Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με εμάς

Η ιστορία μας άρχισε το 2002, όταν η αναζήτηση για μια ιδανική πορεία κινηματογράφου μας οδήγησε στη δημιουργία της δικής μας, boutique κινηματογραφικής σχολής σε μια μεταμορφωμένη εκκλησία στο Fulham Broadway του Λονδίνου.

Πολλά χρόνια αργότερα, η London Film Academy αναγνωρίζεται διεθνώς ως ένα καινοτόμο κινηματογραφικό σχολείο που ξεπερνά το βάρος της, παράγοντας δημιουργούς κινηματογραφικών ταινιών παγκόσμιας κλάσης, με εξειδίκευση, μέσω πρακτικής άσκησης, σχετικής με τη βιομηχανία και με τα υψηλότερα πρότυπα.

Η πολυτομεακή προσέγγιση μας μιμείται τις σκληρές λειτουργίες της βιομηχανίας κινηματογράφου και τηλεόρασης και σας επιτρέπει να εξελιχθείτε σε έναν ενημερωμένο και υπεύθυνο κινηματογραφιστή, ορίζοντας το σκάφος σας σε μικρές ομάδες, μέσα σε ένα συνεργατικό περιβάλλον που καλλιεργεί.

Κεντρικός στόχος μας είναι να κάνουμε την κινηματογραφική κατάρτιση προσβάσιμη. Ως μη κερδοσκοπικό trust, προσφέρουμε οικονομικά υποβοηθούμενες θέσεις με αμοιβές μαθημάτων all inclusive, βραβευμένους καθηγητές και πρόσβαση στον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, τεχνολογία και εγκαταστάσεις. Καλούμε τους αιτούντες από όλο τον κόσμο, με οποιοδήποτε επίπεδο εμπειρίας, αλλά ψάχνουμε για ενεργούς, δημιουργικούς και αφοσιωμένους παίκτες της ομάδας.

Είτε είστε προπτυχιακός, μεταπτυχιακός ή επαγγελματίας που αναζητά ένα εξειδικευμένο σύντομο μάθημα, καλύπτουμε κάθε κινηματογραφική πειθαρχία από τη φαντασία μέχρι την παραγωγή ντοκιμαντέρ. Αναγνωρισμένη ως κέντρο αριστείας, εξετάζεται από την Υπηρεσία Διασφάλισης Ποιότητας για την Ανώτατη Εκπαίδευση και συνεργάζεται με μερικές από τις πιο πρωτότυπες και μελλοντοστραφείς φωνές στη δημιουργική βιομηχανία σήμερα.

Το πιο περήφανο επίτευγμα μας είναι η συνεχής επιτυχία των μαθητών μας. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να πούμε ότι πάνω από το 95% των πτυχιούχων μας που εργάζονται στον κλάδο εντός τριών μηνών. Και είμαστε μοναδικοί στο να μπορούμε να καλλιεργούμε τις συνεχιζόμενες παραγωγές μας προσφέροντας στους πτυχιούχους μας την ιδιότητα μέλους του Filmmakers 'Club, με πρόσβαση σε εκδηλώσεις δικτύωσης, αποκλειστικές λίστες θέσεων εργασίας και συμβουλές από μερικούς από τους μεγαλύτερους κινηματογραφιστές του κόσμου.

Το LFA είναι κάτι περισσότερο από μια σχολή κινηματογράφου. Αν έχετε ένα κεφάλι για την ταινία και είστε παθιασμένοι, εμπνευσμένοι και θέλετε να βρείτε τη δική σας φωνή. μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα μας αφήσετε εξοπλισμένο με τις δεξιότητες, τις γνώσεις και την συνεχιζόμενη υποστήριξη για να επιτύχουμε στον σημερινό ανταγωνιστικό κλάδο.

Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε στο LFA.

Η Ντέισι Γκιλί και η Άννα ΜακΝτόναλντ
Συν-ιδρυτές

Διασφάλιση ποιότητας

Οι LFA εξετάζονται από την QAA, την Υπηρεσία Διασφάλισης Ποιότητας για την Ανώτατη Εκπαίδευση. Η ομάδα ελέγχου QAA σχημάτισε τις ακόλουθες κρίσεις σχετικά με την παροχή της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην London Film Academy :

 • Ο καθορισμός και η διατήρηση των ακαδημαϊκών προτύπων βραβείων πληρούν τις προσδοκίες του Ηνωμένου Βασιλείου
 • Η ποιότητα των ευκαιριών μάθησης των μαθητών ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του Ηνωμένου
 • Η ποιότητα των πληροφοριών σχετικά με τις ευκαιρίες μάθησης ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του Ηνωμένου Βασιλείου.
 • Η βελτίωση των ευκαιριών μάθησης των μαθητών ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του Ηνωμένου Βασιλείου

Η ομάδα ελέγχου QAA εντόπισε τα ακόλουθα χαρακτηριστικά καλής πρακτικής στην London Film Academy :

 • την περιεκτική και λεπτομερή διαδικασία εισαγωγής, η οποία εξασφαλίζει ότι οι μαθητές είναι κατάλληλοι για το μάθημα και τους επιτρέπουν να πετύχουν (Προσδοκία B2)
 • την υποστήριξη, ενσωματωμένη και στοχευμένη σταδιοδρομία, η οποία επιτρέπει στους φοιτητές να αποκτήσουν πλήρη προσωπικό, ακαδημαϊκό και επαγγελματικό δυναμικό (προσδοκία B4).

Γιατί να επιλέξετε LFA;

Γίνε σκηνοθέτης της London Film Academy

 • Πολυεπιστημονική εκπαίδευση από επαγγελματίες του κινηματογράφου και της τηλεόρασης
 • Επαγγελματικός εξοπλισμός παραγωγής, εγκαταστάσεις μετά την παραγωγή, στούντιο και θέατρο.
 • Super 16mm και τρέχουσες ψηφιακές μορφές με εγγραφή ήχου θέσης
 • Ταινίες έτοιμες για πλήρη ποιότητα εικόνας HD (1080p)
 • Σχετική, πρακτική και οικονομικά αποδοτική κινηματογραφική εκπαίδευση
 • Δεν υπάρχουν κρυφά έξοδα (προϋπολογισμοί ταινιών που περιλαμβάνονται στα τέλη του μαθήματος)
 • Παρουσιάσεις σε φεστιβάλ ταινιών και σε ψηφιακές πλατφόρμες
 • Αποκλειστικές λίστες εργασίας και τοποθετήσεις
 • Κέντρο αριστείας
 • Αξιολογήθηκε από την Qality Assurance Agency for Higher Education
 • Πανεπιστημιακές διαδρομές:
  • Το Δίπλωμα Κινηματογράφου LFA αναγνωρίζεται από το Πανεπιστήμιο Anglia Ruskin για την εξέλιξη στην παραγωγή κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων MA με μεταφορά πιστώσεων 90 Μ βαθμίδων και από το Πανεπιστήμιο του Hertfordshire για την εξέλιξη στη MA Filmmaking.
  • Το Δίπλωμα Κινηματογράφου LFA αναγνωρίζεται επίσης από το Πανεπιστήμιο του Hertfordshire για την εξέλιξη της BA Film and Television.
  • Το LFA Screenwriting Diploma αναγνωρίζεται από το Πανεπιστήμιο Anglia Ruskin για την εξέλιξη στο MA Creative Writing και από το Πανεπιστήμιο του Hertfordshire για την εξέλιξη στο MA Screenwriting.

Δεξιότητες για τη ζωή

 • Συνεργατικό, φιλικό και χωρίς αποκλεισμούς περιβάλλον μάθησης
 • Ομαδική εργασία και δεξιότητες ανθρώπων για ευπροσάρμοστους και δημιουργικούς κινηματογραφιστές
 • Μη κερδοσκοπική οργάνωση
 • Χρηματοδοτική υποστήριξη και συμβουλές χρηματοδότησης
 • Μόνιμο επαγγελματικό δίκτυο επαφών στην ταινία
 • Καθοδήγηση σταδιοδρομίας
 • Αξίες που ζούμε με την ποιότητα, την καινοτομία, τη συνεχή στήριξη φοιτητών και μεταπτυχιακών, συνεργατική
 • Τα ατομικά ταλέντα και η δημιουργικότητα καλλιεργούνται

Εγκαταστάσεις

London Film Academy στεγάζεται σε ένα διατηρητέο ​​κτίριο που αρχικά ήταν μια μεθοδιστική εκκλησία. Το LFA βρίσκεται στο London Borough of Hammersmith

ΔΩΜΑΤΙΑ

 • Η αίθουσα κινηματογράφου / προβολής μας
  Το θέατρο μας προσφέρει ψηφιακή προβολή, βασικές εγκαταστάσεις εγγραφής ήχου. Έχουμε μια ολοκληρωμένη βιβλιοθήκη ήχου FX. Τα στούντιο πρόβας και ηχογράφησης χρησιμοποιούνται στα κορυφαία και στο υπόγειο επίπεδα του LFA για όλα τα εργαστήρια και τις ασκήσεις.
 • Τα Studios μας
  Δύο πρόβατα και γυρίσματα Studios με σύνολα σκηνικών και μια επιλογή από σκηνικά βρίσκονται στην κορυφή και στο υπόγειο των χώρων και χρησιμοποιούνται για όλα τα εργαστήρια και τις ασκήσεις.
 • Η βιβλιοθήκη μας
  Η βιβλιοθήκη LFA φιλοξενεί συλλογή ταινιών DVD και βιβλιοθήκη βιβλίων. Αυτό το δωμάτιο είναι επίσης εξοπλισμένο με τράπεζα υπολογιστών της Apple με πρόσβαση στο Internet. Το λογισμικό περιλαμβάνει Neo Office, EP Budgeting
 • Οι τάξεις μας
  Όλες οι αίθουσες διδασκαλίας είναι εξοπλισμένες με αναπαραγωγή βίντεο, DVD και υπολογιστή μέσω τηλεοράσεων πλάσματος και / ή προβολέων.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Το LFA διαθέτει σήμερα ένα κιτ φωτογραφικών μηχανών Super 16mm Arri SR3 και 416, συμπεριλαμβανομένου κιτ Matte box, φίλτρων και φακών, κιτ ARRI Alexa με φακούς CP2, Sony FS7a Sony EX3 και Z1, αρκετές συσκευές HDV της Sony και κάμερες κουδουνιών. Έχουμε ένα ευρύ φάσμα μηχανισμών λαβής, συμπεριλαμβανομένων των κεφαλιών Ronford, Cartoni και O'Connor, μιας καμηλοπίνακας με κουτάλα και μιας πόρτας για τις εξωτερικές παραγωγές. Διαθέτουμε επίσης μια εξαντλητική σειρά από φώτα Fresnel Arri, μαζί με κοκκινομάλλα και ξανθές με ανοιχτή όψη. Διαθέτουμε επίσης κιτ 2,5 χιλιοστών HMI, Kinoflo, Dedo Light και 1x1 Light Panels, μαζί με μια μεγάλη ποικιλία σημαιών, δίχτυα και άλλα εργαλεία λαβής.

 • Κουκλίτσα
  Το στούντιο μας φιλοξενεί μια καμηλοπάρδαλη Chameleon με βραχίονα και ένα κούτσουρο γεμάτο με 50 μέτρα διαφορετικής διαδρομής.
 • Φώτα
  Τα κιτ φωτισμού περιλαμβάνουν μια σειρά φώτων Arri Fresnel από 300 watts έως 2.5kw, κανονικές κεφαλές κοκκινομάλλα και ξανθά, μαλακά στούντιο, μια καλή επιλογή σημαιών, στάμπες και αξεσουάρ λαβής όπως μαγεία όπλα, σφιγκτήρες pelican και κάτοχοι polyboard.
 • Ήχος
  Διαθέτουμε αναμικτήρες Sound Device 664 και SQN με μικρόφωνα Sennheiser 8050 και AKG, ραδιόφωνο μικροφώνων Sennheiser και Micron Explorer.
 • Μετά την παραγωγή
  Οι σουίτες μας επεξεργασίας Apple είναι εξοπλισμένες με AVID Media Composer και Final Cut Pro, με καταστρώματα Sony HDV, φορητούς σκληρούς δίσκους και CD / DVD καταστρώματα διαθέσιμα σε όλους. Όλα τα έργα προβολής ή τυλίγματος μπορούν να εξαχθούν σε DVD για να μεταδίδουν ποιοτικά πρότυπα.
Προγράμματα που διδάχθηκαν:
 • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Δίπλωμα

London Film Academy

Ενταχθείτε στο δίκτυο υποστήριξής μας για επαγγελματίες του κινηματογράφου και επιδιορθώστε το σκάφος σας σε μια μικρή ομάδα μέσα στο περιβάλλον που καλλιεργεί το πιο αγα ... [+]

Θέλεις να γίνεις ένας σκηνοθέτης παγκόσμιας κλάσης, ευέλικτος;

Ετοιμαστείτε να ξεκινήσετε την καριέρα σας στο κινηματογραφικό ή τηλεοπτικό πρόγραμμα με το 1 έτος διδακτορικής διατριβής. Σας δίνει πρακτική εξάσκηση σε όλες τις πτυχές της κινηματογραφικής παραγωγής καθώς σας εξοπλίζει με τις δεξιότητες και τις γνώσεις και σας παρέχει την συνεχή υποστήριξη που χρειάζεστε για να υπερέχετε στον επιλεγμένο σας τομέα.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο London
Μάιος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
London Film Academy

Ως σκηνοθέτης, η ικανότητά σας να δημιουργείτε και να επικοινωνείτε μια ιστορία βρίσκεται στο επίκεντρο κάθε επιτυχημένου κινηματογραφικού έργου. Το μονοετές μας δίπλωμα ... [+]

Το δίπλωμά μας για σκηνοθεσία σας δίνει ένα χρόνο εντατικής δημιουργικής ανάπτυξης για να σας προετοιμάσει για ζωή που εργάζεται ως σεναριογράφος στο γρήγορο, ανταγωνιστικό και ποικίλο περιβάλλον ταινιών και τηλεόρασης. Θα πάρετε μια ολοκληρωμένη γείωση σε όλες τις ειδικότητες σεναριογράφησης, δημιουργώντας ένα τεράστιο όγκο εργασίας κατά τη διάρκεια του έτους, γράφοντας για σορτς, τηλεόραση, ταινίες μεγάλου μήκους και διαδικτυακές σειρές. Η εντατική μας προσέγγιση στο σενάριο εξασφαλίζει ότι αφήνετε το LFA με ένα εντυπωσιακό χαρτοφυλάκιο εργασίας, προσαρμόσιμες δεξιότητες γραφής και την ικανότητα να μετατρέψετε έργα σεναρίων σε αυστηρές προθεσμίες.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο London
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Μαθήματα

London Film Academy

Αυτό το Πάσχα, μαζί μας για μια πενθήμερη κινηματογραφική πορεία για να μάθουμε τις βασικές δεξιότητες της οπτικής αφήγησης. Τραβήξτε, σκηνοθετήστε και επεξεργαστείτε την ... [+]

Η Ακαδημία Young Filmmakers 'απευθύνεται σε άτομα ηλικίας 13 έως 17 ετών και είναι ο ιδανικός τρόπος για να εισαγάγει τους νέους στην πρακτική κινηματογραφική παραγωγή.

Αυτά τα συναρπαστικά μαθήματα μιας και δύο εβδομάδων γίνονται κατά τη διάρκεια σχολικών διακοπών (πρόγραμμα Πάσχα

Διακρίνονται σε ποικίλους ρόλους κινηματογραφικών έργων, από τη συγγραφή σεναρίων και την οπτική αφήγηση μέχρι τη σκηνοθεσία των ηθοποιών και τη χρήση επαγγελματικού λογισμικού επεξεργασίας και τα πάντα μεταξύ τους.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο London
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 - 2 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Πιστοποιητικό

London Film Academy

Είστε σκηνοθέτης που αναζητά να παράγει και ενδεχομένως να κατευθύνει ή να γράψει το πρώτο σας χαρακτηριστικό ή μια πιο φιλόδοξη ταινία μικρού μήκους; Εάν ναι, αυτή είναι ... [+]

Είστε σκηνοθέτης που αναζητά να παράγει και ενδεχομένως να κατευθύνει ή να γράψει το πρώτο σας χαρακτηριστικό ή μια πιο φιλόδοξη ταινία μικρού μήκους; Εάν ναι, αυτή είναι η πορεία για σας.

Το ίδρυμα παραγωγής είναι επιτακτικό για τα άτομα και τις ομάδες παραγωγής με την τεχνογνωσία σε έναν συγκεκριμένο τομέα της κινηματογραφίας που θέλουν να προετοιμαστούν και να προετοιμαστούν για μεγάλα έργα προϋπολογισμού.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο London
Οκτώβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
5 ημέρες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
London Film Academy

Το Πιστοποιητικό Σκηνοθεσίας μας θα φωτίσει τον ρόλο του σκηνοθέτη και θα σας δώσει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε τις απαραίτητες δεξιότητες για να κατευθύνετε μια ταινί ... [+]

Το πρακτικό αυτό σεμινάριο, καθοδηγούμενο από έμπειρους κινηματογραφιστές, παρέχει εκπαίδευση σε διάφορες πτυχές της κατεύθυνσης, συμπεριλαμβανομένης της οπτικής αφήγησης, της storyboarding, της επικοινωνίας ιδεών και σεναρίων στους ηθοποιούς και το πλήρωμα, τη συνεργασία με τους ηθοποιούς και τη βελτίωση της απόδοσής τους και την προετοιμασία για βολή.

Θα έχετε την ευκαιρία να κατευθύνετε μια ταινία μικρού μήκους σε περιβάλλον στούντιο χρησιμοποιώντας μια κάμερα υψηλής τεχνολογίας υψηλής ευκρίνειας και να εργαστείτε με έναν επεξεργαστή για να δημιουργήσετε ένα ολοκληρωμένο σύντομο, που θα προβληθεί στο τέλος του μαθήματος στον κινηματογράφο μας.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο London
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
5 ημέρες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
London Film Academy

Είσαι νέος στη σκηνοθεσία; Αυτή η εντατική σύντομη πορεία είναι η μοναδική του είδους που παρέχει την ευκαιρία να γυρίσετε είτε σε ταινία Super 16mm («Carol», «The Hurt L ... [+]

Αποκτήστε μια πρακτική, εμπνευσμένη και ευχάριστη εισαγωγή στη σκηνοθεσία και κάντε με τη δική σας ταινία σε μόλις τέσσερις εβδομάδες! Ιδανικό για ανθρώπους νέους στην παραγωγή ταινιών, αυτό το εντατικό σύντομο μάθημα προσφέρει στους φοιτητές μια ευρεία και ανεκτίμητη γείωση στις βασικές αρχές κινηματογραφίας. Πάνω από τέσσερις εβδομάδες θα μάθετε μια σειρά δεξιοτήτων σχετικών με τη βιομηχανία από επαγγελματίες επαγγελματίες του κινηματογράφου και της τηλεόρασης και θα έχετε την ευκαιρία να πάρετε ένα έργο από την ιδέα στο σενάριο στην οθόνη. Εργάζοντας σε μικρές ομάδες, θα δημιουργήσετε μια σειρά από μη συγχρονισμένες οπτικές αφηγηματικές ταινίες μικρού μήκους, γυρισμένες αποκλειστικά σε επαγγελματικό εξοπλισμό κάμερας Super 16mm (Arriflex) ή Arri Alexa Digital. Η συνεργασία με τους συμμαθητές, τους ηθοποιούς και τους δασκάλους δημιουργεί εμπιστοσύνη, προσφέροντας παράλληλα ευκαιρίες δικτύωσης και πρόσβαση στην κατάρτιση της βιομηχανίας σε παραγωγές εντός των μειονεκτικών περιοχών. Οι έμπειροι δάσκαλοι μας είναι εδώ για να σας βοηθήσουν, να σας συμβουλεύσουν, να σας υποστηρίξουν και να σας ενθαρρύνουν καθ 'όλη τη διάρκεια του χρόνου σας, μια London Film Academy , Οι φοιτητές πιστοποιητικών κινηματογράφησης εισάγονται σε βασικούς κινηματογραφικούς κλάδους, όπως:... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο London
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
London Film Academy

Θέλετε να ακολουθήσετε μια καριέρα ως διευθυντής φωτογραφίας ή θέλετε να μάθετε περισσότερα για το τμήμα κινηματογράφου και φωτογραφικής μηχανής; Το Πιστοποιητικό Κινηματ ... [+]

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Το Πιστοποιητικό Κινηματογράφου αποτελεί το ιδανικό μάθημα για τους κινηματογραφιστές που επιθυμούν να αναπτύξουν τις γνώσεις και την εμπειρία τους στο χώρο της φωτογραφικής μηχανής. Με την ανάπτυξη μιας κατανόησης όλων των βασικών ρόλων σε σύνολο, οι μαθητές θα ολοκληρώσουν το μάθημα με μια ενισχυμένη προοπτική της κινηματογραφικής διαδικασίας. Κατά συνέπεια, αυτό το μάθημα θα ωφελήσει επίσης επίδοξους σκηνοθέτες και σκηνοθέτες που δεν έχουν ακόμη εργαστεί στο τμήμα φωτογραφικών μηχανών.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο London
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
5 ημέρες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
London Film Academy

Το Πιστοποιητικό Σενάριο μας είναι η τέλεια πλατφόρμα για τους επίδοξους συγγραφείς ή συγγραφείς-σκηνοθέτες που έχουν πολλές ιδέες και θέλουν να κάνουν μια ταινία. Μέσα α ... [+]

Πάντα ονειρευτήκατε να γίνετε συγγραφέας, αλλά δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε; Αυτό το μάθημα απευθύνεται σε επίδοξους συγγραφείς ή συγγραφείς-σκηνοθέτες που έχουν πολλές ιδέες και θέλουν να κάνουν μια ταινία. Έχετε την ευκαιρία να δείτε πώς η γραφή για την οθόνη είναι διαφορετική από τη συγγραφή ενός μυθιστορήματος ή ενός παιχνιδιού και να μάθετε την ικανότητα για να περάσετε από το μπλοκ του συγγραφέα. Είστε διδάσκονται για την αφήγηση του κινηματογράφου, την αφήγηση, τη δράση και το διάλογο. Προσοχή δίνεται στις ικανότητες μορφοποίησης και παρουσίασης σεναρίων (pitching). Μπορείτε να γράψετε και να ξαναγράψετε ένα σενάριο μικρού μήκους ταινίας με εισροή και καθοδήγηση επεξεργασίας σεναρίων από επαγγελματικό φιλμ... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο London
Οκτώβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
London Film Academy

Εάν έχετε μια ιδέα για ένα ντοκιμαντέρ και θέλετε να μετατρέψετε το όνειρό σας σε πραγματικότητα, αυτό το εντατικό μάθημα διάρκειας 6 εβδομάδων θα παρέχει τη γείωση που θ ... [+]

Εάν έχετε μια ιδέα για ένα ντοκιμαντέρ και θέλετε να μετατρέψετε το όνειρό σας σε πραγματικότητα, αυτό το εντατικό μάθημα διάρκειας 6 εβδομάδων θα παρέχει τη γείωση που θα χρειαστεί να μετατρέψετε την αρχική σας ιδέα σε μια γεμάτη πραγματική ταινία. Με πρακτική άσκηση από την εξάσκηση επαγγελματιών ντοκιμαντέρ, θα αποκτήσετε όλες τις δεξιότητες που χρειάζεστε και θα δημιουργήσετε το δικό σας ντοκιμαντέρ συνεργασίας που θα είναι έτοιμο για τοποθέτηση και συσκευασία στον κλάδο.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο London
Οκτώβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
6 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά