Coventry College

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Αυτό που κάνουμε

Είτε θέλετε να βελτιώσετε τις βασικές δεξιότητές σας είτε να σπουδάσετε για ένα πτυχίο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, μπορούμε να σας προσφέρουμε την υψηλότερη ποιότητα τεχνικής και επαγγελματικής εκπαίδευσης για να εξασφαλίσετε την επιτυχία σας.

Τα μαθήματά μας καλύπτουν εκατοντάδες δυναμικές Pathways , οι οποίες έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώσουν τις προοπτικές σταδιοδρομίας σας και να σας βοηθήσουν να προχωρήσετε στο πανεπιστήμιο και πέραν αυτού.

Η δύναμή μας προέρχεται από τους στενούς δεσμούς μας με τη βιομηχανία και τους τοπικούς εργοδότες που συμβάλλουν στη σχεδίαση των μαθημάτων μας για να εξασφαλίσουν ότι θα παραμείνουν ενημερωμένοι και σχετικοί με τις ανάγκες τους. Παρέχουν επίσης πολύτιμες ευκαιρίες επαγγελματικής εμπειρίας, καθοδήγηση εμπειρογνωμόνων και προσκεκλημένους ομιλητές, οι οποίες θα ενισχύσουν τις πιθανότητες εξασφάλισης της δουλειάς των ονείρων σας.

Εργαζόμαστε μαζί σας για να βεβαιωθείτε ότι έχετε πρόσβαση σε όλη τη βοήθεια και υποστήριξη που χρειάζεστε, είτε πρόκειται για προσωπική, εκπαιδευτική ή οικονομική. Πιστεύουμε ότι το Coventry είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ζεις, να δουλεύεις και να μεγαλώνεις και να γιορτάζουμε τα επιτεύγματα των μαθητών μας.

Γιατί Coventry College ;

Ένα μέλλον χωρίς προσόντα ή / και δεξιότητες γίνεται όλο και πιο δύσκολο. Coventry College είναι εδώ για να προσφέρει στους ανθρώπους του Coventry την υποστήριξη, τις πληροφορίες, την κατάρτιση, τις δεξιότητες και τις γνώσεις που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε στην καριέρα σας και να συνειδητοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας.

Η υπερηφάνεια στο κολέγιο, η υπερηφάνεια στην πόλη

Αυτό το νέο Κολλέγιο δημιουργήθηκε όταν το City College Coventry και το Henley College Coventry συγχωνεύθηκαν την Τρίτη 1 Αυγούστου 2017. Διαθέτουμε δύο πανεπιστημιουπόλεις, την πανεπιστημιούπολη και την πανεπιστημιούπολη Henley που βρίσκονται στις προηγούμενες τοποθεσίες των πρώην κολλεγίων. Είμαστε το μεγαλύτερο σχολείο συνεχούς εκπαίδευσης στην πόλη και τη γύρω περιοχή. Η αποστολή μας είναι να εξυπηρετήσουμε αυτόν τον τομέα, να βελτιώσουμε τις δεξιότητές μας, να διατηρήσουμε την αριστεία και να απολαύσουμε αυτή την υπέροχη πόλη.

Μάθηση για όλα τα στάδια και όλες τις ηλικίες

Από τα τυπικά προσόντα, μέχρι τα επαγγελματικά μαθήματα βαθμού και εξειδίκευσης, υπάρχει κάτι εδώ για φοιτητές με μικρή ή καθόλου τυπική μόρφωση μέχρι καριέρες υψηλού επιπέδου.

Αναμείνετε ένα ζωντανό περιβάλλον όπου μπορείτε να συναντήσετε ανθρώπους από διαφορετικά υπόβαθρα και πολιτισμούς.

Εξαιρετικές εγκαταστάσεις

Το City Campus ολοκληρώθηκε το 2008 και είναι εύκολα προσβάσιμο από το κέντρο της πόλης και τις διαδρομές λεωφορείων. Μόλις φτάσετε στο εσωτερικό, θα δείτε φανταστικές εγκαταστάσεις από τους υπαίθριους χώρους κατασκευής στα μέσα ενημέρωσης και στα κέντρα εγγραφής. Τα στούντιο χορού ζουν δίπλα στις σουίτες και στις χαλαρωτικές κοινές αίθουσες. Τοποθεσίες για φαγητό, μελέτη, συναντήσεις και δημιουργία για μαθητές σε όλα τα μαθήματα.

Η νέα ανακατασκευή του Πανεπιστημίου Henley ολοκληρώθηκε τον Μάρτιο του 2014. Οι εγκαταστάσεις των £ 8 εκατομμυρίων στο Henley περιλαμβάνουν ένα αίθριο με χώρο εκθεσιακών χώρων για την προβολή των φοιτητικών εργασιών, ένα νέο μπλοκ με 14 μεγάλες αίθουσες διδασκαλίας και σύγχρονες συνεδριακές εγκαταστάσεις, τέσσερα νέα μαλλιά και σαλόνια ομορφιάς, ένα ζωντανό εστιατόριο, ένα αθλητικό και γυμναστήριο και ένα νηπιαγωγείο.

Τοποθεσίες

Κόβεντρυ

Address
City Campus
50, Swanswell Street
Coventry

CV1 5DG Κόβεντρυ, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

Κόβεντρυ

Address
Henley Campus
Henley Road
Bell Green
Coventry

CV2 1ED Κόβεντρυ, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

Ask a Question

Άλλη