Leicester College

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

59932_59766_LEC1300x438.jpg

Μελέτη αγγλικά σε ζωντανή, ιστορική Leicester!

Αντικατοπτρίζοντας τη πολυπολιτισμικότητα του Leicester, το Leicester College προσφέρει μια από τις μεγαλύτερες επιλογές μαθημάτων στα αγγλικά για μαθήματα ομιλητών άλλων γλωσσών (ESOL) στη χώρα. Προσφέρουμε διάφορα επίπεδα και είδη μαθημάτων για να σας βοηθήσουμε να βελτιώσετε τις δεξιότητες αγγλικής γλώσσας για επαγγελματική ανάπτυξη, απασχόληση ή προετοιμασία για περαιτέρω σπουδές στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Leicester είναι σύγχρονη πόλη, πλούσια σε τέχνες, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό και την ιστορία. Μια πρόσφατη κίνηση αστικής ανάπλασης των 3 δισεκατομμυρίων λιρών έχει βάλει την πόλη σταθερά στον χάρτη ως προορισμό για τουρισμό, ψώνια και διασκέδαση. Η πόλη συνεχίζει να παράγει ταλέντο παγκόσμιας κλάσης στον αθλητισμό, στις επιχειρήσεις και στις τέχνες, συμπεριλαμβανομένου του rock band Kasabian, του τηλεοπτικού παρουσιαστή Gok Wan, του ηθοποιού Sam Hopper και της περιπέτειας Sarah Outen.

Ως το σπίτι των τριών μεγάλων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, το Leicester είναι αναμφισβήτητα μια πραγματική πόλη σπουδαστών, με τις ανέσεις που ταιριάζουν.

Δεν θα πάτε ποτέ πεινασμένος - τα εστιατόρια και οι καφετέριες περιλαμβάνουν αυθεντικές κουζίνες από όλο τον κόσμο. Ομοίως, η πόλη διαθέτει ένα ευρύ φάσμα ανεξάρτητων καφετεριών, μπαρ κοκτέιλ και κρασιού, παραδοσιακές παμπ, ακόμη και ένα μπαρ σαμπάνιας!

Διεθνής Διδασκαλία και Μάθηση

Οι άριστες εγκαταστάσεις μας και η εξειδικευμένη διδασκαλία παρέχουν στους φοιτητές μας τις γνώσεις, τις δεξιότητες και την εμπειρία για να είναι ηγέτες στον επιλεγμένο τομέα τους, ανοίγοντας πόρτες για την απασχόληση και την περαιτέρω εκπαίδευση. Με μικρότερα μεγέθη τάξης από τα περισσότερα πανεπιστήμια, η μελέτη μαζί μας σημαίνει ότι λαμβάνετε πιο προσωπική προσοχή και υποστήριξη από το διδακτικό προσωπικό μας.

Σημαντικά, οι σπουδές στο Ηνωμένο Βασίλειο σημαίνει ότι θα έχετε την ευκαιρία να αναπτύξετε δεξιότητες και εμπειρία, να αυξήσετε την πολιτιστική σας εξοικείωση με το Ηνωμένο Βασίλειο και να βελτιώσετε τις δεξιότητες αγγλικής γλώσσας τόσο εντός όσο και εκτός του περιβάλλοντος της τάξης.

Γνωρίζουμε ότι η προοπτική να φύγετε από το σπίτι σας και να μετακομίσετε σε μια νέα χώρα για να μελετήσετε μπορεί να είναι μια συναρπαστική αλλά αγχωτική στιγμή, αλλά υποσχόμαστε ότι θα λάβετε όλη την υποστήριξη και καθοδήγηση που χρειάζεστε για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το χρόνο σας μαζί μας.

Τοποθεσία, Τοποθεσία

Βρίσκεται στο East Midlands, το Leicester βρίσκεται πολύ στην καρδιά της χώρας, με εξαιρετικές συγκοινωνιακές συνδέσεις σε όλα τα μέρη του Ηνωμένου Βασιλείου. Ο σταθμός St. Pancras του Λονδίνου απέχει μόλις μία ώρα με το τρένο - και από εκεί μπορείτε να φτάσετε στο Eurostar και να βρίσκεστε στο Παρίσι μέσα σε λίγο περισσότερο από τέσσερις ώρες!

Τα διεθνή αεροδρόμια του East Midlands και του Μπέρμιγχαμ απέχουν λιγότερο από μία ώρα με το αυτοκίνητο και είναι εύκολα προσβάσιμα με τη δημόσια συγκοινωνία. Υπάρχουν απευθείας δρομολόγια τρένων μεταξύ Leicester και των δύο αερολιμένων Stansted και Luton και τα αεροδρόμια πύλης του Ηνωμένου Βασιλείου στο Λονδίνο Heathrow και το Λονδίνο Gatwick είναι επίσης εύκολα προσβάσιμα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Leicester, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.visitleicester.info

Διεθνείς δραστηριότητες εμπλουτισμού φοιτητών

Κατά την άφιξή σας στο Leicester, το Διεθνές Γραφείο θα παρέχει πληροφορίες και υποστήριξη για να σας βοηθήσει να ενταχθείτε στη ζωή του Κολλεγίου και στην ίδια την πόλη του Leicester.

Εκτός από τα μαθήματα, μια σειρά κοινωνικών δραστηριοτήτων είναι διαθέσιμες για τους διεθνείς φοιτητές μας. Παρέχεται μια σειρά δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων - μερικά ειδικά για τους διεθνείς φοιτητές και ορισμένα για όλους τους φοιτητές. Αυτά έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθήσουν να φτιάξετε νέους φίλους, να εξασκήσετε τα αγγλικά σας και να εμπλουτίσουν την κατανόησή σας για την ιστορία του Ηνωμένου Βασιλείου και τις διαφορετικές κουλτούρες και παραδόσεις του.

Τοποθεσίες

Leicester

Address
St John Street
LE1 3WL Leicester, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

Ask a Question

Άλλη