Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Παγκόσμια Τραπεζική Σχολή προσφέρει πρωτοποριακά εφαρμόζονται Banking και της εκπαίδευσης Οικονομικών σε όλο τον κόσμο. Είμαστε γνωστοί κυρίως για την επενδυτική τραπεζική εκπαίδευση για την εταιρική, οι τράπεζες, τα ιδιωτικά επενδυτικά κεφάλαια και τα hedge funds στο top 20 οικονομικές πρωτεύουσες.

μοναδική πρόταση μας στη βιομηχανία για να σας βοηθήσει να την οικοδόμηση μια επιτυχημένη καριέρα στον τραπεζικό τομέα ή τη χρηματοδότηση της βιομηχανίας. Έχουμε προσλάβει φιλόδοξους ανθρώπους, την εκπαίδευσή τους με την κριτική σκέψη και την επίλυση προβλημάτων? καθοδηγήσει την καριέρα τους για να γίνει μια επιτυχημένη προσωπικότητα σε αυτόν τον παγκοσμιοποιημένο κόσμο.

καθηγητές μας φέρει μεγάλο πλούτο της εμπειρίας βιομηχανίας, την επαγγελματική εκπαίδευση και πάθος δεξιοτήτων διδασκαλίας στην τάξη.

Κάθε μαθητής της Παγκόσμιας Τραπεζικής Σχολής πρέπει να περάσει μέσα μας αναπτυξιακό πρόγραμμα δωρεάν καριέρα όπου θα αλληλεπιδρούν με την ομάδα των ανώτερων τραπεζιτών να προσδιορίσει το σωστό καριέρα για τον εαυτό σας, να αναπτύξουν το βιογραφικό σας για συγκεκριμένους ρόλους και δικτύου με τη βιομηχανία.

Με τη μελέτη σε φοιτητές GBS, επίσης, θα γίνει αυτόματα μέλη του 4000 + αποφοίτους μας στον τραπεζικό τομέα και τη βιομηχανία χρηματοδότησης. Οι μαθητές θα κληθούν σε πολυάριθμες εκδηλώσεις δικτύωσης μας, όπου θα είναι σε θέση να ανταποκριθεί πρώην μαθητές και τους εργοδότες από τη βιομηχανία.

Οι καινοτόμες μέθοδοι διδασκαλίας μας παραδίδεται από έμπειρους τραπεζίτες επενδύσεων. Πρέπει πάντα να φιλοδοξούμε να διαγράψει το χάσμα της γνώσης μεταξύ πραγματικού κόσμου επενδυτική τραπεζική και τη χρηματοδότηση πρακτικών και παραδοσιακή ακαδημαϊκή εκπαίδευση. Μπορούμε να διευκολύνει τις συζητήσεις της ομάδας, σε βάθος Q & As με έμπειρο εκπαιδευτή, οπτικές παρουσιάσεις και εκμάθηση των πραγματικών εφαρμογών κόσμο με οικονομικά μοντέλα Excel-based.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Θερινά μαθήματα

Global Banking School

2 μηνών Elite Global Investment Banking Οικοτροφείο είναι μια μοναδική ευκαιρία να αποκτήσουν τον πελάτη-που αντιμετωπίζουν την εμπειρία του πραγματικού κόσμου συναλλαγές ... [+]

2 μηνών Elite Global Investment Banking Οικοτροφείο είναι μια μοναδική ευκαιρία να αποκτήσουν τον πελάτη-που αντιμετωπίζουν την εμπειρία του πραγματικού κόσμου συναλλαγές και τις γνώσεις που εργάζονται για την Επενδυτική Τραπεζική, Private Equity και το Ταμείο Hedge σταδιοδρομία. Αυτή η τοποθέτηση της πρακτικής θα σας παρέχει με μεγάλη εργασιακή εμπειρία συναλλαγής.

Το πρόγραμμα πρώτος μήνας (4 εβδομάδες), προβλέπει την εκπαίδευση για την εμπειρία Επενδυτικής Τραπεζικής Βιομηχανίας:... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο London
Ανοικτή Εγγραφή
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 - 2 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά