Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Αυτό που κάνουμε

Είτε θέλετε να βελτιώσετε τις βασικές δεξιότητές σας είτε να σπουδάσετε για ένα πτυχίο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, μπορούμε να σας προσφέρουμε την υψηλότερη ποιότητα τεχνικής και επαγγελματικής εκπαίδευσης για να εξασφαλίσετε την επιτυχία σας.

Τα μαθήματά μας καλύπτουν εκατοντάδες δυναμικές Pathways , οι οποίες έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώσουν τις προοπτικές σταδιοδρομίας σας και να σας βοηθήσουν να προχωρήσετε στο πανεπιστήμιο και πέραν αυτού.

Η δύναμή μας προέρχεται από τους στενούς δεσμούς μας με τη βιομηχανία και τους τοπικούς εργοδότες που συμβάλλουν στη σχεδίαση των μαθημάτων μας για να εξασφαλίσουν ότι θα παραμείνουν ενημερωμένοι και σχετικοί με τις ανάγκες τους. Παρέχουν επίσης πολύτιμες ευκαιρίες επαγγελματικής εμπειρίας, καθοδήγηση εμπειρογνωμόνων και προσκεκλημένους ομιλητές, οι οποίες θα ενισχύσουν τις πιθανότητες εξασφάλισης της δουλειάς των ονείρων σας.

Εργαζόμαστε μαζί σας για να βεβαιωθείτε ότι έχετε πρόσβαση σε όλη τη βοήθεια και υποστήριξη που χρειάζεστε, είτε πρόκειται για προσωπική, εκπαιδευτική ή οικονομική. Πιστεύουμε ότι το Coventry είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ζεις, να δουλεύεις και να μεγαλώνεις και να γιορτάζουμε τα επιτεύγματα των μαθητών μας.

Γιατί Coventry College ;

Ένα μέλλον χωρίς προσόντα ή / και δεξιότητες γίνεται όλο και πιο δύσκολο. Coventry College είναι εδώ για να προσφέρει στους ανθρώπους του Coventry την υποστήριξη, τις πληροφορίες, την κατάρτιση, τις δεξιότητες και τις γνώσεις που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε στην καριέρα σας και να συνειδητοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας.

Η υπερηφάνεια στο κολέγιο, η υπερηφάνεια στην πόλη

Αυτό το νέο Κολλέγιο δημιουργήθηκε όταν το City College Coventry και το Henley College Coventry συγχωνεύθηκαν την Τρίτη 1 Αυγούστου 2017. Διαθέτουμε δύο πανεπιστημιουπόλεις, την πανεπιστημιούπολη και την πανεπιστημιούπολη Henley που βρίσκονται στις προηγούμενες τοποθεσίες των πρώην κολλεγίων. Είμαστε το μεγαλύτερο σχολείο συνεχούς εκπαίδευσης στην πόλη και τη γύρω περιοχή. Η αποστολή μας είναι να εξυπηρετήσουμε αυτόν τον τομέα, να βελτιώσουμε τις δεξιότητές μας, να διατηρήσουμε την αριστεία και να απολαύσουμε αυτή την υπέροχη πόλη.

Μάθηση για όλα τα στάδια και όλες τις ηλικίες

Από τα τυπικά προσόντα, μέχρι τα επαγγελματικά μαθήματα βαθμού και εξειδίκευσης, υπάρχει κάτι εδώ για φοιτητές με μικρή ή καθόλου τυπική μόρφωση μέχρι καριέρες υψηλού επιπέδου.

Αναμείνετε ένα ζωντανό περιβάλλον όπου μπορείτε να συναντήσετε ανθρώπους από διαφορετικά υπόβαθρα και πολιτισμούς.

Εξαιρετικές εγκαταστάσεις

Το City Campus ολοκληρώθηκε το 2008 και είναι εύκολα προσβάσιμο από το κέντρο της πόλης και τις διαδρομές λεωφορείων. Μόλις φτάσετε στο εσωτερικό, θα δείτε φανταστικές εγκαταστάσεις από τους υπαίθριους χώρους κατασκευής στα μέσα ενημέρωσης και στα κέντρα εγγραφής. Τα στούντιο χορού ζουν δίπλα στις σουίτες και στις χαλαρωτικές κοινές αίθουσες. Τοποθεσίες για φαγητό, μελέτη, συναντήσεις και δημιουργία για μαθητές σε όλα τα μαθήματα.

Η νέα ανακατασκευή του Πανεπιστημίου Henley ολοκληρώθηκε τον Μάρτιο του 2014. Οι εγκαταστάσεις των £ 8 εκατομμυρίων στο Henley περιλαμβάνουν ένα αίθριο με χώρο εκθεσιακών χώρων για την προβολή των φοιτητικών εργασιών, ένα νέο μπλοκ με 14 μεγάλες αίθουσες διδασκαλίας και σύγχρονες συνεδριακές εγκαταστάσεις, τέσσερα νέα μαλλιά και σαλόνια ομορφιάς, ένα ζωντανό εστιατόριο, ένα αθλητικό και γυμναστήριο και ένα νηπιαγωγείο.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα

Coventry College

Είτε θέλετε να μάθετε απλώς αγγλικά, είτε απλά γυαλίστε τις ικανότητές σας, μπορείτε να επιλέξετε ένα πρόγραμμα που σας ταιριάζει. Coventry College είναι ένα καλά οργανωμ ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Είτε θέλετε να μάθετε απλώς αγγλικά, είτε απλά γυαλίστε τις ικανότητές σας, μπορείτε να επιλέξετε ένα πρόγραμμα που σας ταιριάζει. Coventry College είναι ένα καλά οργανωμένο κολέγιο υψηλής ποιότητας, με εξαιρετικούς καθηγητές. Είμαστε βρετανικό Συμβούλιο διαπιστευμένο για τη διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας.

Μελετήστε 15, 18 ή 21 ώρες Αγγλικών κάθε εβδομάδα και απολαύστε τον ελεύθερο χρόνο σας σε αυτή την εκπληκτική φοιτητική πόλη και εξερευνήστε το Ηνωμένο Βασίλειο στις περιόδους διακοπών.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Κόβεντρυ
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Coventry College

Αν θέλετε να μάθετε αγγλικά, να κάνετε φίλους, να διασκεδάσετε και να εξερευνήσετε το ΗΒ έρχονται και να έρχονται μαζί μας τον Ιούλιο και / ή τον Αύγουστο. ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Αν θέλετε να μάθετε αγγλικά, να κάνετε φίλους, να διασκεδάσετε και να εξερευνήσετε το ΗΒ έρχονται και να έρχονται μαζί μας τον Ιούλιο και / ή τον Αύγουστο.

Coventry College είναι ένα καλά οργανωμένο κολέγιο στο Coventry με άριστες πηγές, με εξαιρετικούς δασκάλους και προσφέρουμε εξαιρετικές θερινές σχολές σε προσιτές τιμές. Είμαστε βρετανικό Συμβούλιο διαπιστευμένο για τη διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Κόβεντρυ
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Coventry College

Το πρόγραμμα Fast-Track Access to Higher Education σας προετοιμάζει να σπουδάσετε στο πανεπιστήμιο και είναι ευρέως αναγνωρισμένο από τα περισσότερα πανεπιστήμια του Ηνωμ ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το πρόγραμμα Fast-Track Access to Higher Education σας προετοιμάζει να σπουδάσετε στο πανεπιστήμιο και είναι ευρέως αναγνωρισμένο από τα περισσότερα πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου. Είναι σχεδιασμένο για όσους έχουν εγκαταλείψει το σχολείο και επιθυμούν να αποκτήσουν επαρκή προσόντα για να αποκτήσουν πρόσβαση σε προπτυχιακές σπουδές στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το πρόγραμμα Fast-Track διαρκεί από τον Ιανουάριο μέχρι τον Ιούνιο και θα ολοκληρωθεί σε μόλις 6 μήνες.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Κόβεντρυ
Αύγουστος 2020
Αγγλικά
6 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά