Loughborough College

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Καλώς ήρθατε στο Loughborough College!

Ιδρύθηκε το 1909, είμαστε υπερήφανοι για την μακρόχρονη φήμη μας για την παροχή εξαιρετικά επίπεδα υψηλής ποιότητας διδασκαλία και κατάρτιση σε όλη Leicestershire.

Εμπνέει την επιτυχία και τον εμπλουτισμό της ζωής ...

Με μια φανταστική σειρά από μαθήματα, τις εγκαταστάσεις πρώτης κατηγορίας και μια νέα προσέγγιση στη σύγχρονη εκπαίδευση και την κατάρτιση, γιατί να πάει οπουδήποτε αλλού;

Από τους 11.000 φοιτητές σήμερα εγγεγραμμένοι σε Loughborough College, οι περισσότεροι θα συμφωνήσουν ότι η μελέτη μαζί μας σημαίνει πολύ περισσότερα από ό, τι ακριβώς κερδίζει ένα επαγγελματικό προσόν.

Σας προσφέρουμε ένα διαφορετικό είδος του μαθησιακού περιβάλλοντος όπου θα πρέπει να αντιμετωπίζεται ως ενήλικας και χαλαρή και φιλόξενη πανεπιστημιούπολη μας σημαίνει ότι θα ταιριάζει σε ευθεία με τον τρόπο Κολέγιο της ζωής.

Έχουμε πολλά διαφορετικά μαθήματα, από τα επίπεδα Α σε προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης, μαθητείας και βαθμούς, και θα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσουν πρακτική, βιομηχανία-σχετικές δεξιότητες, ενώ έχετε μελετήσει.

Για να είναι η γέφυρα προς το μέλλον ...

Με συνδέσμους σε κορυφαία πανεπιστήμια και αναγνωρισμένων επαγγελματιών, έχουν τα μαθήματα μας έχουν αναπτυχθεί με έμφαση στην απασχολησιμότητα και έχουν ως στόχο να σας παρέχει με τις σχετικές ακαδημαϊκές και πρακτικές δεξιότητες που απαιτούνται για να πετύχει στο χώρο εργασίας. Πολλά από τα προγράμματα μας είναι επαγγελματικά βάση και να σας προσφέρουμε την ευκαιρία να εφαρμόσει ό, τι έχετε μάθει στην τάξη με τους ρόλους εργασίας στη βιομηχανία.

Το Κολλέγιο είναι φιλική και υποστηρικτική και εμείς σας επιτρέπουν να αναπτύξουν και να αποκτήσουν την απαραίτητη ανεξαρτησία και την ευθύνη αναμένεται σπουδών υψηλότερου επιπέδου. Συμβουλές και υποστήριξη είναι διαθέσιμη σε όλους τους μαθητές πριν από την εγγραφή τους και θα συνεχίσουν καιρό μετά την αποφοίτηση.

Μια μεταβαλλόμενη εμπειρία ζωής ...

Θέλουμε την εμπειρία σας μαζί μας να είναι πολύτιμη και συναρπαστική τόσο εντός όσο και εκτός της αίθουσας διδασκαλίας και είμαστε πάντα διερευνούν νέους τρόπους για να κρατήσει τα πράγματα φρέσκο ​​και ενδιαφέρον.

Υπάρχουν τόσες πολλές ευκαιρίες να εμπλακούν και, ως αυτόματη μέλος της Ένωση Φοιτητών του Loughborough (LSU), μπορείτε να επιλέξετε να λάβουν μέρος σε φορτία του εθελοντισμού και της κοινωνικής συστήματα. LSU μπορεί να υπερηφανεύεται για πάνω από 100 εταιρείες και έχει ψηφιστεί no.1 για την εμπειρία των φοιτητών και αρκετά χρόνια σε μια σειρά.

Στην πανεπιστημιούπολη, έχουμε ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, στούντιο χορού, λειτουργική τα μαλλιά και τα ινστιτούτα αισθητικής, δύο καφετέριες και δύο εστιατόρια, ένα Βιβλιοθήκη, το Radmoor Day Nursery, και πολλά άλλα. Και, επειδή μοιραζόμαστε πανεπιστημιούπολη μας με το Πανεπιστήμιο, θα έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις διευκολύνσεις που παρέχονται από τα δύο θεσμικά όργανα.

επενδύσεων Campus

Έχουμε επενδύσει πάνω από £ 30 εκατομμύρια στην πανεπιστημιούπολη College πάνω από τα δύο τελευταία χρόνια για να προσφέρει την τελευταία λέξη της διδασκαλίας και της μάθησης στο Loughborough College. Το Hub είναι ένα σύγχρονο συγκρότημα, που άνοιξε το 2014, με εξαιρετικές εγκαταστάσεις εστίασης και μια σειρά από υπηρεσίες υποστήριξης των φοιτητών, όλα κάτω από την ίδια στέγη στην καρδιά της πανεπιστημιούπολης College. Είναι επίσης το σπίτι σε ειδικά διαμορφωμένο Τεχνών της Ακαδημίας μας, άνοιξε από HRH Ο κόμης του Wessex, έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν διευκολύνσεις υψηλού επιπέδου για όσους επιθυμούν να εργαστούν στις δημιουργικές βιομηχανίες.

50 χρόνια μετά την κατασκευή, μπορούμε επίσης να επενδύσει πάνω από £ 14 εκατομμύρια redeveloping ένα από τα πιο εμβληματικά δομών Loughborough College του. Η state-of-the-art κτίριο είναι το σπίτι σε Loughborough έκτη Μορφή College και παροχής υπηρεσιών βιομηχανίες μας και, από τον Σεπτέμβριο του 2016 θα στεγάσει Μεταπτυχιακό Κέντρο μας: ένας ανοιχτός χώρος μάθησης αφιερωμένο στη προπτυχιακών σπουδών.

Τοποθεσίες

Loughborough

Address
Radmoor Rd
LE11 3BT Loughborough, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

FAQ

Άλλη