King Edward VI College

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Υπάρχει μια ιδιαίτερη μοναδικότητα για το Κολλέγιο King Edward VI - μια ποιότητα που προσελκύει διεφθαρμένους και αφοσιωμένους μαθητές, που προσελκύει το προσωπικό να μείνει παρά να προχωρήσει, που μας καλεί όλους, τους σπουδαστές και το προσωπικό, να ακούμε, να συνεργαζόμαστε και να μαθαίνουμε από κάθε άλλα. Ως υποψήφιος φοιτητής, θα θελήσετε να μάθετε ποια είναι η ποιότητα. Θα θελήσετε να το μετρήσετε σε σχέση με τις προσδοκίες σας και τις προσδοκίες σας για τον τύπο εκπαίδευσης μετά την 16η εκπαίδευση που θα σας εξυπηρετήσει καλύτερα σε αυτό το επόμενο βήμα της εκπαίδευσης και της ανάπτυξης σας. Θα πάρετε μια γεύση από αυτή την ορισμένη, μοναδική ποιότητα, όπως μπορείτε να δείτε το ενημερωτικό δελτίο.

Για να ξεκινήσετε, επιτρέψτε μου να προσπαθήσω να περιγράψω εν συντομία τι κάνει αυτό το κολέγιο τόσο ξεχωριστό:

Μεγάλοι φοιτητές

Φυσικά, δεν υπάρχει κανένας «τυπικός» φοιτητής του King Ed και γι 'αυτό ακριβώς οι σπουδαστές μας είναι τόσο αξιόλογοι. Οι μαθητές μας είναι διαφορετικοί από κάθε άποψη της λέξης: εθνικά, ιδεολογικά και προσωπικά. Γιορτάζουμε αυτή την ποικιλομορφία, γνωρίζοντας ότι συμβάλλει σε μια ζωντανή κοινότητα στην οποία εκτιμάται κάθε άτομο. Ναι, υπάρχει κοινό έδαφος - οι φοιτητές έρχονται σε αυτό το κολέγιο με δίψα για μάθηση και επιθυμία για επίτευξή τους, είτε στην τάξη είτε στην καλλιτεχνική παράσταση, στον αγωνιστικό αθλητισμό ή στις συζητήσεις στο κολέγιο. Οι σπουδαστές μας αναπτύσσονται ακαδημαϊκά, δημιουργικά και προσωπικά και σέβονται και εκτιμούν τα επιτεύγματα του άλλου καθώς και υπερήφανοι για τη δική τους. Μεγάλοι φοιτητές αποτελούν μέρος αυτού που κάνει αυτό το κολέγιο τόσο διακριτικό.

Μεγάλο προσωπικό

Ως κύριος, παίρνω τεράστια υπερηφάνεια για τη σκληρή δουλειά, τη δέσμευση και την επιμέλεια του προσωπικού του King Ed. Είναι προνόμιο να συνεργαστείτε με τέτοιους εξαιρετικούς συναδέλφους. Πώς μπορώ να περιγράψω καλύτερα τους δασκάλους μας; Παθιασμένοι με τα μαθήματά τους, εμπνευσμένοι από την τάξη και πρόθυμοι να βοηθήσουν και να υποστηρίξουν τους μαθητές σε κάθε βήμα της πορείας, οι καθηγητές μας είναι ασύγκριτοι. Η ομάδα του αφοσιωμένου προσωπικού υποστήριξης καθιστά δυνατή τη δουλειά των εκπαιδευτικών μας. φιλικό, εξυπηρετικό και εξίσου σκληρό, το προσωπικό μας σε όλες τις λειτουργίες υποστήριξης εξασφαλίζει την ομαλή λειτουργία του κολλεγίου και την υποστήριξη των μαθητών με κάθε δυνατό τρόπο. Μεγάλο προσωπικό είναι απαραίτητο για την αριστεία.

Μεγάλη κολέγιο

Δύο νέα κτίρια υψηλής τεχνολογίας συμβάλλουν στην διαρκώς βελτιωμένη φυσική μας τοποθεσία. Ωστόσο, δεν είναι τα κτίρια που κάνουν ένα κολέγιο υπέροχο. Είναι οι άνθρωποι. Η εκπαίδευση πρέπει να είναι μετασχηματιστική και στο King Ed, είναι. Είναι τόσο οι σπουδαστές όσο και το προσωπικό που δημιουργούν μια τόσο ζωντανή, μεταβαλλόμενη κοινότητα μάθησης. Είναι οι άνθρωποι του King Ed που βρίσκονται πίσω από την ιστορία επιτυχίας που μας φέρνει ως μία από τις δέκα πρώτες έκτες μορφές κολέγια σε εθνικό επίπεδο. Είναι πραγματικά οι άνθρωποι που κάνουν αυτό το κολλέγιο μεγάλο.

Ηθός και αξίες

Στο επίκεντρο όλων των σχεδίων μας για το μέλλον υπάρχει μια πρωταρχική προτεραιότητα: η ευημερία και η συνεχής επιτυχία των μαθητών μας. Αυτό βρίσκεται στο επίκεντρο της αποστολής και των αξιών του κολλεγίου μας.

Η αποστολή μας

Να αμφισβητήσει κάθε σπουδαστή να επιτύχει προσωπική και ακαδημαϊκή αριστεία που οδηγεί σε βελτιωμένες ευκαιρίες ζωής και σταδιοδρομίας

Ισότητα και ποικιλομορφία

Το κολλέγιο δεσμεύεται να δημιουργήσει και να προωθήσει μια κοινωνία μάθησης χωρίς αποκλεισμούς, στην οποία γιορτάζεται η διαφορετικότητα, όπου αμφισβητούνται η ανισότητα και τα στερεότυπα και όπου όλοι οι άνθρωποι αντιμετωπίζονται με αξιοπρέπεια και σεβασμό.

Αυτό δεν είναι μόνο μια κενή δήλωση - η προώθηση της ισότητας των ευκαιριών βρίσκεται στο επίκεντρο της δήλωσης αποστολής κολλεγίων και το ήθος της διαπερνά τις αξίες του κολλεγίου.

Τοποθεσίες

Stourbridge

Address
Stourbridge, West Midlands
DY8 1TD Stourbridge, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

Προγράμματα

Ask a Question

Άλλη