Exeter College

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Exeter College είναι μια μεγάλη, ακμάζουσα και αναπτυσσόμενη τριτοβάθμια κολέγιο που τοποθετεί τη διδασκαλία, τη μάθηση και την επιτυχία των φοιτητών ως πρώτη μας προτεραιότητα. Απολαμβάνουμε μια εξαιρετική περιφερειακή φήμη. Το Κολλέγιο κρίθηκε ως εξαιρετική από Ofsted σε ένα πιλοτικό "καμία ειδοποίηση" επιθεώρηση το 2012, και πάλι σε πλήρη έλεγχο το 2014. Μας απονεμήθηκε το Times Educational Supplement "Εξαιρετική Πάροχο της Χρονιάς το 2012 και BTEC College of the Year το 2014.

Έχουμε υψηλές προσδοκίες των μαθητών και του προσωπικού μας και κάθε χρόνο ένωσαν τις προσπάθειές τους να οδηγήσει σε άριστους βαθμούς εξετάσεις, εξαιρετική επιτυχίες της κατάρτισης και λαμπρή μουσική, την τέχνη, τον αθλητισμό και την κοινότητα επιτεύγματα. Χαιρετίζουμε τους μαθητές όλων των ηλικιών και ικανοτήτων και τα προγράμματα εκμάθησης και υποστήριξης μαθητή μας έχουν σχεδιαστεί για να καλύψουν τις ανάγκες τους, προκαλώντας τους να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους.

Exeter College παρέχει τριτοβάθμια εκπαίδευση για περίπου 10.000 - 12.000 μαθητές. Το κολλέγιο ιδρύθηκε το 1970 ως η πρώτη τριτοβάθμια κολέγιο στο Ηνωμένο Βασίλειο, φέρνοντας μαζί έκτη μορφές των πρώην σχολεία της γραμματικής και του Έξετερ Τεχνικό Κολέγιο.

πρόσφατες επιτυχίες μας

Τον Μάιο του 2016, Exeter College απονεμήθηκε μια Times Educational Supplement Επιμόρφωσης Award 2016 για την Μαθητεία Πρόγραμμα της Χρονιάς. Exeter College και Devon County Council είχε αναγνωριστεί σε εθνικό επίπεδο για την πρωτοποριακή και καινοτόμο Κέντρο Εκπαίδευσης Εξωτερική Haven Τράπεζες. Η συνεργασία αναγνωρίστηκε με μια ένωση των κολλεγίων (AOC) Βραβείο Beacon Καινοτομίας 2015-16 σε περαιτέρω εκπαίδευση. Τον Ιανουάριο του 2014, η Ofsted τιμήθηκε με το κολέγιο Grade 1 «Εξαιρετική» για τα αποτελέσματα των Εκπαιδευομένων, διδασκαλίας, μάθησης και αξιολόγησης, Ηγεσία και Διοίκηση και την συνολική αποτελεσματικότητα που κάνει Exeter College μία από τις κορυφαίες επιδόσεις κολέγια στη χώρα. Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα για την κατάταξη μας Ofsted. Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε την έκθεση Ofsted. Τον Νοέμβριο του 2012, Exeter College κέρδισε δύο διάσημο Times Educational Supplement Περαιτέρω Βραβεία Εκπαίδευσης για τη σημαντική Πάροχο της χρονιάς και την εξαιρετική ηγεσία του Learning and Skills Awards. Τον Ιούλιο του 2014, η Exeter College τιμήθηκε με το BTEC College of the Year.

Τι προσφέρουμε;

Ως επιτυχημένη τριτοβάθμια κολέγιο προσφέρουμε τώρα ένα ευρύ φάσμα των μαθημάτων και οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν εκείνες που αντικατοπτρίζουν την ατομική ικανότητα, φιλοδοξία και το ενδιαφέρον τους. Προσφέρουμε:

πάνω από 40 AS και Α2 θέματα, το διάσημο International Baccalaureate, ένα ευρύ φάσμα πάνω από 90 επαγγελματικής και της βιομηχανίας οδήγησε μαθήματα (επίπεδο εισόδου στο επίπεδο 3) η μεγαλύτερη επιλογή των πλαισίων μαθητείας στο Ντέβον για νέους και ενήλικες μια σειρά από προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί για τη στήριξη των νέων και των ενηλίκων που δεν εκπαίδευσης, απασχόλησης ή κατάρτισης μαθήματα εκπαίδευσης ενηλίκων - από τον ελεύθερο χρόνο για να επαγγελματικά διαπιστευμένα προγράμματα παραγγελία μαθήματα κατάρτισης και ανάπτυξης για τους εργοδότες και τους εργαζομένους πάνω από 30 μαθήματα πανεπιστημιακού επιπέδου, συμπεριλαμβανομένης της Πτυχία Ίδρυμα, σε συνεργασία με τα Πανεπιστήμια του Plymouth, Exeter, Marjon και Kingston και BTEC.

Το κολέγιο θα συνεχίσει να εξυπηρετεί την πόλη του Έξετερ, αλλά μπορούμε επίσης να προσελκύσει φοιτητές από όλη Devon με πάνω από το 60% των 16 μας - 18 μαθητές που προέρχονται από όλη Ντέβον και νοτιοδυτικά.

Το κολέγιο μπορεί να υπερηφανεύεται για μια σειρά από εξειδικευμένες ακαδημίες παρέχουν εκπαίδευση για τον αθλητισμό, τις επιχειρήσεις, τη δημοσιογραφία, τη μουσική, ακαδημαϊκά ταλαντούχος και φιλοξενίας και εστίασης φοιτητές. Έχουμε αναπτύξει πολύ στενούς δεσμούς εργοδότη μέσω του προγράμματος σπουδών μας και μέσω Business Solutions, αφιερωμένη εργοδότη ομάδα εμπλοκή του κολεγίου, με κορυφαίους τοπικούς και διεθνείς εργοδότες, όπως Flybe, Met Office, Michael Caines και πολλές μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, διασφαλίζοντας την επαγγελματική μαθήματα μας και μαθητεία αντικατοπτρίζει τις τρέχουσες τάσεις και πρωτοβουλίες της βιομηχανίας.

Αναγνωρίζουμε τη σημασία της στενής συνεργασίας με τις τοπικές αρχές, σε εθνικό, κοινοτικό και ομάδες εργοδότη, προκειμένου να στηρίξει την τοπική κοινωνία και την οικονομία και θα παραδώσει βασικές πρωτοβουλίες ιδιαίτερα με την εμπιστοσύνη Princes », Καριέρα South West και τοπικά εμπορικά επιμελητήρια.

Τοποθεσίες

Έξετερ

Address
Hele Road
EX4 4JS Έξετερ, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

FAQ

Άλλη