Newcastle University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ακριβώς πού θα θέλετε να είστε

Θέλετε να σπουδάσετε σε ένα υψηλόβαθμο πανεπιστήμιο σε μία από τις πιο συναρπαστικές πόλεις του Ηνωμένου Βασιλείου; Newcastle University τοποθετείται στην 5η θέση στο Ηνωμένο Βασίλειο από το International Student Barometer 2016 και είναι μέλος του διεθνούς φήμης Russell Group. Στο Newcastle University βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά της πανεπιστημιούπολης. Θα νιώσετε αμέσως μέρος αυτής της πολύβουης, ακμάζουσας πανεπιστημιακής σκηνής, καθώς μαθαίνετε στις φανταστικές σύγχρονες εγκαταστάσεις της. Θα γνωρίσετε την πανεπιστημιακή διδασκαλία με διαλέξεις, μαθήματα και μια ιδιωτική μελέτη που υποστηρίζεται. Η φιλική μας ομάδα υποστήριξης βρίσκεται κοντά, έτσι μπορείτε να είστε σίγουροι για ένα απλό, χαλαρό και εμπνευσμένο πρώτο έτος.

Η καρδιά της μαθησιακής σας εμπειρίας

Θέλετε να σπουδάσετε στην καρδιά μιας ακμάζουσας πόλης; Το INTO Center στο Newcastle University προσφέρει ακριβώς αυτό. Είναι ένα σύγχρονο, ασφαλές κέντρο με πλήρη πρόσβαση σε μια σειρά από εγκαταστάσεις για τη ζωή και τη μάθηση.

Χάρη στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μελέτης, στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου και στις πολλές ευκαιρίες για χαλάρωση και κοινωνικοποίηση, θα βρείτε τα πάντα σε ένα μέρος.

Εκτός από σύγχρονες αίθουσες διδασκαλίας και φανταστικές εγκαταστάσεις πληροφορικής, το Κέντρο παρέχει ένα ευέλικτο εργαστήριο, ένα Κέντρο Γλωσσικών Πόρων και μια εκτεταμένη βιβλιοθήκη. Και θα σας υποστηρίξουμε από τους αφοσιωμένους δασκάλους και το προσωπικό μας που θα σας εξασφαλίσουν ότι θα έχετε το καλύτερο από το χρόνο σας στο Newcastle University .

Βιβλιοθήκη

Υπάρχουν τρεις βιβλιοθήκες στην πανεπιστημιούπολη. Ανοιχτό επτά ημέρες την εβδομάδα, 24 ώρες την ημέρα, η Βιβλιοθήκη Robinson είναι η κύρια βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου. Εδώ θα βρείτε πάνω από ένα εκατομμύριο βιβλία, περισσότερους από 100.000 ηλεκτρονικούς πόρους και χιλιάδες περιοδικά.

Υπάρχουν δύο ακόμη ειδικευμένες βιβλιοθήκες - η Νομική Βιβλιοθήκη και η Ιατρική και Οδοντιατρική Βιβλιοθήκη του Walton. Δεν μπορείτε να βρείτε αυτό που ψάχνετε; Το φιλικό προσωπικό είναι σε ετοιμότητα για να σας βοηθήσει να βρείτε αυτό που χρειάζεστε.

 • 1300 δικτυωμένους υπολογιστές, μερικοί με 24ωρη πρόσβαση
 • Ανάπτυξη γραφής, διαθέσιμη βοηθητική βοήθεια για τα μαθηματικά και γενική βιβλιοθήκη
 • Έλεγχος DVD και CD για εκμάθηση γλωσσών

Εγκαταστάσεις

Όταν πρόκειται για σπουδές, το INTO Center έχει όλα όσα χρειάζεστε. Υπάρχει ένας συνδυασμός κοινωνικών χώρων και ήσυχων χώρων για ιδιωτική μελέτη. Το καλά εφοδιασμένο Κέντρο Μάθησης Πόρων είναι εξοπλισμένο με βιβλία, ηλεκτρονικούς πόρους και περιοδικά για την ενίσχυση των σπουδών σας. Το Learning Resource Center είναι ανοιχτό από Δευτέρα έως Παρασκευή, 8 π.μ.-6 μ.μ.

Θέλετε να σπουδάσετε στο διαδίκτυο; Θα έχετε πρόσβαση στο Blackboard, ένα εικονικό μαθησιακό περιβάλλον όπου μπορείτε να κατεβάσετε σημειώσεις διαλέξεων και περιεχόμενο μαθήματος, καθώς και να συμμετέχετε σε συζητήσεις με τους συμμαθητές και τους καθηγητές σας.

Χρειάζεστε συμβουλές; Το Κέντρο προσφέρει 24ωρη υποστήριξη από τη στιγμή που φτάνετε. Από τη στήριξη της βίζας και της μετανάστευσης στην παραλαβή αεροδρομίου, ένα πρόγραμμα προσανατολισμού και βοηθούς κατοίκων μέσα στο κατάλυμα, θα έχετε όλη τη βοήθεια που χρειάζεστε για να εγκατασταθείτε.

Η ζωή στην πανεπιστημιούπολη δεν αφορά μόνο στη μελέτη. Θα έχετε επίσης πρόσβαση σε μερικές εξαιρετικές εγκαταστάσεις όπου μπορείτε να κοινωνήσετε με τους νέους φίλους σας. Καφετέριες, εστιατόρια και αθλητικές εγκαταστάσεις μπορούν να βρεθούν στην πανεπιστημιούπολη. Ή κατευθυνθείτε προς την Ένωση Φοιτητών, όπου θα χαλάσετε την επιλογή σας με πάνω από 200 συλλόγους και κοινωνίες.

Τροφή

Ένα εξαιρετικό μέρος για να κολυμπήσετε με φίλους και να χαλαρώσετε ανάμεσα σε μαθήματα, το καφέ βρίσκεται στο κέντρο της πανεπιστημιούπολης. Είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να πάρετε πρωινό, μεσημεριανό γεύμα ή ένα ποτό ανάμεσα στις τάξεις. Οι επιλογές χορτοφαγίας και Halal είναι συχνά διαθέσιμες και υπάρχει επίσης μια κάρτα πίστης για να σας εξοικονομήσει χρήματα.

Απίστευτες εγκαταστάσεις και μια φανταστική τοποθεσία

Θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις εκπληκτικές εγκαταστάσεις του Newcastle University του Newcastle University . Υπάρχει η βραβευμένη Βιβλιοθήκη Robinson και το Κέντρο Γλωσσικών Πόρων - και τα δύο είναι σπουδαία μέρη για σπουδές, καθώς και ένα μεγάλο εικονικό μαθησιακό περιβάλλον. Αλλά Newcastle University πρόκειται μόνο για μαθήματα και σπουδές, με σπουδαία ένωση σπουδαστών και ένα εκπληκτικό αθλητικό κέντρο.

Ένα κορυφαίο παγκόσμιο πανεπιστήμιο

Newcastle University προσφέρει εξαιρετικές προοπτικές απασχολησιμότητας, μια αξέχαστη εμπειρία φοιτητών και είναι ιδρυτικό μέλος του ομίλου Russell που περιλαμβάνει 24 από τα πλέον αναγνωρισμένα πανεπιστήμια της Βρετανίας. Βαθμολογία στο κορυφαίο 1% των πανεπιστημίων στον κόσμο και 23 στο Ηνωμένο Βασίλειο, Newcastle University κατατάσσεται επίσης στην πρώτη θέση στον κόσμο για διεθνή ικανοποίηση των σπουδαστών.

Μελετώντας εδώ σημαίνει ότι θα συμμετάσχετε σε περισσότερους από 23.000 φοιτητές από περισσότερες από 120 χώρες και μια ισχυρή φοιτητική κοινότητα που θα εμπνεύσει και θα ενθαρρύνει τη μάθησή σας.

Διατήρηση μιας παράδοσης αριστείας

Ένα από τα κορυφαία πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου και με μεγάλη φήμη για άριστη διδασκαλία και έρευνα αιχμής, Newcastle University είναι μια δημοφιλής επιλογή τόσο για τους σπουδαστές όσο και για τους εργοδότες.

Θα δημιουργήσετε παγκόσμιες συνδέσεις εδώ, με το πανεπιστήμιο να προσφέρει μια σειρά επιλογών για την ενίσχυση των σπουδών σας, όπως:

 • σπουδές στο εξωτερικό με πάνω από 250 πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο, καθώς και διεθνείς σπουδές στο εξωτερικό, θερινό σχολείο και προγράμματα εργασίας ενσωματωμένα σε πτυχία
 • χρηματοδότηση των ερευνητικών ταξιδιών των σπουδαστών σε όλο τον κόσμο
 • συνεργασίες με πάνω από 400 παγκόσμιους οργανισμούς
 • δωρεάν πρόσβαση όλων των φοιτητών σε εγκαταστάσεις για να μάθουν άλλη γλώσσα
 • βαθμούς που παραδίδονται στη Σιγκαπούρη και ιατρική σχολή στη Μαλαισία
 • μια ολοκαίνουργια πανεπιστημιούπολη που εδρεύει στο Λονδίνο, προσφέροντας μια σειρά από μαθήματα πτυχίου, masterclasses και εκδηλώσεις εργοδότη και αποφοίτων
 • διαφόρων ειδικοτήτων, με 27 άτομα που κατατάσσονται στην κορυφή του 20ου Ηνωμένου Βασιλείου

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά

Όψη Προπτυχιακά Προγράμματα Pathway » Όψη Διπλώματα Αποφοίτησης » Όψη Βασικό Eτος » Δείτε τα μαθήματα »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Βασικό Eτος

Διεθνές Ίδρυμα Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 9 - 12 μήνες September 2019 Ηνωμένο Βασίλειο Newcastle upon Tyne

Προετοιμαστείτε να προχωρήσετε στο πρώτο έτος ενός προπτυχιακού διπλώματος σε μια σειρά θεματικών πεδίων, συμπεριλαμβανομένης της αρχαιολογίας, της εκπαίδευσης, του δικαίου, της πολιτικής και της κοινωνιολογίας στο Newcastle University . [+]

Προετοιμαστείτε να προχωρήσετε στο πρώτο έτος ενός προπτυχιακού διπλώματος σε μια σειρά θεματικών πεδίων, συμπεριλαμβανομένης της αρχαιολογίας, της εκπαίδευσης, του δικαίου, της πολιτικής και της κοινωνιολογίας στο Newcastle University .

Χαρακτηριστικά μαθημάτωνΑναπτύξτε τις γνώσεις και τις δεξιότητες για τον επιλεγμένο βαθμό σας μέσω ενός ειδικού Pathway .Εγγυημένη πανεπιστημιακή τοποθέτηση για όλους τους επιτυχημένους μαθητές.Επωφεληθείτε από τα μικρότερα μεγέθη των τάξεων από ό, τι στο πανεπιστήμιο, που σημαίνει ότι θα έχετε περισσότερο χρόνο με τους δασκάλους σας.Προσαρμογή στη σπουδαιότητά του στο Ηνωμένο Βασίλειο χάρη στη διδασκαλία πανεπιστημιακού στυλ για ενότητες βασισμένες σε θέματα.Καθοδήγηση με τις πανεπιστημιακές εφαρμογές σας, ώστε να επιλέξετε τον καλύτερο βαθμό για εσάς.Βασικά γεγονόταΜήκος μαθήματος: 3-4 ΌροιΗμερομηνίες έναρξης: 2018: Σεπτέμβριος. 2019: Ιανουάριος, Ιούνιος, Σεπτέμβριος. 2020: Ιανουάριος, ΙούνιοςΤέλη: Από £ 18.500Ώρες μαθήματος: 21 ώρες την εβδομάδα κατά μέσο όροΜέγεθος τάξης: 16Διάρκεια κλάσης: Κατά κανόνα, από Δευτέρα έως Παρασκευή, μεταξύ 08.00 - 19.00, εκτός από τις αργίες. Εντούτοις, ενδέχεται να υπάρχουν περιπτώσεις όπου οι τάξεις πρέπει να πραγματοποιούνται εκτός αυτών των χρόνων λόγω απρόβλεπτων περιστάσεων.Βραβείο: Πιστοποιητικό Διεθνούς Ιδρύματος (RQF Επίπεδο 3) από Newcastle University .Επιλογές μαθήματος:Πρότυπο (τριμηνιαίο, 9μηνο πρόγραμμα)Επέκταση (Περιλαμβάνει έναν πρόσθετο όρο της αγγλικής γλώσσας.)Προυποθέσεις εισόδου... [-]

Διεθνές Ίδρυμα Αρχιτεκτονικής

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 9 - 12 μήνες September 2019 Ηνωμένο Βασίλειο Newcastle upon Tyne

Προετοιμαστείτε για την άμεση είσοδο στο έτος 1 ενός προπτυχιακού διπλώματος στην Αρχιτεκτονική στο Newcastle University . [+]

Προετοιμαστείτε για την άμεση είσοδο στο έτος 1 ενός προπτυχιακού διπλώματος στην Αρχιτεκτονική στο Newcastle University .

Χαρακτηριστικά μαθημάτωνΑναπτύξτε τις γνώσεις και τις δεξιότητες για τον επιλεγμένο βαθμό σας μέσω ενός ειδικού Pathway .Εγγυημένη πανεπιστημιακή τοποθέτηση για όλους τους επιτυχημένους μαθητές.Επωφεληθείτε από τα μικρότερα μεγέθη των τάξεων από ό, τι στο πανεπιστήμιο, που σημαίνει ότι θα έχετε περισσότερο χρόνο με τους δασκάλους σας.Προσαρμογή στη σπουδαιότητά του στο Ηνωμένο Βασίλειο χάρη στη διδασκαλία πανεπιστημιακού στυλ για ενότητες βασισμένες σε θέματα.Καθοδήγηση με τις πανεπιστημιακές εφαρμογές σας, ώστε να επιλέξετε τον καλύτερο βαθμό για εσάς.Βασικά γεγονόταΜήκος μαθήματος: 3-4 ΌροιΗμερομηνίες έναρξης: 2018: Σεπτέμβριος. 2019: Ιανουάριος, Ιούνιος, Σεπτέμβριος. 2020: Ιανουάριος, ΙούνιοςΤέλη: Από £ 19.500Ώρες μαθήματος: 21 ώρες την εβδομάδα κατά μέσο όροΜέγεθος τάξης: 16Διάρκεια κλάσης: Κατά κανόνα, από Δευτέρα έως Παρασκευή, μεταξύ 08.00 - 19.00, εκτός από τις αργίες. Εντούτοις, ενδέχεται να υπάρχουν περιπτώσεις όπου οι τάξεις πρέπει να πραγματοποιούνται εκτός αυτών των χρόνων λόγω απρόβλεπτων περιστάσεων.Βραβείο: Πιστοποιητικό Διεθνούς Ιδρύματος (RQF Επίπεδο 3) από Newcastle University .Επιλογές μαθήματος:Πρότυπο (τριμηνιαίο, 9μηνο πρόγραμμα)Επέκταση (Περιλαμβάνει έναν πρόσθετο όρο της αγγλικής γλώσσας.)Προυποθέσεις εισόδου... [-]

Διεθνές Ίδρυμα Βιολογικών και Βιοϊατρικών Επιστημών

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 9 - 12 μήνες September 2019 Ηνωμένο Βασίλειο Newcastle upon Tyne

Προετοιμαστείτε για την άμεση είσοδο στο έτος 1 ενός ευρέος φάσματος προπτυχιακών τίτλων σε θέματα όπως η βιολογία, η χημεία, η φαρμακολογία, η ψυχολογία και η ζωολογία στο Newcastle University . [+]

Προετοιμαστείτε να προχωρήσετε στο πρώτο έτος ενός προπτυχιακού διπλώματος σε μια σειρά θεματικών πεδίων, συμπεριλαμβανομένης της αρχαιολογίας, της εκπαίδευσης, του δικαίου, της πολιτικής και της κοινωνιολογίας στο Newcastle University .

Χαρακτηριστικά μαθημάτωνΑναπτύξτε τις γνώσεις και τις δεξιότητες για τον επιλεγμένο βαθμό σας μέσω ενός ειδικού Pathway .Εγγυημένη πανεπιστημιακή τοποθέτηση για όλους τους επιτυχημένους μαθητές.Επωφεληθείτε από τα μικρότερα μεγέθη των τάξεων από ό, τι στο πανεπιστήμιο, που σημαίνει ότι θα έχετε περισσότερο χρόνο με τους δασκάλους σας.Προσαρμογή στη σπουδαιότητά του στο Ηνωμένο Βασίλειο χάρη στη διδασκαλία πανεπιστημιακού στυλ για ενότητες βασισμένες σε θέματα.Καθοδήγηση με τις πανεπιστημιακές εφαρμογές σας, ώστε να επιλέξετε τον καλύτερο βαθμό για εσάς.Βασικά γεγονόταΜήκος μαθήματος: 3-4 ΌροιΗμερομηνίες έναρξης: 2018: Σεπτέμβριος. 2019: Ιανουάριος, Ιούνιος, Σεπτέμβριος. 2020: Ιανουάριος, ΙούνιοςΤέλη: Από £ 19.500Ώρες μαθήματος: 21 ώρες την εβδομάδα κατά μέσο όροΜέγεθος τάξης: 16Διάρκεια κλάσης: Κατά κανόνα, από Δευτέρα έως Παρασκευή, μεταξύ 08.00 - 19.00, εκτός από τις αργίες. Εντούτοις, ενδέχεται να υπάρχουν περιπτώσεις όπου οι τάξεις πρέπει να πραγματοποιούνται εκτός αυτών των χρόνων λόγω απρόβλεπτων περιστάσεων.Βραβείο: Πιστοποιητικό Διεθνούς Ιδρύματος (RQF Επίπεδο 3) από Newcastle University .Επιλογές μαθήματος:Πρότυπο (τριμηνιαίο, 9μηνο πρόγραμμα)Επέκταση (Περιλαμβάνει έναν πρόσθετο όρο της αγγλικής γλώσσας.)Προυποθέσεις εισόδου... [-]

Διεθνές Ίδρυμα Επιχειρήσεων και Διαχείρισης

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 9 - 12 μήνες September 2019 Ηνωμένο Βασίλειο Newcastle upon Tyne

Προετοιμαστείτε για την άμεση είσοδο στο 1ο εξάμηνο πτυχίου Οικονομικών, Χρηματοοικονομικών, Μάρκετινγκ και Διοίκησης στο Newcastle University . [+]

Προετοιμαστείτε για την άμεση είσοδο στο 1ο εξάμηνο πτυχίου Οικονομικών, Χρηματοοικονομικών, Μάρκετινγκ και Διοίκησης στο Newcastle University .

Χαρακτηριστικά μαθημάτωνΑναπτύξτε τις γνώσεις και τις δεξιότητες για τον επιλεγμένο βαθμό σας μέσω ενός ειδικού Pathway .Εγγυημένη πανεπιστημιακή τοποθέτηση για όλους τους επιτυχημένους μαθητές.Επωφεληθείτε από τα μικρότερα μεγέθη των τάξεων από ό, τι στο πανεπιστήμιο, που σημαίνει ότι θα έχετε περισσότερο χρόνο με τους δασκάλους σας.Προσαρμογή στη σπουδαιότητά του στο Ηνωμένο Βασίλειο χάρη στη διδασκαλία πανεπιστημιακού στυλ για ενότητες βασισμένες σε θέματα.Καθοδήγηση με τις πανεπιστημιακές εφαρμογές σας, ώστε να επιλέξετε τον καλύτερο βαθμό για εσάς.Βασικά γεγονόταΜήκος μαθήματος: 3-4 ΌροιΗμερομηνίες έναρξης: 2018: Σεπτέμβριος. 2019: Ιανουάριος, Ιούνιος, Σεπτέμβριος. 2020: Ιανουάριος, ΙούνιοςΤέλη: Από £ 18.500Ώρες μαθήματος: 21 ώρες την εβδομάδα κατά μέσο όροΜέγεθος τάξης: 16Διάρκεια κλάσης: Κατά κανόνα, από Δευτέρα έως Παρασκευή, μεταξύ 08.00 - 19.00, εκτός από τις αργίες. Εντούτοις, ενδέχεται να υπάρχουν περιπτώσεις όπου οι τάξεις πρέπει να πραγματοποιούνται εκτός αυτών των χρόνων λόγω απρόβλεπτων περιστάσεων.Βραβείο: Πιστοποιητικό Διεθνούς Ιδρύματος (RQF Επίπεδο 3) από Newcastle University .Επιλογές μαθήματος:Πρότυπο (τριμηνιαίο, 9μηνο πρόγραμμα)Επέκταση (Περιλαμβάνει έναν πρόσθετο όρο της αγγλικής γλώσσας.)Προυποθέσεις εισόδου... [-]

Διεθνές Ίδρυμα Φυσικών Επιστημών και Μηχανικών

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 9 - 12 μήνες September 2019 Ηνωμένο Βασίλειο Newcastle upon Tyne

Προετοιμαστείτε για άμεση είσοδο σε πτυχίο σε επιστημονικό ή μηχανολογικό αντικείμενο στο Newcastle University . [+]

Προετοιμαστείτε για άμεση είσοδο σε πτυχίο σε επιστημονικό ή μηχανολογικό αντικείμενο στο Newcastle University .

Χαρακτηριστικά μαθημάτωνΑναπτύξτε τις γνώσεις και τις δεξιότητες για τον επιλεγμένο βαθμό σας μέσω ενός ειδικού Pathway .Εγγυημένη πανεπιστημιακή τοποθέτηση για όλους τους επιτυχημένους μαθητές.Επωφεληθείτε από τα μικρότερα μεγέθη των τάξεων από ό, τι στο πανεπιστήμιο, που σημαίνει ότι θα έχετε περισσότερο χρόνο με τους δασκάλους σας.Προσαρμογή στη σπουδαιότητά του στο Ηνωμένο Βασίλειο χάρη στη διδασκαλία πανεπιστημιακού στυλ για ενότητες βασισμένες σε θέματα.Καθοδήγηση με τις πανεπιστημιακές εφαρμογές σας, ώστε να επιλέξετε τον καλύτερο βαθμό για εσάς.Βασικά γεγονόταΜήκος μαθήματος: 3-4 ΌροιΗμερομηνίες έναρξης: 2018: Σεπτέμβριος. 2019: Ιανουάριος, Ιούνιος, Σεπτέμβριος. 2020: Ιανουάριος, ΙούνιοςΤέλη: Από £ 19.500Ώρες μαθήματος: 21 ώρες την εβδομάδα κατά μέσο όροΜέγεθος τάξης: 16Διάρκεια κλάσης: Κατά κανόνα, από Δευτέρα έως Παρασκευή, μεταξύ 08.00 - 19.00, εκτός από τις αργίες. Εντούτοις, ενδέχεται να υπάρχουν περιπτώσεις όπου οι τάξεις πρέπει να πραγματοποιούνται εκτός αυτών των χρόνων λόγω απρόβλεπτων περιστάσεων.Βραβείο: Πιστοποιητικό Διεθνούς Ιδρύματος (RQF Επίπεδο 3) από Newcastle University .Επιλογές μαθήματος:Πρότυπο (τριμηνιαίο, 9μηνο πρόγραμμα)Επέκταση (Περιλαμβάνει έναν πρόσθετο όρο της αγγλικής γλώσσας.)Προυποθέσεις εισόδου... [-]

Δίπλωμα Αποφοίτησης

Μεταπτυχιακό δίπλωμα στη μουσική

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 9 - 12 μήνες September 2019 Ηνωμένο Βασίλειο Newcastle upon Tyne

Αυτό το Pathway σας προσφέρει εξέλιξη σε μεταπτυχιακό τίτλο σε ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου για να σπουδάσετε μουσική. [+]

Προετοιμαστείτε για άμεση είσοδο σε μια σειρά από μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών στον τομέα των επιχειρήσεων, της επικοινωνίας, του δικαίου, των μέσων ενημέρωσης, των κοινωνικών επιστημών και των μεταφορών στο Newcastle University .

Χαρακτηριστικά μαθημάτωνΑναπτύξτε τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας μέσω της ενεργού μάθησης στον επιλεγμένο τομέα.Εγγυημένη πανεπιστημιακή τοποθέτηση για όλους τους επιτυχημένους μαθητές.Προσαρμογή στη μελέτη στο Ηνωμένο Βασίλειο με έντονη εστίαση στις δεξιότητες μελέτης και έρευνας.Βελτιώστε το επίπεδο αγγλικής γλώσσας και αναπτύξτε το λεξιλόγιο για το πτυχιακό σας θέμα.Βασικά γεγονόταΜήκος μαθήματος: 3-4 ΌροιΗμερομηνίες έναρξης: 2018: Σεπτέμβριος. 2019: Ιανουάριος, Ιούνιος, Σεπτέμβριος. 2020: Ιανουάριος, ΙούνιοςΤέλη: Από £ 18.500Ώρες μαθήματος: 21 ώρες την εβδομάδα κατά μέσο όροΜέγεθος τάξης: 16Βραβείο: Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης (FHEQ Επίπεδο 6) από Newcastle University .Επιλογές μαθήματος:Πρότυπο (τριμηνιαίο, 9μηνο πρόγραμμα)Επέκταση (Περιλαμβάνει έναν πρόσθετο όρο της αγγλικής γλώσσας.)Προυποθέσεις εισόδου... [-]

Μεταπτυχιακό δίπλωμα στην αρχιτεκτονική

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 9 - 12 μήνες September 2019 Ηνωμένο Βασίλειο Newcastle upon Tyne

Προετοιμαστείτε για το μεταπτυχιακό δίπλωμα στην αρχιτεκτονική με ένα μάθημα στο Newcastle University . Πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών ειδικά σχεδιασμένο για να προετοιμάζει τους σπουδαστές για τα πτυχία που σχετίζονται με την αρχιτεκτονική. [+]

Προετοιμαστείτε για άμεση είσοδο σε μεταπτυχιακό πτυχίο στην αρχιτεκτονική ή σε ένα θέμα που σχετίζεται με την αρχιτεκτονική στο Newcastle University .

Χαρακτηριστικά μαθημάτωνΑναπτύξτε τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας μέσω της ενεργού μάθησης στον επιλεγμένο τομέα.Εγγυημένη πανεπιστημιακή τοποθέτηση για όλους τους επιτυχημένους μαθητές.Προσαρμογή στη μελέτη στο Ηνωμένο Βασίλειο με έντονη εστίαση στις δεξιότητες μελέτης και έρευνας.Βελτιώστε το επίπεδο αγγλικής γλώσσας και αναπτύξτε το λεξιλόγιο για το πτυχιακό σας θέμα.Βασικά γεγονόταΜήκος μαθήματος: 3-4 ΌροιΗμερομηνίες έναρξης: 2018: Σεπτέμβριος. 2019: Ιανουάριος, Ιούνιος, Σεπτέμβριος. 2020: Ιανουάριος, ΙούνιοςΤέλη: Από £ 19.500Ώρες μαθήματος: 21 ώρες την εβδομάδα κατά μέσο όροΜέγεθος τάξης: 16Διάρκεια κλάσης: Κατά κανόνα, από Δευτέρα έως Παρασκευή, μεταξύ 08.00 - 19.00, εκτός από τις αργίες. Εντούτοις, ενδέχεται να υπάρχουν περιπτώσεις όπου οι τάξεις πρέπει να πραγματοποιούνται εκτός αυτών των χρόνων λόγω απρόβλεπτων περιστάσεων.Βραβείο: Διεθνές Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση (FHEQ Επίπεδο 6) από Newcastle University .Επιλογές μαθήματος:Πρότυπο (τριμηνιαίο, 9μηνο πρόγραμμα)Επέκταση (Περιλαμβάνει έναν πρόσθετο όρο της αγγλικής γλώσσας.)Προυποθέσεις εισόδου... [-]

Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στις Επιχειρήσεις και τις Ανθρωπιστικές Επιστήμες

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 9 - 12 μήνες September 2019 Ηνωμένο Βασίλειο Newcastle upon Tyne

Προετοιμαστείτε για άμεση είσοδο σε μια σειρά από μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών στον τομέα των επιχειρήσεων, της επικοινωνίας, του δικαίου, των μέσων ενημέρωσης, των κοινωνικών επιστημών και των μεταφορών στο Newcastle University . [+]

Προετοιμαστείτε για άμεση είσοδο σε μια σειρά από μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών στον τομέα των επιχειρήσεων, της επικοινωνίας, του δικαίου, των μέσων ενημέρωσης, των κοινωνικών επιστημών και των μεταφορών στο Newcastle University .

Χαρακτηριστικά μαθημάτωνΑναπτύξτε τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας μέσω της ενεργού μάθησης στον επιλεγμένο τομέα.Εγγυημένη πανεπιστημιακή τοποθέτηση για όλους τους επιτυχημένους μαθητές.Προσαρμογή στη μελέτη στο Ηνωμένο Βασίλειο με έντονη εστίαση στις δεξιότητες μελέτης και έρευνας.Βελτιώστε το επίπεδο αγγλικής γλώσσας και αναπτύξτε το λεξιλόγιο για το πτυχιακό σας θέμα.Βασικά γεγονόταΜήκος μαθήματος: 3-4 ΌροιΗμερομηνίες έναρξης: 2018: Σεπτέμβριος. 2019: Ιανουάριος, Ιούνιος, Σεπτέμβριος. 2020: Ιανουάριος, ΙούνιοςΤέλη: Από £ 18.500Ώρες μαθήματος: 21 ώρες την εβδομάδα κατά μέσο όροΜέγεθος τάξης: 16Βραβείο: Διεθνές Μεταπτυχιακό Δίπλωμα (FHEQ Επίπεδο 6) από Newcastle University .Επιλογές μαθήματος:Πρότυπο (τριμηνιαίο, 9μηνο πρόγραμμα)Επέκταση (Περιλαμβάνει έναν πρόσθετο όρο της αγγλικής γλώσσας.)Προυποθέσεις εισόδου... [-]

Μαθήματα

Μαθήματα Ακαδημαϊκών Αγγλικών

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 - 12 μήνες April 2019 Ηνωμένο Βασίλειο Newcastle upon Tyne

Αυτό το μάθημα παρέχει την ταχύτερη και πιο αποτελεσματική πορεία προς την επίτευξη του απαιτούμενου αγγλικού επιπέδου. Είναι ειδικά σχεδιασμένο για να ικανοποιεί τις ατομικές σας ανάγκες μάθησης, με πέντε προσαρμοσμένα επίπεδα σπουδών για να εξασφαλίσετε ότι θα αποκτήσετε γλωσσική ευχέρεια και ακαδημαϊκές δεξιότητες που χρειάζεστε για να πετύχετε. [+]

Αυτό το μάθημα παρέχει την ταχύτερη και πιο αποτελεσματική πορεία προς την επίτευξη του απαιτούμενου αγγλικού επιπέδου. Είναι ειδικά σχεδιασμένο για να ικανοποιεί τις ατομικές σας ανάγκες μάθησης, με πέντε προσαρμοσμένα επίπεδα σπουδών για να εξασφαλίσετε ότι θα αποκτήσετε γλωσσική ευχέρεια και ακαδημαϊκές δεξιότητες που χρειάζεστε για να πετύχετε.

Χαρακτηριστικά μαθημάτωνΩς σπουδαστής που ασχολείται και εργάζεται σκληρά, μπορείτε να αναμένετε να προχωρήσετε γρήγορα σε ένα σημείο IELTS ανά περίοδο μέσω αυτής της εντατικής πορείας. Στους φοιτητές που ολοκλήρωσαν τον ακαδημαϊκό τίτλο αγγλικών τον Δεκέμβριο του 2017 έκαναν κατά μέσο όρο 0,8 από την πρόοδο του συγκροτήματος IELTS.Μελετήστε 30 ώρες διδασκαλίας, με 25 ώρες προσωπικής επαφής και 5 ώρες εκμάθησης γλωσσών που υποστηρίζεται από καθηγητές.Αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την αξιολόγηση Cambridge, η προσαρμοσμένη ηλεκτρονική αξιολόγηση επιτρέπει την ακριβή παρακολούθηση της προόδου σας.Επωφεληθείτε από διαδραστικά μαθήματα και μικρά μεγέθη τάξεων.Ελεύθερο στο μάθημα "Ετοιμαστείτε για Αγγλικά" διαθέσιμο σε απευθείας σύνδεση προ-άφιξη.... [-]

Μελέτη στο εξωτερικό με μαθήματα αγγλικών

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 6 - 12 μήνες April 2019 Ηνωμένο Βασίλειο Newcastle upon Tyne

Συνδυάστε τη μελέτη Αγγλικής γλώσσας με την ευκαιρία να παρακολουθήσετε ακαδημαϊκές ενότητες στο Newcastle University . Η μελέτη στο εξωτερικό με τα αγγλικά είναι ιδανική αν θέλετε να περάσετε στο Ηνωμένο Βασίλειο την ανάπτυξη των αγγλικών σας δεξιοτήτων, με την ευκαιρία να αποκτήσετε πανεπιστημιακή πίστωση. [+]

Συνδυάστε τη μελέτη Αγγλικής γλώσσας με την ευκαιρία να παρακολουθήσετε ακαδημαϊκές ενότητες στο Newcastle University . Η μελέτη στο εξωτερικό με τα αγγλικά είναι ιδανική αν θέλετε να περάσετε στο Ηνωμένο Βασίλειο την ανάπτυξη των αγγλικών σας δεξιοτήτων, με την ευκαιρία να αποκτήσετε πανεπιστημιακή πίστωση.

Χαρακτηριστικά μαθημάτωνΑναπτύξτε τις γλωσσικές δεξιότητες που απαιτούνται για τη διεθνή επικοινωνία.Αποκτήστε ακαδημαϊκές μονάδες για ένα προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών στη χώρα σας.Βελτιώστε τις προοπτικές σταδιοδρομίας σας αναπτύσσοντας την εμπιστοσύνη για να χειριστείτε τις απαιτήσεις ενός εξαιρετικά εξειδικευμένου ακαδημαϊκού περιβάλλοντος, προσθέτοντας έτσι αξία στο βιογραφικό σας σημείωμα.Αποκτήστε πρακτική εμπειρία διδασκαλίας και μεθόδων σπουδών πανεπιστημιακού στιλ, δημιουργώντας νέους φίλους.Βασικά γεγονόταΔιάρκεια μαθήματος: 2-4 ΌροιΗμερομηνίες έναρξης: 2018: Σεπτέμβριος. 2019: Απρίλιος, Ιούνιος, Σεπτέμβριος. 2020: Απρίλιος, ΙούνιοςΤέλη: Από £ 10.500Επιλογές μαθήματος: Σπουδές στο εξωτερικό Με Αγγλικά UK (2 έως 4 όροι)Προυποθέσεις εισόδουΑκαδημαϊκές απαιτήσεις: Ένα έτος σπουδών σε πανεπιστήμιο ή κολέγιο στο εξωτερικό.Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας: Από IELTS 5.0 ή ισοδύναμο.Απαιτήσεις ηλικίας: 17 ετών και άνω.... [-]

Προπτυχιακό Πρόγραμμα Pathway

Διεθνές Έτος στην Αρχιτεκτονική

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 9 - 12 μήνες September 2019 Ηνωμένο Βασίλειο Newcastle upon Tyne

Προετοιμαστείτε για την είσοδο στο δεύτερο έτος ενός επαγγελματικά πιστοποιημένου πτυχίου αρχιτεκτονικής αρχιτεκτονικής στο Newcastle University . [+]

Προετοιμαστείτε για την είσοδο στο δεύτερο έτος ενός επαγγελματικά πιστοποιημένου πτυχίου αρχιτεκτονικής αρχιτεκτονικής στο Newcastle University .

Χαρακτηριστικά μαθημάτωνΑναπτύξτε τις γνώσεις και τις δεξιότητες για τον επιλεγμένο βαθμό σας μέσω ενός ειδικού Pathway .Μελετήστε τις ακαδημαϊκές ενότητες που αντικατοπτρίζουν το πρώτο έτος σπουδών που έχετε επιλέξει.Εγγυημένη πανεπιστημιακή τοποθέτηση για όλους τους επιτυχημένους μαθητές.Επωφεληθείτε από τα μικρότερα μεγέθη των τάξεων από ό, τι στο πανεπιστήμιο, που σημαίνει ότι θα έχετε περισσότερο χρόνο με τους δασκάλους σας.Προσαρμογή στη σπουδαιότητά του στο Ηνωμένο Βασίλειο χάρη στη διδασκαλία πανεπιστημιακού στυλ για ενότητες βασισμένες σε θέματα.Καθοδήγηση με την πανεπιστημιακή αίτησή σας, εξασφαλίζοντας ότι θα επιλέξετε τον καλύτερο βαθμό για εσάς.Βασικά γεγονόταΜήκος μαθήματος: 3-4 ΌροιΗμερομηνίες έναρξης: 2018: Σεπτέμβριος. 2019: Ιανουάριος, Ιούνιος, Σεπτέμβριος. 2020: Ιανουάριος, ΙούνιοςΤέλη: Από £ 19.500Ώρες μαθήματος: 21 ώρες την εβδομάδα κατά μέσο όροΜέγεθος τάξης: 16Διάρκεια κλάσης: Κατά κανόνα, από Δευτέρα έως Παρασκευή, μεταξύ 08.00 - 19.00, εκτός από τις αργίες. Εντούτοις, ενδέχεται να υπάρχουν περιπτώσεις όπου οι τάξεις πρέπει να πραγματοποιούνται εκτός αυτών των χρόνων λόγω απρόβλεπτων περιστάσεων.Βραβείο: Πιστοποιητικό Ανώτατης Εκπαίδευσης (FHEQ Επίπεδο 4) από Newcastle University .Επιλογές μαθήματος:Πρότυπο (τριμηνιαίο, 9μηνο πρόγραμμα)Επέκταση (Περιλαμβάνει έναν πρόσθετο όρο της αγγλικής γλώσσας.)Προυποθέσεις εισόδου... [-]

Διεθνές Έτος στην επιχείρηση

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 9 - 12 μήνες September 2019 Ηνωμένο Βασίλειο Newcastle upon Tyne

Προετοιμαστείτε για άμεση είσοδο στο 2ο εξάμηνο προπτυχιακών σπουδών σε μια σειρά θεμάτων που σχετίζονται με την επιχείρηση στο Newcastle University . [+]

Προετοιμαστείτε για άμεση είσοδο στο 2ο εξάμηνο προπτυχιακών σπουδών σε μια σειρά θεμάτων που σχετίζονται με την επιχείρηση στο Newcastle University .

Χαρακτηριστικά μαθημάτωνΑναπτύξτε τις γνώσεις και τις δεξιότητες για τον επιλεγμένο βαθμό σας μέσω ενός ειδικού Pathway .Μελετήστε τις ακαδημαϊκές ενότητες που αντικατοπτρίζουν το πρώτο έτος σπουδών που έχετε επιλέξει.Εγγυημένη πανεπιστημιακή τοποθέτηση για όλους τους επιτυχημένους μαθητές.Επωφεληθείτε από τα μικρότερα μεγέθη των τάξεων από ό, τι στο πανεπιστήμιο, που σημαίνει ότι θα έχετε περισσότερο χρόνο με τους δασκάλους σας.Προσαρμογή στη σπουδαιότητά του στο Ηνωμένο Βασίλειο χάρη στη διδασκαλία πανεπιστημιακού στυλ για ενότητες βασισμένες σε θέματα.Καθοδήγηση με την πανεπιστημιακή αίτησή σας, εξασφαλίζοντας ότι θα επιλέξετε τον καλύτερο βαθμό για εσάς.Βασικά γεγονόταΜήκος μαθήματος: 3-4 ΌροιΗμερομηνίες έναρξης: 2018: Σεπτέμβριος. 2019: Ιανουάριος, Ιούνιος, Σεπτέμβριος. 2020: Ιανουάριος, ΙούνιοςΤέλη: Από £ 18.500Ώρες μαθήματος: 21 ώρες την εβδομάδα κατά μέσο όροΜέγεθος τάξης: 16Διάρκεια κλάσης: Κατά κανόνα, από Δευτέρα έως Παρασκευή, μεταξύ 08.00 - 19.00, εκτός από τις αργίες. Εντούτοις, ενδέχεται να υπάρχουν περιπτώσεις όπου οι τάξεις πρέπει να πραγματοποιούνται εκτός αυτών των χρόνων λόγω απρόβλεπτων περιστάσεων.Βραβείο: Πιστοποιητικό Ανώτατης Εκπαίδευσης (FHEQ Επίπεδο 4) από Newcastle University .Επιλογές μαθήματος:Πρότυπο (τριμηνιαίο, 9μηνο πρόγραμμα)Επέκταση (Περιλαμβάνει έναν πρόσθετο όρο της αγγλικής γλώσσας.)Προυποθέσεις εισόδου... [-]

Επικοινωνία

INTO Newcastle University

Διεύθυνση The INTO Building
NE1 7RU Newcastle upon Tyne, England, Ηνωμένο Βασίλειο
Ιστοσελίδα http://www.intostudy.com/en-gb/universities/newcastle-university