Ashburton Chefs Academy

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Όταν επιλέγετε ένα μάθημα μαγειρικής βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει την καλύτερη σχολή μαγειρικής για την εκπαίδευση σας. Η Ashburton Chefs Academy έχει μια φήμη για την εμπνευσμένη μαθήματα μαγειρικής, εξαιρετική καθηγητές σεφ, κορυφαία υλικά κατηγορίας και μία εκπληκτική τοποθεσία. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχουν οριστεί ως «Μαγειρική Σχολή της Χρονιάς" στα τρόφιμα και τα ταξίδια περιοδικό Reader βραβεία για τα τελευταία 3 χρόνια.

Ένα ιστορικό της επιτυχίας Έχουμε ήδη λειτουργεί με επιτυχία τα μαθήματα μαγειρικής 7 ημέρες την εβδομάδα, 350 ημέρες το χρόνο, για τα τελευταία 10 χρόνια, και έχουν αξιολογηθεί ως ένα από τα πιο επιτυχημένα σχολεία μαγειρικής στη χώρα. Καλωσορίζουμε πάνω από 5000 μαθητές στο σχολείο μαγειρικής μας ένα χρόνο.

Έχουμε αναγνωριστεί με τα εξής βραβεία:

Food & Travel Magazine - Νικητής της μαγειρικής Σχολής για το έτος 2013 Small Business of the Year - Νικητής WMN Επιχειρηματικά Βραβεία 2013 Βρετανική Μαγειρική Σχολή βραβεία -Οι άνθρωποι Βραβείο Best Μαγειρική Σχολή 2013 Βρετανική Μαγειρική Σχολή Βραβεία -Winner Best αγγλικά Μαγειρική Σχολή 2012 Βρετανική Μαγειρική Σχολή Βραβεία -Winner Best Large σχολή μαγειρικής 2012 Food & Travel Magazine - Νικητής της μαγειρικής Σχολή της Χρονιάς 2012

Πιο σημαντική είναι η ανατροφοδότηση των μαθητών μας. Οι μαθητές καλούνται να βαθμολογήσουν τις επιδόσεις μας στο τέλος του κάθε μαθήματος που λαμβάνουν - πάνω από 3 χρόνια έχουμε ένα 99% θετική πελάτη ποσοστό ικανοποίησης με πάνω από το 80% των μαθητών βαθμολογία μας 5 από 5 αστέρια.

Ένα ευρύ φάσμα των προγραμματισμένων μαθημάτων Προσφέρουμε πάνω από 40 προγραμματισμένες μαθήματα μαγειρικής από τα μαθήματα μισής ημέρας και αποδράσεις Σαββατοκύριακου στην επαγγελματική μαγειρική προσόντα. Είστε βέβαιοι να βρείτε ένα γήπεδο για να καλύψουν το επίπεδο των ικανοτήτων σας, και την περιοχή που σας ενδιαφέρει. Τι περισσότερο, γιατί το πρόγραμμά μας έχει δημοσιευθεί και σταθερό για τουλάχιστον την επόμενη έξι μήνες, μπορείτε να σχεδιάσετε τα μαθήματα μαγειρικής σας με σιγουριά.

Ευέλικτη Μάθηση PATH που σας ταιριάζει Έχουμε δημιουργήσει μια μοναδική σειρά μαθημάτων με καθορισμένα επίπεδα δεξιοτήτων που σας ταιριάζει, ανεξάρτητα από την προηγούμενη εμπειρία μαγειρικής σας. Είτε είστε νέοι στην μαγειρική, ένας ενθουσιώδης σπίτι μάγειρας ή επαγγελματίας σεφ, θα βρείτε ένα επίπεδο μαγειρικής και μια διαδρομή κατάρτισης που είναι τέλεια για σένα.

Επαγγελματίες διδάσκοντες CHEF Όταν επιλέγετε μια σχολή μαγειρικής που χρειάζεστε για να είστε σίγουροι ότι η εκπαίδευση θα έχετε την ευκαιρία να λαμβάνετε είναι με τα υψηλότερα πρότυπα. Στην Ακαδημία Ashburton Αρχιμαγείρων, όλοι καθηγητές σεφ μας είναι επαγγελματίες σεφ με μεγάλη εμπειρία στο χώρο της εστίασης, εργάζεται ως σεφ κεφάλι σε υψηλή βαθμολογία εστιατόρια.

Αυτοί εργάζονται με πλήρες ωράριο για το σχολείο μαγειρικής και αναπτύσσουν συνεχώς τα μαθήματα στο υψηλότερο επίπεδο. Πιστεύουμε ότι η ποιότητα της εκπαίδευσης που προσφέρονται από επαγγελματίες εκπαιδευτές σεφ μας είναι απαράμιλλη μεταξύ σχολεία μαγειρικής, και είναι ο λόγος που τόσοι πολλοί από τους μαθητές μας έρχονται πίσω σε μας.

Μικρή ομάδα ΜΕΓΕΘΗ Μέσο μέγεθος της τάξης μας είναι 10 μαθητές. Έμπειροι καθηγητές σεφ μας γνωρίζουμε ότι δεν είναι ο καθένας μαθαίνει με τον ίδιο ρυθμό, ή με τον ίδιο τρόπο, και έτσι ενώ θα εργάζονται μαζί ως ομάδα και σε ζευγάρια, θα λάβετε επίσης πολλά ατομική προσοχή από τους δασκάλους σας σεφ.

Πρακτική εκπαίδευση Στο The Ashburton Chefs Academy πιστεύουμε ότι ο καλύτερος τρόπος για να μάθουν να μαγειρεύουν είναι η πραγματικότητα μαγείρεμα δεν παρακολουθούν. Τα μαθήματα μας αποβλέπουν στη μεγιστοποίηση της ποσότητας του πρακτικές γνώσεις μαγειρικής που θα πραγματοποιήσει κατά τη διάρκεια κάθε ημέρας. Όλα τα συστατικά είναι έτοιμα για να σας για την έναρξη της κάθε ημέρας, το πλύσιμο των πιάτων έχει ληφθεί μέριμνα, και βοηθός κουζίνας εργάζεται για να βοηθήσει τον σεφ και μαθητές σε όλη την ημέρα.

Οι κουζίνες μας είναι σχεδιασμένα για να αισθάνονται τόσο κοντά σε μια κουζίνα στο σπίτι όσο το δυνατόν και να είστε σίγουροι ότι οποιαδήποτε δεξιότητες ή συνταγές μπορείτε να μάθετε μαζί μας μπορεί να είναι εξίσου εύκολα να μεταφερθεί στο σπίτι, όπως σε μια επαγγελματική κουζίνα.

ΑΕΙΦΟΡΟΣ, ηθικές, τοπικά, βιολογικά Από την πρώτη μέρα έχουμε δεσμευτεί να χρησιμοποιεί την καλύτερη ποιότητα, ηθικά προέλευσης προϊόντα μπορούμε. Η ποιότητα των συστατικών στο Devon είναι εξαιρετική και είμαστε τυχεροί που έχουμε μερικές φανταστικές προμηθευτές έξω από την πόρτα μας σε Ashburton.

Τα τρόφιμά μας καλλιεργείται και προέρχονται από τοπικά όσο το δυνατόν περισσότερο να μειώσουν το «μίλι των τροφίμων και τη στήριξη των τοπικών παραγωγών. Επιμένουμε στην γνωρίζοντας την προέλευση των τροφίμων μας, και ότι θα είναι βιώσιμη και ηθικά παράγονται. Η διαφορά στην ποιότητα, μπορείτε να απολαύσετε κάθε πιάτο.

Πρακτικές γνώσεις μαγειρικής ΟΤΙ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ Όλα τα μαθήματα μας έχουν σχεδιαστεί για να είναι πιο εύκολη η πρόσβαση και πρακτικά δυνατόν για την προετοιμασία στο σπίτι.

Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι εύκολα προέρχονται από την καθημερινή τους προμηθευτές, και δεν θα βρείτε μια έμφαση στις σπάνιες ή εξωτικά συστατικά που συχνά χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να βρείτε ό, τι να κάνει η ίδια τη συνταγή.

Για κάθε «out-of-the-συνηθισμένο» συστατικά, εμείς θα προτείνουμε πάντα μια άλλη εναλλακτική λύση που μπορείτε να βρείτε εύκολα. Είμαστε, επίσης, επίγνωση του γεγονότος ότι οι προϋπολογισμοί των τροφίμων πρέπει να προχωρήσουμε περισσότερο αυτές τις μέρες, και να αναπτύξουν τις συνταγές μας να είναι προσιτές καλά και νόστιμα.

Ένα μεγάλο μέρος για LEARN Οι μαθητές μας λένε ότι θα απολαύσουν το ζεστό και φιλικό περιβάλλον στο The Ashburton Chefs Academy και τους αρέσει η αίσθηση της «ιδιοκτησίας» του χώρου που εργάζονται και να διαμένουν σε. Υπάρχουν πολλές ήσυχες περιοχές, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό για τα διαλείμματα κατά τη διάρκεια και μετά την πορεία σας, και στο τέλος της μια συναρπαστική μέρα στην κουζίνα, η γραφική πόλη της Ashburton προσφέρει μερικές καλές παμπ, εστιατόρια και καταστήματα για να εξερευνήσετε.

Τοποθεσίες

Έξετερ

Address
Old Exeter Road
Ashburton
Devon TQ13 7LG

Έξετερ, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

Ask a Question

Άλλη