University of East Anglia

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

UEA - σπουδαία εμπειρία μελέτης και ζωής

Το University of East Anglia είναι το σπίτι σε όλα όσα χρειάζεστε για να έχετε μια μεγάλη εμπειρία διαβίωσης και μελέτης.

Και ως φοιτητής INTO, θα έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλα όσα απολαμβάνουν οι σπουδαστές της UEA.

Μπορείτε να επωφεληθείτε από την φανταστική βιβλιοθήκη του UEA, βραβευμένες αθλητικές εγκαταστάσεις και εγκαταστάσεις αναψυχής και μία από τις καλύτερες φοιτητικές ενώσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Μπορείτε επίσης να κλείσετε αίθουσες σπουδών, να λάβετε μέρος σε διαλέξεις επισκεπτών, να παρακολουθήσετε συζητήσεις σταδιοδρομίας, να συμμετάσχετε σε συλλόγους και κοινωνίες Student Union και να έχετε πρόσβαση σε όλες τις εγκαταστάσεις που είναι ανοιχτές στους σπουδαστές της UEA.

ΣΤΟ UEA - το σπίτι σας μακριά από το σπίτι

Το INTO UEA Study Center βρίσκεται στην καρδιά της Πανεπιστημιούπολης. Είναι το σπίτι της φιλικής μας διεθνούς ομάδας υποστήριξης φοιτητών, που θα σας στηρίξει στο ταξίδι σας για σπουδές στο UEA.

Θα σας βοηθήσουν να κάνετε τον χρόνο σας όσο πιο ευχάριστο γίνεται. Όποια και αν είναι οι ανάγκες σας, η υποστήριξη είναι διαθέσιμη, συμπεριλαμβανομένων των γλωσσικών συμβούλων, αν η αγγλική γλώσσα δεν είναι η πρώτη σας γλώσσα.

Το Κέντρο Μελετών συνδέεται επίσης με τα φανταστικά μας διεθνή φοιτητικά καταλύματα, ώστε να μην βρίσκεστε ποτέ μακριά από οτιδήποτε χρειάζεστε.

Σε καμία περίπτωση, θα χαλαρώσετε με τους φίλους σας σε έναν από τους πολυάριθμους άνετους κοινωνικούς χώρους μας, δοκιμάζοντας νέα φαγητό στο εστιατόριο INTO ή εξερευνώντας την πόλη του Norwich.

Εξαιρετικές εγκαταστάσεις στην καρδιά της πανεπιστημιούπολης του UEA

Το στοχευμένο Κέντρο Μελετών είναι εκεί όπου οι τελευταίες τεχνολογίες υποστηρίζουν την καινοτόμο μάθηση. Είναι ένα σύγχρονο περιβάλλον που βρίσκεται κοντά σε όλες τις εξαιρετικές εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου.

Θα έχετε εμπειρία πανεπιστημιακού τύπου από την πρώτη μέρα, που σημαίνει την καλύτερη προετοιμασία για επιτυχία στις σπουδές σας στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Οι ευέλικτοι μαθησιακοί χώροι θα σας βοηθήσουν να εξοικειωθείτε με μια ποικιλία μορφών διδασκαλίας, συμπεριλαμβανομένων διαλέξεων, πρακτικών εργαστηριακών εργασιών, σεμιναρίων, σεμιναρίων, ιδιωτικής μελέτης και ηλεκτρονικής μάθησης.

Θα αισθανθείτε σαν μέρος της οικογένειας INTO, χάρη στην φιλόξενη ατμόσφαιρα και τη φιλική ομάδα υποστήριξης. Βοήθεια είναι διαθέσιμη για τυχόν προκλήσεις που μπορεί να αντιμετωπίσετε, συμπεριλαμβανομένων των εμπιστευτικών συμβουλών για οποιαδήποτε μελέτη ή μη ακαδημαϊκά θέματα.

Είμαστε εδώ για να σας διευκολύνουμε να προχωρήσετε σε ένα κορυφαίο πανεπιστήμιο του Ηνωμένου Βασιλείου και να ενισχύσετε τις προοπτικές σας για μια εμπνευσμένη σταδιοδρομία.

Μικρά μεγέθη τάξεων, υψηλή ικανοποίηση των σπουδαστών

Το Κέντρο INTO διαθέτει όλα όσα χρειάζεστε για να εξασφαλίσετε τη θέση σας στο University of East Anglia .

Οι τάξεις διατηρούνται μικρές για τη μέγιστη αλληλεπίδραση μεταξύ εκπαιδευτικών και σπουδαστών. Και η έρευνα 2015 INTO Exit έδειξε ότι το 93% των μαθητών ήταν ικανοποιημένοι από την εμπειρία τους.

£ 38 εκατομμύρια επενδύσεις στις τελευταίες εγκαταστάσεις

Θα βρείτε τους καλύτερους εκπαιδευτικούς και ανέσεις για να εξασφαλίσετε την επιτυχία σας. Η INTO έχει επενδύσει 38 εκατομμύρια λίρες στερλίνες στις τελευταίες εγκαταστάσεις, όπως:

 • δύο εργαστήρια πληροφορικής
 • τρία σύγχρονα επιστημονικά εργαστήρια
 • σύγχρονα γλωσσικά εργαστήρια
 • ένα θεατρικό θέατρο πολλαπλών χρήσεων
 • ευρύχωρα δωμάτια διδασκαλίας με διαδραστικούς πίνακες και έξυπνα μαξιλαράκια αφής
 • άνετους κοινωνικούς χώρους για να χαλαρώσετε με φίλους
 • δωρεάν ασύρματο internet υψηλής ταχύτητας καθ 'όλη τη διάρκεια
 • Θα έχετε επίσης πρόσβαση στη βιβλιοθήκη UEA 800.000 τόμων.

Learning Resource Center

Το Κέντρο Εκπαιδευτικών Πόρων είναι εκεί όπου θα βρείτε υλικά υποστήριξης, όπως βιβλία, CD, DVD, περιοδικά και εφημερίδες. Εδώ μπορείτε να εκτυπώσετε σημειώσεις μελέτης και να σαρώσετε σε μαθησιακά υλικά. Και οι τελευταίας τεχνολογίας υπολογιστές με οθόνη αφής σας δίνουν πρόσβαση στις ηλεκτρονικές εγκαταστάσεις και τα ηλεκτρονικά περιοδικά του Πανεπιστημίου.

Δεν μπορείτε να βρείτε αυτό που ψάχνετε; Το φιλικό προσωπικό μας θα παρέχει συμβουλές και εκπαίδευση για να σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτό που είναι διαθέσιμο, όπως:

 • υπολογιστές για αυτοδιδασκαλία
 • γλωσσικών πόρων
 • εθνικά και τοπικά περιοδικά ανανεώνονται εβδομαδιαίως
 • φορητοί υπολογιστές για να δανειστούν μια μέρα στην άλλη

Μπορείτε να κατεβάσετε σημειώσεις διαλέξεων και άλλα χρήσιμα μαθήματα από το εικονικό μαθησιακό περιβάλλον της UEA και να συμμετάσχετε σε ηλεκτρονικές συζητήσεις με καθηγητές και συμμαθητές. Το Learning Resource Center είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 7.30 π.μ.

Παγκόσμια κορυφαία έρευνα

Το UEA είναι ένα πρωτοποριακό βρετανικό ερευνητικό πανεπιστήμιο, που οδηγεί τον δρόμο σε ποικίλους τομείς όπως η κλιματική αλλαγή, η διεθνής ανάπτυξη, η επιστήμη των τροφίμων και πολλά άλλα.

Το Πανεπιστήμιο κατατάσσεται στο κορυφαίο 1% του κόσμου για την έρευνα αριστείας (CWTS Leiden Ranking 2016) και το 10ο στο Ηνωμένο Βασίλειο για την ποιότητα της έρευνας (Research Excellence Framework 2014).

Κατά τη διάρκεια της πιο πρόσφατης άσκησης αξιολόγησης της έρευνας, πάνω από το 50% της ερευνητικής δραστηριότητας του Πανεπιστημίου θεωρήθηκε «παγκόσμιος ηγέτης» ή «διεθνώς εξαιρετικός» και σχεδόν 90% θεωρήθηκε «διεθνούς κύρους».

Θα δοκιμάσετε αυτήν την πρωτοποριακή σκέψη σε όλες τις τάξεις σας, δίνοντάς σας την καλύτερη δυνατή προετοιμασία για τη μελλοντική καριέρα σας.

Το UEA είναι επίσης μέρος του Norwich Research Park, το οποίο έχει μία από τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις στην Ευρώπη σε επιτόπια έρευνα στον τομέα της υγείας, των τροφίμων και των περιβαλλοντικών επιστημών. Είναι ένα από τα πλέον αναφερόμενα ερευνητικά κέντρα έξω από το Oxbridge και το Λονδίνο και έχει κερδίσει δύο βραβεία Νόμπελ.

Το πάρκο φιλοξενεί επίσης μια σειρά επιστημονικών και τεχνολογικών επιχειρήσεων. Μαζί, παρέχουν πληθώρα ευκαιριών για έρευνα και απασχόληση για φοιτητές και πτυχιούχους της UEA.

Μάθηση για τον πραγματικό κόσμο

Η ακαδημαϊκή σκέψη της UEA φημίζεται για την ιδιαίτερη εστία της. Αυτό αντανακλάται στις αξίες του Πανεπιστημίου για την κοινωνική συνείδηση, την παγκόσμια συνειδητοποίηση και την ευαισθητοποίηση του περιβάλλοντος και της αειφορίας.

Όταν σπουδάζετε στο UEA, θα διδαχθούν από ενεργούς ερευνητές στην πρώτη γραμμή των κλάδων τους. Πολλοί από τους δασκάλους σας συμβουλεύουν για τις πραγματικές πολιτικές και θα σας βοηθήσουν σε αυτή την τελευταία γνώση και σκέψη στην τάξη.

Τα αποτελέσματα αυτής της πραγματικής προσοχής είναι σαφή - πάνω από το 96% των διεθνών φοιτητών της UEA απασχολούνται σε επαγγελματικό ή διευθυντικό έργο ή σε περαιτέρω σπουδές, εντός έξι μηνών από την αποφοίτηση.

Η φοιτητική σας ένωση

Η Ένωση Φοιτητών σας οργανώνει τακτικά προβολές ταινιών, παρουσιάσεων μόδας και πάνω από 60 μουσικές εκδηλώσεις που διοργανώνονται κάθε χρόνο στην πανεπιστημιούπολη. Αυτό περιλαμβάνει την ετήσια εκδήλωση «Go Global» που προβάλλει τους διαφορετικούς πολιτισμούς των μαθητών με διάφορα τρόφιμα, φόρεμα και έθιμα.

Εξερευνήστε επερχόμενες συναυλίες, νυχτερινές εκδηλώσεις, ειδικές εκδηλώσεις και πολλά άλλα στην ιστοσελίδα UEA Student Union ή ρίξτε μια ματιά σε μεγάλες μπάντες που έχουν ήδη παίξει στην πανεπιστημιούπολη στο LCR.

Το Πανεπιστήμιο διαθέτει επίσης ένα κέντρο της πόλης που ονομάζεται The Waterfront, ένας χώρος ζωντανής μουσικής και ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης που περιλαμβάνει τρία δωμάτια και ένα εκλεκτικό μείγμα DJs και ζωντανών συγκροτημάτων.

Μπορείτε να εμπλακείτε με ένα ευρύ φάσμα φοιτητικών συλλόγων και κοινωνιών στο Πανεπιστήμιο. Αυτά περιλαμβάνουν τα πάντα, από την τέχνη, τον χορό χορού και τη συζήτηση, μέχρι το νόμο, τις γλώσσες και τη φωτογραφία. Ή συμβάλλετε στην παραγωγή της φοιτητικής εφημερίδας, περιοδικού, ραδιοφωνικής εκπομπής ή τηλεοπτικού καναλιού

Καλλιτεχνική έμπνευση, ακριβώς στην πόρτα σας

Η πανεπιστημιούπολη του UEA φιλοξενεί το διεθνώς αναγνωρισμένο κέντρο Sainsbury για τις εικαστικές τέχνες.

Προσφέρει ελεύθερη είσοδο για εμπνευσμένες μόνιμες συλλογές που καλύπτουν πάνω από 5.000 χρόνια ανθρώπινης δημιουργικότητας, ενώ το περίφημο μουσείο και η γκαλερί τέχνης φιλοξενεί επίσης πολλές μεγάλες εκθέσεις τέχνης όλο το χρόνο.

Ο Πάμπλο Πικάσο, ο Edgar Degas, ο Francis Bacon, ο Jacob Epstein, ο Henry Moore, ο Alberto Giacometti και ο Amedeo Modigliani αντιπροσωπεύονται όλοι.

Και μπορείτε επίσης να συμμετάσχετε σε ένα βραβευμένο πρόγραμμα εκμάθησης συνομιλιών, διαλέξεων και εργαστηρίων για την περαιτέρω καλλιέργεια της καλλιτεχνικής σας έμπνευσης.

Μια εκπληκτική φοιτητική εμπειρία

Το University of East Anglia είναι ένα φανταστικό πανεπιστήμιο, όπου οι μαθητές μπορούν να απολαύσουν μια ακμάζουσα ατμόσφαιρα της κοινότητας και έναν πλούτο εκπληκτικών εμπειριών ζωής.

Οι φοιτητές βαθμολόγησαν το UEA στο «κορυφαίο 5 για την εμπειρία των φοιτητών» κάθε χρόνο στην Εθνική Φοιτητική Έρευνα από το 2005. Και το 2016 κατατάχθηκε πρώτα στην κατηγορία «Καλό περιβάλλον στην πανεπιστημιούπολη / γύρω από το πανεπιστήμιο» στην έρευνα Times Student Experience Survey .

Η πανέμορφη πανεπιστημιούπολη του UEA προσφέρει πολλές ευκαιρίες να χαλαρώσετε ανάμεσα στις σπουδές. Μπορείτε να εντοπίσετε κουνέλια σε μια βόλτα στην φύση, να απολαύσετε ένα μπάρμπεκιου στη λίμνη, ή να πάρετε τον καθαρό, καθαρό αέρα, ενώ διαβάζετε στο γρασίδι.

Στις εγκαταστάσεις της πανεπιστημιούπολης συμπεριλαμβάνεται μια βιβλιοθήκη ανοιχτή όλο το 24ωρο, μια σουίτα μέσων ενημέρωσης, ένα κινηματογραφικό και τηλεοπτικό στούντιο, το βραβευμένο συγκρότημα Sportspark, δώδεκα μοναδικά καφέ και εστιατόρια, ένα μίνι σούπερ μάρκετ, τράπεζα και ταχυδρομείο.

Τοποθεσίες

Νόριτς

INTO University of East Anglia

Address
University Dr
NR4 7TJ Νόριτς, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

FAQ

Άλλη