Chef Academy London

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Chef Academy London ιδρύθηκε το 2007. Μετά από τεράστια επιτυχία στην Ιταλία, ανοίξαμε το πρώτο μας σχολείο στο Ηνωμένο Βασίλειο, το οποίο βρίσκεται στο κεντρικό Λονδίνο. Στόχος μας είναι να εκπαιδεύσουμε τους μαθητές μας να γίνουν επαγγελματίες σεφ.

Προσφέρουμε ένα αποτελεσματικό πρόγραμμα πρακτικής κατάρτισης που δίνει στους μαθητές μας όλα τα εργαλεία και τις δεξιότητες για να ξεκινήσουν μια καριέρα ως επαγγελματίας σεφ. Κατά τη διάρκεια του μαθήματος, θα εκπαιδεύεστε σε ένα από τα εστιατόρια συνεργατών μας με έναν από τους προπονητές μας. Θα βιώσετε την εργασία σε μια ζωντανή επαγγελματική κουζίνα και θα έχετε μια εσωτερική άποψη της επιχείρησης εστιατορίων. Θα ασχοληθείτε με κάθε πτυχή της ρουτίνας σεφ, από την επιλογή των φρέσκων προϊόντων μέχρι την εξισορρόπηση του κόστους των τροφίμων. Θα μάθετε όλες τις τεχνικές που απαιτούνται για να αρχίσετε να εργάζεστε αμέσως. Η πιο σημαντική πτυχή και γιατί πιστεύουμε ότι διδάσκουμε με την πιο αποτελεσματική μορφή είναι ότι μαθαίνεις από τους επαγγελματίες σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον. Είμαστε το μοναδικό σχολείο που προσφέρει αυτό το είδος εκπαίδευσης και αυτός είναι ο λόγος που οι φοιτητές μας έχουν τόσο υψηλό ποσοστό επιτυχίας.

Σήμερα προσφέρουμε τα εξής μαθήματα: Διαχείριση Φιλοξενίας

Αφού ολοκληρώσετε ένα από τα μαθήματα μας, θα έχετε όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να ξεκινήσετε αμέσως την καριέρα σας. Θα έχετε πιστοποίηση HACCP, έχετε το δίπλωμά σας από το Chef Academy London οποίο είναι διεθνώς αναγνωρισμένο και διαπιστευμένο από την ASIC (Υπηρεσία Διαπίστευσης για διεθνή κολέγια). Θα γνωρίζετε το δρόμο σας γύρω από την κουζίνα με αυτοπεποίθηση και έχετε όλες τις τεχνικές που θα σας επιτρέψουν να εισέλθετε στην κουζίνα ως ενεργό μέλος της Ταξιαρχίας.

Εδώ στην Chef Academy, θέλουμε το καλύτερο για το μέλλον των μαθητών μας. Όταν ολοκληρώσετε την πορεία σας, ένα μέλος της ομάδας σταδιοδρομίας μας θα βρει την τέλεια δουλειά για εσάς και θα σας κανονίσει συνεντεύξεις για να παρακολουθήσετε. Επί του παρόντος, έχουμε ποσοστό απασχόλησης 100%.

Νέα και συναρπαστικά μαθήματα!

Δείτε το ολοκαίνουργιο μάθημα φιλοξενίας και προηγμένης επιστήμης τροφίμων! Μάθετε να γίνετε επαγγελματίας σεφ και πόσο επιτυχημένη και αποτελεσματική διαχείριση της δικής σας κουζίνας.

Θέλεις να μεταμορφώσεις το πάθος σου για φαγητό σε μια συναρπαστική νέα επιχείρηση ή καριέρα;

Ελάτε μαζί μας για ένα από τα μαθήματα μας και ξεκινήστε το μέλλον σας στον τομέα της μαγειρικής!


Στόχοι μαθήματος

Οι μαθητές του Chef Academy μάθουν την τέχνη του μαγειρέματος από μια επαγγελματική πλατφόρμα για να αποκτήσουν εμπειρία στον τομέα. Προσφέρουμε εξατομικευμένα, πρακτικά και αποτελεσματικά μαθήματα που εστιάζουν όχι μόνο στη διδασκαλία των κύριων τεχνικών μαγειρέματος αλλά και στη διδασκαλία της έννοιας του πώς είναι να είσαι σεφ που δουλεύει σε μια επαγγελματική κουζίνα.

Οι σπουδαστές μας έχουν την ευκαιρία να εκπαιδεύσουν μαζί με τους καλύτερους σεφ του Λονδίνου, από το εξαιρετικό φαγητό υψηλού επιπέδου έως το επίπεδο αστέρι Michelin, στις κουζίνες των εστιατορίων τους. Θα είναι έτοιμοι να αρχίσουν να εργάζονται αμέσως μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του μαθήματος. Θα έχουν όλες τις πρακτικές και θεωρητικές δεξιότητες να εισέλθουν με σιγουριά σε μια επαγγελματική κουζίνα.

Η Chef Academy είναι ένα αναγνωρισμένο διεθνώς αναγνωρισμένο σχολείο. Η Ακαδημία ιδρύθηκε στην Ιταλία και λόγω τεράστιας επιτυχίας, ένα άλλο σχολείο άνοιξε λίγο αργότερα στο Λονδίνο, το οποίο είναι μεταξύ των πιο αξιόπιστων στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αποφοίτησε από την Ακαδημία Chef θα σας δώσει πρόσβαση στον επαγγελματικό κόσμο του μαγειρέματος. Το σχολείο μας αναγνωρίζεται επίσης διεθνώς από την ASIC (Υπηρεσία Διαπίστευσης για τα Διεθνή Κολλέγια).


Πιστοποιητικό Ακαδημίας Chef

Chef Academy London είναι ένα διάσημο και διεθνώς αναγνωρισμένο εκπαιδευτικό ίδρυμα. Κάθε μέρα όλο και περισσότεροι υποψήφιοι επιθυμούν να εγγραφούν σε ένα από τα ιδιαίτερα επαγγελματικά μαθήματα, η Chef Academy London είναι ένα από τα πιο αναγνωρισμένα εκπαιδευτικά ιδρύματα στο Λονδίνο. Είμαστε υπερήφανοι για την παροχή ποιοτικών μαθημάτων και την προετοιμασία των καλύτερων επαγγελματιών σεφ στον κλάδο!

Το σχολείο μας αναγνωρίζεται διεθνώς από την ASIC (υπηρεσία διαπίστευσης για διεθνή κολέγια), γεγονός που επιτρέπει στους σπουδαστές μας να ακολουθήσουν μια καριέρα σε όλη την εθνική ή διεθνή επικράτεια.

Τοποθεσίες

Mayfair

Address
Hanover Square,17
W1S 1BN Mayfair, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

Προγράμματα

Επί του παρόντος δεν υπάρχουν προγράμματα για να εμφανίσετε

Παρακαλείστε να βελτιώσετε την αναζήτησή παραπάνω, ελέγξτε δημοφιλείς κατηγορίες μας παρακάτω ή να εκτελέσει μια αναζήτηση λέξεων-κλειδιών.


... or simply by choosing your degree:

Ask a Question

Άλλη