Bosworth Independent College

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Γιατί να επιλέξετε Bosworth;

Ιδρύθηκε το 1977 ως μικρό σχολείο φροντιστηρίων, σήμερα Bosworth είναι ηγετικό ανεξάρτητο κολέγιο επιβίβασης στο Ηνωμένο Βασίλειο. Τα εξαίρετα ακαδημαϊκά μας αποτελέσματα, οι καθιερωμένες πανεπιστημιακές σχέσεις και η φροντίδα και υποστηρικτική ηθική έχουν οδηγήσει σε μια αξιοζήλευτη φήμη. Η διδασκαλία σε όλα τα επίπεδα χαρακτηρίζεται από ενθουσιασμό και πάθος και είμαστε υπερήφανοι που είμαστε ένα μη επιλεκτικό κολέγιο με αποδεδειγμένο ρεκόρ, τόσο σε τοπικό όσο και στο εξωτερικό, για την αύξηση των φιλοδοξιών των μαθητών.

Bosworth έχει πάνω από 310 μαθητές με κάθε ένα να προσβλέπει στην εκπλήρωση των μεμονωμένων ακαδημαϊκών δυνατοτήτων τους. Με ένα διαφορετικό μίγμα εθνικοτήτων κάθε χρόνο, οι σπουδαστές της Bosworth συνηθίζουν να δουλεύουν παράλληλα με συμμαθητές διαφορετικού πολιτισμικού, κοινωνικού και θρησκευτικού υπόβαθρου. Αυτό εξασφαλίζει ότι αποχωρούν από το Κολλέγιο ως πολύ στρογγυλεμένα άτομα με μια εξαιρετική ευκαιρία να πετύχουν στον υπόλοιπο κόσμο. Η Bosworth μπορεί να προσφέρει το εύρος γνώσεων και εμπειριών που απαιτούνται για να υπερέχουν οι μαθητές.

Παρέχοντας ακαδημαϊκά προγράμματα για τις ηλικίες 14-19, Bosworth εξασφαλίζει ένα προσαρμοσμένο χρονοδιάγραμμα για κάθε μαθητή. Υπάρχουν ελάχιστοι περιορισμοί σε συνδυασμούς θεμάτων σε επίπεδο GCSE και A και με μέσο όρο τάξης οκτώ, κάθε μαθητής λαμβάνει την ατομική προσοχή που απαιτεί για να φτάσει στο ακαδημαϊκό δυναμικό του. Καθώς το Κολλέγιο βασίζεται στο επιτυχημένο παρελθόν του, προσβλέπει στο μέλλον στην εκπαίδευση των Βρετανών, Ευρωπαίων και διεθνών φοιτητών στο πλαίσιο του Πολιτιστικού του Επιτεύγματος.

Ένωση Ανεξάρτητων Σπουδών (ISA)

Έως το 2015 ο Bosworth επιθεωρήθηκε από το Ofsted, ένα κυβερνητικό τμήμα επιφορτισμένο με την ευθύνη της επιθεώρησης των προτύπων των σχολείων. Μπορείτε να διαβάσετε την τελευταία μας έκθεση ελέγχου στην ιστοσελίδα του Ofsted. Έχουμε πλέον προσχωρήσει στην Ένωση Ανεξάρτητων Σπουδών, οπότε τυχόν μελλοντικές επιθεωρήσεις θα γίνουν υπό την ISI (Independent School Inspectorate). Μέλη της καινοτομίας και της έμπνευσης αξίας ISA, αξιοποιώντας τις καλύτερες παραδόσεις για την προώθηση της ακεραιότητας, των υψηλών προτύπων, της βιομηχανίας και της ευθύνης.

Η Fiona Pocock, Principal, είναι επίσης μέλος του διοικητικού συμβουλίου της IHE (Ανεξάρτητης Ανώτατης Εκπαίδευσης) http://independenthe.com/about-us/our-board/

Τιμές Bosworth

Στόχος μας είναι να καλλιεργούμε και να εκπαιδεύουμε κάθε μαθητή στην κοινότητά μας ανεξάρτητα από την ικανότητά του, τον πολιτισμό, την εθνικότητα ή το κοινωνικό του υπόβαθρο. Επιδιώκουμε να ενθαρρύνουμε κάθε σπουδαστή να μεγαλώνει με εμπιστοσύνη, να καλλιεργεί μια διαχρονική περιέργεια για τον κόσμο γύρω μας, να επικοινωνεί με ενθουσιασμό, να συνεργάζεται και να συμβάλλει στην κοινωνία μας με δέσμευση και δημιουργικότητα. Στόχος μας είναι να προωθήσουμε την ακαδημαϊκή αριστεία που μετριάζεται από τη φροντίδα και την ανησυχία των γύρω μας.

Κύριο μήνυμα

Είναι οι άνθρωποι που κάνουν το Bosworth Independent College μοναδικό. Οι σπουδαστές, οι εκπαιδευτικοί και το προσωπικό συνεργάζονται ως ομάδα για να διασφαλίσουν ότι θα επιτύχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα σε ένα περιβάλλον φροντίδας, ασφάλειας και ευτυχίας. Προσφέρουμε δομή ισορροπημένη με ευελιξία, καθοδήγηση μετριασμένη με κατανόηση και αμείλικτη ενθάρρυνση, που προσφέρεται με ζεστασιά και αισιοδοξία. Κάθε μέλος του κολλεγίου θα πρέπει να αισθάνεται αξιέπαινη και σεβαστή καθώς μαθαίνουμε και μεγαλώνουμε μαζί.

Οι μαθητές μας μοιράζονται τις υψηλές και ρεαλιστικές προσδοκίες που έχουμε για αυτούς, ενώ συμβάλλουμε στην ευημερία ολόκληρης της παγκόσμιας κοινότητας μας. Απολαμβάνουμε μια πλούσια και ποικίλη ταυτότητα στην οποία προωθούμε την αριστεία και γιορτάζουμε τα ατομικά επιτεύγματα, συμπεριλαμβανομένης της διασκέδασης και της πρωτοτυπίας. Οι σπουδαστές μας δουλεύουν καλά μέσα σε ένα πνευματικό και συμπονετικό περιβάλλον το οποίο είναι γεμάτο θετικά.

Ελπίζω πολύ ότι έχετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε το ανεξάρτητο κολέγιο Bosworth. Θα ήθελα πολύ να δοκιμάσετε την φιλόξενη ατμόσφαιρά μας στην οποία οι σπουδαστές ευδοκιμούν.

Fiona Pocock ΜΑ PGCE

Κύριος

ζωή College

Η αίθουσα Bosworth και τρία από τα επιβλεπόμενα σπίτια επιβλέπουν ένα πάρκο πέντε στρεμμάτων που ονομάζεται The Racecourse. Είναι ιδανικό για υπαίθρια αθλήματα με το ποδόσφαιρο να είναι το πιο δημοφιλές. Στην ίδια περιοχή χρησιμοποιούμε μια αίθουσα αθλημάτων, όπου τα βράδια και τα Σαββατοκύριακα οι μαθητές μπορούν να συμμετέχουν σε διάφορα αθλήματα εσωτερικού χώρου: μπάντμιντον, μπάσκετ, βόλεϊ, πινγκ-πονγκ και ποδοσφαιρικό ποδόσφαιρο.

Κάθε εβδομάδα προσφέρουμε μια συνάντηση εμπλουτισμού και οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν να συμμετάσχουν σε μια σειρά διαφορετικών δραστηριοτήτων. Αυτά ποικίλλουν κάθε όρος, αλλά περιλαμβάνουν δραστηριότητες όπως: γιόγκα, ποδόσφαιρο, φωτογραφία, τέχνη, μαγείρεμα, πλέξιμο, μανταρίνι, χειροτεχνία, τρέξιμο, γιόγκα, συζήτηση, κιθάρα και σκάκι.

Το φοιτητικό συμβούλιο της Bosworth συμμετέχει ενεργά στην οργάνωση των σφαιρών χειμωνιάτικου και καλοκαιριού καθώς και στην οργάνωση ετήσιων εκδηλώσεων συγκέντρωσης χρημάτων. Εκείνοι που συμμετέχουν στο Student Council έχουν πολύ διασκεδαστικό. Άλλες δραστηριότητες βράδυ και το Σαββατοκύριακο προσφέρονται για τους μαθητές να συμμετάσχουν και περιλαμβάνουν Rock School, Pilates, μαθήματα αυτοάμυνας καθώς και ταξίδια Σάββατο σε περιοχές που ενδιαφέρουν το Ηνωμένο Βασίλειο π.χ. Oxford και Cambridge.

Μπορούμε να οργανώσουμε ατομικά μαθήματα μουσικής στο Κολλέγιο για μια ποικιλία διαφορετικών μέσων από αρχάριους έως πτυχίο. Οι εξετάσεις βαθμού μπορούν να οργανωθούν στη σχολή μουσικής του Northampton. Οι φοιτητές του Rock School παίζουν επίσης πάντα στις συναυλίες των Χριστουγέννων και του καλοκαιριού μαζί με άλλους ταλαντούχους μαθητές που επιθυμούν να συμμετάσχουν.

Κάθε χρόνο εξελίσσονται νέες εκδηλώσεις και δραστηριότητες. αυτά συχνά οδηγούνται από τα συμφέροντα των νέων φοιτητών που ενθαρρύνονται να παρευρεθούν στην εκλογή του Φοιτητικού Συμβουλίου. Ο ιστότοπός μας παρέχει περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με τις δραστηριότητες των μαθητών και τις εκδηλώσεις που πραγματοποιούμε ή συμμετέχουμε.

Αποτελέσματα Α 'Ημέρας Αποτελεσμάτων 2017

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να αναφέρουμε ότι τα αποτελέσματα του τρέχοντος έτους υπερέβησαν ακόμα περισσότερο τον εθνικό μέσο όρο του Ηνωμένου Βασιλείου με ποσοστό 74,6% που πέτυχε βαθμούς Α * έως Β και 89,4% με βαθμούς Α * έως Γ.

Η Fiona Pocock, Διευθυντής της Bosworth,

"Είμαστε ευτυχείς που πολλοί από τους μαθητές μας έλαβαν τέτοια ευχάριστα αποτελέσματα ως αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς τους, χωρίς να ξεχνάμε την υποστήριξη των γονιών τους και την καθοδήγηση της ομάδας εδώ στο Bosworth. Βιώσαμε μια εξαιρετικά ανήσυχη αναμονή το καλοκαίρι, επειδή ήταν ο πρώτος κύκλος που χρησιμοποιούσε αναθεωρημένη προδιαγραφή σε πολλά θέματα, κυρίως στις επιστήμες. Είναι μαρτυρία του αφοσιωμένου σχεδιασμού από τους δασκάλους μας και της εξαιρετικής αποφασιστικότητας των μαθητών μας ότι τα αποτελέσματα είναι τόσο ευχάριστα. Είμαστε γεμάτοι με υπερηφάνεια και λίγο ανακούφιση! "

Είμαστε τόσο υπερήφανοι για όλους τους σπουδαστές μας που μπορούν τώρα να προχωρήσουν στο επόμενο στάδιο της ακαδημαϊκής σταδιοδρομίας τους, όπου τους επιθυμούμε τη συνεχή επιτυχία και την περιέργεια να συνεχίσουν να μαθαίνουν. Γνωρίζουμε ότι μπορούμε να στηριχθούμε σε αυτούς για να μας αντιπροσωπεύσουν καλά.

Τοποθεσίες

Northampton

Address
Nazareth House
Barrack Road
Northampton

NN2 6AF Northampton, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

Προγράμματα

Ask a Question

Άλλη