Glasgow Clyde College

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ιανουάριος 2018 μαθήματα

Έχουμε μια σειρά μαθημάτων που ξεκινούν τον Ιανουάριο και δεν είναι αργά για να υποβάλετε αίτηση. Είτε είστε πτυχιούχος του σχολείου είτε επιστρέφετε στο κολέγιο από τη δουλειά, το Glasgow Clyde College θα σας βοηθήσει να φτάσετε στο μέγιστο των δυνατοτήτων σας σε μια φιλόξενη και φιλική ατμόσφαιρα.

Τα μαθήματα έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν εισαγωγή σε ένα θέμα ενώ σας προετοιμάζουν για περαιτέρω μελέτη. Για πολλά από αυτά τα μαθήματα, ενδέχεται να δικαιούστε χρηματικά δίδακτρα.

Μάθετε πώς να μεγιστοποιήσετε την πιθανότητα να πάρετε μια συνέντευξη στο Glasgow Clyde College :

Βραδιές και Σάββατο Μαθήματα αναψυχής

Glasgow Clyde College προσφέρει μια σειρά από μαθήματα αναψυχής το βράδυ και το Σάββατο από τον Ιανουάριο του 2018.

Οι τάξεις τρέχουν για 8 εβδομάδες στις τρεις πανεπιστημιουπόλεις μας στο Anniesland, Cardonald και Langside.

Είτε θέλετε να μάθετε μια νέα δεξιότητα, να βελτιώσετε τις δουλειές σας, να αναλάβετε ένα νέο χόμπι, να κάνετε νέους φίλους ή απλώς να διασκεδάσετε, έχουμε κάτι που ταιριάζει σε όλα τα ενδιαφέροντα και τις ηλικίες.

Οι φιλικοί, έμπειροι εκπαιδευτές μας θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε τους στόχους σας και να φτάσετε στο μέγιστο δυνατό δυναμικό.

Μαθήματα αναψυχής

Μάθηση για διασκέδαση; Glasgow Clyde College προσφέρει μια σειρά μαθημάτων για όλους! Από το ψήσιμο στα ισπανικά, αν ψάχνετε για ένα νέο χόμπι, έχουμε κάτι για σας.

Τι μπορώ να μάθω;

Υπάρχει μια μακρά λίστα μαθημάτων αναψυχής που μπορείτε να πάρετε και στις τρεις πανεπιστημιουπόλεις. Μαθήματα ψησίματος και μαγειρικής διατίθενται σε Langside και Cardonald, με ειδικότητες στην κινεζική και ιταλική μαγειρική.

Ή μήπως είστε πιό πειρασμένοι από τις συμπληρωματικές θεραπείες, την εφαρμογή μασάζ και μακιγιάζ; Έχουμε όλα αυτά που καλύπτονται στην πανεπιστημιούπολη Langside μας.

Οι καλλιτέχνες θα διασκεδάσουν στην επιλογή των διαθέσιμων μαθημάτων ζωγραφικής, ζωγραφικής, φωτογραφίας και δράσης ή αν προτιμάτε να δουλέψετε πίσω από τις σκηνές επιδόσεων, προσφέρουμε επίσης μαθήματα σεναριογραφίας, dressmaking και δημοσιογραφίας.

Υπάρχουν πολλά περισσότερα - συντήρηση οχημάτων, DIY, ξυλουργική, βρετανική γλώσσα υπογλώσσων - ακόμη και γιόγκα!

Πόσο διαρκούν οι τάξεις;

Τα μαθήματα τρέχουν για 8 εβδομάδες και ξεκινούν τον Ιανουάριο. Οι φιλικοί, έμπειροι εκπαιδευτές μας θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε τους στόχους σας και να αξιοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητές σας, είτε θέλετε να μάθετε μια νέα δεξιότητα, να αναλάβετε ένα νέο χόμπι ή απλώς να διασκεδάσετε.

Ευέλικτο Ταμείο Ανάπτυξης του Εργατικού Δυναμικού

Είστε πληρωτής οφειλών μαθητείας;

Η κυβέρνηση της Σκωτίας εισήγαγε ένα νέο Ταμείο Ευέλικτης Ανάπτυξης Εργατικού Δυναμικού (FWDF) για να παρέχει στους εργοδότες κατάρτιση για την ανάπτυξη του εργατικού δυναμικού ώστε να βελτιώσουν την ικανότητά τους και να αναβαθμίσουν το υπάρχον εργατικό τους δυναμικό. Οι εργοδότες που πληρώνουν τον φόρο μαθητείας μπορούν να υποβάλουν αίτηση στο Ταμείο Ανάπτυξης Ευέλικτου Εργατικού Δυναμικού από τις 11 Σεπτεμβρίου 2017.

Βασικά στοιχεία

 • Το FWDF είναι διαθέσιμο σε όλους τους εργοδότες που καταβάλλουν εισφορές στη Σκωτία σε όλους τους ιδιωτικούς, δημόσιους και τρίτους τομείς
 • Κάθε εργοδότης που καταβάλλει εισφορές μπορεί να έχει πρόσβαση έως το μέγιστο ποσό των 10.000 λιρών στερλινών το 2017/18
 • Το FWDF μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μέρος της συνεισφοράς στην κατάρτιση υψηλότερου κόστους
 • Οι εργοδότες μπορούν να υποβάλουν μόνο μία αίτηση στο ταμείο εντός της περιόδου εφαρμογής
 • Το FWDF είναι επιπλέον της υποστήριξης μαθητείας που όλοι οι εργοδότες έχουν δικαίωμα πρόσβασης στη Σκωτία
 • Το FWDF δεν θα υποστηρίξει την παροχή προσόντων ή κατάρτισης που απαιτείται από τη νομοθεσία

Ημερομηνίες εφαρμογής

Ένα πρότυπο αίτησης διατίθεται από το Σώμα και πρέπει να υποβληθεί εντός της περιόδου που ακολουθεί:

 • Οι αιτήσεις είναι ανοικτές: Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017.
 • Αιτήσεις λήξης: Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018.

Επόμενα βήματα

Το Κολλέγιο θα διαθέσει κεφάλαια σε βάση προτεραιότητας, ώστε να επικοινωνήσετε με την ομάδα μας για κάποια φιλική βοήθεια και συμβουλές σχετικά με την πρόσβαση στο ευέλικτο εργατικό δυναμικό.

Αγκαλιάζοντας τον Διαγωνισμό για τη Διαφορετικότητα 2017-18

ΚΕΡΔΙΣΤΕ μέχρι £ 400 σε λιανικά κουπόνια!

Ημερομηνία λήξης: 1 Μαΐου 2018.

Χρησιμοποιήστε τη δημιουργικότητά σας για να αγκαλιάσετε την ποικιλομορφία στο Glasgow Clyde College .

Θέμα και Κριτήρια Κριτικής

Το θέμα του διαγωνισμού είναι «αγκαλιάζοντας τη διαφορετικότητα» και ο στόχος είναι να βρεθεί η πιο αποτελεσματική έκφραση και επικοινωνία του θέματος σύμφωνα με τα ακόλουθα κριτήρια κριτικής:

 • σαφήνεια και προσβασιμότητα του μηνύματος της διαφορετικότητας και της ισότητας
 • επίπεδο προσπάθειας
 • πρωτοτυπία της έννοιας
 • ποιότητα δουλειάς
 • επιπτώσεις στον θεατή / ακροατήριο
 • ευαισθητοποίησης και προώθησης.

Μορφή

Οι συμμετοχές μπορούν να παρουσιαστούν σε οποιαδήποτε μορφή, όπως:

 • ένα αρχείο σχετικών δραστηριοτήτων κοινότητας ή ιθαγένειας
 • μια τεχνική, ενέργεια, επιστήμη ή ναυτική αντίληψη ή σχέδιο
 • ένα πρόγραμμα / έννοια εκδηλώσεων, συμπεριλαμβανομένης της κοινότητας και της φροντίδας, της τρίχας και της ομορφιάς, της γλώσσας, του αθλητισμού ή του τουρισμού
 • ένα κτίριο, ξυλουργική και συναρμολόγηση στο κατάστημα, ζωγραφική και διακόσμηση, τοιχοποιία, τοιχοποιία, σοβάτισμα ή πλακάκια
 • μια ιστοσελίδα, διαδραστικά μέσα, πρόγραμμα πληροφορικής, βάση δεδομένων πληροφοριών ή ιστολόγιο
 • ένα αντικείμενο μαγειρικής, ψήσιμο, διακόσμηση κέικ, ζαχαροκάλαμο, ή υπηρεσία τροφίμων και ποτών
 • μια πρόταση επιχειρήσεων και επιχείρησης, ένα όραμα εκδήλωσης ή ένα λογιστικό σχέδιο
 • ένα ποίημα, σύντομη ιστορία, τραγούδι, άρθρο ειδήσεων ή ταινία / τηλεόραση / ραδιοφωνική παραγωγή (όχι περισσότερο από 5 λεπτά)
 • ένα γλυπτό, κομμάτι χειροτεχνίας, έπιπλα, κοσμήματα, έργα γυαλιού, κεραμικά, τρισδιάστατο σχέδιο, μοντέλο, σχεδιασμός προϊόντος ή σχέδιο εσωτερικού σχεδιασμού
 • ένα κομμάτι γραφικού σχεδιασμού, ζωγραφική, εικονογράφηση, αφίσα, φυλλάδιο, πανό, φωτογραφία ή εκτύπωση.

Είσοδος και Προθεσμία

Οι μαθητές που είναι εγγεγραμμένοι και παρακολουθούν μαθήματα κατά τη διάρκεια της συνεδρίας 2017-18 μπορούν να εισέλθουν. Κάθε φοιτητής μπορεί να υποβάλει έως και δύο συμμετοχές: μία ατομική και μία ομαδική καταχώρηση και κάθε καταχώριση πρέπει να είναι ένα πρωτότυπο έργο. Το κομμάτι της εργασίας μπορεί να σχετίζεται με την πορεία σας, ή μπορεί να είναι κάτι εντελώς διαφορετικό.

Όλες οι συμμετοχές πρέπει να υποβληθούν έως τις 5 μ.μ. την Τρίτη 1η Μαΐου 2018.

Τι συμβαίνει μετά

Οι φοιτητές (και το υποστηρικτικό προσωπικό) θα πρέπει να διασφαλίσουν ότι οι συμμετοχές είναι πλήρεις και έτοιμες για μεταφορά (εάν υπάρχει) την εβδομάδα που αρχίζει την Τρίτη 8 Μαΐου 2018 (Δευτέρα 7 Μαΐου είναι διακοπές κολέγιο).

Οι μαθητές θα επικοινωνήσουν με οδηγίες σχετικά με το πότε και πού να μετακινήσουν το έργο τους για σκοπούς κριτικής και προβολής.

Οι φοιτητές / βοηθητικοί υπάλληλοι είναι υπεύθυνοι για τη μεταφορά των καταχωρήσεων από και προς τον χώρο εκτίμησης και προβολής.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε γράψει με σαφήνεια το όνομά σας, το όνομα του διδάσκοντος σας, τη σχολή, τον τίτλο του μαθήματος και τον τίτλο εισόδου στο πίσω μέρος της καταχώρισής σας ή έχετε επισυνάψει αυτές τις λεπτομέρειες για να προσδιορίσετε σαφώς πριν μεταφέρετε και υποβάλετε την εγγραφή σας.

Βραβεία

Οι καταχωρίσεις που έχουν καταχωρηθεί σε λίστα θα προβληθούν σε ειδική έκθεση και τελετή τον Ιούνιο του 2018 (η ακριβής ημερομηνία θα επιβεβαιωθεί), όταν θα ανακοινωθούν οι νικητές.

Υπάρχουν τρία επίπεδα βραβείων για τους νικητές του Σχολείου και του Κολλεγίου:

 • Επίπεδο Σχολής, Εξήγησε: £ 50 *
 • Επίπεδο Σχολής, Εξαιρετικά Εξαιρετικό: £ 75 *
 • Επίπεδο Σχολής, Νικητής 100 € *
 • Συνολικό Κολλέγιο, Εξήγησε: £ 100 *
 • Συνολικό Κολλέγιο, Εξαιρετικά Εξαιρετικό: 200 € *
 • Συνολικό Κολλέγιο, Νικητής £ 300 *

Αυτό σημαίνει ότι ο συνολικός νικητής του Κολλεγίου θα κερδίσει £ 400!

* Όλα τα βραβεία θα δοθούν σε κουπόνια λιανικής πώλησης.

Περιφερειακός Διαγωνισμός

Φέτος, οι νικητές του κολλεγίου θα έχουν την ευκαιρία να συναγωνιστούν σε όλη την περιοχή με το College of Glasgow College και το Κολλέγιο του Glasgow Kelvin.

Τα βραβεία για τους συνολικά νικητές του Κολλεγίου και των Περιφερειών θα παραδοθούν στην Τελετή Περιφερειακής Απονομής την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018 στο Glasgow Clyde College .

Οι συμμετοχές πρέπει να ανταποκρίνονται σαφώς στα κριτήρια κριτικής που πρέπει να ληφθούν υπόψη για να κρίνουμε και να είναι επαρκούς ποιότητας για να κερδίσουμε ένα βραβείο. Οι καταχωρήσεις που βασίζονται σε ήχο ή / και βίντεο δεν πρέπει να έχουν διάρκεια μεγαλύτερη των 5 λεπτών. Τα βραβεία διατίθενται για κάθε σχολή. Θα απονεμηθούν βραβεία σε δελτία λιανικής πώλησης. Τα έπαθλα θα μοιράζονται εάν η καταχώριση προέρχεται από μια ομάδα και όχι από ένα άτομο.

Οι τέσσερις σχολές του Κολλεγίου είναι:

 • Πρόσβαση και συνεχής μάθηση
 • Επιχειρήσεις, Δημιουργική και Ψηφιακή Βιομηχανία
 • Πληροφορική, Μηχανική και Περιβάλλον
 • Υγεία και ευεξία

Τοποθεσίες

Γλασκώβη

Address
Anniesland Campus
19 Hatfield Drive
Glasgow
G12 0YE

Γλασκώβη, Σκωτία, Ηνωμένο Βασίλειο

Γλασκώβη

Address
Cardonald Campus
690 Mosspark Drive
Glasgow
G52 3AY

Γλασκώβη, Σκωτία, Ηνωμένο Βασίλειο

Γλασκώβη

Address
Langside Campus
50 Prospecthill Road
Glasgow
G42 9LB

Γλασκώβη, Σκωτία, Ηνωμένο Βασίλειο

Ask a Question

Άλλη