City University of London

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχεδιασμένο για να καλύπτει τις ανάγκες σας

Ένα φιλικό κέντρο στο κεντρικό Λονδίνο, το INTO Centre είναι ένας φιλόξενος και άρτια εξοπλισμένος χώρος μελέτης. Το κέντρο φιλοξενεί μεγάλους πόρους, χώρους μελέτης, εγκαταστάσεις τραπεζαρίας και υπηρεσίες υποστήριξης.

Αυτή η καλά εξοπλισμένη περιοχή σας επιτρέπει να εστιάσετε στις σπουδές σας και στην προσαρμογή σε μια νέα κουλτούρα. Θα κάνουμε το πρώτο σας έτος όσο το δυνατόν πιο εύκολο. Η υποστήριξή μας θα σας αφήσει ελεύθερο να απολαύσετε το χρόνο σας εδώ και να αξιοποιήσετε στο έπακρο το υπέροχο περιβάλλον σας.

Εδώ για να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε τους στόχους σας

Θα βρείτε INTO City, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου, ακριβώς στο κέντρο της πολυσύχναστης οικονομικής περιοχής του Λονδίνου. Δεν έχει σημασία τι χρειάζεστε για να πετύχετε στις σπουδές σας, θα το βρείτε εδώ.

Συνδυάζοντας το διδακτικό προσωπικό με μια εξαιρετική τοποθεσία, λαμπρούς πόρους και σύγχρονες περιοχές μελέτης, το INTO Centre θα είναι το κέντρο της ζωής σας και της μαθησιακής σας εμπειρίας, μόλις 15 λεπτά με το λεωφορείο από το Πανεπιστήμιο.

Από εργαλεία ηλεκτρονικής μάθησης έως εκτεταμένες εγκαταστάσεις και πόρους βιβλιοθήκης, καθώς και συνεχή υποστήριξη, θα είστε μέρος ενός δυναμικού περιβάλλοντος μάθησης από την πρώτη μέρα.

Εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις

Η INTO City, οι εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου του Λονδίνου προσφέρουν μια ευέλικτη προσέγγιση στη μάθηση. Από οικεία μαθήματα βασισμένα σε συζήτηση σε σεμινάρια και διαλέξεις, όλα σε σύγχρονο περιβάλλον. Οι πόροι περιλαμβάνουν:

  • ψηφιακών λευκών πινάκων που συνδέονται με επιτραπέζιους υπολογιστές σε κάθε τάξη, ώστε τα μαθήματα να είναι πραγματικά διαδραστικά
  • θεατρικά θέατρα πολλαπλών χρήσεων
  • ένα διαδραστικό θέατρο 120 θέσεων, πανεπιστημιακού στιλ
  • flip-screen επιτραπέζιους υπολογιστές στις περισσότερες αίθουσες διδασκαλίας
  • σύγχρονη πληροφορική και πολυμέσα

Θα έχετε πρόσβαση στο Moodle, ένα εικονικό περιβάλλον εκμάθησης όπου μπορείτε να κατεβάσετε σημειώσεις διαλέξεων και περιεχόμενο μαθήματος.

Επιπλέον, το πρόγραμμα του Διεθνούς Ιδρύματος διδάσκεται κυρίως μέσω της χρήσης υπολογιστών tablet (όπως iPad) για την ενίσχυση της εμπειρίας σας στην τάξη μέσω της ψηφιακής μάθησης.

Learning Resource Center

Το Learning Resource Center βρίσκεται στον πρώτο όροφο του INTO City, του Πανεπιστημίου του Λονδίνου. Εκεί θα βρείτε υλικά για να βοηθήσετε τις σπουδές σας, όπως βιβλία, DVD, περιοδικά, CD, εφημερίδες και εγκαταστάσεις εκτύπωσης και σάρωσης.

Για περαιτέρω μελέτη, η βιβλιοθήκη βρίσκεται σε απόσταση 30 λεπτών με τα πόδια από το Κέντρο Μελετών του Λονδίνου και φιλοξενεί πάνω από 350.000 βιβλία, 25.000 περιοδικά και ειδικές συλλογές. Το Λονδίνο διαθέτει επίσης τη βιβλιοθήκη Barbican και την City Business Library, τα οποία είναι εύκολα προσβάσιμα από το πανεπιστήμιο.

Τροφή

Όταν είστε πεινασμένοι, υπάρχει μια καφετέρια στην πανεπιστημιούπολη που σερβίρει μια ποικιλία από σάντουιτς, ποτά και σνακ - το ιδανικό μέρος για να χαλαρώσετε με τους νέους φίλους σας για πρωινό ή μεσημεριανό γεύμα.

Ψάχνετε κάτι διαφορετικό; Το Λονδίνο είναι γεμάτο με μια μεγάλη ποικιλία από εστιατόρια, καφετέριες και σούπερ μάρκετ, όπου θα βρείτε τα πάντα, από τα φαλαφέλ και τα μπιφτέκια μέχρι τα μπουρίτσα και το σούσι.

Πανεπιστημιακά κτήρια

Ως φοιτητής INTO City, φοιτητής του Πανεπιστημίου του Λονδίνου, θα έχετε επίσης πρόσβαση στη σειρά των φανταστικών εγκαταστάσεων του Πανεπιστημίου:

  • Το κτίριο Tait - οι εντυπωσιακές εγκαταστάσεις μηχανικής περιλαμβάνουν προσομοιωτές κίνησης, γεωτεχνική φυγόκεντρο και προσομοιωτή πτήσης.
  • Το κτίριο του Κολλεγίου - οι εξειδικευμένες εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν ένα τηλεοπτικό στούντιο, τέσσερα ραδιοφωνικά στούντιο και δύο ειδησεογραφικές αίθουσες ψηφιακής επεξεργασίας
  • Κτίριο Rhind - με αίθουσες υπολογιστών, πειραματικά εργαστήρια και διαδραστικές αίθουσες διδασκαλίας.
  • Το κτίριο Drysdale - το σπίτι της Υπηρεσίας Σταδιοδρομίας, το one-stop-shop σας για να συζητήσετε επιλογές σταδιοδρομίας και υποστήριξη για την ενίσχυση της απασχολησιμότητάς σας.
  • CitySport - η μεγαλύτερη αθλητική εγκατάσταση μαθητών στο κέντρο του Λονδίνου, με όλα τα σύγχρονα, υψηλής τεχνολογίας εξοπλισμό που θα περιμένατε από ένα νέο αθλητικό και γυμναστήριο.

Η καλύτερη αρχή στην πανεπιστημιακή σας εμπειρία

Καλωσορίζοντας τους φοιτητές από όλο τον κόσμο, θα συμμετάσχετε σε μια διεθνή κοινότητα στο City, University of London. Σε απόσταση λίγων λεπτών από το Square Mile του Λονδίνου, το Πανεπιστήμιο βρίσκεται σε μια φανταστική τοποθεσία ανάμεσα στα καλύτερα αξιοθέατα του Λονδίνου.

Το συναρπαστικό ταξίδι στην καριέρα των ονείρων σας ξεκινά εδώ, με σπουδαίες εγκαταστάσεις μάθησης, εκτεταμένους πόρους, μια φοιτητική ένωση γεμάτη διασκέδαση και υπέροχες αθλητικές δραστηριότητες για να απολαύσετε. Και αυτό είναι μόνο η αρχή - Πόλη, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου έχει τόσο πολλά να προσφέρει στους φοιτητές του.

Ένα κορυφαίο πανεπιστήμιο 5%

Δεσμευμένη στην ακαδημαϊκή αριστεία, το City, University of London είναι ένα διεθνές πανεπιστήμιο με περισσότερους από 18.000 μαθητές από περισσότερες από 150 χώρες.

Προσφέρει μια διεθνή εμπειρία φοιτητών, εκπληκτικές προοπτικές απασχόλησης και εξαιρετικά ακαδημαϊκά προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί για να σας προετοιμάσουν για την καριέρα σας. Στην πραγματικότητα, η πόλη, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου κατατάσσεται ως το κορυφαίο πανεπιστήμιο στο Λονδίνο για την ικανοποίηση των σπουδαστών (National Student Survey 2015).

Θα έχετε πρόσβαση σε φανταστικές εγκαταστάσεις για να βελτιώσετε την εκμάθησή σας, με αίθουσες διδασκαλίας υψηλής τεχνολογίας και εργαστήρια, εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και ηλεκτρονική πρόσβαση μάθησης. Και θα επωφεληθείτε από τη συνεχή υποστήριξη κατά τη διάρκεια των σπουδών σας, τόσο ακαδημαϊκά όσο και προσωπικά.

Με περισσότερα από 60 ερευνητικά κέντρα και μονάδες, μαζί με την πολυετή εμπειρία, το Πανεπιστήμιο διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην πρωτοποριακή έρευνα. Στην πιο πρόσφατη έρευνα για το Research Excellence Framework, το 75% των υποβολών της πόλης χαρακτηρίστηκε ως «κορυφαία στον κόσμο» και «διεθνώς εξαιρετική» ποιότητα.

Τοποθεσίες

Λονδίνο

INTO City, University of London

Address
102 Middlesex St
E1 7EZ Λονδίνο, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

FAQ

Άλλη