Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε

Οι πολύ έμπειροι σύμβουλοι μας θα σας επιτρέψουν να είστε οι καλύτεροι που μπορείτε να έχετε με τα μαθήματα προσωπικών επιταχυντών μας, προσφέρουμε επίσης μια σειρά από εξειδικευμένα πακέτα εκπαίδευσης εταιρικής εκπαίδευσης που θα προσφέρουν συγκεκριμένα οφέλη τόσο για το άτομο όσο και για τον οργανισμό.

Χρησιμοποιώντας καινοτόμες τεχνικές, συμπεριλαμβανομένων των αναγνωρισμένων σε παγκόσμιο επίπεδο ψυχομετρικών εργαλείων, για να βελτιώσουμε την αυτογνωσία και να ενισχύσουμε τις σχέσεις των ομάδων είτε πρόκειται για την παραγωγή ομάδων υψηλής απόδοσης είτε για την αντιμετώπιση συγκρούσεων, έχουμε ένα εκπαιδευτικό μάθημα και ένα σύνολο πρωτοποριακών τεχνικών για χρήση. Επίσης, διοργανώνουμε τις εξαιρετικά δημοφιλείς ημέρες εργασίας των εργαζομένων, όπου συνδυάζεται μια ημέρα διασκέδασης με ένα εξειδικευμένο εκπαιδευτικό στοιχείο.

Ποιοι είμαστε

Στην Churchill Square , ως φορέας κατάρτισης, πιστεύουμε ότι ένας ισχυρός συνδυασμός ακαδημαϊκών, πρακτικών, οργανωτικών και ηγετικών ικανοτήτων και εμπειριών είναι αυτό που μας κάνει μοναδικό. Όλη η ομάδα συμβούλων και οι συνεργάτες μας έχουν αποδεδειγμένο ιστορικό ως φορέα παροχής κατάρτισης στον τομέα τους και μπορούν να παραδώσουν αμέσως μια προσαρμοσμένη σειρά συμβουλευτικών υπηρεσιών καθοδήγησης, κατάρτισης ή διαχείρισης για τις ανάγκες της επιχείρησής σας. Όλα τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας είναι ανταγωνιστικά και θα σας δώσουν μακροχρόνιες λύσεις.

Εκπαίδευση & Ανάπτυξη

Ποιότητα λύσεων κατάρτισης για την ενίσχυση του ατομικού ή ομαδικού δυναμικού και την ανάπτυξη νέων δεξιοτήτων. Εκτός από το ράφι ή ειδικές λύσεις κατάρτισης.

Εμπνευσμένος, Κινητικός, Παθιασμένος!

Susan LLOYD, Διευθύνων Σύμβουλος

Η Susan ξεκίνησε την καριέρα της ως εντολοδόχος στο βασιλικό ναυτικό, εγκαταλείποντας με τα προσόντα MBA και ψυχομετρικών δοκιμών, ξεκίνησε μια εκτεταμένη προσωρινή σταδιοδρομία, ασχολούμενη με την κεντρική κυβέρνηση, το Whitehall, το Nato, τον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα και τις παγκόσμιες φιλανθρωπικές οργανώσεις. Ένας έμπειρος επαγγελματίας στον τομέα της κατάρτισης και της ανάπτυξης, της ψυχομετρίας, των επικοινωνιών που είναι σε θέση να μετατρέψει το χέρι της σε σχεδόν τίποτα, με το μάτι για το τι θέλουν οι οργανώσεις με τη σωστή τιμή.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει: