Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

110930_Social_Media-8.jpg

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Μια απαράμιλλη εκπαιδευτική εμπειρία που πραγματοποιήθηκε στην ιστορική πανεπιστημιακή πόλη του Cambridge

 • Συνεδρία 1: 7 - 20 Ιουλίου
 • Συνεδρία 2: 21 Ιουλίου - 4 Αυγούστου
 • Συνεδρία 3: 28 Ιουλίου - 10 Αυγούστου
 • Συνεδρία 4: 4 - 17 Αυγούστου
 • Συνεδρία 5: 11 - 24 Αυγούστου

Το Immerse Education είναι ένα ακαδημαϊκό πρόγραμμα διάρκειας δύο εβδομάδων με ποικίλο και εμπλουτισμένο πρόγραμμα σπουδών, σχεδιασμένο για φοιτητές ηλικίας 11-18 ετών - παρέχοντας μια δοκιμασία για το τι είναι σαν να σπουδάσετε ένα θέμα σε υψηλότερο επίπεδο. Τα σεμινάρια και τα σεμινάρια σχεδιάζονται και διδάσκονται από ειδικούς σε ένα βέλτιστο μαθησιακό περιβάλλον που διεγείρει την ακαδημαϊκή έρευνα. Και το προσεκτικά προγραμματισμένο μας πρόγραμμα διασφαλίζει ότι το πρόγραμμα όχι μόνο ανταποκρίνεται στις ακαδημαϊκές ανάγκες των συμμετεχόντων αλλά προσφέρει επίσης μια μοναδική εμπειρία της πανεπιστημιακής πόλης μέσα από μια αφθονία εξωσχολικών δραστηριοτήτων.

Οι φοιτητές κατοικούν σε ένα από τα μεγαλύτερα και ομορφότερα πανεπιστημιακά κολέγια του κεντρικού Cambridge. Μέσα στα ιστορικά τείχη του κολλεγίου, είμαστε υπερήφανοι για την παροχή μοναδικών εμπειριών ηγεσίας και ακαδημαϊκής αριστείας μέσα από ένα εμπνευσμένο πρόγραμμα για τους συμμετέχοντες. Με το ποικίλο και εμπλουτισμένο πρόγραμμα σπουδών του, το πρόγραμμα επιτρέπει στους μαθητές να διερευνήσουν και να ενισχύσουν τις γνώσεις τους για ένα επιλεγμένο μάθημα σε ένα ασυναγώνιστο ακαδημαϊκό περιβάλλον. Οι σπουδαστές αναδύονται πιο σίγουροι και έτοιμοι να διατυπώσουν αυτό που έχουν μάθει, με γνώση των επιλεγμένων πεδίων που παρέχουν απαράμιλλη ακαδημαϊκή κατανόηση - και φυσικά πολλές αξέχαστες αναμνήσεις στην πορεία.

Εξαιρετική διδασκαλία

Cambridge Immerse teaching" src="//cdn01.masterstudies.com/element_db/40/40173_teaching.jpg" alt="Cambridge Immerse teaching" />

Προσφέρουμε στους συμμετέχοντες μια επιλογή από μια σειρά αντικειμένων, από τις τέχνες μέχρι τις επιστήμες. Όλα τα μαθήματα που διδάσκονται στο Immerse διδάσκονται από τρέχοντες ή παρελθόντες διδάσκοντες του Πανεπιστημίου του Cambridge ή του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης. Η αυστηρή διαδικασία εξέτασης διασφαλίζει ότι όλοι οι σπουδαστές διδάσκονται από εκπαιδευτές που ασχολούνται και υποστηρίζουν - και πάνω απ 'όλα, με ενθουσιασμό να μοιραστούν την εμπειρία τους.

Η φιλοσοφία μας είναι ότι οι συμμετέχοντες μας πρέπει να αμφισβητηθούν με ενδιαφέρουσες ακαδημαϊκές έννοιες. ενώ οι καθηγητές μας δημιουργούν ένα φιλόξενο και υποστηρικτικό περιβάλλον στο οποίο οι συμμετέχοντες αισθάνονται άνετα και ευημερούν. διδασκαλία Θα ενθαρρύνεστε να διερευνήσετε τις τρέχουσες συζητήσεις και τα ζητήματα στο πλαίσιο της επιλεγείσας πειθαρχίας σε προσεκτικά προγραμματισμένα σεμινάρια που μιμούνται το μοναδικό σύστημα Oxbridge της δέσμευσης δασκάλων-μαθητών και της συζήτησης. Αυτή είναι μια προσέγγιση που ξεπερνά το επιφανειακό και παρέχει μοναδικές ιδέες που είναι ταυτόχρονα αναζωογονητικές και διανοητικά διεγερτικές.

Αυτό που είναι βέβαιο είναι ότι θα βρεθείτε αναμφισβήτητα πολύ πιο σίγουροι και καταρτισμένοι στην επιλεγείσα πειθαρχία σας, αντιμετωπίζοντας ενδιαφέροντα αλλά και ενδιαφέροντα θέματα που ελπίζουμε ότι θα ενισχύσουν τα ακαδημαϊκά σας πάθη. Οι φοιτητές μπορούν πλέον να επιλέξουν έως και δύο μαθήματα κατά τη διάρκεια του προγράμματος. Τα θέματα που προσφέρουμε περιλαμβάνουν:

 • Φάρμακο
 • Νόμος
 • Μηχανική
 • Η φυσικη
 • Μαθηματικά
 • Χημεία

Cambridge Assessments

Αξιολογήσεις συμμετεχόντων

Σε όλο το πρόγραμμα, οι καθηγητές μας παρακολουθούν την αφοσίωση των μαθητών στα θέματα που έχουν διδαχθεί. Μετά το πρόγραμμα, ο εκπαιδευτής συντάσσει αξιολόγηση από τους συμμετέχοντες, αξιολογώντας την πρόοδο των συμμετεχόντων, καθώς και διατυπώνοντας συστάσεις σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο θα μπορούσε να βελτιωθεί η κατανόηση και το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων για τα θέματα που έχουν εξερευνηθεί.

Εργαστήρια Συνεντεύξεων (Προαιρετικό)

Cambridge interviews

Μέσα στα προσεκτικά σχεδιασμένα εργαστήρια συνεντεύξεων δεξιοτήτων, οι μαθητές θα αποκτήσουν μια εικόνα των βασικών δεξιοτήτων που απαιτούνται για την επιτυχή διατύπωση των απόψεών τους σε περιβάλλον υπό πίεση. Αυτά τα εργαστήρια επικεντρώνονται στην ανάπτυξη της εμπιστοσύνης και της πνευματικής αντοχής που απαιτείται για την αντιμετώπιση μερικών από τα βασικά ερωτήματα που μπορεί να τεθούν κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, εκτός από την αντιμετώπιση των συζητήσεων γύρω από μερικά από τα πιο σημαντικά θέματα εντός του κλάδου αυτή τη στιγμή. Τα εργαστήρια συνεντεύξεων συμπεριλαμβάνονται στο τέλος του προγράμματος, αν και η προσέλευση είναι προαιρετική.

Προσωπικές δηλώσεις Συμβουλές (Προαιρετικό)

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος Immerse, οι φοιτητές θα έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν σχέδια προσωπικών δηλώσεών τους που απαιτούνται για την πρόσβαση σε πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο με την εμπειρία και τη βοήθεια των πολύτιμων καθηγητών. Οι μαθητές μαθαίνουν τεχνικές για να εκφράζουν με σαφήνεια το ενδιαφέρον τους για έναν συγκεκριμένο κλάδο, δημιουργώντας μια συναρπαστική προσωπική δήλωση που παρουσιάζει τα επιτεύγματα και το ενδιαφέρον για ένα θέμα. Οι διαβουλεύσεις για την Προσωπική Δήλωση συμπεριλαμβάνονται στο τέλος προγράμματος, αν και η προσέλευση είναι προαιρετική.

Εξωσχολική ποικιλομορφία

Cambridge extracurricular

Το Immerse προσφέρει μια πραγματικά εντυπωσιακή εμπειρία της πανεπιστημιακής ζωής. Όχι μόνο θα ανακαλύψετε και θα συνεχίσετε τα ακαδημαϊκά σας ενδιαφέροντα, αλλά και το συναρπαστικό και συχνά συναρπαστικό φάσμα των πολιτιστικών δραστηριοτήτων που διατίθενται στο Cambridge. Η ευκαιρία να γνωρίσετε καθημερινά οργανωμένες εκδρομές επιτρέπει επίσης την κοινωνικοποίηση με ομοϊδεάτες συνομηλίκους από ένα ποικίλο φάσμα υποβάθρου και να εξοικειωθείτε γρήγορα με την πόλη.

Οι δραστηριότητες που οργανώνονται στο πλαίσιο του προγράμματος περιλαμβάνουν:

 • Το καλοκαιρινό απόγευμα καταλήγει στον ποταμό Cam, μια πεμπτουσία υπόθεση Cambridge.
 • Ένα ημερήσιο ταξίδι στην Οξφόρδη, το σπίτι του «αντιπάλου» του πανεπιστημίου του Cambridge.
 • Τυπικό δείπνο στις διάσημες μεσαιωνικές αίθουσες δεξιώσεων του Cambridge.
 • Επισκεφθείτε τη σελίδα δραστηριοτήτων μας για να δείτε το πλήρες φάσμα των θεμάτων που προσφέρουμε.

ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ

Το πρόγραμμα Immerse είναι εξοπλισμένο με ένα ευρύ φάσμα μοναδικών ακαδημαϊκών και εξωσχολικών δραστηριοτήτων.

Οι συμμετέχοντες ξεκινούν τη μέρα με πρωινό στην κεντρική τραπεζαρία του Κολλεγίου, με ποικιλία από ηπειρωτικές και ζεστές επιλογές για πρωινό. Ακολουθεί η πρώτη ακαδημαϊκή συνεδρία της ημέρας, η οποία λαμβάνει χώρα σε μορφή σεμιναρίου ή διαλέξεων. Οι συμμετέχοντες στη συνέχεια οδηγούνται στο μεσημεριανό γεύμα σε μερικά από τα ωραιότερα σάντουιτς μπαρ και καφετέριες του Cambridge και είναι ευπρόσδεκτοι να εξερευνήσουν την πόλη σε μικρές ομάδες. Μετά το γεύμα, οι ακαδημαϊκές συνεδρίες συνεχίζονται με τη μορφή μικρών ομάδων διδασκαλίας ή εργαστηρίων. Αφού τελειώσουν όλες οι βασικές ακαδημαϊκές συνεδρίες, οι φοιτητές αντιμετωπίζονται σε ένα ευρύ φάσμα εκδρομών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων, συμπεριλαμβανομένης της περιπλάνησης, των επισκέψεων σε μουσεία και των αθλητικών δραστηριοτήτων. Ένα δείπνο τριών πιάτων στην τραπεζαρία του κολλεγίου ακολουθείται από ένα βράδυ κοινωνικό γεγονός για να βοηθήσει τους συμμετέχοντες να κλείσουν και να κοινωνικοποιηθούν μετά από μια γεμάτη μέρα.

Το χρονοδιάγραμμα που εμφανίζεται στην πλευρά προσφέρει μια εικόνα για το τυπικό ημερήσιο πρόγραμμα, αν και αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τα γεγονότα που σχεδιάστηκαν τη συγκεκριμένη ημέρα.

Μια τυπική μέρα...

Ξεκινήστε τη μέρα σας είτε με ένα ηπειρωτικό είτε με μαγειρεμένο πρωινό στην τραπεζαρία του κολλεγίου. Μια μεγάλη ποικιλία αντικειμένων για πρωινό βοηθά τους συμμετέχοντες να προετοιμαστούν για την προκλητική μέρα μπροστά.

Cambridge a typical day

Ασυναγώνιστο σύστημα υποστήριξης

Cambridge Immerse" src="//cdn04.masterstudies.com/element_db/40/40178_rsz_studentsbreak-e1477319276223.jpg" alt="Cambridge Immerse" />

Δίνουμε μεγάλη έμφαση στη δημιουργία ενός υποστηρικτικού και προσιτού περιβάλλοντος στο Immerse. Οι μέντορές μας είναι μια ομάδα φιλικών, ειδικά εκπαιδευμένων αποφοίτων και προπτυχιακών φοιτητών από το Πανεπιστήμιο του Cambridge, οι οποίοι βοηθούν τους συμμετέχοντες μας να εγκατασταθούν γρήγορα στο πρόγραμμα. Οι μέντορες έχουν την εμπειρία από πρώτο χέρι με μια ποικιλία ακαδημαϊκών και μη ακαδημαϊκών ζητημάτων και είναι επομένως σε καλύτερη θέση να προσφέρουν φιλικές και εμπιστευτικές συμβουλές μεταξύ τους. Είναι ένα ασύγκριτο δίκτυο υποστήριξης για το οποίο είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι.

Οι σύμβουλοι έχουν μελετήσει ένα φάσμα κλάδων, επιτρέποντάς τους να μοιραστούν τις ιδέες και τις εμπειρίες τους από την ακαδημαϊκή τους σταδιοδρομία. Κάθε συμμετέχων έχει επίσης αναθέσει έναν μέντορα, σε αναλογία έξι μαθητών σε έναν μέντορα, όλοι τους είναι ενθουσιασμένοι για να βοηθήσουν τους συμμετέχοντες να βοηθήσουν στη δημιουργία ενός «σπιτιού μακριά από το σπίτι».

Κατάλυμα

Cambridge Mentors

Το Immerse πραγματοποιείται στα πιο εκπληκτικά και ιστορικά κολέγια του Πανεπιστημίου του Cambridge. Για να μάθετε σε ποιο κολέγιο θα σας φιλοξενήσουμε, επικοινωνήστε μαζί μας.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα φιλοξενηθούν στα δικά τους ξεχωριστά υπνοδωμάτια, εξοπλισμένα με υψηλής ταχύτητας πρόσβαση στο internet. Οι διάδρομοι ή οι κλιμακοστάσια διαχωρίζουν τους άνδρες και τις γυναίκες φοιτητές, ενώ τα μπάνια είναι ιδιωτικά ή μοιράζονται μεταξύ λίγων μόνο συμμετεχόντων. Ο χώρος του κολλεγίου εξασφαλίζεται και παρακολουθείται ανά πάσα στιγμή. Επισκεφθείτε τη σελίδα μας "Campus" για περισσότερες πληροφορίες.

Πρακτικές πληροφορίες

Ταξιδιωτικές πληροφορίες:

Η χρέωση για το Immerse δεν περιλαμβάνει ταξίδι στο Cambridge. Υπάρχουν αρκετές επιλογές μεταφοράς, μεταξύ των οποίων η άφιξη στο Κέιμπριτζ με τρένο, πούλμαν ή πτήση. Επικοινωνήστε μαζί μας εάν χρειάζεστε βοήθεια σχεδιάζοντας το ταξίδι σας στο Κέιμπριτζ.

Για τους διεθνείς συμμετέχοντες, οργανώνουμε κοινή υπηρεσία μεταφοράς από το αεροδρόμιο Heathrow του Λονδίνου στο Κέιμπριτζ. Αφιερωμένα μέλη του προσωπικού πληρούν τους συμμετέχοντες στο τερματικό σταθμό του αεροδρομίου κατά την άφιξή τους. Οι συμμετέχοντες είναι σε θέση να κάνουν κράτηση αυτής της υπηρεσίας αφού εξασφαλίσουν τη θέση τους στο πρόγραμμα.

Ιατρικές και διατροφικές απαιτήσεις:

Είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε στις περισσότερες διατροφικές ανάγκες (χορτοφαγικές, χορτοφαγικές, αλλεργίες, χαλάλα, κοσέρ). παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας αν δεν είστε σίγουροι αν μπορούμε να ανταποκριθούμε στις διατροφικές σας ανάγκες. Τα πρωινά και βραδινά γεύματα περιλαμβάνονται στο Immerse και οι συμμετέχοντες αναμένεται να κάνουν τις δικές τους διατάξεις για μεσημεριανό γεύμα σε διάφορα νόστιμα εστιατόρια γύρω από το Cambridge.

Αλλες πληροφορίες:

Οι μαθητές πρέπει να είναι ηλικίας 13-18 ετών κατά τη διάρκεια της φοίτησης το 2019. Οι μαθητές αναμένεται να είναι άπταιστα / σχεδόν άπταιστα στα αγγλικά.

Συμμετοχή στο 2019

Το Immerse είναι ένα καλοκαιρινό σεμινάριο κατοικιών που αποτελείται από εξαιρετικές ακαδημαϊκές τάξεις, άριστα εργαστήρια δεξιοτήτων και συναρπαστικές εξωσχολικές δραστηριότητες στην ιστορική πανεπιστημιακή πόλη του Cambridge. Το Immerse τρέχει στις ακόλουθες συνεδρίες διάρκειας 2 εβδομάδων:

 • Συνεδρία 1: 7 Ιουλίου - 20 Ιουλίου 2019
 • Συνεδρία 2: 21 Ιουλίου - 3 Αυγούστου 2019
 • Συνεδρία 3: 28 Ιουλίου - 10 Αυγούστου 2019
 • Συνεδρία 4: 4 Αυγούστου - 17 Αυγούστου 2019
 • Συνεδρία 5: 11 Αυγούστου - 24 Αυγούστου 2019

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε αν έχετε κάποιες ερωτήσεις πριν από την κράτηση της θέσης σας.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Θερινά μαθήματα

Cambridge Immerse

Το Immerse είναι ένας βραβευμένος πάροχος διάρκειας δύο εβδομάδων εκπαιδευτικής εμπειρίας με ποικίλο και εμπλουτισμένο πρόγραμμα σπουδών, σχεδιασμένο και διδάσκεται από ε ... [+]

Περίληψη θερινής σχολής αγγλικής λογοτεχνίας του Cambridge

Το πρόγραμμα καλοκαιρινής σχολής Immerse English Literature ζητά από τους συμμετέχοντες να εξετάσουν προσεκτικά τι κάνει τα μεγάλα έργα γραφής να ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα. Εξάλλου, για κάθε Σαίξπηρ, Μίλτον και JK Rowling του κόσμου, υπάρχουν αμέτρητοι άλλοι που παρακολουθούν προσεκτικά τη γραφή τους, ερμηνεύουν προσεκτικά και αναλύουν γιατί λειτουργεί. Οι συμμετέχοντες σε αυτό το καλοκαιρινό πρόγραμμα μπορούν να μάθουν να κάνουν το ίδιο με δύο εβδομάδες στην ιστορική πόλη του Κέιμπριτζ, διαβάζοντας, γράφοντας και συζητώντας μερικά από τα μεγαλύτερα αγγλικά λογοτεχνικά έργα. ... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Cambridge London
Ιούλιος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Cambridge Immerse

Από το στερεό, βρουταλιστικό σχέδιο της Βρετανικής Βιβλιοθήκης, στο φουτουριστικό στυλ του Εθνικού Διαστημικού Κέντρου στο Λέστερ και τη λειτουργική ομορφιά του Τερματικο ... [+]

Αναγνωρίζουμε ότι η προσαρμογή στη ζωή της πανεπιστημιούπολης, η διατήρηση ενός αυστηρού χρονοδιαγράμματος σπουδών και η μάθηση της ανεξαρτησίας μπορεί να αισθάνεται συντριπτική ακόμη και για τους πιο αποφασισμένους μαθητές. Για το λόγο αυτό στο καλοκαιρινό πρόγραμμα Immerse Architecture διάρκειας δύο εβδομάδων στοχεύουμε να παρέχουμε μια εμπειρία που βοηθά τους συμμετέχοντες να φανταστούν τι θα ήθελε να σπουδάσει σε πανεπιστημιακό επίπεδο. Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να ασχολούνται με το αρχιτεκτονικό υλικό του πρώτου έτους, να διαμένουν στο κολέγιο του Πανεπιστημίου του Cambridge και να αναπτύσσουν νέες δεξιότητες καθώς εργάζονται μέσα από ένα προσεκτικά σχεδιασμένο πρόγραμμα σπουδών.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Cambridge
Ιούλιος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Cambridge Immerse

Ανακαλύψτε τα μυστήρια πίσω από τα πάντα, από τους μικρότερους μικροοργανισμούς στον κόσμο μέχρι τα μεγαλύτερα οικοσυστήματα που είναι γνωστά στον άνθρωπο. Κατά τη διάρκε ... [+]

Το πρόγραμμα θα ωθήσει τους συμμετέχοντες να εργαστούν από κοινού καθώς αποκαλύπτουν τους μηχανισμούς που βρίσκονται πίσω από τα δομικά στοιχεία της ζωής, ενισχύουν τη νέα γνώση μέσω μιας σειράς προγραμματισμένων δραστηριοτήτων και ασχολούνται με εξελιγμένα θέματα που συνήθως δεν καλύπτονται από ένα πρόγραμμα δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Το πρόγραμμα σπουδών αρχίζει με μια βαθιά κατάδυση στη θεωρία των κυττάρων, πριν εξερευνήσει τον κόσμο των μολυσματικών ασθενειών και προχωρώντας σε ένα ευρύ φάσμα περαιτέρω προκλητικών υλικών.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Cambridge London
Ιούλιος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Cambridge Immerse

Το Immerse είναι ένας βραβευμένος πάροχος διάρκειας δύο εβδομάδων εκπαιδευτικής εμπειρίας με ποικίλο και εμπλουτισμένο πρόγραμμα σπουδών, σχεδιασμένο και διδάσκεται από ε ... [+]

Περίληψη

Το πρόγραμμα Immerse Creative Writing προσφέρει την ευκαιρία στους νέους συγγραφείς να αναπτύξουν τη δουλειά τους στο διεγερτικό πολιτιστικό περιβάλλον του πανεπιστημίου του Cambridge - το ακαδημαϊκό σπίτι σε μερικά από τα μεγαλύτερα λογοτεχνικά μυαλά του κόσμου. Το πρόγραμμα διάρκειας δύο εβδομάδων, που σχεδιάστηκε για φιλοδοξούντες συγγραφείς ηλικίας 16-18 ετών, ενθαρρύνει τους συμμετέχοντες να προωθήσουν τα όρια των σημερινών ικανοτήτων γραφής τους, να συνεργαστούν με ειδικούς πανεπιστημιακούς καθηγητές και να μάθουν να βελτιώνουν το έργο τους αναλύοντας κριτική βιβλιογραφία.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Cambridge London
Ιούλιος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Cambridge Immerse

Το Immerse είναι ένας βραβευμένος πάροχος διάρκειας δύο εβδομάδων εκπαιδευτικής εμπειρίας με ποικίλο και εμπλουτισμένο πρόγραμμα σπουδών, σχεδιασμένο και διδάσκεται από ε ... [+]

Περίληψη Θερινής Σχολής Διεθνών Σχέσεων του Cambridge

Οι Διεθνείς Σχέσεις είναι μια ακαδημαϊκή πειθαρχία που επικεντρώνεται στη μελέτη της αλληλεπίδρασης των φορέων στη διεθνή πολιτική, συμπεριλαμβανομένων των κρατών και των μη κρατικών φορέων. Η μελέτη του IR εγείρει ερωτήματα όπως: Ποιες αρμοδιότητες έχουν πραγματικά τα Ηνωμένα Έθνη; Τι επιρροή έχει το Συμβούλιο Ασφαλείας στον υπόλοιπο κόσμο; Ποιες συνθήκες και εμπορικές συμφωνίες έχουν διαμορφώσει σχέσεις μεταξύ των χωρών που μόλις πριν από δεκαετίες βρισκόταν σε πόλεμο; Αυτές οι ερωτήσεις και άλλοι όπως τους θα εξερευνηθούν σε δύο εβδομάδες στο καλοκαιρινό πρόγραμμα των Διεθνών Σχέσεων του Immerse.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Cambridge London
Ιούλιος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Cambridge Immerse

Το Immerse είναι ένας βραβευμένος πάροχος διάρκειας δύο εβδομάδων εκπαιδευτικής εμπειρίας με ποικίλο και εμπλουτισμένο πρόγραμμα σπουδών, σχεδιασμένο και διδάσκεται από ε ... [+]

Το θερινό πρόγραμμα Immerse Computer Science προσφέρει στους συμμετέχοντες μια συναρπαστική εικόνα για το πώς είναι να σπουδάσεις την Επιστήμη των Υπολογιστών στο πανεπιστήμιο. Μέσα από ένα πρόγραμμα σπουδών που αναπτύχθηκε από εμπειρογνώμονες από κορυφαία πανεπιστήμια, το πρόγραμμα Computer Science διδάσκει στους μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σχετικά με μερικά από τα πιο συναρπαστικά και θεμελιώδη θέματα που διερευνώνται σε ένα τυπικό πτυχίο πανεπιστημίων. Εδώ, οι μαθητές ηλικίας 16-18 ετών θα μάθουν να ζωντανεύουν τις ιδέες τους, δημιουργώντας νέα προγράμματα και συζητώντας τις πιθανές συνέπειες της εργασίας σε έναν τομέα που προσαρμόζεται τόσο γρήγορα.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Cambridge London
Ιούλιος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Cambridge Immerse

Το Immerse είναι ένας βραβευμένος πάροχος διάρκειας δύο εβδομάδων εκπαιδευτικής εμπειρίας με ποικίλο και εμπλουτισμένο πρόγραμμα σπουδών, σχεδιασμένο και διδάσκεται από ε ... [+]

Επισκόπηση μαθημάτων φυσικής θερινής φυσικής

Η μελέτη της Φυσικής στοχεύει να μας βοηθήσει να κατανοήσουμε καλύτερα τον κόσμο γύρω μας και πέρα από μας. Η πειθαρχία μελετά τη φύση και επιδιώκει να εξηγήσει γιατί ο κόσμος συμπεριφέρεται με τον τρόπο που κάνει, εξερευνώντας θέματα που κυμαίνονται από τη μελέτη των τεράστιων γαλαξιών, των μαύρων τρυπών και της Μεγάλης Έκρηξης, στην εξέταση μικροσκοπικών υποατομικών σωματιδίων. Η Φυσική είναι ένας ευρύς και απίστευτα ποικίλος τομέας, υπεύθυνος για μερικά από τα πράγματα που θεωρούμε απαραίτητα για τη σύγχρονη ζωή, συμπεριλαμβανομένων των ιατρικών οργάνων όπως ακτινογραφίες και υπέρηχοι, δορυφορικά σήματα για να βλέπουμε τηλεόραση και να χρησιμοποιούμε κινητά τηλέφωνα. και είναι υπεύθυνος για το ίδιο το Διαδίκτυο.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Cambridge London
Ιούλιος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Cambridge Immerse

Το Immerse είναι ένας βραβευμένος πάροχος διάρκειας δύο εβδομάδων εκπαιδευτικής εμπειρίας με ποικίλο και εμπλουτισμένο πρόγραμμα σπουδών, σχεδιασμένο και διδάσκεται από ε ... [+]

Ιστορικό μαθήματος θερινών σχολείων ιστορίας

Από την εκτελεστική φύση των μεσαιωνικών ευρωπαϊκών δικαστηρίων, για να παρουσιάσουν κοινωνικές και πολιτικές συγκρούσεις, οι συμμετέχοντες στο καλοκαιρινό πρόγραμμα της ιστορίας Immerse θα διερευνήσουν συναρπαστικά ιστορικά θέματα καθώς και έννοιες της καλύτερης ιστορικής πρακτικής. Αυτό το πρόγραμμα είναι ιδανικό για όσους εξετάζουν την Ιστορία και τις σχετικές επιστήμες σε πανεπιστημιακό επίπεδο. Εκτός από την κάλυψη υλικού που μελετάται σε επίπεδο Α και ΙΒ, οι συμμετέχοντες θα ανακαλύψουν επίσης πιο προηγμένα θέματα πανεπιστημιακού επιπέδου με έναν τρόπο που είναι προσβάσιμος και κατανοητός.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Cambridge London
Ιούλιος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Cambridge Immerse

Cambridge Immerse είναι μια μοναδική εκπαιδευτική εμπειρία διάρκειας δύο εβδομάδων με ένα ποικίλο και εμπλουτισμένο πρόγραμμα σπουδών που σχεδιάστηκε και διδάχθηκε από το ... [+]

Θερινό Σχολείο Μαθηματικών Σύνοψη

Τα μαθηματικά είναι ένα ισχυρό εργαλείο και η επιρροή της μπορεί να βρεθεί σε πολλά πεδία. Από τη μηχανική, την ιατρική και τις επιστήμες στη χρηματοδότηση, την οικονομία και τις επιχειρήσεις, τα μαθηματικά είναι ένα ευρύ θέμα που προσφέρει πολλές ευημερούσες οδούς.

Μερικοί από τους πιο σημαντικούς κόσμους στοχαστές και εξέχουσες θεωρίες έχουν τη γειτονιά τους στα μαθηματικά. Επιλέγοντας να σπουδάσουν τα μαθηματικά, οι σπουδαστές τοποθετούνται σε μια εξαιρετική θέση για να ξεκινήσουν μια δύσκολη αλλά πολύ ικανοποιητική καριέρα.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Cambridge London
Ιούλιος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Cambridge Immerse

Cambridge Immerse είναι μια μοναδική εκπαιδευτική εμπειρία διάρκειας δύο εβδομάδων με ένα ποικίλο και εμπλουτισμένο πρόγραμμα σπουδών που σχεδιάστηκε και διδάχθηκε από το ... [+]

Περίληψη

Η μηχανική είναι ένα επιστημονικό πεδίο στην πρωτοπορία της καινοτομίας και της επίλυσης προβλημάτων. Μέσω της εφαρμογής σύνθετων μαθηματικών και επιστημονικών αρχών, οι μηχανικοί είναι υπεύθυνοι για την επίλυση των δομικών και τεχνολογικών προβλημάτων από τη δημιουργία του τέλειου καφέ μέχρι την κατασκευή μιας δομής που θα αντέξει τη δοκιμασία του χρόνου. Στο πρόγραμμα Immerse Engineering δύο εβδομάδων, οι συμμετέχοντες ηλικίας 16-18 ετών θα μάθουν τις δεξιότητες που είναι απαραίτητες για να εργαστούν δημιουργικά και να χρησιμοποιήσουν τη φαντασία τους για να σχεδιάσουν κομψές και στιβαρές λύσεις για την πρόκληση προβλημάτων πραγματικής ζωής. Οι συμμετέχοντες θα εξερευνήσουν ένα ευρύ φάσμα προπτυχιακών τεχνικών θεμάτων, παρέχοντας μια δοκιμασία για το τι είναι σαν να μελετήσετε την πειθαρχία σε πανεπιστημιακό επίπεδο.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Cambridge London
Ιούλιος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Cambridge Immerse

Το Immerse είναι ένας βραβευμένος πάροχος διάρκειας δύο εβδομάδων εκπαιδευτικής εμπειρίας με ποικίλο και εμπλουτισμένο πρόγραμμα σπουδών, σχεδιασμένο και διδάσκεται από ε ... [+]

Περίληψη θερινής σχολής του Cambridge Law Law

Σχεδιασμένο για υποψήφιους φοιτητές ηλικίας 16-18 ετών, το πρόγραμμα θερινών σχολείων του νόμου Immerse Law προσφέρει στους συμμετέχοντες μια συναρπαστική ματιά στη ζωή ενός φοιτητή του πανεπιστημιακού δικαίου. Κατά τη διάρκεια του νόμου θερινό πρόγραμμα, οι συμμετέχοντες θα εισαχθούν στο νόμο ως ακαδημαϊκός πειθαρχία, εξετάζοντας την καθημερινή πραγματικότητα του ισχύοντος νομικού συστήματος της Αγγλίας και της Ουαλίας.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Cambridge London
Ιούλιος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Cambridge Immerse

Το Immerse είναι ένας βραβευμένος πάροχος διάρκειας δύο εβδομάδων εκπαιδευτικής εμπειρίας με ποικίλο και εμπλουτισμένο πρόγραμμα σπουδών, σχεδιασμένο και διδάσκεται από ε ... [+]

Περίληψη

Πριν αποφασίσετε να αγοράσετε κάτι, συχνά χρησιμοποιείτε ανάλυση κόστους-οφέλους για να αποφασίσετε αν αξίζει την τιμή. Αυτός ο τύπος αξιολόγησης είναι μια από τις βασικές αρχές πίσω από την οικονομία και υπογραμμίζει τον τρόπο με τον οποίο αυτή η πειθαρχία επηρεάζει σχεδόν κάθε πτυχή της σύγχρονης ζωής. Στο πρόγραμμα Summer Economics του Immerse, οι συμμετέχοντες ασχολούνται με τα θεμελιώδη στοιχεία του θέματος, δημιουργούν ένα ισχυρό υπόβαθρο βασικών γνώσεων και αναλύουν τους βασικούς παράγοντες που επηρεάζουν τις ενέργειες, τις αποφάσεις και τις συμπεριφορές τόσο των ατόμων όσο και των παγκόσμιων αγορών. ... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Cambridge London
Ιούλιος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Cambridge Immerse

Το Immerse είναι ένας βραβευμένος πάροχος διάρκειας δύο εβδομάδων εκπαιδευτικής εμπειρίας με ποικίλο και εμπλουτισμένο πρόγραμμα σπουδών, σχεδιασμένο και διδάσκεται από ε ... [+]

Περίληψη Θερινής Σχολής Φιλοσοφίας του Cambridge

Η φιλοσοφία είναι ένα ευρύ θέμα που διαπερνά πολλά πεδία σε όλες τις ανθρωπιστικές και κοινωνικές επιστήμες, κάτι που οι μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης δεν έχουν πάντα την ευκαιρία να εκτιμήσουν. Το καλοκαιρινό μάθημα Φιλοσοφικής Φιλοσοφίας στο Cambridge επιτρέπει στους συμμετέχοντες να αποκτήσουν μια εικόνα για το τι συνεπάγεται η μελέτη της Φιλοσοφίας σε πανεπιστημιακό επίπεδο: από την εισαγωγή νέου υλικού, τη σύνταξη καλών δοκίμων, τη διαμόρφωση και υπεράσπιση ενός επιχειρήματος.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Cambridge London
Ιούλιος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Cambridge Immerse

Το Immerse είναι ένας βραβευμένος πάροχος διάρκειας δύο εβδομάδων εκπαιδευτικής εμπειρίας με ποικίλο και εμπλουτισμένο πρόγραμμα σπουδών, σχεδιασμένο και διδάσκεται από ε ... [+]

Περίληψη

Όταν πρόκειται για την επιστήμη, ένα περιπετειώδες μυαλό είναι το θεμέλιο της επιτυχίας. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για το πρόγραμμα Immerse Chemistry, όπου οι συμμετέχοντες θα πρέπει να αξιολογήσουν πολύπλοκες διαδικασίες, να κάνουν ενημερωμένες προβλέψεις και να δοκιμάσουν τις υποθέσεις τους με πειράματα που όχι μόνο θα δώσουν συναρπαστικά αποτελέσματα αλλά θα ικανοποιήσουν και την περιέργειά τους. Μαζί με ένα πάθος για έρευνα έρχεται η επιθυμία να δουν τα αποτελέσματα του έργου ενός ατόμου που εφαρμόζονται στον πραγματικό κόσμο. Σε αυτό το πρόγραμμα, οι μαθητές θα περάσουν δύο εβδομάδες μαθαίνοντας πώς να κάνουν πρακτική χρήση της σημαντικής θεωρίας. ... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Cambridge London
Ιούλιος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά