Conde Nast College

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το κολέγιο Condé Nast της μόδας


Το κολέγιο της μόδας Condé Nast

Τα μαθήματά μας συνδυάζουν συναρπαστική και εντατική ακαδημαϊκή μάθηση με απαράμιλλη πρόσβαση στα καλύτερα και λαμπρότερα μυαλά της βιομηχανίας, συμπεριλαμβανομένων των ομάδων Vogue, LOVE, Glamour, GQ και πλήθος άλλων τίτλων Condé Nast.

Το Κολλέγιο παρέχει εξαιρετικά δημιουργικά μαθήματα σε συνδυασμό με μια σταθερή βάση στην επιχειρηματική πλευρά του κλάδου. Σκοπός των μαθημάτων μας είναι να προετοιμάσουμε τους μαθητές για ένα πλήθος θέσεων εργασίας /. το στυλ, τη δημοσιογραφία, την αγορά μόδας, το μάρκετινγκ, το μαρκάρισμα, το γραφικό σχέδιο, το PR, την ψηφιακή στρατηγική, τις επιχειρήσεις, τα events επιχειρηματικότητα, το ηλεκτρονικό εμπόριο και πολλά άλλα career paths.

Σήμερα προσφέρουμε τα ακόλουθα διαπιστευμένα μαθήματα - MA Fashion Media Practice, MA Fashion Communication, MA Επιχειρηματικότητα: Μόδα και Δημιουργική Βιομηχανία, MA Luxury Brand Management (σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Ρίτσμοντ), BA (Hons) Fashion Communication, Vogue Foundation Program και το πιστοποιητικό Vogue Fashion δέκα εβδομάδων.

Τα βραχυπρόθεσμα μαθήματα περιλαμβάνουν το θερινό μάθημα Vogue Intensive Summer, το One Styling Course Fashion Week, το Fashion Week Journal Fashion Week, το One Business Fashion Week, το One Business Week of Beauty Course και το Σαββατοκύριακο Vogue Teen. Τώρα δεχόμαστε εφαρμογές και ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε στην οικογένεια Condé Nast.


Η εμπειρία των σπουδαστών


Σπουδές στο Κολέγιο μόδας Condé Nast


Με πρόσβαση σε μερικά από τα πιο εκλεκτά δημιουργικά μυαλά της επιχείρησης, καθώς και έντονα μαθήματα επαγγελματικού στυλ και απασχολημένο χρονοδιάγραμμα - τόσο στο νέο μας, μοντέρνο κτίριο όσο και πέρα από τις γκαλερί, τα στούντιο και οι φοιτητές θα βρουν τις μέρες τους στο Το Condé Nast College είναι τόσο απασχολημένος και ανταμείβοντας. Πιστεύουμε ότι οι φιλίες που κάνουν οι μαθητές μεταξύ τους ενώ σπουδάζουν μαζί μας είναι εξίσου σημαντικές με τις ευκαιρίες δικτύωσης που θα έχουν με έναν τεράστιο αριθμό εξωτερικών επαγγελματιών του κλάδου. Ως εκ τούτου, ενθαρρύνουμε μια πλούσια, αφοσιωμένη και συλλογική στάση από τους μαθητές μας, ενώ είναι εδώ μαζί μας, επιτρέποντάς τους να σφυρηλατήσουν σταθερές φιλίες, ώστε να μεταφερθούν στο μυριάδες τους και αναμφισβήτητα αστρικές σταδιοδρομίες σε όλο τον κόσμο.


Καριέρα


Το Κολέγιο Condé Nast τοποθετεί τους μαθητές μας σε θέση να φτάσουν στην καριέρα των ονείρων τους. Το Κολλέγιο προσφέρει άριστες συνδέσεις με τον κλάδο και συνεργασίες. Οι σπουδαστές όχι μόνο αποκτούν μια διεξοδική προετοιμασία για την επαγγελματική ζωή, έχουν ήδη εκτεταμένη δέσμευση με τον επαγγελματικό κόσμο πριν εγκαταλείψουν το Κολλέγιο. Η εργασιακή εμπειρία / πρακτική άσκηση στο Condé Nast μπορεί να προσφερθεί σε μια επιλεγμένη ομάδα από τους πιο ταλαντούχους μαθητές. Το Κολέγιο δεν μπορεί να δεσμεύσει θέσεις εργασίας σε άλλες εταιρείες, αλλά θα κάνει εισαγωγές και συστάσεις για τους σπουδαστές αστέρων.
Οι σύμβουλοι σταδιοδρομίας του Κολλεγίου είναι σε θέση να καθοδηγήσουν τους σπουδαστές για περαιτέρω σπουδές, ευκαιρίες απασχόλησης, πρακτική εξάσκηση, τοποθετήσεις και σχέδια που σχετίζονται με τις απαιτήσεις κάθε σπουδαστή. Προσφέρουν μια επαγγελματική υπηρεσία σχεδιασμένη για να ανταποκρίνεται στις ατομικές ανάγκες.
Οι σύμβουλοι σταδιοδρομίας διοργανώνουν επίσης εργαστήρια σχετικά με το βιογραφικό σημείωμα, την παρουσίαση χαρτοφυλακίου, δεξιότητες αναζήτησης εργασίας και τεχνικές συνέντευξης
Παρακαλώ σημειώστε ότι η προσωπική συμβουλευτική σταδιοδρομίας είναι διαθέσιμη μόνο για τους φοιτητές στα διαπιστευμένα μαθήματα μας - MA Fashion Media Practice, MA Fashion Communication, MA Επιχειρηματικότητα: Μόδα και Δημιουργική Βιομηχανία, BA (Hons) Fashion Communication, Vogue Foundation Program και Vogue Fashion Πιστοποιητικό.


Εγκαταστάσεις κολέγιο


Το κολέγιο της μόδας Condé Nast


Το Κολλέγιο αναγνωρίζεται σε όλο τον κόσμο ως κέντρο εκπαιδευτικής αριστείας - ένας τόπος όπου μια νέα γενιά από τους καλύτερους μάρκετινγκ, PRs, στυλίστες, συντάκτες, εκδότες και δημοσιογράφοι της μόδας ξεκινούν τη σταδιοδρομία τους. Το Κολλέγιο επιτυγχάνει αυτό με την τοποθέτηση αιχμής, με επίκεντρο τον σπουδαστή, "οπουδήποτε και οποτεδήποτε", μαθαίνοντας στο επίκεντρο της πρακτικής μας. Προκειμένου να είναι βέβαιοι ότι οι μαθητές μας αποκομίζουν το μέγιστο όφελος από τη μοναδική γνώση που λαμβάνουν στη βιομηχανία της μόδας και στο ιστορικό της πλαίσιο, το Κολέγιο υιοθετεί μια εξατομικευμένη και ιδιαίτερα ευέλικτη προσέγγιση στη μάθηση των μαθητών.

Περιβάλλον εκμάθησης
Τα μαθήματά μας βασίζονται σε πρακτικές μεθόδους - όχι μόνο στη θεωρία. Η διδασκαλία είναι εντατική και υποστηρικτική, συνδυάζοντας ένα υψηλό ποσοστό συνεδριών πρόσωπο με πρόσωπο με τις ηλεκτρονικές εγκαταστάσεις μάθησης. Αυτή η σύγχρονη προσέγγιση συνδυασμένης μάθησης επιτρέπει επίσης στους εκπαιδευτικούς να παρακολουθούν τακτικά την πρόοδο των μαθητών και να παρέχουν αποτελεσματική και συνεχή ανατροφοδότηση, η οποία είναι ζωτικής σημασίας για την εξασφάλιση επιτυχημένων μαθησιακών αποτελεσμάτων. Οι σπουδαστές αποκτούν επίσης πολύτιμη, πρακτική εμπειρία στην παροχή οπτικών παρουσιάσεων. Το ήθος της Condé Nast College είναι να εξοπλίσει τους σπουδαστές με τις γνώσεις και τις δεξιότητες που είναι κατάλληλες για ένα ευρύ φάσμα σταδιοδρομιών στη βιομηχανία της μόδας ή για να τις προετοιμάσουν για περαιτέρω σπουδές σε σχετικούς τομείς.

Βιβλιοθήκη - Εκτύπωση και ψηφιακή
Οι μαθητές έχουν πρόσβαση σε πληθώρα τυπογραφικών και ψηφιακών μέσων. Η κεντρική θέση του College στο Λονδίνο σημαίνει επίσης ότι οι μαθητές έχουν εύκολη πρόσβαση σε πολλές σημαντικές δημόσιες βιβλιοθήκες και μουσεία, όπως η Βρετανική Βιβλιοθήκη, η Εθνική Βιβλιοθήκη Τέχνης στο V

Τοποθεσίες

Λονδίνο

Conde Nast College Of Fashion & Design

Address
Condé Nast College of Fashion & Design
 Admissions

16-17 Greek Street
W1D 4DR Λονδίνο, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

Ask a Question

Άλλη