Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Μια περιπέτεια μέσω της εκπαίδευσης

Καλώς ήρθατε στο Bayswater College , που ιδρύθηκε το 1973. Προσφέρουμε συναρπαστικές εμπειρίες μέσω της εκπαίδευσης σε όλα τα στάδια της ζωής. Είτε είστε στο σχολείο είτε στο πανεπιστήμιο, αναζητώντας εργασία, επαγγελματίες ή συνταξιούχους, τα μαθήματα μας θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε την καριέρα σας και να βελτιώσετε τη ζωή σας.

Μέσα από την περιπέτεια, την εκπαίδευση και τα επίσημα προσόντα, το Bayswater College παρέχει στους παγκόσμιους πολίτες αξιολογημένες εμπειρίες για πάνω από 45 χρόνια.

Μήνυμα από τους ιδρυτές:

Δημιουργήσαμε την εκπαίδευση Bayswater γιατί γνωρίζουμε ότι η εκπαίδευση και τα ταξίδια είναι οι μεγαλύτερες περιπέτειες της ζωής. Η αποστολή μας να εμπνέουμε και να εκπαιδεύουμε αρχίζει στις όμορφες, σύγχρονες αίθουσες διδασκαλίας μας και επεκτείνεται στις κοινότητες και τους πολιτισμούς ανά τον κόσμο.

Παρέχουμε μια πλατφόρμα για την αποτελεσματική μάθηση μέσω ταξιδιών, διαμονής, μαθήματα και προγράμματα δραστηριοτήτων και προσφέρουμε δομημένη καθοδήγηση καθ 'όλη τη διάρκεια του ταξιδιού σας. Θέλουμε επίσης να επεκτείνουμε την αποστολή μας πέρα από τα σύνορά μας, οπότε όταν εγγραφείτε μαζί μας προσφέρουμε την ίδια εκπαίδευση σε ένα μειονεκτούν άτομο.

James Herbertson και Stephan Roussounis

Χρονοδιάγραμμα:

2017

 • Η εκπαίδευση Bayswater ιδρύθηκε

2018

 • Απόκτηση του LSC Stanton, ενός κολέγου στο κεντρικό Λονδίνο, που δημιουργήθηκε από δύο μακρόπνοες σχολές στο Λονδίνο το 2015. Η Αγγλική Σχολή Stanton ιδρύθηκε το 1973 και το Κέντρο Μελέτης του Λονδίνου (LSC) ιδρύθηκε το 1975.

2019

 • Έναρξη του Bayswater College Λονδίνο

117334_Pano_2110_2113-110619_Tigg__Coll_Bayswater_College_Edit-Medium.jpg

Bayswater College είναι

Για τους Παγκόσμιους Πολίτες

 • Βλέπουμε πέρα από τα σύνορά μας. αγκαλιάζουμε νέους πολιτισμούς και είμαστε πλουσιότεροι γι 'αυτό. Δίνουμε πρόσβαση στην εκπαίδευση από την καρδιά του Λονδίνου μέχρι τον υπόλοιπο κόσμο. Είστε ευπρόσδεκτοι.

Για Καθοδήγηση

 • Φροντίζουμε τα μικρά πράγματα σε κάθε βήμα του ταξιδιού σας. Από την εγγραφή στην αποφοίτηση, θέλουμε να ξέρετε ότι υπάρχει πάντα κάποιος εδώ για βοήθεια.

Για τους μαθητές

 • Όλα όσα κάνουμε είναι προσανατολισμένα προς την επιτυχία και την ασφάλεια των σπουδαστών. Γνωρίζουμε ότι η εμπιστοσύνη είναι ένα ουσιαστικό εργαλείο στην εκμάθηση και είναι εδώ για να ενθαρρύνει αυτή την εμπιστοσύνη. Εστιάζουμε στο καλό που κάνουμε.

Για σοβαρή διασκέδαση

 • Η συνολική σας εμπειρία είναι σημαντική για εμάς και γνωρίζουμε ότι η διασκέδαση είναι ένα μεγάλο μέρος της περιπέτειας. Στόχος μας είναι να σας παρουσιάσουμε στους ομοϊδεάτες, ώστε οι φιλίες σας να είναι η κληρονομιά μας.

Επιχειρήσεις για καλό

 • Παρέχουμε τις δεξιότητες για να αλλάξουμε τη ζωή των ανθρώπων. Για κάθε μαθητή που διδάσκουμε, θα διδάξουμε έναν άλλο από ένα μειονεκτικό υπόβαθρο. Παρέχουμε μαθήματα πέρα από τα σύνορά μας και επεκτείνουμε τη δέσμευσή μας στην εκπαίδευση στις περιοχές όπου είναι περισσότερο αναγκαίες.

Με μια ματιά

 • 15 αίθουσες διδασκαλίας
 • 4 φοιτητικά σαλόνια
 • 65 "Διαδραστικές τηλεοράσεις
 • 5 λεπτά από το Hyde Park

ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Bayswater College προσφέρει μια ποικιλία μαθημάτων που μπορούν να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τις επικοινωνιακές δεξιότητές σας ή να αναπτύξετε την εξειδικευμένη τεχνογνωσία που απαιτείται για την καριέρα σας Οι δάσκαλοι μας είναι παθιασμένοι με αυτό που κάνουν, ενδιαφέρονται για την πρόοδό σας και σας εξασφαλίζουν την επίτευξη των στόχων σας.

Η ομάδα υποστήριξης μας είναι εδώ για να βεβαιωθείτε ότι η ζωή σας έξω από την τάξη πηγαίνει όσο το δυνατόν καλύτερα.

Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε και να συμβουλεύουμε, η ευτυχία σας είναι ένα μέτρο της επιτυχίας μας.

117332_Pano_1770_1775-110619_Tigg__Coll_Bayswater_College_Edit-Medium.jpg

Εκπαίδευση για το καλό

Γνωρίζουμε ότι μέσω της εκπαίδευσης, μπορούμε να προσφέρουμε ευκαιρίες σε όσους τις χρειάζονται περισσότερο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεσμευόμαστε σε ένα επιχειρηματικό μοντέλο που τοποθετεί τους ανθρώπους πριν από το κέρδος.

Η εκπαίδευση παρέχει στους ανθρώπους ένα κλειδί στον κόσμο. Η αποστολή μας είναι να ανοίξουμε πόρτες για όλους και να εμπνεύσουμε μια γενιά εξερευνητών.

Αυτό που κάνουμε:

Για κάθε μαθητή που διδάσκουμε, θα διδάξουμε έναν άλλο από ένα μειονεκτικό υπόβαθρο. Με βάση ένα προς ένα. Δώρουμε χρόνο, τεχνογνωσία και κεφάλαια για την υποστήριξη των παιδιών και των φιλανθρωπικών οργανώσεων στις χώρες καταγωγής των μαθητών μας.

Χρησιμοποιούμε τη φωνή μας για να συμμετέχουμε ενεργά σε αιτίες ευθυγραμμισμένες με τις αξίες μας. Τα προγράμματα εκδηλώσεών μας περιλαμβάνουν ομιλητές από διεθνείς φιλανθρωπικές οργανώσεις, δραστηριότητες συγκέντρωσης χρημάτων και συμμετοχή σε εκδηλώσεις όπως η Διεθνής Ημέρα της Γυναίκας ή η Εβδομάδα Προσφύγων.

Δεν είμαστε ένας παθητικός θεσμός και ενθαρρύνουμε τους μαθητές μας να εμπλακούν τόσο ως τρόπος προώθησης του καλού όσο και για να βυθιστεί στη γλώσσα.

Γιατί το κάνουμε:

Η ευκαιρία να μάθουν δεν πρέπει να περιορίζεται σε εκείνους που μπορούν να το αντέξουν οικονομικά. Ταξιδεύοντας σε όλο τον κόσμο για να σπουδάσετε αγγλικά ως ξένη γλώσσα είναι μια μοναδική και συναρπαστική εμπειρία που ενισχύει την εμπιστοσύνη και παρέχει καλύτερες προοπτικές απασχόλησης. Ωστόσο, αυτές οι επιλογές απλά δεν είναι διαθέσιμες σε όλους. Η αποστολή μας είναι να δώσουμε στους νέους και τους μειονεκτούντες ανθρώπους την ευκαιρία να μάθουν βασικές δεξιότητες που θα εμπλουτίσουν τη ζωή τους, ανεξάρτητα από την οικονομική τους θέση. Θέλουμε να εμπνεύσουμε την επόμενη γενιά εξερευνητών, όπου και αν βρίσκονται.

Πώς το κάνουμε:

Συνεργαζόμαστε με οργανισμούς που μοιράζονται και υποστηρίζουν την αποστολή μας να παρέχουν εκπαίδευση εκεί όπου είναι περισσότερο απαραίτητη. Δεσμευόμαστε κεφάλαια που διαφορετικά θα αποτελούσαν κέρδος.

Για κάθε εβδομάδα ένας φοιτητής μελετά μαζί μας, θα δωρίσουμε μια εβδομάδα σε φιλανθρωπία από τη χώρα ή την περιοχή τους. Χρησιμοποιούμε υπάρχουσες τοπικές φιλανθρωπικές οργανώσεις και δώστε είτε έναν δάσκαλο είτε την αντίστοιχη χρηματοδότηση για τα μαθήματα.

117333_Pano_1725_1731-110619_Tigg__Coll_Bayswater_College_Edit-Medium.jpg

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
 • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Δίπλωμα

Bayswater College

Αναπτύχθηκε από κορυφαίους ειδικούς στον κλάδο, αυτό το πρόγραμμα πιστοποίησης θα σας εισάγει στις πιο συναφείς και μετασχηματιστικές πτυχές του ψηφιακού μάρκετινγκ. Εμπε ... [+]

Αναπτύχθηκε από κορυφαίους ειδικούς στον κλάδο, αυτό το πρόγραμμα πιστοποίησης θα σας εισάγει στις πιο συναφείς και μετασχηματιστικές πτυχές του ψηφιακού μάρκετινγκ. Εμπειρογνώμονες από κορυφαίες εταιρείες, όπως το Google, το Facebook και το Linkedin συνεργάζονται με το Ινστιτούτο Ψηφιακών Μάρκετινγκ για το σχεδιασμό και την ανάπτυξη υλικών προγραμμάτων, έτσι ώστε η εκμάθησή σας να διαμορφώνεται από την πρακτική εμπειρία, την εμπειρία εμπειρογνωμόνων και τις περιπτωσιολογικές μελέτες.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο
Ανοικτή Εγγραφή
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Θερινά μαθήματα

Bayswater College

Το Bayswater Summer προσφέρει διαδραστικά μαθήματα και συναρπαστικές δραστηριότητες, έτσι ώστε η εκμάθηση αγγλικών να είναι διασκεδαστική στο πρόγραμμα Day Camp ή Homesta ... [+]

Το Bayswater Summer προσφέρει διαδραστικά μαθήματα και συναρπαστικές δραστηριότητες, έτσι ώστε η εκμάθηση αγγλικών να είναι διασκεδαστική στο πρόγραμμα Day Camp ή Homestay.

Ημερομηνίες: 30 Ιουνίου 2019 - 11 Αυγούστου 2019Ηλικία: 10 - 17Χαρακτηριστικά προγράμματοςΚατάλυμαΔιαμονή σε κοινόχρηστα δωμάτιαΒελτιώστε την εμπειρία εκμάθησης της αγγλικής γλώσσας διαβιώνοντας με μια οικογένεια υποδοχής. Οι οικογένειες υποδοχής είναι εγκατεστημένες στη ζώνη 4, κατά μέσο όρο 30-40 λεπτά στο σχολείο. Οι οικογένειές μας συμμορφώνονται με τα πρότυπα του Βρετανικού Συμβουλίου.Περιοχή ηλικίας για οικία: 12-17 (14-17 άτομα)Τύπος Δωματίου: Twin ως πρότυποΜπάνια: ΚοινόχρηστοΔωρεάν ασύρματη σύνδεση στο διαδίκτυοΓεύματα και μενούΤο πρωινό και το δείπνο είναι με τους οικοδεσπότες. Ένα ζεστό γεύμα 2 πιάτων σερβίρεται στο σχολείο από Δευτέρα έως Παρασκευή. Το μεσημεριανό γεύμα θα παρέχεται από τους οικοδεσπότες τα Σαββατοκύριακα.Τυποποιημένο μεσημεριανό γεύμα: νερό, φρούτα, σάντουιτς, πατατάκια, μπισκότα / κέικΟι διατροφικές απαιτήσεις καλύπτονταιΓιατί μαρμάρινη καμάρα... [-]
Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο Marylebone
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
43 ημέρες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Bayswater College

Το Bayswater Summer προσφέρει διαδραστικά μαθήματα και συναρπαστικές δραστηριότητες, έτσι ώστε η εκμάθηση αγγλικών να είναι διασκεδαστική. Η συμπαγής, σύγχρονη πανεπιστημ ... [+]

Το Bayswater Summer προσφέρει διαδραστικά μαθήματα και συναρπαστικές δραστηριότητες, έτσι ώστε η εκμάθηση αγγλικών να είναι διασκεδαστική.

Εγκαταστάσεις στο ΠανεπιστήμιοΚατάλυμα

Μοντέρνα καταλύματα με ιδιωτικό μπάνιο και κοινόχρηστους χώρους.

Τύπος Δωματίου: ΜονόκλινοΚαθαρισμός: ΕβδομαδιαίαΠετσέτες: Παρέχεται, εβδομαδιαία αλλαγήΛευκά είδη: Παρέχεται, εβδομαδιαία αλλαγήΠλυντήριο ρούχων: 1 ανά μπλοκ διαμονής, με κερματοδέκτηΑσφαλής: Διατίθεται στο γραφείο προσωπικούΚατάθεση: κατάθεση κατάθεσης κατά την άφιξη κατά £ 30Wi-Fi είναι διαθέσιμο σε όλη την πανεπιστημιούποληΣτην ΠανεπιστημιούποληΑθλητικό κέντρο πολλαπλών χρήσεων, συμπεριλαμβανομένης της πισίναςΕξωτερικές αθλητικές πίστεςΠανεπιστημιακό κατάστημαΜηχανή μετρητών (ATM)Το εμπορικό κέντρο Galleria απέναντι από την πανεπιστημιούποληΚαταστήματαΤράπεζεςΦροντίδα υγείαςΓεύματα και μενούΜεγάλη τραπεζαρία με δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτωνΠρωινό: Continental με καφέ, τοστ, μαρμελάδα και φρούταΜεσημεριανό: 2 μαθήματα, 3 επιλογέςΒραδινό: 2 μαθήματα, 3 επιλογέςΣνακ: Μηχανήματα αυτόματης πώλησης ποτών και ειδών ζαχαροπλαστικήςΣυσκευασμένα μεσημεριανά γεύματα παρέχονται στις ημέρες εκδρομών: νερό, φρούτα, σάντουιτς, πατατάκια, μπισκότα / κέικΟι διατροφικές απαιτήσεις καλύπτονταιΗμερομηνίες:Γυρίστε 1: 1-15 ΙουλίουΣτρίψτε 2: 15-29 ΙουλίουΓυρίστε 3: 29 Ιουλίου-12 ΑυγούστουΆλλες ημερομηνίες άφιξης ανάλογα με τη διαθεσιμότητα... [-]
Ηνωμένο Βασίλειο Hatfield
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
15 ημέρες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Bayswater College

Το Bayswater College προσφέρει μια αγγλική γιορτή για όλη την οικογένεια. Οι γονείς και τα παιδιά παρακολουθούν ένα τυπικό μάθημα γενικής αγγλικής γλώσσας το πρωί ταυτόχρ ... [+]

Το Bayswater College προσφέρει μια αγγλική γιορτή για όλη την οικογένεια. Οι γονείς και τα παιδιά παρακολουθούν ένα τυπικό μάθημα γενικής αγγλικής γλώσσας το πρωί ταυτόχρονα αλλά σε διάφορα μέρη του κολλεγίου. Τα απογεύματα είναι ελεύθερα να εξερευνήσουν το Λονδίνο ανεξάρτητα ή να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα θερινής δραστηριότητας για οικογένειες.

Το μάθημα θα σας βοηθήσει:

Συνδυάστε διακοπές στο Λονδίνο με εκπαιδευτική εμπειρία με την οικογένεια. Μια πολιτιστική διακοπή για εσάς και τα παιδιά σας θα σας επιτρέψει να βελτιώσετε τα αγγλικά σας, να εξερευνήσετε το Λονδίνο μέσω ενός προγράμματος ειδικής δραστηριότητας ή να δημιουργήσετε τη δική σας διαδρομή.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
73 ημέρες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Μαθήματα

Bayswater College

Τα μαθήματα Γενικής Αγγλικής επικεντρώνονται στις τέσσερις βασικές γλωσσικές δεξιότητες: ακρόαση, ομιλία, ανάγνωση και γραφή για να σας βοηθήσουν να χρησιμοποιήσετε αποτε ... [+]

Τα μαθήματα Γενικής Αγγλικής επικεντρώνονται στις τέσσερις βασικές γλωσσικές δεξιότητες: ακρόαση, ομιλία, ανάγνωση και γραφή για να σας βοηθήσουν να χρησιμοποιήσετε αποτελεσματικότερα την αγγλική γλώσσα.

Προσθέτοντας μαθήματα μαθήματος στο μάθημα θα εντατικοποιήσετε την πορεία σας και θα σας βοηθήσουν να εξατομικεύσετε τη μάθησή σας. Τυπικά θέματα μαθήματος περιλαμβάνουν Γραμματική, Συνομιλία, Προετοιμασία IELTS, Επιχειρήσεις και άλλα.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο
Ανοικτή Εγγραφή
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
15 - 22 ώρες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Bayswater College

Εξερευνήστε το Λονδίνο είναι ένα τυπικό μάθημα γενικής αγγλικής γλώσσας σε συνδυασμό με τις δραστηριότητες που διοικούν οι δάσκαλοι στο Λονδίνο μετά την τάξη Κάθε εβδομάδ ... [+]

Εξερευνήστε το Λονδίνο είναι ένα τυπικό μάθημα γενικής αγγλικής γλώσσας σε συνδυασμό με τις δραστηριότητες που διοικούν οι δάσκαλοι στο Λονδίνο μετά την τάξη

Κάθε εβδομάδα διερευνούμε ένα θέμα και αναπτύξαμε ένα αναλυτικό πρόγραμμα που θα σας επιτρέψει να αλληλεπιδράσετε με τους Λονδρέζους και να γνωρίσετε την πόλη μαζί με τον δάσκαλό σας.

Το μάθημα θα σας βοηθήσει:

Εκπαιδεύστε τα αγγλικά που έχετε μάθει στην τάξη ενώ εξερευνούσατε θεματικά θέματα στο Λονδίνο με τους συμμαθητές σας.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο
Ανοικτή Εγγραφή
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 - 11 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Bayswater College

Προετοιμαστείτε για αυτή τη διεθνώς αναγνωρισμένη εξέταση, η οποία είναι το τυπικό προσόν για τα πανεπιστήμια, τους εργοδότες και για σκοπούς θεωρήσεων. Βελτιώστε την ικα ... [+]

Προετοιμαστείτε για αυτή τη διεθνώς αναγνωρισμένη εξέταση, η οποία είναι το τυπικό προσόν για τα πανεπιστήμια, τους εργοδότες και για σκοπούς θεωρήσεων. Βελτιώστε την ικανότητά σας στα Αγγλικά και μάθετε τις δεξιότητες που απαιτούνται για την επίτευξη των στόχων εξέτασης.

Το μάθημα θα σας βοηθήσει:

Επιτύχετε τα καλύτερα αποτελέσματα των εξετάσεων IELTS, βελτιώνοντας τις ικανότητες ανάγνωσης, ακρόασης, ομιλίας και ακαδημαϊκής γραφής. Θα βελτιώσετε επίσης τη γνώση γραμματικής και λεξιλογίου σας. Οι ειδικευμένοι εκπαιδευτές θα μοιράζονται τις τεχνικές προετοιμασίας των εξετάσεων και οι τακτικές εξετάσεις πρακτικής θα σας προετοιμάσουν για να κάνετε αυτή την εξέταση με σιγουριά.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο
Ανοικτή Εγγραφή
Πλήρης παρακολούθηση
1 - 24 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Πιστοποιητικό

Bayswater College

Το μάθημα Luxury Brand Management προσφέρει μια εισαγωγή στα βασικά της στρατηγικής μάρκετινγκ και επικοινωνίας για τη βιομηχανία της μόδας. ... [+]

Το μάθημα Luxury Brand Management προσφέρει μια εισαγωγή στα βασικά της στρατηγικής μάρκετινγκ και επικοινωνίας για τη βιομηχανία της μόδας.

Μάθετε για τη σημασία των κοινωνικών ψηφιακών πλατφορμών για τη δημιουργία επιτυχημένης επωνυμίας και πώς να προσεγγίσετε την έννοια του πολυτελούς branding στην καρδιά μιας παγκόσμιας πρωτεύουσας μόδας

Για ποιόν είναι?

Το μάθημα αυτό έχει σχεδιαστεί για οποιονδήποτε από αρχάριο σε επαγγελματία μόδας, ο οποίος επιθυμεί να ενισχύσει την επίγνωση της μόδας σε ένα σημαντικό κεφάλαιο μόδας ή να επιτύχει πτυχίο ή σταδιοδρομία στη διαχείριση μάρκας πολυτελείας.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο Marylebone Hatfield
Ανοικτή Εγγραφή
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Bayswater College

Αυτό το μάθημα προσφέρει διορατικότητα στον κόσμο της μόδας και τις ποικίλες μεθόδους και επαγγέλματα που επικεντρώνονται στην επικοινωνία της μόδας. Περιλαμβάνει δημόσιε ... [+]

Αυτό το μάθημα προσφέρει διορατικότητα στον κόσμο της μόδας και τις ποικίλες μεθόδους και επαγγέλματα που επικεντρώνονται στην επικοινωνία της μόδας. Περιλαμβάνει δημόσιες σχέσεις, δημοσιογραφική μόδα, φωτογραφία και ψηφιακές πλατφόρμες με μια επισκόπηση της θεωρίας της μόδας.

Για ποιόν είναι?

Αυτό το μάθημα απευθύνεται σε όλα τα επίπεδα και τις εμπειρίες, από αρχάριους έως επαγγελματίες της μόδας. Πρόκειται για μια εισαγωγή στις διαφορετικές μεθόδους επικοινωνίας της μόδας και είναι κατάλληλη για όσους επιθυμούν να επεκτείνουν τη μόδα τους.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο Marylebone Hatfield
Ανοικτή Εγγραφή
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Bayswater College

Αυτό το μάθημα εξετάζει την τρέχουσα εικόνα της μόδας και τη δημιουργική ζωή στο Λονδίνο. Μάθετε από ακαδημαϊκούς της βιομηχανίας μόδας και επαγγελματίες για τη σύγχρονη ... [+]

Αυτό το μάθημα εξετάζει την τρέχουσα εικόνα της μόδας και τη δημιουργική ζωή στο Λονδίνο. Μάθετε από ακαδημαϊκούς της βιομηχανίας μόδας και επαγγελματίες για τη σύγχρονη εικόνα μόδας, πώς να αντλήσετε έμπνευση και να γνωρίσετε τις πόλεις μεγάλες επιρροές και καλλιτέχνες μόδας. Θα αποκτήσετε πρόσβαση σε εκδηλώσεις μόδας και θα δημιουργήσετε μια ιστορία μόδας για το τέλος του προγράμματος.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο Marylebone Hatfield
Ανοικτή Εγγραφή
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Bayswater College

Address
Bayswater College, 167 Queensway
W2 4SB Λονδίνο, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο