INTO Manchester in partnership with Manchester Metropolitan University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Μια μοναδική εμπειρία που σπουδάζει στο εξωτερικό

Το Ινστιτούτο Μελετών INTO βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια από το ΜΜΜ (ΜΜΜ), το οποίο είναι ένα περιεκτικό περιβάλλον όπου θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε το χρόνο να συνηθίσετε σε ποια ζωή θα μπορούσε να είναι σαν φοιτητής.

Προσφέρει μια σειρά από σύγχρονες μελέτες και κοινωνικές εγκαταστάσεις που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την εμπειρία σας στο εξωτερικό.

Μια συναρπαστική εμπειρία σε μια συναρπαστική πόλη

Το Κέντρο Μελετών INTO του Μάντσεστερ είναι κοντά στις εγκαταστάσεις της πόλης και των τοπικών πανεπιστημίων. Σας προσφέρει την ευκαιρία να σπουδάσετε σε μια από τις πιο συναρπαστικές και πολιτιστικά διαφορετικές πόλεις του κόσμου.

Βρίσκεται στο Bridgewater House, ένα εντυπωσιακό κτίριο Edwardian, το κέντρο βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά του πολυσύχναστου Μάντσεστερ.

Δεν είστε ποτέ μακριά από μια ποικιλία από καφέ, καφέ και εστιατόρια, συμπεριλαμβανομένης της περίφημης περιοχής Chinatown του Μάντσεστερ. Επιπλέον, το Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ και το Manchester Metropolitan University βρίσκονται σε μικρή απόσταση με τα πόδια.

Οι εγκαταστάσεις του Κέντρου έχουν σχεδιαστεί με φοιτητές όπως εσείς. Μπορείτε να επωφεληθείτε από τις σύγχρονες τάξεις και τις τεχνολογίες πληροφορικής.

Τα ακαδημαϊκά τους προγράμματα διδάσκονται με τρόπο παρόμοιο με αυτόν που θα ζήσετε στο πανεπιστήμιο, για να βοηθήσετε στην οικοδόμηση της εμπιστοσύνης σας πριν ξεκινήσετε τις σπουδές σας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Τα μαθήματα αγγλικής γλώσσας διδάσκονται σε ένα περιβάλλον αλληλεπιδραστικής και ενσωματωμένης αίθουσας διδασκαλίας για να βοηθήσουν στην ανάπτυξη των γλωσσικών σας δεξιοτήτων μέσω της συμμετοχής στην τάξη

Το Κέντρο φιλοξενεί τη φιλική ομάδα των Φοιτητικών Υπηρεσιών, οι οποίες είναι στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσουν. Κατανοούν τις προκλήσεις που προκύπτουν από τη μελέτη στο εξωτερικό και παρέχουν ένα ειδικό δίκτυο υποστήριξης. Από τις συμβουλές για τις θεωρήσεις και τη μετανάστευση, μέχρι το άνοιγμα του τραπεζικού σας λογαριασμού στο Ηνωμένο Βασίλειο, βρίσκεστε σε ασφαλή χέρια.

Η ζωή έξω από την τάξη

Ως διεθνής φοιτητής, μπορείτε να ζήσετε ως μέρος μιας ζωντανής φοιτητικής κοινότητας στα προσεκτικά επιλεγμένα καταλύματά μας κοντά ή να ζήσετε πραγματική βρετανική ζωή σε οικογενειακή οικογένεια. Και οι δύο επιλογές προσφέρουν ένα ασφαλές, άνετο περιβάλλον για να μεγαλώνουν - τόσο ακαδημαϊκά όσο και ως άτομα.

Το INTO Manchester Welcome Desk είναι διαθέσιμο για οποιεσδήποτε ερωτήσεις μπορεί να έχετε και μπορείτε επίσης να καλέσετε έναν τηλεφωνικό αριθμό 24 ωρών σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Εξαιρετικές εγκαταστάσεις για εκπληκτική μάθηση

Θα βρείτε τις τελευταίες τεχνολογίες μάθησης στο Κέντρο Μελετών.

Οι αίθουσες διδασκαλίας έχουν ψηφιακούς πίνακες, οι οποίοι επιτρέπουν στους εκπαιδευτικούς σας να χρησιμοποιούν τους πόρους του διαδικτύου και έχουν σχεδιαστεί για να ενθαρρύνουν την αλληλεπίδραση και να φροντίζουν να συμμετέχετε.

Το Κέντρο διαθέτει επίσης:

  • μια σειρά από άρτια εξοπλισμένες σουίτες υπολογιστών
  • δωρεάν πρόσβαση στο internet και Wi-Fi σε όλους τους χώρους
  • άνετες εκτάσεις για ιδιωτική μελέτη και χαλάρωση με φίλους
  • ένα Γραφείο υποδοχής και την υποστήριξη της φιλικής μας ομάδας Φοιτητικών Υπηρεσιών

Το Κέντρο Εκπαιδευτικών Πόρων φιλοξενεί μια σειρά υλικών υποστήριξης μελέτης, όπως βιβλία, CD, DVD, ηλεκτρονικά περιοδικά, εφημερίδες και εγκαταστάσεις εκτύπωσης και σάρωσης.

Θα έχετε 24ωρη πρόσβαση στο εικονικό περιβάλλον εκμάθησης για να κατεβάσετε σημειώσεις διαλέξεων και άλλα χρήσιμα μαθήματα. Και θα μπορείτε επίσης να συμμετέχετε σε διαδικτυακές συζητήσεις με καθηγητές και συμμαθητές.

Επενδύσεις στο μέλλον σας

Μόλις προχωρήσετε στο MMU, θα επωφεληθείτε από τα αποτελέσματα μιας επένδυσης 350 εκατομμυρίων λιρών σε εγκαταστάσεις έρευνας και διδασκαλίας. Αυτό περιλαμβάνει επενδύσεις ύψους 75 εκατομμυρίων λιρών στερλινών στην Business School και το Student Hub και ένα κτίριο 35 εκατομμυρίων λιρών στερλινών για τη Σχολή Τέχνης του Μάντσεστερ.

Η πανεπιστημιούπολη φιλοξενεί πολυάριθμους χώρους εστίασης για φαγητό και ποτό, όπως ένα πρόσφατα ανακαινισμένο κτήριο φοιτητικής ένωσης.

Άλλες πανεπιστημιακές παροχές περιλαμβάνουν μια εκτεταμένη βιβλιοθήκη ανοιχτή όλο το 24ωρο κατά τη διάρκεια του χρόνου και εγκαταστάσεις πληροφορικής όπου μπορείτε να δανειστείτε netbooks, φορητούς υπολογιστές, βιντεοκάμερες, οπτικοακουστικό εξοπλισμό και προβολείς - όλα δωρεάν.

Η μελλοντική εμπειρία εκμάθησης του πανεπιστημίου θα είναι από τις καλύτερες στη χώρα. Ο Οργανισμός Διασφάλισης Ποιότητας έθεσε το MMU στο Ηνωμένο Βασίλειο το 20ο και το Πανεπιστήμιο προσφέρει μια βραβευμένη σχολή επιχειρήσεων που τοποθετείται στο 5% των παγκόσμιων πανεπιστημίων με πιστοποίηση AACSB.

Είναι επίσης το σπίτι της δεύτερης παλαιότερης σχολής τέχνης και σχεδίασης στη Βρετανία.

Η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου βαθμολόγησε το 65% της έρευνας του Πανεπιστημίου ως «κορυφαίο στον κόσμο» ή «διεθνώς εξαιρετικό» (REF 2014). 260.000 απόφοιτοι σε όλο τον κόσμο έχουν ήδη χρησιμοποιήσει αυτήν την αριστεία για να επηρεάσουν την κοινωνία, το περιβάλλον, την οικονομία, τον πολιτισμό και τη δημόσια πολιτική.

Εστιάζοντας στην απασχολησιμότητά σας

Όταν προχωράτε στο MMU, η μάθηση σας θα επωφεληθεί από μια ειδική εστίαση στην απασχολησιμότητα. Το πανεπιστήμιο ήταν το πρώτο που προσέφερε τα έτη σπουδών στον τομέα της βιομηχανίας (που ονομάζονται «χρόνια σάντουιτς») στα μαθήματα τους.

Προσφέρει περισσότερα από 1.000 προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, με το Πανεπιστήμιο στα 20 κορυφαία στο Ηνωμένο Βασίλειο για 8 θεματικές ενότητες (ο πλήρης οδηγός του Πανεπιστημίου 2016).

Το MMU διαθέτει επίσης περισσότερες επαγγελματικές διαπιστεύσεις και ενώσεις από οποιοδήποτε άλλο πανεπιστήμιο του Ηνωμένου Βασιλείου. Αυτό σημαίνει ότι τα προσόντα σας θα αναγνωριστούν ευρέως και θα σας βοηθήσουν να πάρετε την καλύτερη δυνατή εκκίνηση στην καριέρα σας.

Τοποθεσίες

Manchester

INTO Manchester in partnership with Manchester Metropolitan University

Address
Manchester Metropolitan University All Saints Building
M15 6BH Manchester, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

FAQ

Άλλη