Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Μάθετε Αγγλικά στο Excel College! Είμαστε ένα φιλικό προς το σχολείο γλώσσας που προσφέρει μαθήματα αγγλικών υψηλής ποιότητας στο κέντρο της πόλης του Μάντσεστερ.

Προσφέρουμε μαθήματα Γενικής Αγγλικά σε κάθε επίπεδο, από αρχάριους μέχρι προχωρημένους. Είμαστε ένας πάροχος εξειδικευμένων μαθημάτων προετοιμασίας IELTS και επίσης να βοηθήσει τους μαθητές να προετοιμαστούν για FCE και CAE εξετάσεις.

Φυσικά Διεθνές Έτος Ίδρυσης μας παρέχει στους φοιτητές με τις δεξιότητες που χρειάζονται για να σπουδάσουν σε πανεπιστήμιο του Ηνωμένου Βασιλείου. Excel College είναι επίσης ένα διατηρητέο ​​πάροχο πορεία SELT. έμπειροι καθηγητές μας δημιουργούν μαθήματα με έμφαση στην επικοινωνία. Χρησιμοποιούν ένα ευρύ φάσμα του υλικού για να βελτιώσετε τις ικανότητές σας σε όλες τις πτυχές της αγγλικής γλώσσας. Με επιπλέον One-to-One τάξεις και κατηγορίες ακαδημαϊκές δεξιότητες, μπορούμε να προσαρμόσουμε μια αγγλική σειρά μαθημάτων για να σας βοηθήσουν να επιτύχετε τους στόχους σας.

Προσφέρουμε επίσης Homestay και διαμονής καταλύματα, ένα ημερολόγιο των τακτικών κοινωνικές εκδηλώσεις και τη δυνατότητα να προσφέρουν εθελοντικά μέσα στην κοινότητα του Μάντσεστερ. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε πολλές ευκαιρίες για να κάνουν νέους φίλους και να εξασκήσουν τα Αγγλικά έξω από την τάξη πάρα πολύ.

Εφαρμόστε Σήμερα! Ή επικοινωνήστε μαζί μας για να πάρετε μια δοκιμή επίπεδο και να προσπαθήσουμε πρώτη τάξη αγγλικών σας δωρεάν!

Κοινωνικές δραστηριότητες Καταλαβαίνουμε πόσο σημαντικό είναι να εξασκήσετε τα Αγγλικά σας έξω από την τάξη.

Οργανώνουμε τακτικές εκδρομές και δραστηριότητες μέσα και γύρω από το Μάντσεστερ, συμπεριλαμβανομένων περιηγήσεις με τα πόδια, ποδοσφαιρικούς αγώνες και εκδρομές σε μουσεία. Μπορούμε επίσης να σας πω για όλα τα υπέροχα πράγματα που συμβαίνουν στο Μάντσεστερ κάθε εβδομάδα. Οι δραστηριότητές μας όλα διαφημίζονται στο ημερολόγιο εκδηλώσεων μας. Μπορείτε επίσης να βρείτε πληροφορίες σχετικά με τον πίνακα ανακοινώσεων στο κολέγιο, στο Facebook, Meetup και το Twitter. Και αν θέλετε να βοηθήσει την τοπική κοινότητα, ενώ μπορείτε να εξασκήσετε τα Αγγλικά σας, ρίξτε μια ματιά στη σελίδα του εθελοντισμού μας.

εβδομαδιαίες εκδηλώσεις

Καφέ το πρωί - δωρεάν Συνομιλία Club - δωρεάν Πινγκ πονγκ - δωρεάν 5-a-side ποδοσφαίρου - £ 4.50 (κατά προσέγγιση)

Άλλες εκδηλώσεις - τιμές Παράδειγμα

Ταξίδι στην John Ryland Βιβλιοθήκη - δωρεάν Ταξίδι στο Μουσείο του Μάντσεστερ - δωρεάν Ολοήμερη εκδρομή στο Peak District - £ 25 Old Trafford Tour - £ 16 Ολοήμερη εκδρομή στο Λίβερπουλ - £ 23

εθελοντισμός Ο εθελοντισμός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξασκήσετε τα Αγγλικά σας, να βελτιώσει το βιογραφικό σας και να ανακαλύψετε περισσότερα σχετικά με Μάντσεστερ και τους ανθρώπους που ζουν εδώ.

Excel College είναι σε επαφή με μια ποικιλία των εθελοντικών οργανώσεων, συμπεριλαμβανομένων κοινοτικές ομάδες, κέντρα νεότητας, οργανώσεις για την προστασία του περιβάλλοντος και άστεγους φιλανθρωπία. Όλες αυτές οι οργανώσεις έχουν μια σειρά από συνεχώς μεταβαλλόμενες ευκαιρίες εθελοντισμού για την προσφορά, κάποια διαρκούν για μερικούς μήνες έως ένα χρόνο, μερικά μόνο για μια μέρα. Μπορείτε να ρίξετε μία ματιά σε τρέχουσες ευκαιρίες με την επίσκεψη του blog Excel College.

Αν σας ενδιαφέρει στον εθελοντισμό, παρακαλούμε ενημερώστε μας όταν κάνετε την αίτησή σας. Εμείς θα σας ζητήσει να συμπληρώσετε ένα έντυπο δηλώνοντας γιατί θέλουν να γίνουν εθελοντές και τι ελπίζετε να επιτύχετε. Ενώ δεν μπορούμε να εγγυηθούμε εθελοντής ρόλος θα είναι διαθέσιμο για τις ημερομηνίες πορεία σας, εμείς θα κάνουμε το καλύτερό μας για να βρούμε την κατάλληλη ευκαιρία που ταιριάζει με τα ενδιαφέροντά σας και ταιριάζει γύρω από τις σπουδές σας.

Όλοι οι μαθητές από την ΕΕ μπορούν να προσφέρουν εθελοντικά. Οι φοιτητές που χρειάζονται θεώρηση για να σπουδάσουν στο Ηνωμένο Βασίλειο μπορούν να εργαστούν εθελοντικά για όσο διάστημα βίζα τους το επιτρέπει.

Άλλες απαιτήσεις

Άνω ενδιάμεσο επίπεδο των αγγλικών ή υψηλότερο Μελετώντας μια πορεία τουλάχιστον οκτώ εβδομάδες

Homestay

Εξασκήστε τα Αγγλικά σας με φυσικούς ομιλητές Εμπειρία βρετανική κουλτούρα Όλα τα γραμμάτια και το πρωινό και το βραδινό γεύμα που περιλαμβάνονται

Ζώντας σε διαμονή σε οικογένεια μας, είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βελτιώσετε τα Αγγλικά σας και να πάρετε μια γεύση της βρετανικής κουλτούρας. Οι οικοδεσπότες μας επιλέγονται προσεκτικά και να ελέγχονται για να διασφαλιστεί ότι είστε ευτυχείς, ασφαλής και άνετη τη διαμονή σας. Όλα φιλοξενεί Homestay μας μιλούν αγγλικά ως μητρική τους γλώσσα, αλλά είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι η Βρετανία είναι ένα πολυ-πολιτισμική χώρα και τους οικοδεσπότες μας έχουν μια σειρά από εθνικές και πολιτιστικές καταγωγές.

οικοδεσπότες μας ζουν σε διαφορετικά μέρη του Μάντσεστερ. Συνήθως ζουν σε κατοικημένες περιοχές, ένα λεωφορείο βόλτα μακριά από το Κολέγιο, όλες μεταξύ 20 και 50 λεπτά μακριά από το Κολέγιο. Μερικοί από τους οικοδεσπότες μας έχουν μικρά παιδιά, κάποιοι είναι συνταξιούχοι ζευγάρια και μερικά είναι ενιαία, που εργάζονται άνθρωποι. Όλοι τους απολαμβάνουν τη φιλοξενία φοιτητών και μαθαίνοντας για διαφορετικούς πολιτισμούς.

Οι μαθητές έχουν το δικό τους δωμάτιο και αντιμετωπίζονται ως πρόσθετο μέλος της οικογένειας. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να αναμένεται ότι θα βοηθήσει με κάποιες δουλειές του σπιτιού, όπως το πλύσιμο των πιάτων μετά από ένα γεύμα και κρατώντας το δωμάτιο σας τακτοποιημένο. Σημαίνει, επίσης, ότι μπορείτε να πάρετε ανεκτίμητη πρακτική μιλώντας αγγλικά με φυσικούς ομιλητές και μια εμπειρία της πραγματικής ζωής στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Μπορείτε να δείτε στις ομάδες ενημερωτικά δελτία μας για συνεντεύξεις με μερικούς από οικογένειες υποδοχής μας.

Κατοικία

Ζουν στο κέντρο της πόλης Μοιράζονται ένα διαμέρισμα με άλλους διεθνείς φοιτητές Μείνετε στο δικό σας δωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο

Αν ψάχνετε για αυτόνομα καταλύματα στο κέντρο της πόλης, η κατοικία του Excel College είναι μια εξαιρετική επιλογή. σε απόσταση μόλις 15 λεπτών με τα πόδια από το Excel College και το κέντρο της πόλης, στέγαση των φοιτητών μας είναι σε πολύ καλή θέση για να πάρει στην τάξη και την εξερεύνηση του Μάντσεστερ στον ελεύθερο χρόνο σας. Κάθε διαμέρισμα διαθέτει έξι μονόκλινα δωμάτια (όλα με en-suite μπάνια) και μια κοινόχρηστη κουζίνα και καθιστικό. Υπάρχει εβδομαδιαία υπηρεσία καθαρισμού για τους κοινόχρηστους χώρους, αλλά οι μαθητές αναμένεται να πλύνετε τα πιάτα, καθαρίστε το δικό τους μπάνιο και να κρατήσει κρεβατοκάμαρά τους τακτοποιημένο.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα

Excel College Manchester

Μπορείτε να μελετήσει το Εντατικό πρόγραμμα αγγλικών για 21, 24 και 30 ώρες την εβδομάδα. Υπάρχουν πολλές διαφορετικές επιλογές μαθημάτων για φοιτητές που σπουδάζουν εντα ... [+]

Μπορείτε να μελετήσει το Εντατικό πρόγραμμα αγγλικών για 21, 24 και 30 ώρες την εβδομάδα. Υπάρχουν πολλές διαφορετικές επιλογές μαθημάτων για φοιτητές που σπουδάζουν εντατικά μαθήματα. Ρίξτε μια ματιά στα παρακάτω χρονοδιαγράμματα για να δείτε τα διάφορα είδη των μαθημάτων που προσφέρουμε.

Αν κάνετε κράτηση για ένα εντατικό μάθημα, θα συζητήσουμε μαζί σας τα μαθήματα που θα ταιριάζει καλύτερα το σχέδιο της μελέτης σας και να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε τον πίνακα το χρόνο σας.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Manchester
Αύγουστος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
21 - 30 ώρες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Excel College Manchester

Οι μαθητές θα πρέπει να έχουν ένα ενδιάμεσο επίπεδο Γενικών Αγγλικών πριν από την ένταξή μια κατηγορία θεμέλιο IELTS. Το μάθημα αυτό θα συνεχίσει να βελτιωθεί η γενική αγ ... [+]

Τα IELTS μαθήματα προετοιμασίας στο Excel College διοικείται από έμπειρους καθηγητές του IELTS. Μπορείτε να μελετήσει για 6, 9 ή 15 ώρες την εβδομάδα το απόγευμα 13:30 μ.μ. - 16.45 μ.μ.

δοκιμή ελεύθερης τοποθέτησης εβδομαδιαίες εκτιμήσεις Η τακτική μαθήματα με τον καθηγητή σας Δεν τα τέλη εγγραφής Ξεκινήστε την κάθε μέρα, από Δευτέρα έως Παρασκευή Μέγιστη 15 μαθητές σε μια τάξη Κατώτατ... [-]
Ηνωμένο Βασίλειο Manchester
Αύγουστος 2019
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
6 - 15 ώρες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Πιστοποιητικό

Excel College Manchester

Τα Γενικών Αγγλικών μας μαθήματα έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να αναπτύξουν τις γλωσσικές δεξιότητές σας σε ενδιαφέρουσες και την τόνωση τρόπους. Αυτό θα περιλαμβ ... [+]

τάξεις μας Γενικών Αγγλικών είναι το πρωί, 9,15 - 12,30. Μπορείτε να μελετήσει 6, 9 ή 15 ώρες την εβδομάδα, ή να προσθέσετε το απόγευμα τάξεις να κάνουν μια πιο εντατικό πρόγραμμα.

δοκιμή ελεύθερης τοποθέτησης εβδομαδιαίες εκτιμήσεις Η τακτική μαθήματα με τον καθηγητή σας Δεν τα τέλη εγγραφής Ξεκινήστε την κάθε μέρα, από Δευτέρα έως Παρασκευή Μέγιστη 15 μαθητές σε μια τάξη Κατώτατο όριο ηλικίας: 16 ... [-]
Ηνωμένο Βασίλειο Manchester
Αύγουστος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
6 - 30 ώρες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Excel College Manchester: Welcome to the College

Excel College Manchester: Meet Mark the Principal

Excel College Manchester: Gloria and Miguel say why they chose to study at Excel College