Cambridge Management and Leadership School

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Προώθηση της γνώσης, Ενδυνάμωση Διευθυντών και ηγετών

 • Προχωρημένο πρόγραμμα σπουδών

Το πρόγραμμα σπουδών μας στο προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο πληροί τα πιο πρόσφατα εργασιακά πρότυπα, ευθυγραμμισμένα και αναγνωρισμένα στο Βρετανικό και Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Προσόντων.

 • Πανεπιστημιακές Pathways

Τα προσόντα μας προσφέρουν οικονομικά αποδοτικές και οικονομικά προσιτές διαδρομές προς τα κορυφαία πανεπιστημιακά προγράμματα. Θα εκπληρώσετε είτε τις απαιτήσεις εισόδου είτε θα λάβετε εξαιρέσεις.

 • Ακαδημαϊκή Αριστεία

Εργαζόμαστε μέσα σε κανόνες και κανονισμούς για να διατηρήσουμε το υψηλότερο επίπεδο ακαδημαϊκού επιπέδου, προκειμένου να αναπτύξουμε κρίσιμες, αναλυτικές, οραματικές, δημιουργικές και πρακτικές δεξιότητες.

 • Μάθετε ηλεκτρονικά

Μάθετε με ευέλικτο και συστηματικό τρόπο, να λαμβάνετε υψηλής ποιότητας και αποκλειστικά φιλική προς το χρήστη υποστήριξη και καθοδήγηση από τους διδάσκοντες και να αποκτήσετε διεθνώς αναγνωρισμένο προσόν.

Σχετικά με τη Cambridge Management and Leadership School του Cambridge Management and Leadership School

Cambridge Management and Leadership School είναι ένα μοναδικό, σύγχρονο και καινοτόμο ακαδημαϊκό ίδρυμα που βασίζεται σε αρχές αριστείας, καινοτομίας, ισότητας και ευκαιριών για όλους. Είμαστε εγκατεστημένοι και βασισμένοι στην παγκοσμίου φήμης και την ιστορική πόλη του Cambridge, Αγγλία, προσφέροντας στους σπουδαστές από όλο τον κόσμο εξ ολοκλήρου σε απευθείας σύνδεση, παγκόσμιας κλάσης, αυστηρής, καινοτόμου και διεπιστημονικής διδακτέας ύλης. Αναπτύσσουμε κρίσιμες, αναλυτικές, οραματικές, δημιουργικές, προσωπικές, κοινωνικές και πρακτικές δεξιότητες στους μαθητές μας μέσα από τις διδακτικές μας προσεγγίσεις, τις στρατηγικές και το πρόγραμμα σπουδών υψηλής ποιότητας και προετοιμάζουμε τους να γίνουν ικανό και επιτυχημένοι διευθυντές και ηγέτες στην προσωπική και επαγγελματική τους ζωή.

Το όραμά μας

Το όραμά μας για το Cambridge Management and Leadership School είναι να καταστεί παγκοσμίως κορυφαίος πάροχος online εκπαίδευσης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης στην επιχειρηματική διαχείριση και την ηγεσία με φήμη για την αριστεία

Στρατηγικοί Στόχοι μας

 • Ανάπτυξη και αύξηση της αριστείας στη διδασκαλία, τη μάθηση, τη διακυβέρνηση και τη διαχείριση.
 • Προσέλκυσε μια ποικιλόμορφη ομάδα μαθητών από όλο τον κόσμο στα προσόντα μας
 • Προσέλκυση ταλαντούχων φοιτητών σε περιορισμένες υποτροφίες από όλο τον κόσμο και ανάπτυξη των δεξιοτήτων τους διαχείρισης και ηγεσίας ώστε να καταστούν παραγωγικό μέρος της κοινωνικοοικονομικής ανάπτυξης της χώρας τους.
 • Δημιουργία καινοτόμων, επιχειρηματικών και ικανών πτυχιούχων
 • Ανάπτυξη και ενίσχυση της δέσμευσής μας με τοπικούς, εθνικούς και διεθνείς ενδιαφερόμενους.

Γιατί να μας επιλέξετε

 • Cambridge Management and Leadership School επιθεωρείται και είναι πλήρως διαπιστευμένο από την Υπηρεσία Διαπίστευσης για Διεθνή Σχολεία, Κολέγια και Πανεπιστήμια (ASIC), η οποία είναι ένας ανεξάρτητος φορέας που παρέχει υπηρεσίες διαπίστευσης για ανεξάρτητα, κολέγια περαιτέρω και τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Η διαπίστευση ASIC βοηθά τους μαθητές και τους γονείς να κάνουν μια πιο ενημερωμένη επιλογή και θα βοηθήσει επίσης ένα σχολείο, κολέγιο, πανεπιστήμιο, πάροχο κατάρτισης ή πάροχο εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, να δείξει στο διεθνές φοιτητικό σώμα ότι είναι ένα ίδρυμα υψηλής ποιότητας.
 • Cambridge Management and Leadership School είναι νικητής του βραβείου " International Management School of the Year" 2019-20 από το iStudy Awards 2020
 • Cambridge Management and Leadership School είναι διαπιστευμένη από τους κορυφαίους οργανισμούς απονομής του Ηνωμένου Βασιλείου
  • Προσόντα OTHM
  • EBMA,
  • Qualifi Ltd και
  • Εκπαίδευση ABMA.
 • Cambridge Management and Leadership School είναι θεσμικό μέλος του Quality International Study Abroad Network (QISAN ). Τα μέλη του QISAN επιδεικνύουν επαγγελματική και ηθική πρακτική στην πρόσληψη και παράδοση υψηλής ποιότητας και συναφών προγραμμάτων σπουδών.
 • Μπορείτε να σπουδάσετε μαζί μας από οπουδήποτε στον κόσμο.
 • Η σχολή διδασκαλίας μας είναι έμπειρη και ικανή στο επίπεδο διδακτορικών σπουδών.
 • Δεσμευόμαστε να παρέχουμε αριστεία στη διδασκαλία και τη μάθηση μας.
 • Τα περισσότερα από τα μαθήματα μας δεν έχουν περιορισμό εισόδου.
 • Τα μαθήματά μας παρέχουν Συνεχή Επαγγελματική Ανάπτυξη
 • Τα μαθήματά μας σας προετοιμάζουν για την απασχόληση ή την εξέλιξη της απασχόλησης.
 • Τα μαθήματα μας προσφέρουν πανεπιστημιακές Pathways π.χ. BA (Hons) / MBA.
 • Μάθετε σε ένα ευέλικτο περιβάλλον στον δικό σας χρόνο.
 • Οι πολιτικές μας διασφαλίζονται από την ποιότητα και ελέγχονται από τους φορείς ανάθεσης.
 • Παρέχουμε εξαιρετική εκμάθηση και διδασκαλία στο ασφαλές περιβάλλον.
 • Θα γίνετε μέλος του Cambridge Management and Leadership School , Cambridge, Ηνωμένο Βασίλειο.

Ρίξτε μια ματιά στις υπηρεσίες μας

Υπηρεσίες για μαθητές

Προσφέρουμε πολύτιμη, ανταγωνιστική και οικονομικά αποδοτική υποστήριξη στους μαθητές μας από την εγγραφή, την εγγραφή μέχρι την ολοκλήρωση του μαθήματος, το οποίο περιλαμβάνει επίσης συμβουλευτική και καθοδήγηση σχετική με τη σταδιοδρομία. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχουμε ποσοστό επιτυχίας 100% και το 95% των αποφοίτων μας απασχολούνται εντός 6 μηνών.

Μάθηση μέσω προβληματισμού

Υποστηρίζουμε τους εκπαιδευόμενούς μας να παράσχουν αποδείξεις στα καθήκοντά τους αξιολόγησης με πραγματική επίδειξη, παραδείγματα, μελέτες περιπτώσεων και προβληματισμό σχετικά με την εργασία. Σας ενθαρρύνουμε να χρησιμοποιήσετε την υπάρχουσα μάθηση από το παρελθόν, το παρόν και το μελλοντικό μέλλον και να βάλετε τα πάντα στη δουλειά, π.χ. εργασίες. Θα λάβετε ενθαρρυντικά σχόλια από τον αξιολογητή σας, τα οποία θα περιλαμβάνουν στοιχεία βελτίωσης για εσάς.

Ιδιότητα μέλους

Προσφέρουμε συμμετοχή στους εταιρικούς πελάτες μας. Έχουμε πρόσφατους πελάτες από τον κλάδο της Υγείας και της Κοινωνικής Φροντίδας, των Αποβλήτων, της Χρηματοοικονομικής και της Εκπαίδευσης, όπου εκπαιδεύσαμε το προσωπικό τους με τη διοίκηση επιχειρήσεων, τις υπηρεσίες πελατών, την καθοδήγηση, την καθοδήγηση, την Αξιολόγηση και τα Πιστοποιητικά Διασφάλισης Ποιότητας. Αν ενδιαφέρεστε να γίνετε οι εταιρικοί πελάτες μας, θα σας προσφέρουμε εκπτώσεις 20% στα μαθήματα μας.

Πιστοποιητικό πίστωσης

Με τα προσόντα μας, θα λάβετε πιστοποιητικό πίστωσης στο τέλος της διαδικασίας εκμάθησης και αξιολόγησης. Το πιστοποιητικό πίστωσης και το αντίγραφο δεν έχουν ημερομηνία λήξης και χρησιμοποιούνται από τους εκπαιδευόμενους για όλη τους τη ζωή. Οι απόφοιτοι τις χρησιμοποιούν για περαιτέρω εκπαίδευση και για απασχόληση οπουδήποτε στον κόσμο.

Πανεπιστημιακές εισαγωγές

Βοηθούμε τους αποφοίτους μας να αποκτήσουν πρόσβαση στο πανεπιστήμιο μετά την ολοκλήρωση των προσόντων μας. Σας παρέχουμε μια ειδική επικοινωνία που θα σας βοηθήσει σε όλη τη διαδικασία εισαγωγής χωρίς χρεώσεις.

MBA και MBA (Advanced Entry)

Θα επιθυμούσατε να σπουδάσετε το MBA μετά το Επίπεδο 6 Δίπλωμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων ή στο MBA Top Up (Dissertation Level) με το Επίπεδο 7 Δίπλωμα στην Εκτελεστική Διοίκηση; Συνεργαζόμαστε στενά με την ΕΒΜΑ για να σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε διεθνώς αναγνωρισμένο πτυχίο MBA στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου θα έχετε άμεση Εισδοχή στο Πανεπιστήμιο με καλή προμήθεια με έκπτωση.

Τοποθεσίες

Cambridge

Address
Sheraton House Castle Park
CB3 0AX Cambridge, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Ask a Question

Άλλη