπει να επιτρέψετε επαρκή κεφάλαια για μεσημεριανό γεύμα και οποιαδήποτε άλλα γεύματα, δραστηριότητες ή προσωπικές αγορές που απαιτούνται.

Τι παίρνω στο τέλος του μαθήματος;

Θα σας χορηγηθεί Πιστοποιητικό Συμμετοχής AUB μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του μαθήματος.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό για να αποδείξετε την εργασία, η οποία μπορεί να προστεθεί στο χαρτοφυλάκιό σας ή στο cv. Μπορείτε επίσης να υποβάλετε αίτηση για χορήγηση πανεπιστημιακών πιστώσεων στο σπίτι για να κάνετε οποιαδήποτε μελέτη που κάνετε σήμερα (π.χ. ως φοιτητής στο εξωτερικό ή σε φοιτητή που λαμβάνει το ΙΒ για πιστώσεις CAS).

Ανάλογα με την καλοκαιρινή πορεία που έχετε πάρει, θα έχετε επίσης την ευκαιρία να πάρετε μαζί σας το έργο που παρήχθη κατά τη διάρκεια του χρόνου σας.

Για παράδειγμα, μακιγιάζ φοιτητές θα έχουν σκίτσα και μια σειρά από ψηφιακές εκτυπώσεις των ολοκληρωμένων στυλ από photoshoots, Κινηματογράφου και Animation φοιτητές θα έχουν ταινίες μικρού μήκους, οι φοιτητές μόδας μπορεί να πάρει στο σπίτι τελειωμένο ενδυμασία μόδας τους,

Τοποθεσίες

Μπόρνμουθ

Arts University Bournemouth - Summer Courses

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη