Education Projects Group

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με εμάς

Είμαστε ένας από τους κορυφαίους επαγγελματίες του Ηνωμένου Βασιλείου στη διοίκηση και τους εκπαιδευτικούς. Προσφέρουμε μια σειρά από μαθήματα κατοικίας, μονοήμερης και μέσης εκπαίδευσης που προσφέρουν στους σπουδαστές μια αξέχαστη εκπαιδευτική εμπειρία δίνοντάς τους μια ανεκτίμητη αρχή στο επιλεγμένο πεδίο και αναπτύσσοντας τις βασικές ικανότητες που απαιτούνται για την πιθανή μελλοντική σταδιοδρομία τους. Τα μαθήματά μας - τα οποία όλα έχουν μια έμφαση στην εκπαίδευση μέσα από την εμπειρία - καλύπτουν αρκετές μεγάλες καριέρα Pathways , όπως η Ιατρική, Επιχειρήσεων, Δίκαιο, Μηχανικών και Κτηνιατρικής Επιστήμης. Με τη συγκέντρωση εμπειρογνωμοσύνης εμπειρογνωμόνων και την εμπλοκή περιβάλλοντα μάθησης, βοηθάμε να αναπτύξουν τις δεξιότητες των μαθητών στην επικοινωνία, την ηγεσία, την ομαδική εργασία και την επίλυση προβλημάτων. Οι σπουδαστές θα οικοδομήσουν και θα διατηρήσουν αποτελεσματικές σχέσεις με ομοϊδεάτες δημιουργούς αλλαγών σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι είναι παθιασμένοι με τα ίδια θέματα και μπορούν να τους υποστηρίξουν μέσω της διαδικασίας της διαδρομής που επέλεξαν.

Ιδρύθηκε το 2015 με τον κύριο φορέα παροχής υπηρεσιών σταδιοδρομίας, τα Ιατρικά Έργα, στοχεύουμε να εκπαιδεύσουμε, να εμπνεύσουμε και να δώσουμε στους μαθητές τη δυνατότητα να πάρουν φιλόδοξες και ενημερωμένες αποφάσεις σχετικά με το μέλλον τους, οδηγώντας στη δημιουργία του Education Projects Group το 2018. τα πράγματα από πρώτο χέρι είναι η πιο αποτελεσματική μέθοδος εκμάθησης για τους φοιτητές, γι 'αυτό είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε γνώση σταδιοδρομίας για μαθητές από την ηλικία των 13 ετών.

Εκπαιδευτική αποστολή μας

Η αποστολή μας είναι να προσφέρουμε βραβευμένη γνώση σταδιοδρομίας μέσω της βιωματικής μάθησης στους σπουδαστές, παγκοσμίως.128617_rsz_javier-trueba-iqpr1xkf5f0-unsplash.jpg

Μια βραβευμένη εταιρεία

Το Βραβείο Καλύτερης Εκπαιδευτικής Προϊόντος

Medical Projects ήταν (και εξακολουθεί να είναι) ο υπερήφανη νικητής του Βραβείου Καλύτερης Εκπαιδευτικής Προϊόντος στα Βραβεία Βρετανικών Ταξιδιών Νέων το Δεκέμβριο του 2018. Τα βραβεία εθνικού επιπέδου διεξάγονται από την British Educational Travel Association και κρίνονται από μια ομάδα ειδικών σε όλη τη νεολαία, φοιτητική και εκπαιδευτική βιομηχανία ταξιδιών. Η ομάδα των ιατρικών σχεδίων είναι ευτυχής που αναγνωρίζεται ως προμηθευτής του Βρετανικού Καλύτερου Εκπαιδευτικού Προϊόντος. Ακολουθεί ο λόγος για τον οποίο ο Διευθύνων Σύμβουλος μας, Mark Williams, για τη νίκη:

"Αυτή είναι η αναγνώριση της υπηρεσίας και της αξίας που προσφέρουν η ομάδα και οι τοποθετήσεις μας. Είναι μια τεράστια τιμή, αλλά επιβεβαιώνει επίσης την υψηλή ποιότητα και την αφοσίωση που δίνουμε στους μαθητές, τους δασκάλους και τους γονείς μας », είπε.

"Τα σχολεία επανέρχονται σε μας ξανά και ξανά εξαιτίας του επιπέδου εξυπηρέτησης πελατών που παρέχουμε και της ικανότητάς μας να σχεδιάζουμε ταξίδια - και αυτό το βραβείο επιβεβαιώνει ότι είμαστε απολύτως σωστοί στην προσέγγισή μας".

Εκτεταμένη υποστήριξη

Συνεργαζόμαστε με την Kaplan για να προσφέρουμε προεξοφλημένη πρόσβαση στις κορυφαίες τάξεις προετοιμασίας δοκιμών της αγοράς για σπουδαστές εκπαιδευτικών προγραμμάτων. Έχοντας εξυπηρετήσει πάνω από 1 εκατομμύριο φοιτητές από τότε που ξεκίνησαν μαθήματα, ο Kaplan είναι ασυναγώνιστος στην εμπειρία του προετοιμάζοντας τους φοιτητές για εξετάσεις.

ΑΣΦΑΛΙΣΗ

Με 17 χρόνια εμπειρίας και πάνω από 130 χώρες που καλύπτονται, το World Nomads είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε την ταξιδιωτική ασφάλιση αναζήτησης. Εκπαιδευτικά Προγράμματα Οι φοιτητές μπορούν να λάβουν ένα απόσπασμα απευθείας μέσω του Student Dashboard, χάρη στην εταιρική μας σχέση με την World Nomads.

Συμβουλές και καθοδήγηση

Ως επίσημος Φοιτητής Rep, συνεργαζόμαστε με το Φοιτητικό Μέγαρο για να παρέχουμε συμβουλές στους σπουδαστές σχετικά με την επαγγελματική εμπειρία και τη διορατικότητα της σταδιοδρομίας. Αυτό μας επιτρέπει να διασφαλίσουμε ότι οι μαθητές λαμβάνουν τις καλύτερες συμβουλές σχετικά με τα μαθήματά μας απευθείας από εμάς, κατά τρόπο που τους βολεύει.

Πως δουλεύει

Πλήρης υποστήριξη

Όλα τα μαθήματα και τα μαθήματα μας υποστηρίζονται πλήρως από εξειδικευμένες και έμπειρες ομάδες και επαγγελματίες. Παρέχουμε στους φοιτητές υποστήριξη πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την πορεία τους μαζί μας.

 • Πριν κάνετε κράτηση: Η αίτηση συμμετοχής σε ένα μάθημα με ένα μέλος της Education Projects Group είναι απλή. Μόλις οι μαθητές αποφασίσουν ποιο μάθημα θα ήθελαν να συμμετάσχουν, απλά συμπληρώστε το online έντυπο αίτησης και πληρώστε το τέλος εγγραφής για να εξασφαλίσετε μια θέση. Εάν οι μαθητές δεν είναι σίγουροι ποια σειρά μαθημάτων θα ήθελαν να συμμετάσχουν ή θα ήθελαν απλά κάποιες περισσότερες πληροφορίες, μπορούν πάντα να μιλήσουν με ένα μέλος της φιλικής μας ομάδας μαθητών που μπορεί να τους βοηθήσει.
 • Μόλις κάνετε κράτηση: Αφού ένας φοιτητής έχει εξασφαλίσει ένα χώρο στην επιλεγείσα πορεία τους, θα έχουν πρόσβαση στο Student Dashboard τους - ένας διαδικτυακός προγραμματιστής ταξιδιών με όλες τις πληροφορίες που παρέχονται για να προετοιμαστούν για την πορεία τους. Κάθε φοιτητής έχει ανατεθεί ένας προσωπικός σύμβουλος τοποθέτησης σπουδαστών ο οποίος θα καθοδηγήσει την προετοιμασία για την πορεία του, φροντίζοντας τους σπουδαστές να στείλουν όλες τις σχετικές πληροφορίες που απαιτούνται για να οργανώσουν το πρόγραμμα επιλογής τους. Επιπλέον, είναι πάντα σε ετοιμότητα για να απαντήσουν σε ερωτήσεις!
 • Πριν φτάσετε: Κάθε φοιτητής θα λάβει ένα πακέτο καλωσορίσματος ταχυδρομικώς, το οποίο θα περιέχει ένα μπλουζάκι, ένα σήμα αναγνώρισης ταυτότητας και κάρτες επαφής έκτακτης ανάγκης μαζί με κάποιες πληροφορίες που θα τους βοηθήσουν να προετοιμαστούν για την πορεία τους. Διατηρούμε επαφή με όλους τους μαθητές κατά τη διάρκεια της πορείας τους για να βεβαιωθούμε ότι γνωρίζουν τις διαδικασίες άφιξης, να απαντούν σε ερωτήσεις τελευταίας στιγμής και να παρέχουν πληροφορίες και στοιχεία επικοινωνίας σχετικά με το τι πρέπει να κάνουν σε περίπτωση τυχόν επείγουσας ανάγκης .
 • Ημέρα άφιξης: Οι μαθητές διαθέτουν παράθυρα άφιξης και αναχώρησης στα οποία θα πρέπει να κλείσουν τη μεταφορά τους προς και από την επιλεγμένη πορεία τους. Το προσωπικό μας θα βρίσκεται στα καθορισμένα σημεία συνάντησης κατά τη διάρκεια αυτών των παραθύρων. Αυτά είναι συνήθως τοπικά αεροδρόμια ή σιδηροδρομικούς σταθμούς κοντά στη θέση του μαθήματος. Στη συνέχεια οι μαθητές συνοδεύονται από το προσωπικό μας για να συναντήσουν το υπόλοιπο της ομάδας των μαθητών μας και να λάβουν μέρος σε κάποια διασκεδαστικά παγοθραυστικά! Όλοι οι σπουδαστές συμμετέχουν επίσης σε μια Εισαγωγή Φοιτητών κατά το πρώτο τους βράδυ στην πορεία τους. Εδώ, το προσωπικό μας λέει τι θα συμβεί σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, μαζί με οποιεσδήποτε δουλειές και δουλειές.
 • Κατά τη διάρκεια του μαθήματος: Οι σπουδαστές θα περάσουν από Δευτέρα έως Παρασκευή μαθαίνοντας για την επιλεγμένη καριέρα τους Pathway μέσα από μια ποικιλία από συναρπαστικές και πρακτικές εμπειρίες, διδασκαλία εμπειρογνωμόνων από καθηγητές παγκόσμιας κλάσης και επισκέψεις σε τοπικά σημεία ενδιαφέροντος. Τα βράδια και τα Σαββατοκύριακα έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν στους μαθητές την ευκαιρία να αξιοποιήσουν στο έπακρο την τοπική περιοχή και τον πολιτισμό. Ανάλογα με τον επιλεγμένο προορισμό μαθημάτων, αυτό θα μπορούσε να περιλαμβάνει επισκέψεις στο θέατρο, μαθήματα μαγειρικής, τοπικά μαθήματα χορού ή ακόμα και αναζήτηση λιονταριών, τίγρεων και αρκούδων σε σαφάρι άγριας φύσης!
 • Post-Course: Η δέσμευσή μας προς τους μαθητές δεν τελειώνει όταν ολοκληρώνουν τα μαθήματα μαζί μας. Όλοι οι σπουδαστές που λαμβάνουν μέρος σε ένα οικιστικό μάθημα λαμβάνουν ένα εξατομικευμένο πιστοποιητικό για να τους βοηθήσουν στις πανεπιστημιακές εφαρμογές τους. Είμαστε επίσης στην ευχάριστη θέση να παρέχουμε αναφορές στους φοιτητές και συχνά διαπιστώνουμε ότι οι σπουδαστές μας κερδίζουν τόσο πολύ από την εποχή τους με την Education Projects Group , ότι επιστρέφουν μαζί μας για ένα άλλο μάθημα - ή δύο!128601_photo-1517486808906-6ca8b3f04846.jpg

Το πρόβλημα που λύνουμε

Μόνο οι Ερωτήσεις Εργασίας μπορούν να απαντήσουν ...

 • Τι θέλετε να κάνετε;
 • Τι θέλετε να είστε όταν είστε μεγαλύτεροι;
 • Πού θέλετε να σπουδάσετε;
 • Τι θέλετε να σπουδάσετε στο πανεπιστήμιο;
 • Θέλετε να πάρετε τη διαδρομή μαθητείας;

Είναι εύκολο να ξεχνάμε ότι οι περισσότεροι νέοι δεν έχουν την απαιτούμενη επαγγελματική εμπειρία για να δώσουν μια τεκμηριωμένη απάντηση σε αυτές τις ερωτήσεις. Αυτό είναι κάτι που θα θέλαμε να αλλάξουμε.

Πιστεύουμε ότι η βιωματική μάθηση είναι το κλειδί για να βοηθήσουμε τους νέους να λαμβάνουν τεκμηριωμένες αποφάσεις σχετικά με το μέλλον τους. Τα μαθήματα μας είναι σχεδιασμένα για να παρέχουν μια ρεαλιστική εικόνα για μια ποικιλία σταδιοδρομία Pathways , ενώ επίσης βοηθά τους μαθητές να αναπτύξουν τις βασικές δεξιότητες και ικανότητες που απαιτούνται για να συνεχίσουν τις φιλοδοξίες τους και να επιτύχουν επιλέξει τη σταδιοδρομία τους.

Η δέσμευσή μας είναι:

1. Φώτισε την επόμενη γενιά μαθητών
2. Ενθάρρυνση των μαθητών να λαμβάνουν ενημερωμένες αποφάσεις σταδιοδρομίας
3. Ενθαρρύνετε μια παγκόσμια νοοτροπία

Πιστεύουμε ότι, βοηθώντας τους μαθητές με αυτόν τον τρόπο, αφήνουν τα μαθήματά μας προπαρασκευασμένα και κίνητρα για να επιτύχουν τους στόχους τους. με την κατανόηση του παγκόσμιου επαγγελματικού κόσμου - και τη θέση τους σε αυτό.

Η δέσμευσή μας προς τους μαθητές

Κάθε στοιχείο κάθε μαθήματος έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους φοιτητές την καλύτερη δυνατή μαθησιακή εμπειρία, τόσο ακαδημαϊκά όσο και προσωπικά. Θέλουμε οι μαθητές να μας αφήσουν φωτισμένους, ενδυναμωμένους και ενθαρρυνμένους να σκέφτονται με μια παγκόσμια νοοτροπία. Τα εξειδικευμένα μαθήματά μας εστιάζονται σε πέντε βασικούς τομείς ανάπτυξης των σπουδαστών:

 • 1 Προσωπική Ανάπτυξη
 • 2 Πολιτιστική βύθιση
 • 3 επαγγελματική έκθεση
 • 4 Διεύρυνση των ακαδημαϊκών οριζόντων
 • 5 Διασκέδαση

Τοποθεσίες

Λονδίνο

Address
Kemp House, 152 – 160 City Road, London, EC1V 2NX
Λονδίνο, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

FAQ

Άλλη