University of Exeter

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ένα υψηλότατο πανεπιστήμιο

Θέλετε να σπουδάσετε σε ένα κορυφαίο πανεπιστήμιο του Ηνωμένου Βασιλείου το οποίο προσφέρει μια φανταστική εμπειρία φοιτητών; Το University of Exeter θα σας δώσει το καλύτερο κεφάλι με την καριέρα σας μέσα από την άριστη διδασκαλία και το σπουδαίο περιβάλλον μάθησης.

Τι σημαίνει αυτό το πανεπιστήμιο; Κατάταξε την 1η θέση στη διεθνή κατηγορία, από πάνω από 20.000 σπουδαστές, στα βραβεία σπουδών Choice Students Choice του 2015. Είναι ένα από τα κορυφαία 1% των πανεπιστημίων παγκοσμίως (Η παγκόσμια κατάταξη των πανεπιστημίων 2014-15) και τοποθετείται στην 4η θέση στο Ηνωμένο Βασίλειο για ικανοποίηση των σπουδαστών της ποιότητας της διδασκαλίας στην Εθνική Φοιτητική Έρευνα 2014.

Συνεχώς στις πρώτες 10 χώρες του Ηνωμένου Βασιλείου, το University of Exeter είναι ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου. Ψήφισε το αθλητικό Πανεπιστήμιο της Χρονιάς 2016, το University of Exeter είναι επίσης μέλος του κύρους Russell Group και χαρακτηρίζεται από τα 100 κορυφαία πανεπιστήμια του κόσμου.

Όλα όσα χρειάζεστε σε ένα μέρος

Το Κέντρο INTO διαθέτει όλα όσα χρειάζεστε για να σας βοηθήσει να πετύχετε σπουδές στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το πρώτο έτος σπουδών σας θα είναι ό, τι περίμενα και πολλά άλλα.

Ελέγξτε τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις - υπάρχουν κέντρα πολυμέσων, εργαστήρια γλωσσών και επιστήμης και ένα εκτεταμένο Κέντρο Εκπαιδευτικών Πόρων. Θα σας διευκολύνουμε να απολαμβάνετε τη βρετανική κουλτούρα και τη ζωή, με τα πάντα, από τη γλωσσική υποστήριξη μέχρι το αφοσιωμένο προσωπικό που θα φροντίσει να τα πάνε καλά.

Η βάση σας για εκμάθηση και κοινωνικοποίηση

Θα βρείτε το INTO Exeter Center στην Campus Streatham. Ένας φιλόξενος, φιλικός και κομψός χώρος με περισσότερα από 100 αφιερωμένα μέλη του προσωπικού και εξαιρετικές εγκαταστάσεις. Όλα όσα χρειάζεστε είναι εδώ.

Όταν πρέπει να σπουδάσετε, το Κέντρο είναι το μέρος που πρέπει να γίνει. Υπάρχει ένα εκτεταμένο Κέντρο Εκπαιδευτικών Πόρων με ιδιωτικές περιοχές σπουδών, εκπαιδευτικό υλικό και υπολογιστές, καθώς και ένα εργαστήριο επιστήμης και δύο αίθουσες πολυμέσων. Θα είστε σε θέση να αξιοποιήσετε στο έπακρο τους ευέλικτους χώρους μελέτης για διαλέξεις, σεμινάρια και σεμινάρια.

Και όταν πρόκειται για χαλάρωση, INTO έχετε καλύψει - ξεκουραστείτε με φίλους σε ένα από τα 10 διαφορετικά καφέ και εστιατόρια, επεκτείνετε τα ενδιαφέροντά σας και ενταχθείτε σε μια κοινωνία με το Guild Students 'ή κατευθυνθείτε στο γυμναστήριο και το αθλητικό πάρκο του ξενοδοχείου.

ΑΙΘΟΥΣΕΣ διδασκαλιας

Υπάρχουν πολλά διαφορετικά μέσα μάθησης στο κέντρο INTO με 22 αίθουσες διδασκαλίας και μια σειρά μαθησιακών χώρων. Είτε απολαμβάνετε μια ομαδική συζήτηση στο θεατρικό θέατρο είτε έχετε ένα μοναδικό σεμινάριο, το κέντρο έχει όλα όσα χρειάζεστε εδώ.

Οι εγκαταστάσεις μας περιλαμβάνουν:

 • Θεατρικό θέατρο πολλαπλών χρήσεων
 • Εκπαιδευτικά δωμάτια και αίθουσες διδασκαλίας
 • Υψηλής τεχνολογίας πληροφορικής
 • Εργαστήρια γλωσσών
 • Επιστημονικά εργαστήρια
 • Δύο αίθουσες πολυμέσων για μαθήματα ή ανεξάρτητη μάθηση

Θέλετε να σπουδάσετε μακριά από την πανεπιστημιούπολη; Η ηλεκτρονική μάθηση μπορεί επίσης να είναι ένα μεγάλο μέρος των σπουδών σας. Θα έχετε πρόσβαση στο εικονικό περιβάλλον εκμάθησης του Πανεπιστημίου. Από εδώ μπορείτε να διαβάσετε σημειώσεις διαλέξεων, να πάτε πάνω σε προηγούμενα έγγραφα εξετάσεων και να περιηγηθείτε σε άλλο χρήσιμο περιεχόμενο για να σας βοηθήσουμε. Είναι επίσης ένα εξαιρετικό μέρος για να έχετε online συζητήσεις με τους εκπαιδευτικούς και τους άλλους μαθητές σας.

Learning Resource Center

Προχωρήστε στο Κέντρο Εκπαιδευτικών Πόρων για να εργαστείτε σε εργασίες στην τάξη - θα βρείτε μια συλλογή από χρήσιμα βιβλία και υλικά μελέτης που θα σας βοηθήσουν στην πορεία INTO. Εβδομαδιαία περιοδικά και περιοδικά είναι επίσης διαθέσιμα για να σας βοηθήσουν να συμβαδίσετε με τα τρέχοντα γεγονότα και υπάρχουν ακόμα υπολογιστές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να σας βοηθήσουμε στις σπουδές σας.

Ορισμένες από τις εγκαταστάσεις στο Learning Resource Center περιλαμβάνουν:

 • Γλωσσικοί πόροι
 • Φωτοτυπία και σάρωση
 • Βοήθεια με την πληροφορική

Το Κέντρο Εκπαιδευτικών Πόρων είναι ανοιχτό από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 8.30 π.μ. έως τις 5.30 μ.μ. και είναι το ιδανικό μέρος για ανεξάρτητη μελέτη.

Μην ξεχνάτε ότι μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τις επτά βιβλιοθήκες του πανεπιστημίου. Στα τρία πανεπιστήμια University of Exeter , υπάρχουν συνολικά πάνω από 1,2 εκατομμύρια βιβλία και περιοδικά. Η κύρια πανεπιστημιακή βιβλιοθήκη βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το κέντρο INTO και είναι ανοικτή 24 ώρες την ημέρα κατά τη διάρκεια της περιόδου.

Υποστήριξη σπουδαστών

Κάθε φορά που αισθάνεστε ότι χρειάζεστε ένα χέρι βοήθειας, το INTO Center παρέχει μια σειρά από υπηρεσίες υποστήριξης.

Θα βρείτε υποστήριξη σε όλα τα στάδια του ταξιδιού σας, από τη λήψη απόφασης σχετικά με το πρόγραμμα που επιλέγετε για μια υπηρεσία παραλαβής από το αεροδρόμιο όταν φτάσετε στο Ηνωμένο Βασίλειο και έναν 24ωρο τηλεφωνικό αριθμό έκτακτης ανάγκης. Στο University of Exeter επιτυγχάνεται 91% ικανοποίηση των φοιτητών για την υποστήριξή τους (INTO Exit Survey 2015).

Ορισμένες από τις υπηρεσίες περιλαμβάνουν:

 • 24ωρο τηλεφωνικό αριθμό έκτακτης ανάγκης
 • Πρόγραμμα προσανατολισμού στη ζωή των φοιτητών στο Exeter
 • Υπηρεσία παραλαβής από το αεροδρόμιο
 • Γλωσσικοί σύμβουλοι για να βοηθήσουν τους μαθητές με χαμηλό επίπεδο αγγλικής επικοινωνίας
 • Βοηθοί κατοικιών εντός των φοιτητικών φοιτητών
 • Υποστήριξη θεωρήσεων και μετανάστευσης
 • Υποστήριξη φοιτητών με αναπηρίες

Θυμηθείτε, θα υπάρχουν βοηθοί κατοικιών μέσα στις φοιτητικές εστίες για να απαντήσετε σε τυχόν ερωτήσεις που μπορείτε να έχετε και μπορείτε επίσης να λάβετε μέρος σε πρόγραμμα προσανατολισμού για να σας βοηθήσουν να εγκατασταθείτε στη φοιτητική ζωή στο Exeter.

Τροφή

Ψάχνετε για ένα σνακ ή ένα ζεστό ρόφημα; Το καφέ βρίσκεται στην καρδιά του κέντρου INTO και είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να απολαύσετε έναν καφέ με φίλους ή απλά να πάρετε ένα γρήγορο δάγκωμα για φαγητό ανάμεσα στις τάξεις.

Αν ψάχνετε για κάτι άλλο, υπάρχει μια σειρά από εστιατόρια και καφέ στην πανεπιστημιούπολη, που εξυπηρετούν σχεδόν οτιδήποτε θέλετε. Και θα βρείτε επίσης πολλά μαγαζιά κοντά στην πανεπιστημιούπολη.

Μελέτη σε ένα από τα πιο δημοφιλή πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου

Θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις εκπληκτικές εγκαταστάσεις του University of Exeter . Αυτό περιλαμβάνει υπηρεσίες για να σας βοηθήσει με τις σπουδές σας και μερικές μεγάλες εγκαταστάσεις αθλημάτων και αναψυχής στην πανεπιστημιούπολη.

Εδώ θα βρείτε μια απίστευτη σειρά από υλικά ανάγνωσης που θα σας βοηθήσουν να μελετήσετε. Μπορείτε επίσης να έχετε πρόσβαση στις εγκαταστάσεις εικονικής εκμάθησης της Exeter, όπου μπορείτε να κατεβάσετε σημειώσεις διαλέξεων για να συνεχίσετε με τα μαθήματά σας.

Ψάχνετε να έχετε κάποια διασκέδαση; Το πανεπιστήμιο προσφέρει επίσης ένα ολοκαίνουργιο γυμναστήριο και αθλητικό πάρκο, καθώς και μια σειρά από εστιατόρια και καφέ για να σας κρατήσει καλά τροφοδοτημένους και να σας βοηθήσει να κοινωνήσετε με τους νέους φίλους σας.

Εμπνευσμένες πανεπιστημιουπόλεις και καταπληκτικές εγκαταστάσεις

Ως φοιτητής στο University of Exeter , θα επωφεληθείτε από την ευκαιρία να ζήσετε και να σπουδάσετε σε ένα από τα πιο όμορφα πανεπιστήμια της Βρετανίας, με πρόσβαση σε ασυναγώνιστες εγκαταστάσεις και πόρους.

Το 2012, το Πανεπιστήμιο δημιούργησε το Φόρουμ - ένα όμορφο κεντρικό τετράγωνο αξίας £ 48 εκατομμυρίων για το Campus Streatham, το οποίο περιλαμβάνει Κέντρο Φοιτητικών Υπηρεσιών, ανακαινισμένη βιβλιοθήκη, καταστήματα λιανικής πώλησης και τροφοδοσίας και θεατρικό θέατρο 400 θέσεων. Οι τοιχογραφημένες πλατείες παρέχουν το ιδανικό σημείο για να συναντήσουν οι μαθητές και για να γίνουν εκδηλώσεις όπως ο Διεθνής Μήνας Αθλητισμού.

Το University of Exeter προσφέρει σπουδαίους πόρους σπουδών για να εξασφαλίσετε ότι έχετε όλα όσα χρειάζεστε, συμπεριλαμβανομένων επτά βιβλιοθηκών που βρίσκονται στις τρεις πανεπιστημιουπόλεις που φιλοξενούν περισσότερα από 1,2 εκατομμύρια βιβλία και περιοδικά. Θα έχετε επίσης πρόσβαση σε πάνω από 19.500 ηλεκτρονικά περιοδικά, εφημερίδες και εργασίες αναφοράς για την ενίσχυση των σπουδών σας.

Τοποθεσίες

Έξετερ

INTO University of Exeter

Address
Stocker Rd
EX4 4PY Έξετερ, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

FAQ

Άλλη