INTO Manchester

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Μια συναρπαστική εμπειρία σε μια συναρπαστική πόλη

Το σύγχρονο κέντρο σπουδών INTO Manchester βρίσκεται κοντά στις εγκαταστάσεις των πόλεων και των τοπικών πανεπιστημίων. Σας προσφέρει την ευκαιρία να σπουδάσετε σε μια από τις πιο συναρπαστικές και πολιτιστικά διαφορετικές πόλεις του κόσμου.

Βρίσκεται στο Bridgewater House, ένα εντυπωσιακό κτήριο Edwardian ανακαινισμένο με τα υψηλότερα πρότυπα, το Κέντρο βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά του πολυσύχναστου Μάντσεστερ.

Δεν είστε ποτέ μακριά από μια ποικιλία από καφέ, καφέ και εστιατόρια, συμπεριλαμβανομένης της περίφημης περιοχής Chinatown του Μάντσεστερ. Plus Το Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ και το Manchester Metropolitan University βρίσκονται σε μικρή απόσταση με τα πόδια.

Οι εγκαταστάσεις του Κέντρου έχουν σχεδιαστεί με φοιτητές όπως εσείς. Μπορείτε να επωφεληθείτε από τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες της τάξης και των τεχνολογιών πληροφορικής. Και η διδασκαλία σε πανεπιστημιακό επίπεδο θα βοηθήσει στην οικοδόμηση της εμπιστοσύνης σας

Το Κέντρο φιλοξενεί τη φιλική ομάδα των Φοιτητικών Υπηρεσιών, η οποία θα διασφαλίσει ότι η εμπειρία σας είναι τόσο ανταμείβοντας όσο και χωρίς προβλήματα.

Κατανοούν τις προκλήσεις που προκύπτουν από τη μελέτη στο εξωτερικό και παρέχουν ένα ειδικό δίκτυο υποστήριξης. Από τις συμβουλές για τις θεωρήσεις και τη μετανάστευση, μέχρι το άνοιγμα του τραπεζικού σας λογαριασμού στο Ηνωμένο Βασίλειο, βρίσκεστε σε ασφαλή χέρια.

Δημιουργήθηκε για την επιτυχία σας

INTO Manchester Κέντρο Μελετών του INTO Manchester έχετε ό, τι χρειάζεστε για να ζήσετε και να σπουδάσετε με επιτυχία στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Θα βρείτε τις τελευταίες τεχνολογίες μάθησης. 39 δωμάτια διδασκαλίας διαθέτουν ψηφιακά λευκά πινακίδια, τα οποία επιτρέπουν στους καθηγητές σας να χρησιμοποιούν τους πόρους του διαδικτύου και να εμπλακείτε.

Το Κέντρο διαθέτει επίσης:

  • μια σειρά από άρτια εξοπλισμένες σουίτες υπολογιστών
  • δωρεάν πρόσβαση στο internet και Wi-Fi σε όλους τους χώρους
  • άνετες εκτάσεις για ιδιωτική μελέτη και χαλάρωση με φίλους
  • ένα Γραφείο υποδοχής και την υποστήριξη της φιλικής μας ομάδας Φοιτητικών Υπηρεσιών
  • Το Κέντρο Εκπαιδευτικών Πόρων φιλοξενεί 5.000 υλικά υποστήριξης μελέτης, συμπεριλαμβανομένων βιβλίων, CD, DVD, ηλεκτρονικών περιοδικών, εφημερίδων και εγκαταστάσεων εκτύπωσης και σάρωσης.

Θα έχετε πρόσβαση 24 ώρες το 24ωρο στο εικονικό περιβάλλον εκμάθησης για να κατεβάσετε σημειώσεις διαλέξεων και άλλα χρήσιμα μαθήματα. Και θα μπορείτε επίσης να συμμετέχετε σε διαδικτυακές συζητήσεις με καθηγητές και συμμαθητές.

Δεν είστε σίγουροι από πού να αρχίσετε; Το φιλικό και έμπειρο προσωπικό μας θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα διαθέσιμα μέσα.

Η ζωή έξω από την τάξη

Ως διεθνής φοιτητής, μπορείτε να ζήσετε ως μέρος μιας ζωντανής φοιτητικής κοινότητας στις σκοτεινές μας αίθουσες διαμονής. Ή γιατί να μην βιώσετε πραγματική βρετανική ζωή σε οικογενειακή οικογένεια; Και οι δύο επιλογές προσφέρουν ένα ασφαλές, άνετο περιβάλλον για να μεγαλώνουν - τόσο ακαδημαϊκά όσο και ως άτομα.

Το INTO Manchester Welcome Desk είναι διαθέσιμο για οποιεσδήποτε ερωτήσεις μπορεί να έχετε και μπορείτε επίσης να καλέσετε έναν τηλεφωνικό αριθμό 24 ωρών σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Κοινωνικό πρόγραμμα με το INTO Manchester

Το κοινωνικό πρόγραμμα INTO Manchester θα σας διευκολύνει να γνωρίσετε νέους ανθρώπους και να αξιοποιήσετε στο έπακρο το νέο σας σπίτι.

Αυτό περιλαμβάνει επισκέψεις στο θέατρο, στους κινηματογράφους και σε άλλα σημεία ενδιαφέροντος όπως το Εθνικό Μουσείο Ποδόσφαιρο και το Ποδόσφαιρο Club της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μπορείτε επίσης να απολαύσετε εκδρομές πιο μακριά, συμπεριλαμβανομένης της πανέμορφης περιοχής Λίμνης, του Stratford-upon-Avon (γενέτειρα του Σαίξπηρ) και άλλων πολιτιστικών προορισμών σε όλη τη βορειοδυτική Αγγλία.

Θέλετε να εμπλακείτε; Μπορείτε να γίνετε μέλος της Φοιτητικής Κοινωνικής Επιτροπής και να δημιουργήσετε συλλόγους και κοινωνίες γύρω από τα δικά σας χόμπι και ενδιαφέροντα με την υποστήριξη του προσωπικού του INTO Manchester .

Η Διεθνής Εταιρεία

Η Διεθνής Εταιρεία είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός μοναδικός στο Μάντσεστερ.

Βρίσκεται μόλις λίγα λεπτά με τα πόδια από το INTO Centre και παρέχει ένα κοινωνικό και υποστηρικτικό περιβάλλον για σχεδόν 7.000 διεθνείς φοιτητές από περισσότερες από 120 χώρες που σπουδάζουν στο Μάντσεστερ.

Η Εταιρεία διοργανώνει εκδρομές Σαββατοκύριακου στο Ηνωμένο Βασίλειο, προσφέρει πάνω από 65 διαφορετικές τάξεις κάθε εβδομάδα και διοργανώνει πάνω από 100 διαφορετικές κοινωνικές εκδηλώσεις όλο το χρόνο.

Νέοι φίλοι, νέες εμπειρίες

Θα σας διευκολύνουμε να γνωρίσετε νέους ανθρώπους και να βρείτε νέα, διασκεδαστικά πράγματα που πρέπει να κάνετε.

Το εξερχόμενο προσωπικό μας θα οργανώσει τακτικές κοινωνικές δραστηριότητες και θα σας βοηθήσει να απολαύσετε το Μάντσεστερ στο έπακρο.

Θα απολαύσετε επισκέψεις σε θέατρα, κινηματογράφους και άλλα σημεία ενδιαφέροντος όπως το Εθνικό Ποδοσφαιρικό Μουσείο και το Manchester United Football Club.

Μπορείτε επίσης να λάβετε μέρος σε οργανωμένες εκδρομές σε μέρη όπως η πανέμορφη περιοχή της λίμνης Stratford-upon-Avon (γενέτειρα του Σαίξπηρ) και άλλα πολιτιστικά σημεία.

Τοποθεσίες

Manchester

INTO Manchester

Address
Bridgewater House, 58/60 Whitworth Street
M1 6LT Manchester, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

FAQ

Άλλη