INTO Manchester in partnership with The University of Manchester

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Η πόλη για τους διεθνείς φοιτητές

Το Μάντσεστερ είναι μια από τις πιο ζωντανές πόλεις στην Ευρώπη - γι 'αυτό είναι το σπίτι περισσότερων διεθνών φοιτητών από οποιαδήποτε άλλη περιοχή του Ηνωμένου Βασιλείου.

Η τοποθεσία τόσο του Κέντρου Μελετών INTO όσο και των κοντινών χώρων διαμονής σημαίνει ότι θα βρίσκεστε πάντα κοντά στον ενθουσιασμό

Και ως φοιτητής INTO, θα έχετε επίσης πρόσβαση στο φάσμα των ασυναγώνιστων ακαδημαϊκών και ψυχαγωγικών εγκαταστάσεων του Πανεπιστημίου του Μάντσεστερ.

"Πανεπιστήμιο της Χρονιάς"

Όπως θα περιμένατε από τον μεγαλύτερο διεθνή φοιτητή σπουδαστών στο Ηνωμένο Βασίλειο, το Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ προσφέρει ασυναγώνιστες επενδύσεις σε σύγχρονες εγκαταστάσεις έρευνας και μάθησης.

Από το 2004 έχουν επενδυθεί 750 εκατομμύρια λίρες, που βοήθησαν το Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ να ονομαστεί «Πανεπιστήμιο της Χρονιάς» δύο φορές τα τελευταία δέκα χρόνια (το Sunday Times και το Supplement Higher Education Times).

Στο μέλλον, το Πανεπιστήμιο επενδύει επιπλέον 1 δισεκατομμύριο λίρες στερλίνες μέχρι το 2022. Θα υπάρξει μια νέα πανεπιστημιούπολη, νέα κέντρα για το δίκαιο και τις επιχειρήσεις, μια σημαντική ανακαίνιση της βιβλιοθήκης, μια επέκταση στο κτίριο της Union Students 'Union, ένα νέο ιατρικό κέντρο το σχολείο και σημαντικές βελτιώσεις στην περιοχή γύρω από την πανεπιστημιούπολη.

Ποτέ δεν υπήρξε ποτέ καλύτερος χρόνος για να σπουδάσετε στο Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ!

Παγκόσμια αναγνώριση ως πανεπιστήμιο επιλογής

Το Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ φιλοξενεί περισσότερους από 12.000 διεθνείς φοιτητές από περισσότερες από 150 χώρες. Αυτή η δημοτικότητα οφείλεται στην παγκόσμια αναγνώριση της υψηλής ποιότητας εκπαίδευσης και έρευνας.

Ως μέλος του πανεπιστημιακού ομίλου Russell - που αποτελείται από 24 από τα κορυφαία ερευνητικά πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου - το Πανεπιστήμιο απασχολεί 5.900 ακαδημαϊκούς και ερευνητικούς υπαλλήλους, πολλοί από τους οποίους είναι ηγέτες στον τομέα τους.

Με ένα τέτοιο υψηλό επίπεδο πραγματικής μάθησης, δεν είναι περίεργο ότι 25 νικητές του Βραβείου Νόμπελ έχουν σπουδάσει ή εργάστηκαν στο Πανεπιστήμιο.

Ένα από τα κορυφαία ερευνητικά ιδρύματα του Ηνωμένου Βασιλείου

Από τη γέννηση του σύγχρονου υπολογιστή και την πρώτη διάσπαση του ατόμου στην πρωτοποριακή εργασία με το νέο «υλικό απορίας» Graphene, η καινοτόμος έρευνα βρίσκεται στην καρδιά του ήθους του Πανεπιστημίου του Μάντσεστερ.

Η έρευνα θα στηρίξει το πτυχίο σας, και θα διδαχθεί από το προσωπικό στην πρώτη γραμμή του θέματος. Πολλά προπτυχιακά προγράμματα σας προσφέρουν την ευκαιρία να συμβάλλετε στην έρευνα στο σχολείο σπουδών σας. Αυτό θα βοηθήσει στην ανάπτυξη ουσιαστικών μεταβιβάσιμων δεξιοτήτων που μπορούν να μεταφερθούν στο χώρο εργασίας σας ή σε μεταπτυχιακές σπουδές.

Το Πανεπιστήμιο είναι ένα από τα κορυφαία ερευνητικά ιδρύματα του Ηνωμένου Βασιλείου - με το ερευνητικό πρόγραμμα για την έρευνα για το ακαδημαϊκό έτος 2014 (REF) να αξιολογεί το 83% της ερευνητικής δραστηριότητας ως «κορυφαία στον κόσμο» ή «εξαιρετικά διεθνώς». έρευνα.

Η ζωή έξω από την τάξη

Ως διεθνής φοιτητής, μπορείτε να ζήσετε ως μέρος μιας ζωντανής φοιτητικής κοινότητας στις σκοτεινές μας αίθουσες διαμονής. Ή γιατί να μην βιώσετε πραγματική βρετανική ζωή σε οικογενειακή οικογένεια; Και οι δύο επιλογές προσφέρουν ένα ασφαλές, άνετο περιβάλλον για να μεγαλώνουν - τόσο ακαδημαϊκά όσο και ως άτομα.

Το INTO Manchester Welcome Desk είναι διαθέσιμο για οποιεσδήποτε ερωτήσεις μπορεί να έχετε και μπορείτε επίσης να καλέσετε έναν τηλεφωνικό αριθμό 24 ωρών σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Η κοινωνική πλευρά της πανεπιστημιακής ζωής

Όταν πρόκειται για την κοινωνική πλευρά της πανεπιστημιακής ζωής, το Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ είναι η τέλεια επιλογή για τους διεθνείς φοιτητές. Η Ένωση Φοιτητών είναι η μεγαλύτερη χώρα του Ηνωμένου Βασιλείου, με πάνω από 300 φοιτητικές λέσχες και κοινωνίες για να δοκιμάσετε.

Και η Διεθνής Εταιρεία παρέχει ένα υποστηρικτικό, κοινωνικό περιβάλλον για όλους τους σπουδαστές που σπουδάζουν στο Μάντσεστερ.

Τοποθεσίες

Manchester

INTO Manchester in partnership with The University of Manchester

Address
Bridgewater House, 58/60 Whitworth Street
M1 6LT Manchester, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

FAQ

Άλλη