CAE

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Η ζήτηση νέων πιλότων δεν ήταν ποτέ μεγαλύτερη. Με την εμπορική αεροπορία να αναμένεται να διπλασιαστεί σε μέγεθος τα επόμενα 20 χρόνια, υπάρχει μια συναρπαστική ευκαιρία για νέους άνδρες και γυναίκες που επιδιώκουν μια καριέρα πάνω από τα σύννεφα ως πιλότοι αεροσκαφών.

CAE εκτιμά ότι 255.000 νέοι πιλότοι αερομεταφορών θα χρειαστούν τα επόμενα 10 χρόνια για να διατηρήσουν την ανάπτυξη του κλάδου των εμπορικών αερομεταφορών. Η ταχεία επέκταση του στόλου και τα υψηλά ποσοστά συνταξιοδότησης των πιλότων δημιουργούν μια περαιτέρω ανάγκη ανάπτυξης 180.000 πρώτων αξιωματικών σε νέους καπετάνιοι αεροπορικών εταιρειών, περισσότερο από οποιαδήποτε προηγούμενη δεκαετία. Αυτοί οι αριθμοί σημαίνουν ότι πάνω από το 50% των πιλότων που θα πετάξουν τα εμπορικά αεροσκάφη του κόσμου σε 10 χρόνια δεν έχουν αρχίσει ακόμα την εκπαίδευσή τους. Πρέπει να υπάρχουν 70 νέοι πιλότοι που έχουν ταξινομηθεί για πρώτη φορά με τις αεροπορικές εταιρείες κάθε μέρα για τα επόμενα 10 χρόνια!

Ποιος είναι CAE ;

70 χρόνια αριστείας
Μάθετε να πετάτε με το CAE και να κάνετε το όνειρό σας να γίνετε πιλότος πραγματικότητα. CAE είναι παγκόσμιος ηγέτης στην εκπαίδευση για την πολιτική αεροπορία, την άμυνα και την ασφάλεια, και τις αγορές υγειονομικής περίθαλψης. Υποστηριζόμενο από ένα 70ετές ρεκόρ βιομηχανίας, είμαστε ο εκπαιδευτικός συνεργάτης της επιλογής των παγκόσμιων αεροπορικών εταιρειών και του παγκόσμιου ηγέτη στην κατασκευή προσομοιωτών πλήρους πτήσης. Μάθετε μαζί μας και να είστε πιλότος CAE για όλη τη ζωή!
CAE προγράμματα εκπαίδευσης CAE καλύπτουν ολόκληρο τον κύκλο ζωής ενός επαγγελματία πιλότου, οπότε είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε την εκπαίδευση που χρειάζεστε καθ 'όλη τη διάρκεια της καριέρας σας, από τον καπετάνιο στον καπετάνιο. Είναι μέρος του γιατί περισσότεροι από 120.000 πιλότοι εκπαιδεύονται μαζί μας κάθε χρόνο. Με 50 θέσεις εκπαίδευσης παγκοσμίως, η CAE διαθέτει το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό δίκτυο για την πολιτική αεροπορία παγκοσμίως, παρέχοντας εκπαίδευση για την ευρύτερη κάλυψη των μοντέλων αεροσκαφών εντός και εκτός λειτουργίας.
CAE οδηγεί τον κλάδο σε πιλοτική τοποθέτηση
Με την κάλυψη των αναγκών κατάρτισης των πάνω από 300 αεροπορικών εταιρειών παγκοσμίως, πολλοί μας φαίνονται να προσλαμβάνουν τα καλύτερα ταλέντα για την αεροπορική τους εταιρεία. Με πολλές αεροπορικές ακαδημίες που βρίσκονται σε ολόκληρο τον κόσμο και τις υπηρεσίες αεροπορικών προσλήψεων, κανένας άλλος οργανισμός δεν τοποθετεί περισσότερους πιλότους με περισσότερες αεροπορικές εταιρείες από την CAE .

CAE είναι το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό δίκτυο πτήσης ab initio στον κόσμο με εκπαιδευτικά προγράμματα παγκόσμιας κλάσης στα ακόλουθα σημεία:

 • Βρυξέλλες, Βέλγιο
 • Γκοντία, Ινδία
 • Μαδρίτη, Ισπανία
 • Μελβούρνη, Αυστραλία
 • Oxford, Ηνωμένο Βασίλειο
 • Περθ, Αυστραλία
 • Φοίνιξ - Falcon Field, ΗΠΑ
 • Rae Bareli, Ινδία

Με βάση πάνω από 85 χρόνια πείρας στον τομέα της εκπαίδευσης πιλότων, τα προγράμματα εκπαίδευσης CAE Cadet Pilot προσφέρουν εστιασμένη εκπαίδευση ab initio σε επίδοξους πιλότους ανά τον κόσμο. Το φάσμα των προγραμμάτων περιλαμβάνει διαδρομές εκπαίδευσης CPL, ATPL και MPL, οι οποίες συνδυάζουν πρωταρχικά μαθήματα εδάφους με πτητικές οδηγίες υψηλής ποιότητας που εκτελούνται σύμφωνα με τις απαιτήσεις των εθνικών αρχών πολιτικής αεροπορίας. Λειτουργώντας στόλο πάνω από 170 αεροσκάφη, η CAE διαθέτει τους πόρους και την τεχνογνωσία για να εκπαιδεύσει έως και 2.000 πιλότους ετησίως.

Γιατί CAE

 • Ζωντανή ζωή στο campus
 • Στερεά-δεμένη Κοινότητα
 • Μεγάλες τοποθεσίες σχολείων πτήσεων
 • Ο τελευταίος στόλος του αεροσκάφους
 • Χιλιάδες ικανοποιημένοι καρέτες
 • Συνεχιζόμενη υποστήριξη καριέρας
 • Διαδραστική μάθηση
 • CAE Global Training Network
 • CAE Parc Pilot Resources

Η εμπειρία εκπαίδευσης CAE

Οι εκπαιδευτές πτήσεων

Παρέχοντας στους καπετάνους τις γνώσεις και τις δεξιότητες που είναι απαραίτητες για να τους βοηθήσουν με ασφάλεια και αποτελεσματικά να πετάξουν εμπορικά αεροσκάφη, τα προγράμματά μας διδάσκονται από πρακτικούς εκπαιδευτές πτήσεων που φέρνουν χρόνια πραγματικής εμπειρίας στο περιβάλλον μάθησης στην τάξη.

Ασφάλεια

Οι εγκαταστάσεις μας είναι εξοπλισμένες με την τελευταία τεχνολογία, εφαρμόζοντας τις πιο πρόσφατες βιομηχανικές οδηγίες και κανονισμούς. CAE είναι η πρώτη αεροπορική ακαδημία στον κόσμο που εκμεταλλεύεται αεροσκάφη εξοπλισμένα με ειδικά συστήματα διαχείρισης δεδομένων πτήσης και τεχνολογία κυκλοφορίας. Τα συστήματα αυτά καταγράφουν δεδομένα, ήχο και βίντεο κατά τη διάρκεια της πτήσης, επιτρέποντας στους μαθητές να ενημερώνονται αμέσως μετά από μια πτήση και να επιτρέπουν στην CAE να συλλέξει στατιστικές τάσεις για μακροπρόθεσμα οφέλη ασφάλειας και απόδοσης.

Οικογένεια

Οι μαθητές μας λένε ότι η οικογένεια αισθάνεται ότι αντηχεί στις ακαδημίες μας, μας ξεχωρίζει πραγματικά από άλλες ακαδημίες της αεροπορίας. Η ομάδα εξειδικευμένου προσωπικού Εξυπηρέτησης Πελατών και Εκπαιδευτών σας κάνει να νιώθετε σαν στο σπίτι σας και να σας υποστηρίζουμε καθ 'όλη τη διάρκεια της εκπαίδευσής σας με την ποιμαντική φροντίδα και προσωπικά σε ένα μάθημα διδασκαλίας. Είμαστε παθιασμένοι με αυτό που κάνουμε και είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε το πιλοτικό σας όνειρο πραγματικότητα.

Τοποθεσίες

Οξφόρδη

CAE Oxford Aviation Academy

Address
CAE Oxford Aviation Academy HQ
Oxford Airport,Kidlington,

OX5 1QX Οξφόρδη, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
+44 1865 841234

Steenokkerzeel

Address
CAE Oxford Aviation Academy Brussels
Brussels Airport - Building 201
Tervuursesteenweg

1820 Steenokkerzeel, Φλάνδρα, Βέλγιο

Γόντια

Address
CAE Oxford Aviation Academy Gondia
National Flying Training Institute (NFTI)
c/o Airport Authority of India
Birsi Airport
PO Paraswada

441-614 Γόντια, Μαχαράστρα, Ινδία

Μαδρίτη

Address
Polígono Industrial N°2
La Muñoza, Barajas Madrid
Spain

28042 Μαδρίτη, Κοινότητα Μαδρίτης, Ισπανία

Φοίνιξ

Address
Φοίνιξ, Αριζόνα, Ηνωμένες Πολιτείες

Ask a Question

Άλλη