Cambridge Centre for Sixth-Form Studies

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Η εκπαίδευση που ονειρεύεστε

CCSS είναι υπερήφανο για να είναι καθορισμό της ατζέντας της εκπαίδευσης για τους φιλόδοξους νέους. επιτεύγματα των μαθητών μας και η επιτυχία των αποφοίτων μας αντανακλά τη φιλοδοξία μας να μετατρέψουμε εισρόφησης επίτευγμα.

CCSS ... εμπνέει εκπαίδευσης.

Σχετικά με εμάς

Cambridge Κέντρο έκτο-μορφή είναι μια καθιερωμένη και κορυφαίους ανεξάρτητους έκτη μορφή κολλέγιο προσφέροντας υψηλή ποιότητα ενός και δύο ετών GCSE και A Level μαθημάτων.

Κατά τα τελευταία 35 χρόνια CCSS έχει δημιουργήσει μια εντυπωσιακή φήμη για την τόνωση, την επιτυχία-εστιασμένη εκπαίδευση, την προετοιμασία των μαθητών για τις σπουδές και τη ζωή.

CCSS βρίσκεται στην καρδιά της ακαδημαϊκής Cambridge, που περιβάλλεται από τα κολέγια του Πανεπιστημίου του Cambridge.

Μικρό μέγεθος της τάξης μας και την πρώτη θέση δίδακτρα επιτρέψει την επίτευξη και να ενθαρρύνει τη φιλοδοξία και την αυτοπεποίθηση. Με τόσο την ημέρα όσο και τους χώρους επιβίβασης και ένα ευρύ διεθνές μείγμα των φοιτητών, το Ηνωμένο Βασίλειο και τους φοιτητές του εξωτερικού να αναπτυχθούν και να επιτύχουν.

Οι διεθνείς φοιτητές προσφέρεται μια εισαγωγή στο εκπαιδευτικό σύστημα του Ηνωμένου Βασιλείου, μέσω του προγράμματός μας Διεθνές Θερινό Σχολείο ή Ακαδημαϊκό Ίδρυμα πορεία μας, ή μπορούν να επιλέξουν να συμμετάσχουν στην πλήρη ακαδημαϊκή GCSE και A μαθημάτων επίπεδο.

Ηνωμένο Βασίλειο οι μαθητές μπορούν επίσης να δοκιμάσουν μια «γεύση» της ζωής στην CCSS, ενώνοντας είτε Μαθήματα Πάσχα Αναθεώρηση μας ή ένα σύντομο Summer Course - δύο εκ των οποίων έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους φοιτητές από ανεξάρτητους ή δημόσια σχολεία να αποκτήσουν τα επιπλέον σημεία που κάνουν τη διαφορά στην βαθμοί.

Καλώς ήρθατε στην CCSS ... εμπνέει εκπαίδευσης. Ανυπομονούμε να σας γνωρίσουμε από κοντά.

Εκπαίδευση που σας ταιριάζει

εξειδικευμένους εκπαιδευτικούς μας και το εξαιρετικό μάθησης που δημιουργούν, σε κάποια από τα μικρότερα μεγέθη κατηγορίας οπουδήποτε στο Ηνωμένο Βασίλειο, σημαίνει ότι οι μαθητές μας έχουν όλο το χρόνο και την προσοχή που πρέπει να μελετήσει και να αποκτήσουν δεξιότητες μάθησης. Η μοναδική υποστηρικτική ατμόσφαιρα CCSS εξασφαλίζει ικανότητες και τους ορίζοντες των μαθητών μας συνεχώς αμφισβητούνται και να επεκταθούν.

CCSS - γνώμη των επιθεωρητών

"Η ακαδημία παρέχει εκπαίδευση η οποία βοηθά όλους τους μαθητές να προετοιμαστούν, εντός και εκτός του προγράμματος σπουδών, για τις απαιτήσεις και τις δυνατότητες της ενήλικης ζωής."

ISI Έκθεση 2013

"Το χαρακτηριστικό που καθορίζει είναι η στενή αρμονία και φιλίες που έχουν αναπτυχθεί μεταξύ αυτών των νέων ανθρώπων. Διαφορετικότητα γιορτάζεται και η κουλτούρα του σώματος αποδεικνύεται σαφώς από την άποψη που φαίνεται σε κάθε άλλο. "

OFSTED 2010

Το πλεονέκτημα CCSS

Τα μαθήματα και η μάθηση σας προσαρμοσμένη να ταιριάζει το στυλ σας και τις φιλοδοξίες σας.

Εμπνέει τους δασκάλους, μικρές ομάδες δίδακτρα, μια απαράμιλλη επιλογή των θεμάτων, επιπλέον χρόνο τα δίδακτρα και φυσικά, ενθουσιώδεις μαθητές, όλα συμβάλλουν να κάνουν το χρόνο σας στο CCSS μια υπέροχη εμπειρία μάθησης.

Μικρό μέγεθος της τάξης (κατά μέσο όρο έξι) Εξαιρετική εθνική σύνθεση (40% βρετανικής / 60% για την ΕΕ και τη διεθνή) Έως 7,5 ώρες χρόνο ανά άτομο και ανά εβδομάδα διδασκαλίας στο επίπεδο Εξαιρετική διδασκαλία από εξειδικευμένο προσωπικό Ασυναγώνιστη ευκαιρίες δικτύωσης με ακαδημαϊκά, κοινωνικά και επιχειρηματικές επαφές Ποικίλες και εκπαιδευτικές εξωσχολικές πρόγραμμα των αθλητικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων Άριστη υποστήριξη UCAS και το πανεπιστήμιο της εξέλιξης Όλα τα σύνορα ζουν σε ενιαίο διαμονή CCSS κατάφερε κατοικίες Υποστηρικτική και φιλόξενο περιβάλλον που ενθαρρύνει την ανεξαρτησία και την ωριμότητα

«Η ατομική προσοχή από τους δασκάλους παγκόσμιας κλάσης είναι εξαιρετικό." Hadley Freeman, Πτυχιούχος CCSS, τώρα ένας δημοσιογράφος για την εφημερίδα The Guardian.

Αποτελέσματα και Προορισμοί

Έως 200 φοιτητές από το Ηνωμένο Βασίλειο και σε όλο τον κόσμο έρχονται να CCSS κάθε χρόνο για να ολοκληρώσει τη δευτεροβάθμια εκπαίδευσή τους πριν προχωρήσουν σε πανεπιστήμιο. Σε όλες τις περιπτώσεις, τα αποτελέσματά μας δείχνουν ότι οι φοιτητές να επωφεληθούν σημαντικά από μικρά μεγέθη τάξη, έμπειρο και τόνωση της διδασκαλίας, καθώς και μεμονωμένες προσωπικές tutorials. Η συντριπτική πλειοψηφία των φοιτητών CCSS επιλέγουν να συνεχίσουν τη μάθησή τους σε πανεπιστήμια στο Ηνωμένο Βασίλειο ή στο εξωτερικό. Πολλοί έχουν απολαύσει την επιτυχία σε κορυφαία πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου, συμπεριλαμβανομένων Cambridge, Oxford, LSE, Imperial και άλλα.

Με θέματα βαθμό που κυμαίνονται από International Business με το νόμο και την Ιατρική ακαδημαϊκή μας επίτευγμα είναι σαφής. Στις τέχνες μπορούμε επίσης να υπερέχουν, με τους αποφοίτους CCSS είναι τακτικά προσφέρονται θέσεις σε κορυφαία δημιουργικά ιδρύματα, για παράδειγμα Κεντρική St Martin, στο Λονδίνο.

Πολλοί από τους μαθητές μας να επιτύχουν αποτελέσματα πέραν από τις αρχικές προσδοκίες, κάνοντας "προστιθέμενης αξίας" ένα πραγματικά εντυπωσιακό στατιστικό στοιχείο μας. Μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι θα μας αφήσει σε θέση να ακολουθήσουν τις φιλοδοξίες τους, έχοντας πετύχει τον καλύτερο εαυτό τους, με πολλές επίτευξη των Α * βαθμούς που απαιτούνται για την πιο ανταγωνιστική πανεπιστήμια του κόσμου.

Για παράδειγμα, το 2015, πέντε φοιτητές έλαβαν προσφορές από την Οξφόρδη και το Καίμπριτζ, από τους οποίους τρεις πήραν τις θέσεις τους τον Σεπτέμβριο, ένας γύρισε κάτω Cambridge υπέρ του Durham, και ένας πήγε στο Εδιμβούργο.

CCSS είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα σχολεία και κολέγια της χώρας στην επίτευξη της Οξφόρδης και του Κέιμπριτζ θέση, όπως ένα υψηλότερο ποσοστό των μαθητών μας να πετύχουν Oxbridge επιτυχία από ό, τι σε οποιοδήποτε από τα παρόμοια σχολεία ή κολέγια γνωρίζουμε. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με όλες τις 2015 τα αποτελέσματα και προορισμούς, κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο (μια πλήρη λίστα των αποτελεσμάτων εξέτασης για το τελευταίο ακαδημαϊκό έτος είναι διαθέσιμη κατόπιν αιτήματος από το κεντρικό γραφείο του σχολείου).

Εγκαταστάσεις

CCSS έχει δύο κεντρικούς χώρους διδασκαλίας και πέντε κατοικίες επιβίβασης. Όλα βρίσκονται στην καρδιά του Cambridge μέσα σε λίγα λεπτά από την άλλη και του Cambridge City Centre (με τα πόδια ή το ποδήλατο, αλλά λίγο περισσότερο σε ένα αυτοκίνητο!) Πανεπιστημιούπολη μας αντανακλά το ύφος και το ήθος μας: υψηλή ποιότητα, σκόπιμη και ένα εκατομμύριο μίλια μακριά από το παραδοσιακό σχολικό περιβάλλον. συλλογικό μας set-up ενθαρρύνει τους μαθητές μας να κάνουν καλύτερη χρήση των πρώτων εγκαταστάσεων διδασκαλία τάξης, ήσυχα και καλά εξοπλισμένα δωμάτια μελέτης και των σύγχρονων και άρτια εξοπλισμένα κοινωνικούς χώρους.

διδασκαλία

διδασκαλία των κτιρίων μας περιλαμβάνει ειδικευμένα εργαστήρια για τις επιστήμες, καλά εξοπλισμένα, φωτεινά δωμάτια μελέτη και μια πλήρη σουίτα για τις εικαστικές τέχνες. παροχή IT μας δεν υστερεί σε κανέναν, με superfast ευρυζωνικές λειτουργούν πάνω ενσύρματη και Wi-Fi δίκτυα και μοναδικά γενναιόδωρη όρια λήψης.

Επιβίβαση

οικοτροφεία μας παρέχουν 130 ελκυστική, υποστηρίζεται πλήρως single-δωμάτια, όλα με υψηλές προδιαγραφές και όλα ένα μεγάλο "σπίτι μακριά από το σπίτι". Τα περισσότερα από τα δωμάτια διαθέτουν ιδιωτικό μπάνιο και υπάρχει μια καλή επιλογή από διαφορετικά στυλ για να ταιριάζουν στις προσωπικές προτιμήσεις.

Οικοτροφεία επίσης να επωφεληθούν από superfast ευρυζωνικό που υποστηρίζει συνδέσεις με το σπίτι και την καλύτερη πρόσβαση στην ακαδημαϊκή πόρους.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΌΤΗΤΕΣ

Όλοι οι φοιτητές ενθαρρύνονται να βιώσουν το ευρύ φάσμα του αθλητισμού, των τεχνών, πολιτιστικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες. Έχουμε συνεργαστεί με τους βασικούς της πολιτιστικής μας συνεργάτες, όταν αυτό προσθέτει αξία για τους μαθητές μας. Για παράδειγμα, μοιραζόμαστε αθλητικές εγκαταστάσεις με το Πανεπιστήμιο του Cambridge: το σπίτι του ποδοσφαίρου μας γήπεδο είναι σε Pembroke College, όπου οι μαθητές βιώνουν εγκαταστάσεις υψηλής ποιότητας, καθώς και μια εικόνα της πανεπιστημιακής ζωής.

Cambridge έχει τόσα πολλά να προσφέρει και τη διδασκαλία μας και κατοικημένες περιοχές είναι μέσα σε λίγα λεπτά από κλειστά γήπεδα τένις, αθλητικά γήπεδα top-class, μια ολυμπιακών διαστάσεων πισίνα και αθλητικές αίθουσες.

Καθηγητές και το προσωπικό

Το σύστημα CCSS

Στηρίζοντας το μοναδικό στυλ της CCSS είναι ένα ποιμενικό σύστημα που ενθαρρύνει την αποτελεσματική επικοινωνία μεταξύ όλων των υπαλλήλων, μαθητές και γονείς. Κάθε μαθητής έχει εκχωρηθεί ένα προσωπικό δάσκαλο ο οποίος συνεργάζεται στενά μαζί τους και τους γονείς, τους δασκάλους τους και το προσωπικό επιβίβασης σε όλο το χρόνο τους στο CCSS. Μοιραζόμαστε ένα κοινό στόχο: να εξασφαλιστεί ότι οι μαθητές κάνουν μια αποτελεσματική μετάβαση προς την ανεξαρτησία και την ευθύνη. Κατά τη διάρκεια του χρόνου τους στο CCSS, οι μαθητές θα πρέπει να υποστηρίζονται στην επίτευξη ακαδημαϊκή επιτυχία, προσωπική ανάπτυξη και μια πλούσια πολιτιστική και εξωσχολικές εμπειρία.

Εργασία με κάθε άτομο

Η ομάδα Tutorial αποτελείται από περισσότερα από 20 έμπειρο και αφοσιωμένο προσωπικό που πληρούν tutees τους μεμονωμένα σε εβδομαδιαία βάση. Το «φροντιστήριο» παρέχει προστατευόμενη χρόνο για να εξετάσει θέματα όπως:

Βοήθεια με τη μελέτη, τη διαχείριση του χρόνου και των δεξιοτήτων αναθεώρηση Παρακολούθηση της προόδου και την παροχή ανατροφοδότησης Στήριξη στις επαφές με διδακτικό προσωπικό για να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε την επιφύλαξη ειδικών δυσκολιών Ευκαιρίες για τη συζήτηση τυχόν προσωπικές ανησυχίες θα πρέπει να προκύψουν παραπομπές στο τμήμα SEND μας ιδιαίτερες δυσκολίες με τη διαδικασία της μάθησης Καθοδήγηση σχετικά με την επιλογή των κατάλληλων προγραμμάτων σπουδών με ειδικό Καριέρα Profiling Εντατική βοήθεια σχετικά με τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων UCAS και την προετοιμασία προσωπική δήλωση Εφαρμογές στην κατάλληλη πανεπιστημιακή πληροφορίες και Taster Ημέρες π.χ. τοποθετήσεις Εμπειρία Μηχανική / ιατρική σκίαση εργασία / Δίκαιο Εργαστήρια και Headstart Μαθήματα Ενθαρρύνοντάς σας να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις εκπαιδευτικές και πολιτιστικές ευκαιρίες του να είναι σε π.χ. το Πανεπιστήμιο του Cambridge του Cambridge ανοιχτό πρόγραμμα δημόσια διάλεξη, και το Ινστιτούτο Αστρονομίας δημόσιες διαλέξεις.

Προϋποθέσεις Εισόδου

Αν έχετε ολοκληρώσει τις εξετάσεις GCSE, η βασική προϋπόθεση για 2-ετή μας Ένα πρόγραμμα επιπέδου είναι για τους μαθητές να έχουν επιτύχει βαθμούς Α * σε C σε τουλάχιστον πέντε άτομα, συμπεριλαμβανομένων αγγλικά και τα μαθηματικά. Αν δεν ήταν μελετώντας GCSEs θα αξιολογήσει την αίτησή σας ξεχωριστά.

Όπως κάθε υπερπόντια χώρα έχει το δικό της εκπαιδευτικό της σύστημα δεν υπάρχει ενιαία απαίτηση εισόδου. Η εμπειρία μας στην αξιολόγηση εξωτερικό μεταγραφές σχολείο και εξετάσεις πιστοποίησης (από την Ευρώπη, την Ασία, την Αφρική, την ΚΑΚ, τις ΗΠΑ, κλπ) σημαίνει ότι θα είμαστε σε θέση να λάβει τεκμηριωμένη απόφαση πολύ γρήγορα, με βάση το παρελθόν σας ή τις επερχόμενες προσόντα. Εκθέσεις και μεταγραφές από την τρέχουσα ή την προηγούμενη σχολεία σας θα είναι σημαντική. Εμείς πάντα θα ενθαρρύνει έρχονται σε συνέντευξη στο CCSS, αν είναι δυνατόν, και αν δεν μπορεί να έρθει σε πρόσωπο που θα σας μιλήσει μέσω τηλεοπτικής σύνδεσης του Skype.

Ποιο επίπεδο αγγλική γλώσσα πρέπει να έχω για να ενταχθούν CCSS;

Δεν είναι απαραίτητο να έχουμε μια τυπικά προσόντα Αγγλικής Γλώσσας όταν ενταχθούν CCSS, αλλά για να αντιμετωπίσει μια μελέτη επιπέδου θα πρέπει να έχετε ένα αγγλικό επίπεδο τουλάχιστον ισοδύναμο με IELTS 5,0. Για το μονοετές Ένα πρόγραμμα Level μια αγγλική επίπεδο τουλάχιστον IELTS 6,0 απαιτείται, με τουλάχιστον 6,0 στη γραπτή συστατικό. Για GCSE θα πρέπει να έχετε τουλάχιστον IELTS 4,5, και για την προ-πρόγραμμα μας απαιτείται ένα ελάχιστο 4,0.

Θα κάνουμε μια αξιολόγηση του προφορικού σας αγγλικά σε συνέντευξη διότι είναι ζωτικής σημασίας για την εκμάθηση σας ότι είστε σε θέση να συμμετέχουν κανονικά στα μαθήματα. Αν η πρώτη γλώσσα σας δεν είναι η αγγλική, θα σας δώσει ένα πρόγραμμα μαθημάτων της ΠΕΣ, όπως η απαίτηση μας είναι να φτάσουμε σε ένα υψηλό επίπεδο της αγγλικής γλώσσας για την επιτυχία στο πανεπιστήμιο.

Τοποθεσίες

Cambridge

Cambridge Centre for Sixth-form Studies

Address
4-5 Bene’t Place, Lensfield Road
CB2 1EL Cambridge, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
+44 1223 716890

Ask a Question

Άλλη