Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ιδρύθηκε το 2014 Gateway International είναι ένα επαγγελματικό κολέγιο, που προσφέρει μια σειρά ομορφιάς και ολιστικών μαθήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο καθένας από τους μαθητές μας είναι απόλυτα ικανοποιημένος με το επίπεδο διδασκαλίας από τους εξειδικευμένους και έμπειρους εκπαιδευτικούς μας, τις εγκαταστάσεις κατάρτισης και το περιεχόμενο μαθημάτων, με κάθε μάθημα να είναι προσαρμοσμένο για κάθε σπουδαστή.

Προσφέρουμε ένα φιλικό και υποστηρικτικό μαθησιακό περιβάλλον με εμπνευσμένους, παθιασμένους διδάσκοντες έτοιμους να σας βοηθήσουν μέσα από κάθε βήμα της μαθησιακής διαδικασίας.

Gateway International College θα σας φέρει στο επίπεδο που χρειάζεστε για να αλλάξετε τη ζωή σας μέσα από την επαγγελματική εκμάθηση και την απόκτηση νέων δεξιοτήτων.

Τα μαθήματά μας καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα ομορφιών και ολιστικών θεραπειών, και η μεταπτυχιακή μας υποστήριξη είναι προσανατολισμένη να σας βοηθήσει να βρείτε το έργο που χρειάζεστε με τις δεξιότητες που έχετε αποκτήσει.

Ξεκινήστε ένα μάθημα με το Gateway International College και ξεκινήστε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα

Gateway International College

Η πραγματοποίηση μίας πλήρους θεραπείας μασάζ σώματος είναι μια ευκαιρία για εσάς να δώσετε στον πελάτη σας μια χαλαρωτική και ευχάριστη εμπειρία σχεδιασμένη να ενθαρρύνε ... [+]

Ο κόσμος στον οποίο ζούμε είναι ένας απίστευτα πολυάσχολος τόπος. Όλοι έχουμε το άγχος της εργασίας, των κοινωνικών δεσμεύσεων και της φροντίδας των αγαπημένων μας στη ζωή, ενώ τα τηλέφωνά μας, οι υπολογιστές και οι τηλεοράσεις φωνάζουν τις ειδοποιήσεις για τα πράγματα που ξεχάσαμε συμφωνήσαμε την προηγούμενη εβδομάδα ... μερικές φορές είναι καλό να χαλαρώσετε.

Η πραγματοποίηση μίας πλήρους θεραπείας μασάζ σώματος είναι μια ευκαιρία για εσάς να δώσετε στον πελάτη σας μια χαλαρωτική και ευχάριστη εμπειρία σχεδιασμένη να ενθαρρύνει ένα αίσθημα ευεξίας. Αυτό το μάθημα θα σας διδάξει όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την προσφορά ενός επαγγελματικού μασάζ σε όλο το σώμα και περιλαμβάνει πρακτική εκπαίδευση και αξιολόγηση.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο
Ανοικτή Εγγραφή
Αγγλικά
30 ώρες
Διαδικτυακά και στην πανεπιστημιούπολη συνδυαστικά
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά