Conde Nast College

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το Condé Nast College of Fashion & Design


Το Condé Nast College of Fashion & Design παρέχει στους φοιτητές εκπαίδευση μόδας παγκόσμιας κλάσης στην καρδιά του Λονδίνου.

Τα μαθήματά μας συνδυάζουν συναρπαστική και εντατική ακαδημαϊκή μάθηση με απαράμιλλη πρόσβαση στα καλύτερα και λαμπρότερα μυαλά της βιομηχανίας, συμπεριλαμβανομένων των ομάδων Vogue, LOVE, Glamour, GQ και πλήθος άλλων τίτλων Condé Nast.

Το Κολλέγιο παρέχει εξαιρετικά δημιουργικά μαθήματα σε συνδυασμό με μια σταθερή βάση στην επιχειρηματική πλευρά του κλάδου. Σκοπός των μαθημάτων μας είναι να προετοιμάσουμε τους μαθητές για ένα πλήθος θέσεων εργασίας /. το στυλ, τη δημοσιογραφία, την αγορά μόδας, το μάρκετινγκ, το μαρκάρισμα, το γραφικό σχέδιο, το PR, την ψηφιακή στρατηγική, τις επιχειρήσεις, τα events επιχειρηματικότητα, το ηλεκτρονικό εμπόριο και πολλά άλλα career paths.

Προς το παρόν προσφέρουμε τα ακόλουθα διαπιστευμένα μαθήματα - τη στρατηγική MA Fashion Media, MA Creative Direction for Fashion Media, MA Fashion Journalism, MA Fashion Communication, MA Entrepreneurship: Fashion and Creative Industries, MA Luxury Brand Management (σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Richmond), BA (Hons) Fashion Fashion Communication, το μονοετές Πρόγραμμα Ίδρυσης Vogue και το Δέκα εβδομάδες Vogue Fashion Certificate.

Τα σύντομα μαθήματά μας περιλαμβάνουν το τετραετές Vogue Intensive Summer Course, τα μονοήμερα μαθήματα: Fashion Styling Course, Fashion Journalism Course, Fashion Business Course, Business of Beauty, Streetwear και Brand Drop Culture και το Vogue Teen Weekend καθώς και έξι εβδομάδες Διαδικτυακό πρόγραμμα μόδας και εικόνας.

Αποδεχόμαστε τώρα αιτήσεις και ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε στην οικογένεια Condé Nast.


Η εμπειρία των σπουδαστών


Η μελέτη στο Condé Nast College of Fashion & Design είναι μια συναρπαστική, συναρπαστική και μοναδική εμπειρία.


Με πρόσβαση σε μερικά από τα πιο εκλεκτά δημιουργικά μυαλά της επιχείρησης, καθώς και έντονα μαθήματα επαγγελματικού στυλ και απασχολημένο χρονοδιάγραμμα - τόσο στο νέο μας, μοντέρνο κτίριο όσο και πέρα από τις γκαλερί, τα στούντιο και οι φοιτητές θα βρουν τις μέρες τους στο Το Condé Nast College είναι τόσο απασχολημένος και ανταμείβοντας. Πιστεύουμε ότι οι φιλίες που κάνουν οι μαθητές μεταξύ τους ενώ σπουδάζουν μαζί μας είναι εξίσου σημαντικές με τις ευκαιρίες δικτύωσης που θα έχουν με έναν τεράστιο αριθμό εξωτερικών επαγγελματιών του κλάδου. Ως εκ τούτου, ενθαρρύνουμε μια πλούσια, αφοσιωμένη και συλλογική στάση από τους μαθητές μας, ενώ είναι εδώ μαζί μας, επιτρέποντάς τους να σφυρηλατήσουν σταθερές φιλίες, ώστε να μεταφερθούν στο μυριάδες τους και αναμφισβήτητα αστρικές σταδιοδρομίες σε όλο τον κόσμο.


Καριέρα


Το Κολέγιο Condé Nast τοποθετεί τους μαθητές μας σε θέση να φτάσουν στην καριέρα των ονείρων τους. Το Κολλέγιο προσφέρει άριστες συνδέσεις με τον κλάδο και συνεργασίες. Οι σπουδαστές όχι μόνο αποκτούν μια διεξοδική προετοιμασία για την επαγγελματική ζωή, έχουν ήδη εκτεταμένη δέσμευση με τον επαγγελματικό κόσμο πριν εγκαταλείψουν το Κολλέγιο. Η εργασιακή εμπειρία / πρακτική άσκηση στο Condé Nast μπορεί να προσφερθεί σε μια επιλεγμένη ομάδα από τους πιο ταλαντούχους μαθητές. Το Κολέγιο δεν μπορεί να δεσμεύσει θέσεις εργασίας σε άλλες εταιρείες, αλλά θα κάνει εισαγωγές και συστάσεις για τους σπουδαστές αστέρων.
Οι σύμβουλοι σταδιοδρομίας του Κολλεγίου είναι σε θέση να καθοδηγήσουν τους σπουδαστές για περαιτέρω σπουδές, ευκαιρίες απασχόλησης, πρακτική εξάσκηση, τοποθετήσεις και σχέδια που σχετίζονται με τις απαιτήσεις κάθε σπουδαστή. Προσφέρουν μια επαγγελματική υπηρεσία σχεδιασμένη για να ανταποκρίνεται στις ατομικές ανάγκες.
Οι σύμβουλοι σταδιοδρομίας διοργανώνουν επίσης εργαστήρια σχετικά με το βιογραφικό σημείωμα, την παρουσίαση χαρτοφυλακίου, δεξιότητες αναζήτησης εργασίας και τεχνικές συνέντευξης
Λάβετε υπόψη ότι η ατομική καθοδήγηση σταδιοδρομίας είναι διαθέσιμη μόνο για φοιτητές στα διαπιστευμένα μαθήματά μας - όλα τα προγράμματα MA, το BA (Hons) Fashion Communication, το Vogue Foundation Program και το Vogue Fashion Certificate.


Εγκαταστάσεις κολέγιο

Το Condé Nast College of Fashion & Design διαθέτει εξαιρετικές εγκαταστάσεις, δημιουργημένες και πρόσφατα κατασκευασμένες με γνώμονα τις φιλοδοξίες του Κολλεγίου και των φοιτητών μας. Επιπλέον, προσφέρουμε στους μαθητές μας ένα σύγχρονο μαθησιακό περιβάλλον που είναι τόσο εμπνευσμένο όσο και προκλητικό.

Το Κολλέγιο αναγνωρίζεται σε όλο τον κόσμο ως κέντρο εκπαιδευτικής αριστείας - ένας τόπος όπου μια νέα γενιά από τους καλύτερους μάρκετινγκ, PRs, στυλίστες, συντάκτες, εκδότες και δημοσιογράφοι της μόδας ξεκινούν τη σταδιοδρομία τους. Το Κολλέγιο επιτυγχάνει αυτό με την τοποθέτηση αιχμής, με επίκεντρο τον σπουδαστή, "οπουδήποτε και οποτεδήποτε", μαθαίνοντας στο επίκεντρο της πρακτικής μας. Προκειμένου να είναι βέβαιοι ότι οι μαθητές μας αποκομίζουν το μέγιστο όφελος από τη μοναδική γνώση που λαμβάνουν στη βιομηχανία της μόδας και στο ιστορικό της πλαίσιο, το Κολέγιο υιοθετεί μια εξατομικευμένη και ιδιαίτερα ευέλικτη προσέγγιση στη μάθηση των μαθητών.


Περιβάλλον εκμάθησης
Τα μαθήματά μας βασίζονται σε πρακτικές μεθόδους - όχι μόνο στη θεωρία. Η διδασκαλία είναι εντατική και υποστηρικτική, συνδυάζοντας ένα υψηλό ποσοστό συνεδριών πρόσωπο με πρόσωπο με τις ηλεκτρονικές εγκαταστάσεις μάθησης. Αυτή η σύγχρονη προσέγγιση συνδυασμένης μάθησης επιτρέπει επίσης στους εκπαιδευτικούς να παρακολουθούν τακτικά την πρόοδο των μαθητών και να παρέχουν αποτελεσματική και συνεχή ανατροφοδότηση, η οποία είναι ζωτικής σημασίας για την εξασφάλιση επιτυχημένων μαθησιακών αποτελεσμάτων. Οι σπουδαστές αποκτούν επίσης πολύτιμη, πρακτική εμπειρία στην παροχή οπτικών παρουσιάσεων. Το ήθος της Condé Nast College είναι να εξοπλίσει τους σπουδαστές με τις γνώσεις και τις δεξιότητες που είναι κατάλληλες για ένα ευρύ φάσμα σταδιοδρομιών στη βιομηχανία της μόδας ή για να τις προετοιμάσουν για περαιτέρω σπουδές σε σχετικούς τομείς.

Βιβλιοθήκη - Εκτύπωση και ψηφιακή
Οι μαθητές έχουν πρόσβαση σε πληθώρα έντυπων και ψηφιακών μέσων. Η κεντρική τοποθεσία του Κολλεγίου στο Λονδίνο σημαίνει επίσης ότι οι μαθητές έχουν εύκολη πρόσβαση σε πολλές σημαντικές δημόσιες βιβλιοθήκες και μουσεία, όπως η Βρετανική Βιβλιοθήκη, η Εθνική Βιβλιοθήκη Τέχνης στο V&A, το Μουσείο Σχεδιασμού, η Βιβλιοθήκη Αναφοράς Westminster, η Βιβλιοθήκη Tate και οι αίθουσες ανάγνωσης αρχείων.

Τοποθεσίες

Λονδίνο

Conde Nast College Of Fashion & Design

Address
Condé Nast College of Fashion & Design
 Admissions

16-17 Greek Street
W1D 4DR Λονδίνο, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

Ask a Question

Άλλη