INTO London

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ένας χώρος μελέτης υποδοχής

 • Μια κεντρική θέση στο πολυπολιτισμικό Λονδίνο που πρόσφατα ονομάστηκε ως η καλύτερη πόλη στον κόσμο για φοιτητές του πανεπιστημίου (QS Best Student Cities 2018).
 • Οι εξειδικευμένες ομάδες υποστήριξης μπορούν να βοηθήσουν με οτιδήποτε για τους διεθνείς σπουδαστές, συμπεριλαμβανομένων των ρυθμίσεων διαβίωσης του Ηνωμένου Βασιλείου, από τη δημιουργία τραπεζικού λογαριασμού έως την ένταξη σε κοινωνίες και συλλόγους
 • Οι εκπαιδευτικοί που κατανοούν καλύτερα τις ανάγκες και το περιβάλλον μάθησης για τους διεθνείς φοιτητές
 • Εκπληκτική ποσότητα επιλογής με επιλογές προόδου σε 110 UK και ευρωπαϊκά πανεπιστήμια με χιλιάδες μαθήματα
 • Καταπληκτικές επιλογές διαμονής με εγκαταστάσεις εστίασης ή με δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων. Επιπλέον πολλά επιπλέον, συμπεριλαμβανομένων κινηματογράφων, δωμάτια καραόκε, αίθουσες παιχνιδιών, γυμναστήρια και πολλά άλλα
 • Θα βρείτε το INTO London Centre ένα φιλόξενο και κομψό χώρο με φιλικό προσωπικό και υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις.

Όταν πρέπει να σπουδάσετε, το Κέντρο είναι το μέρος που πρέπει να γίνει. Υπάρχει ένα Κέντρο Μάθησης Πόρων με ιδιωτικές περιοχές μελέτης, εκπαιδευτικό υλικό και υπολογιστές.

Θα είστε σε θέση να αξιοποιήσετε στο έπακρο τους ευέλικτους χώρους μελέτης για διαλέξεις, σεμινάρια και σεμινάρια. Και, μην ξεχάσετε να χρησιμοποιήσετε το δωρεάν Wi-Fi σε όλο το κέντρο για να μελετήσετε ή να καλύψετε την επαφή με τους φίλους και την οικογένειά σας στο σπίτι σας.

Χρειάζεται να χαλαρώσετε και να χαλαρώσετε μετά από μια πλήρη ημέρα μελέτης; Απολαύστε μια τσίμπημα για φαγητό ή καφέ με τους φίλους σας στο καφέ, πάρτε μέρος σε μία από τις πολλές κοινωνικές δραστηριότητες που πηγαίνουν ή κατευθυνθείτε στο Ολυμπιακό Πάρκο για μια προπόνηση.

Κατασκευές τελευταίας τεχνολογίας

Υπάρχουν πολλά διαφορετικά μέσα για να μάθετε στο κέντρο INTO με μια σειρά αίθουσες διδασκαλίας και χώρους μάθησης.

ΑΙΘΟΥΣΕΣ διδασκαλιας

Όποιο και αν είναι το στυλ εκμάθησης σας, θα απολαύσετε τη μελέτη εδώ. Υπάρχουν 28 αίθουσες διδασκαλίας με διαδραστικούς λευκούς πίνακες, 2 θεατρικές αίθουσες και 8 ιδιωτικές αίθουσες σπουδών για συζητήσεις, ένα σε ένα φροντιστήριο ή ένα ιδιωτικό σεμινάριο.

Υπάρχει επίσης το στούντιο τέχνης και σχεδίου μας - ένα μοντέρνο, φωτεινό στούντιο χώρου που εμπνέει τους μαθητές τέχνης και σχεδίου.

Δεν είστε σίγουροι τι σας έδωσε ο δάσκαλος σας για την εργασία; Ελέγξτε το Moodle, το εικονικό μαθησιακό περιβάλλον όπου όλες οι διαλέξεις, τα μαθήματα και τα μαθήματα μεταφορτώνονται για να σας βοηθήσουν να αναθεωρήσετε και να ολοκληρώσετε την εργασία έξω από την τάξη.

Learning Resource Center

Όταν πρέπει να διερευνήσετε την πιο πρόσφατη εργασία σας ή να εκτυπώσετε τις σημειώσεις σπουδών σας, κατευθυνθείτε στο Κέντρο Εκπαιδευτικών Πόρων. Θα βρείτε βιβλία, DVD, περιοδικά και εφημερίδες για να υποστηρίξετε τις σπουδές σας, καθώς και τις εγκαταστάσεις εκτύπωσης και σάρωσης.

Δεν μπορείτε να βρείτε αυτό που ψάχνετε; Απλά ζητήστε από το προσωπικό υποστήριξης, που είναι διαθέσιμο για να σας βοηθήσει να βρείτε αυτό που χρειάζεστε. Ξεχάσατε το φορητό σας υπολογιστή; Δεν υπάρχει πρόβλημα, έχουμε υπολογιστές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε επίσης.

Τροφή

Πρέπει να πάρετε ένα γρήγορο δάγκωμα για να φάτε μεταξύ των τάξεων; Προχωρήστε στην καφετέρια της πανεπιστημιούπολης ή στον κάτω όροφο για πίτσα ή σούσι. Ή, γιατί να μην πάρει λίγο φρέσκο ​​αέρα και να περπατήσετε κάτω από το δρόμο στην αγορά τροφίμων Petticoat Lane όπου θα βρείτε μια σειρά από διεθνή πιάτα.

Ένας κόσμος επιλογής

Προσφέρουμε διεθνείς σπουδαστές όπως και εσείς εγγυημένη εξέλιξη σε ένα από τα 110 UK και ευρωπαϊκά πανεπιστήμια. Υπάρχουν διαθέσιμες επιλογές προόδου σε 30 από τα 50 κορυφαία πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου.

Θα έχετε χιλιάδες βαθμούς για να επιλέξετε να διασφαλίσετε ότι η επιλογή σταδιοδρομίας σας θα γίνει πραγματικότητα.

Πάρα πολύ μεγάλη επιλογή; Μην ανησυχείτε, θα λάβετε εξατομικευμένη βοήθεια για την επιλογή του πτυχίου και του πανεπιστημίου σας, μαζί με οδηγίες σχετικά με την εφαρμογή UCAS.

Έτσι, δεν υπάρχει πίεση. Θα σας βοηθήσουμε σε κάθε βήμα.

Ετήσια δίκαιη τοποθέτηση

Κάθε χρόνο διοργανώνουμε μια εκδήλωση τοποθέτησης για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το τέλειο πανεπιστήμιο σας. Περισσότερα από 50 πανεπιστήμια από όλο το Ηνωμένο Βασίλειο παρευρίσκονται στην έκθεση. Θα έχετε την ευκαιρία να ζητήσετε εκπροσώπους από κάθε πανεπιστήμιο σχετικά με τη ζωή των σπουδαστών, τις λεπτομέρειες του μαθήματος, την εξέλιξη της σταδιοδρομίας, τις απαιτήσεις εισόδου και πολλά άλλα.

Υποστήριξη της αίτησής σας

Για να διασφαλίσετε ότι υποστηρίζετε πλήρως καθώς κάνετε το επόμενο βήμα προς την κατεύθυνση σπουδών για πανεπιστημιακό πτυχίο στο Ηνωμένο Βασίλειο, το INTO London προσφέρει μια σειρά δωρεάν υπηρεσιών για την τοποθέτηση σπουδαστών. Ο εξειδικευμένος Υπεύθυνος Τοποθέτησης Φοιτητών θα σας παρέχει πρακτικές συμβουλές σχετικά με τις διαθέσιμες επιλογές μελέτης και θα σας βοηθήσει στην ολοκλήρωση της πανεπιστημιακής αίτησης.

Η βοήθεια και η υποστήριξη που έχετε στη διάθεσή σας περιλαμβάνουν:

 • Διδακτικές συμβουλές μεταξύ των σπουδαστών για να σας βοηθήσουν να επιλέξετε την πιο κατάλληλη πορεία για να πετύχετε τους ακαδημαϊκούς στόχους σας
 • Πρακτικές συμβουλές και βοήθεια σε όλα τα στάδια της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων στο πανεπιστήμιο, συμπεριλαμβανομένης της βοήθειας για τη σύνταξη προσωπικής δήλωσης
 • Προετοιμασία για πανεπιστημιακές συνεντεύξεις, συμπεριλαμβανομένων των συνεντεύξεων πρακτικής
 • Ευκαιρίες παρακολούθησης παρουσιάσεων από πανεπιστημιακούς εισαγωγικούς καθηγητές
 • Βοήθεια με πανεπιστημιακές ανοικτές μέρες και πανεπιστημιακές εκθέσεις
 • Ευκαιρίες συμμετοχής σε συνομιλίες που πραγματοποιήθηκαν από πρώην φοιτητές INTO
 • Πρόσβαση σε πανεπιστημιακά ενημερωτικά δελτία στο κέντρο μάθησης

Τοποθεσίες

Λονδίνο

INTO London

Address
102 Middlesex St
E1 7EZ Λονδίνο, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

Προγράμματα

Επί του παρόντος δεν υπάρχουν προγράμματα για να εμφανίσετε

Παρακαλείστε να βελτιώσετε την αναζήτησή παραπάνω, ελέγξτε δημοφιλείς κατηγορίες μας παρακάτω ή να εκτελέσει μια αναζήτηση λέξεων-κλειδιών.


... or simply by choosing your degree:

FAQ

Άλλη