Cardiff Sixth Form College

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ιστορία

Cardiff Sixth Form College : Η αρχή

Cardiff Sixth Form College ιδρύθηκε το 2004. Ως μικρό, ιδιωτικό εκπαιδευτικό κολέγιο, αφιερώσαμε την πρωτοπορία σε μια νέα προσέγγιση. Συνδυάζοντας μικρά μεγέθη τάξεων, άριστη διδασκαλία και ατομική προσοχή για κάθε μαθητή. πιστεύαμε σε δυναμικό ανάπτυξης - και τα αποτελέσματα ήταν πρώτης τάξης.

Από τότε, το κολλέγιο έχει περάσει από δύναμη σε δύναμη. Η ταχεία ανάπτυξη έχει επιβάλει την ανάπτυξη σε όλα τα μέτωπα. Έχουμε επανεντοπίσει το κολέγιο δύο φορές, καθώς η λέξη έχει βγει για τα επιτεύγματά μας και τώρα κατοικούμε στο Trinity Court, Newport Road. Στην καρδιά της πόλης του Κάρντιφ, η μοντέρνα, ευρύχωρη πανεπιστημιούπολη μας είναι η ιδανική τοποθεσία για τις αναπτυσσόμενες φιλοδοξίες μας - και συνεχίζουμε να επεκτείνουμε!

Το 2009, το Cardiff Sixth Form College αποδέχτηκε τους πρώτους διεθνείς φοιτητές του. Από τότε έχουμε δεχτεί όλο και περισσότερους φοιτητές από το εξωτερικό, παρέχοντας εγκαταστάσεις επιβίβασης και πρώτης ποιότητας ποιμαντική φροντίδα. Cardiff Sixth Form College είναι ένα πολύ πολυπολιτισμικό περιβάλλον. Είμαστε υπερήφανοι για την ποικιλομορφία μας και τώρα έχουμε σπουδαστές από περισσότερες από 30 διαφορετικές εθνικότητες που σπουδάζουν στο κολέγιο μας.

Έχουμε μεγαλώσει με κάθε τρόπο - περισσότερο προσωπικό, περισσότερη διδασκαλία, περισσότερη επιτυχία! Τώρα, το Cardiff Sixth Form College έχει φτάσει στο στόχο του - το κορυφαίο ανεξάρτητο σχολείο στο Ηνωμένο Βασίλειο με αποτελέσματα Α-επίπεδο! Είμαστε υπερήφανοι για την προέλευσή μας, αλλά τώρα προσβλέπουμε στο μέλλον. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για επιτυχία. στέκεται στην πρωτοπορία της πειθαρχημένης και δημιουργικής διδασκαλίας για τις επόμενες γενιές.

Η μοναδική μας προσέγγιση

Πώς να το κάνουμε;

Πώς επιτυγχάνετε υψηλούς βαθμούς; Ποια μορφή εκπαίδευσης διαμορφώνει τους σπουδαιότερους μαθητές; Ποιο μαθησιακό περιβάλλον λειτουργεί πραγματικά; Αυτές είναι ερωτήσεις που ζητάμε καθημερινά στο Cardiff Sixth Form College .

Όπως οι σπουδαστές μας, εργαζόμαστε σκληρά στις σπουδές μας. Αναλύουμε τα μαθήματά μας και τις μορφές διδασκαλίας. συνεχώς στοχεύοντας να τελειοποιήσει. Είναι πάντα δυνατό να βελτιωθεί - υπάρχει μια επιστήμη στη διδασκαλία. Αξιολογώντας τις λεπτομέρειες της εκπαίδευσης - μεγάλες και μικρές - παρέχουμε την καλύτερη δυνατή ατμόσφαιρα για τους μαθητές μας να μάθουν.

Η παράδοση είναι σημαντική. Κάθε σχολείο χρειάζεται πολιτισμό. Στο Cardiff Sixth Form College , ωστόσο, ο πολιτισμός μας είναι πολύ καλά σήμερα. Πολλά αγγλικά οικοτροφεία βασίζονται σε μακρά ιστορία και κληρονομιά. Εδώ στο Κάρντιφ, ανυπομονούμε. Θέλουμε να οικοδομήσουμε για το μέλλον και να είμαστε το πρότυπο με το οποίο κρίνονται όλα τα σχολεία. Και τα αποτελέσματά μας δείχνουν ότι είμαστε ήδη στο δρόμο ...

Το 2017, το 92% των φοιτητών πέτυχε βαθμούς A * -A, ενώ το 99% των μαθητών πέτυχε βαθμούς A * -B. Για οκτώ χρόνια λειτουργίας, μας έχουν απονεμηθεί το Top Private Co-educational Boarding School και το Top Independent Sixth College College στα Βραβεία Συμβούλων Εκπαίδευσης. Επιπλέον, κατατάσσονται στην πρώτη θέση για τα αποτελέσματα του επιπέδου A σε πίνακες πρωταθλήματος που έχουν εκδοθεί από το The Telegraph και το The Times για πέντε συναπτά έτη.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα βραβεία και τις διαπιστεύσεις μας, επισκεφτείτε τη σελίδα των βραβείων.

η ανατολή συναντά την Δύση

Cardiff Sixth Form College αναζητά κυριολεκτικά στον κόσμο τις καλύτερες προσεγγίσεις στην εκπαίδευση. Η φιλοσοφία διδασκαλίας μας αντλεί από την Ανατολή και τη Δύση. Όπως και το πολυπολιτισμικό φοιτητικό μας σώμα, πιστεύουμε ότι οι ολοκληρωμένες μας μέθοδοι μας διέφεραν από άλλα κολέγια επιβίβασης.

Η ανατολική εκπαίδευση απονέμει βραβεία και πειθαρχία και οι φοιτητές λαμβάνουν μια πρώτη κατανόηση των βασικών θεμάτων σε όλο το φοιτητικό σώμα, ενώ οι Δυτικές προσεγγίσεις εκτιμούν την ατομική δημιουργικότητα. Κάθε μαθητής λαμβάνει ποιμαντική φροντίδα και ενθαρρύνεται να προωθήσει τα ταλέντα που είναι μοναδικά γι 'αυτούς.

Στο Cardiff Sixth Form College , πιστεύουμε ότι δεν θα πρέπει να επιλέξετε. Η διδασκαλία μας συνδυάζει τα πλεονεκτήματα και των δύο συστημάτων για να δημιουργήσει μια μοναδική εκπαιδευτική προσέγγιση. Παρέχουμε σε όλους τους μαθητές ένα ισχυρό, πειθαρχημένο πρόγραμμα σπουδών βασικών θεμάτων, ενώ παράλληλα παρακολουθεί και βοηθά στην ατομική πρόοδο. Δουλεύουμε σκληρά προς τους βαθμούς και εξοπλίζουμε κάθε μαθητή με τις δεξιότητες και την εμπιστοσύνη να ευδοκιμήσουν στη ζωή τους πέραν αυτού. Οι φοιτητές μας είναι έτοιμοι να ενταχθούν σε πανεπιστήμια στο Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ ή οπουδήποτε αλλού στον κόσμο! Η εκπαίδευσή τους δεν τελειώνει μαζί μας, αλλά πιστεύουμε ότι είναι η καλύτερη δυνατή αρχή.

Πιστοποιήσεις και βραβεία

Cardiff Sixth Form College είναι περήφανο που τοποθετείται στην κορυφή των πινάκων του Συνδέσμου Συμβούλων Εκπαίδευσης για όγδοη συνεχή χρονιά, σε δύο κατηγορίες:

  • Κορυφαία ιδιωτική συνοδευτική σχολή διασκέδασης
  • Κορυφή Ανεξάρτητο Κολλέγιο έκτης μορφής

Οι Σύμβουλοι Εκπαίδευσης του Ηνωμένου Βασιλείου, ένας ειδικός σύμβουλος ιδιωτικής εκπαίδευσης που παρέχει συμβουλές σε γονείς από όλο τον κόσμο, συγκεντρώνει στατιστικά στοιχεία A Level που τους δίνονται απευθείας από σχολεία στο Ηνωμένο Βασίλειο και χορηγεί ετήσια βραβεία στα κορυφαία ιδρύματα με βάση τα ποσοστά Α * -Α.

Τα βραβεία Crystal, όπως είναι γνωστά, παρουσιάστηκαν στον Εκπρόσωπο του Cardiff Sixth Form, Gareth Collier, από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εκπαίδευσης Σύμβουλοι Les Webb και τον Εκπαιδευτικό Σύμβουλο Ryan Crittenden. Cardiff Sixth Form College έχει κερδίσει αυτά τα βραβεία χάρη στα εξαιρετικά αποτελέσματα του 2017 A-Level, στα οποία πέτυχε βαθμούς Α * - Β 99%. Το 92% των οποίων ήταν βαθμοί Α * - Α. Για να δείτε μια πλήρη αναφορά των αποτελεσμάτων μας, επισκεφθείτε την ενότητα αποτελεσμάτων Α-επιπέδου.

Πιστοποιήσεις

Μετά την πιο πρόσφατη επιθεώρησή μας (2016), η ανεξάρτητη σχολική επιθεώρηση (ISI) ταξινόμησε το Cardiff Sixth Form College ως "υπέρβαση των προσδοκιών για την ποιότητα της εκπαίδευσης".

Η έκθεση συνέχισε να λέει:

«Η ποιότητα του προγράμματος σπουδών, τη διδασκαλία και τα επιτεύγματα των μαθητών είναι εξαιρετική. Οι σπουδαστές λαμβάνουν μια εξαιρετικά καλή εκπαίδευση, σύμφωνα με τους στόχους και τους σκοπούς του κολεγίου ... ρυθμίσεις για την υγεία, την ασφάλεια και την ευημερία των μαθητών είναι εξαιρετική ... η αποτελεσματικότητα της διακυβέρνησης, της ηγεσίας και της διαχείρισης είναι εξαιρετική. "

Τοποθεσίες

Κάρντιφ

Cardiff Sixth Form College

Ιστότοπος
Τηλέφωνο
(+44) 029 2049 3121

Προγράμματα

Ask a Question

Άλλη