Bucksmore Homelingua

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Τι είναι το σπίτι δίδακτρα;

Σε ένα σπίτι δίδακτρα, ο μαθητής ζει και μαθαίνει στο σπίτι του δασκάλου του. Το σύνολο του προγράμματος, από τη στέγαση έως τα μαθήματα, πραγματοποιείται στο σπίτι του δασκάλου. Κάθε μαθητής είναι σύμφωνος με τον ιδανικό δάσκαλό του.

Μαθήματα με τον δάσκαλο είναι γενικά το πρωί με το χρόνο το απόγευμα για κοινωνικοποίηση και ταξίδια με την οικογένεια του δασκάλου.

Οφέλη από το σπίτι δίδακτρα

 • Ο δάσκαλος επικεντρώνεται πλήρως στον μαθητή (1: 1)
 • Εξατομικευμένο πρόγραμμα διδασκαλίας με βάση λεπτομερή ανάλυση αναγκών
 • Το χρονοδιάγραμμα και το πρόγραμμα σπουδών προσαρμόζονται καθώς το μάθημα εξελίσσεται με βάση την ανάπτυξη των σπουδαστών
 • Οι σπουδαστές πρέπει πάντα να επικοινωνούν στα αγγλικά
 • Εξατομικευμένες δραστηριότητες και χρονοδιάγραμμα επισκέψεων για κάθε μαθητή
 • Πλήρης ενσωμάτωση στην οικογενειακή ζωή126459_SummerDuo.jpg

Τοποθεσίες Homelingua

Επιλέξτε από περισσότερες από 250 τοποθεσίες στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία.

Ένα σπίτι δίδακτρα δεν είναι μόνο για να κάνει μεγάλη ακαδημαϊκή πρόοδο? είναι επίσης μια ευκαιρία να επισκεφτείτε και να ζήσετε το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία.

Bucksmore Homelingua έχει καθηγητές σε όλα τα μέρη του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ιρλανδίας, συμπεριλαμβανομένου του Λονδίνου, της Οξφόρδης, του Καίμπριτζ, του Μπράιτον, του Εδιμβούργου και του Δουβλίνου.

Να είστε μέρος της οικογένειας με δίδακτρα και να ζήσετε σε γοητευτικές τοποθεσίες σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία. Τα μαθήματα εμβάπτισης περιλαμβάνουν διαμονή στο σπίτι του δασκάλου με ιδιωτικό υπνοδωμάτιο. Προσφέρουν ιδιωτικό μπάνιο ή ιδιωτικό μπάνιο με επιπλέον χρέωση.

Γιατί είναι Bucksmore Homelingua ;

Ένας κορυφαίος πάροχος των δίδακτρα σπίτι

Bucksmore Homelingua καλωσόρισε τους φοιτητές για πάνω από 20 χρόνια: είμαστε διαπιστευμένοι από το British Council ως αναγνωρισμένος φοιτητής στο σπίτι και μέλος της EnglishUK.

Δάσκαλοι με αναγνωρισμένα προσόντα

Ζητούμε από τους δασκάλους μας να αποκτήσουν Αγγλικά προσόντα διδασκαλίας, όπως είναι τα προσόντα του Πανεπιστημίου του Cambridge (CELTA) ή του Trinity College (TESOL). Οι εκπαιδευτικοί των σχολείων πρέπει να διαθέτουν μεταπτυχιακό δίπλωμα διδασκαλίας, είτε από το PGCE στο Ηνωμένο Βασίλειο είτε από το PGDE στην Ιρλανδία. Μόνο το 10% των εφαρμογών των εκπαιδευτικών είναι επιτυχείς.

Παρακολούθηση της προόδου

Η ακαδημαϊκή ομάδα του Bucksmore Homelingua παρακολουθεί όλους τους φοιτητές για να εξασφαλίσει μέγιστη ακαδημαϊκή πρόοδο και ικανοποίηση μαθημάτων.

Εξατομικευμένη σειρά μαθημάτων για να σας εξυπηρετήσει

Μια μοναδική και προσαρμοσμένη σειρά μαθημάτων για κάθε μαθητή. Όλες οι πτυχές του μαθήματος - από τα μαθήματα και τις δεξιότητες, μέχρι τον ελεύθερο χρόνο και ακόμη και τις πολιτιστικές επισκέψεις - μπορούν να προσαρμοστούν ανάλογα με τις ανάγκες σας και τους μαθησιακούς στόχους.

Ενώστε το Bucksmore Homelingua μόνοι σας ή ως οικογένεια και επιλέξτε από τις επιλογές μάθησης 1: 1 ή 2: 1.

Διαθέσιμα προγράμματα κάθε εβδομάδα του έτους

Τα μαθήματα Homelingua διαρκούν 52 εβδομάδες του έτους. Σημειώστε ότι η διαθεσιμότητα συγκεκριμένων εκπαιδευτικών εξαρτάται από την εποχή του χρόνου.126460_AcademicStandards.jpg

Εξατομικεύστε την πορεία σας

Προσαρμόστε την πορεία σας σε τρία απλά βήματα:

1. Επιλέξτε την πορεία σας

Bucksmore Homelingua προσφέρει πάνω από 20 διαφορετικά μαθήματα που μπορούν να προσαρμοστούν πλήρως στις ανάγκες σας.

2. Επιλέξτε την τοποθεσία σας

Επιλέξτε από περισσότερες από 100 τοποθεσίες στο Ηνωμένο Βασίλειο

3. Επιλέξτε τις ημερομηνίες σας

Αποφασίστε για μια κατάλληλη στιγμή για σας - μαθήματα Bucksmore Homelingua είναι διαθέσιμα όλο το χρόνο. Μπορείτε να μελετήσετε για όσες εβδομάδες θέλετε και μπορείτε επίσης να επιλέξετε πόσες ώρες την εβδομάδα για να σπουδάσετε.

Ακαδημαϊκά πρότυπα

Τα προσόντα μας

Bucksmore Homelingua καθηγητές Bucksmore Homelingua προσλαμβάνονται χρησιμοποιώντας μια αυστηρή διαδικασία υποβολής αιτήσεων. Ζητούμε από όλους τους δασκάλους να αποκτήσουν αγγλικούς τίτλους διδασκαλίας, όπως το Πανεπιστήμιο του Cambridge (CELTA) ή τα προσόντα του κολλεγίου Trinity (TESOL). Οι εκπαιδευτικοί των σχολείων πρέπει να διαθέτουν μεταπτυχιακό δίπλωμα διδασκαλίας - είτε PGCE στο Ηνωμένο Βασίλειο είτε PGDE στην Ιρλανδία.

Διαδικασία επιλογής εκπαιδευτικών

Μόνο το 10% περίπου των υποψηφίων είναι επιτυχείς. Οι δάσκαλοι περνούν από μια αυστηρή διαδικασία πρόσληψης πέντε βημάτων πριν γίνουν ενεργό Bucksmore Homelingua . Αυτή η διαδικασία περιλαμβάνει μια ολοκληρωμένη συνέντευξη, την αστυνομική υπόσταση και τους ελέγχους αναφοράς, καθώς και μια πλήρη επιθεώρηση στο σπίτι.

Επιθεωρήσεις

Πριν ένας φοιτητής να μπορέσει να σπουδάσει με έναν δάσκαλο, ένα μέλος της ομάδας κεντρικού γραφείου επιθεωρεί το σπίτι και την οικογένεια του δασκάλου, με περαιτέρω επιθεωρήσεις κάθε δύο χρόνια.

Υποστήριξη

Ο Διευθυντής Ακαδημαϊκών Δασκάλων παρακολουθεί διαρκώς τα μαθήματα και την πρόοδο των σπουδαστών - που περιλαμβάνει την κλήση του μαθητή και του καθηγητή κατά τη διάρκεια του μαθήματος για να ελέγξει την πρόοδο και την ικανοποίηση.126458_8441_London01_BucksmoreHomelinguaPhotos_Hi-resBucksmoreHomelinguaLocationphotos.London_TowerBridge..jpg

Διαπίστευση

Είμαστε διαπιστευμένοι από το British Council ως φοιτητής στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Γιατί είναι σημαντικό?

 • Εξασφαλίζει ότι έχουμε κατάλληλα εκπαιδευμένους εκπαιδευτικούς που διδάσκουν μαθήματα ποιότητας.
 • Επιθεωρεί τη διαχείριση των μαθημάτων, την κατάρτιση και τις διαδικασίες.
 • Εξασφαλίζει ότι τα καταλύματα είναι υψηλού επιπέδου.
 • Ελέγχει ότι ισχύουν τα μέτρα προστασίας των φοιτητών και τα άτομα κάτω των 18 ετών.
 • Υπάρχει πλήρης επιθεώρηση κάθε τέσσερα χρόνια με επιτόπιους ελέγχους και άλλες επιθεωρήσεις καθ 'όλη τη διάρκεια της περιόδου.

Είμαστε μέλος της EnglishUK , της εθνικής ένωσης κέντρων εκμάθησης γλωσσών στο Ηνωμένο Βασίλειο

Τι κάνει η αγγλική γλώσσα;

 • Υποστηρίζει τα μέλη της μέσω της κατάρτισης, των βέλτιστων πρακτικών και της διαπίστευσης για να εξασφαλίσει ότι οι μαθητές έχουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία.
 • Προστατεύει τους φοιτητές με το σύστημα καταγγελιών και το Ταμείο Υποστήριξης Επείγουσας Βοήθειας.

Τοποθεσίες

Λονδίνο

Address
Λονδίνο, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

Δουβλίνο

Address
Δουβλίνο, County Dublin, Ιρλανδία

FAQ

Άλλη