Loxdale English Centre

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Loxdale English Centre είναι η ιδανική τοποθεσία για τις σπουδές σας. Αν ψάχνετε για υψηλής ποιότητας, οικονομικά προσιτά μαθήματα αγγλικών, τότε μην κοιτάτε ξανά.

Από την ίδρυσή της το 1968, το Loxdale English Centre διοργάνωσε μαθήματα αγγλικών υψηλής ποιότητας για χιλιάδες σπουδαστές. Οι περισσότεροι καθηγητές γλωσσών μας έχουν πολυετείς εμπειρίες στη διδασκαλία της αγγλικής ως ξένης γλώσσας. Ως άλλη εγγύηση ποιότητας, το σχολείο μας είναι διαπιστευμένο από το British Council για τη διδασκαλία αγγλικών και είναι μέλος της Αγγλικής UK.

Χαιρετίζουμε τους σπουδαστές διεθνών ενηλίκων στο Loxdale όλο το χρόνο και έχουμε ειδικά προγράμματα κατά τη διάρκεια του Ιανουαρίου και του Φεβρουαρίου και το καλοκαίρι για τους νέους μαθητές. Τα κλειστά μαθήματα για ενήλικες και νέους μαθητές γίνονται επίσης δεκτά ανά πάσα στιγμή από την καλοκαιρινή περίοδο.

Τα Προγράμματα μας

Loxdale English Centre είναι η ιδανική τοποθεσία για τις σπουδές σας. Αν ψάχνετε για υψηλής ποιότητας, οικονομικά προσιτά μαθήματα αγγλικών, τότε μην κοιτάτε ξανά.

Το Loxdale δεν είναι όπως τα περισσότερα σχολεία ξένων γλωσσών. Όταν μελετάτε μαζί μας, θα έχετε πρόσβαση στην ευρύτερη δυνατή επιλογή μαθημάτων, τα οποία βασίζονται στην ενεργό συμμετοχή των φοιτητών και έχουν σχεδιαστεί για να ενισχύσουν τη μαθησιακή σας εμπειρία και την εκτίμηση της αγγλικής γλώσσας και του πολιτισμού.

Τα ζωντανά και αλληλεπιδραστικά μας προγράμματα έχουν σχεδιαστεί για φοιτητές που επιθυμούν να βελτιώσουν την ικανότητά τους να επικοινωνούν στα αγγλικά στην εταιρεία ομοϊδεάτων από όλο τον κόσμο, απολαμβάνοντας παράλληλα την εμπειρία της μάθησης στο Μπράιτον, ένα από τα πιο ζωντανά και πολιτιστικά διαφορετικές πόλεις.

Για επαγγελματικά, αυτόνομα μαθήματα αγγλικών που διεξάγονται σε μια ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα, τότε η πολύ δημοφιλής μας
Το General English Course είναι η ιδανική απάντηση στις ανάγκες σας.

Μελετήστε αγγλικά με άλλα μαθήματα για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το χρόνο σας στην Αγγλία. Το μάθημα English Plus είναι μια ευκαιρία να συνδυάσετε τη Γλώσσα Αγγλικών με ένα ευρύ φάσμα θεμάτων με κάτι που ταιριάζει στις περισσότερες προτιμήσεις.

Τα μαθήματα περιλαμβάνουν τέχνη, κηπουρική, μόδα, δράμα, ιστορία, εκτύπωση, φωτογραφία, περιβαλλοντικές σπουδές, μέσα μαζικής ενημέρωσης, βρετανικό πολιτισμό και δημιουργική αγγλική γλώσσα.

Αν και διατηρώντας πάντοτε τα υψηλότερα ακαδημαϊκά πρότυπα, τα μαθήματα Loxdale είναι ανταγωνιστικά και αντιπροσωπεύουν εξαιρετική αξία για τα χρήματα.

Δεν είναι μόνο τα υψηλά ακαδημαϊκά πρότυπα που μας ξεχώρισαν. Όταν φτάσετε, θα σας δοθεί ένας προσωπικός δάσκαλος που θα είναι εκεί για να σας υποστηρίξει και να σας καθοδηγήσει καθ 'όλη τη διάρκεια των σπουδών σας. Δεσμευόμαστε να παρέχουμε ένα διεγερτικό μαθησιακό περιβάλλον βασισμένο στη συνεργασία και την ενεργό συμμετοχή που θα δώσει τη δυνατότητα στους μαθητές όλων των ηλικιών και κοινωνικής προέλευσης να αξιοποιήσουν πλήρως το δυναμικό τους.

Ενεργοποιούμε ενεργά την κριτική μελέτη, ενώ παράλληλα προωθούμε την ανοχή και το σεβασμό για όλους τους ανθρώπους, τους πολιτισμούς και τις ιδέες. Οι σπουδαστές έχουν πολλές ευκαιρίες να επηρεάσουν διαφορετικά στοιχεία του μαθήματος - από τις κοινωνικές δραστηριότητες μέχρι το πρόγραμμα σπουδών.

Το Loxdale πραγματικά σας προσφέρει "κάτι παραπάνω από απλά αγγλικά"! Γιατί λοιπόν να μην έρθετε μαζί μας για μια αξέχαστη εμπειρία;

Εγκαταστάσεις

Το σχολείο μας στεγάζεται σε ένα όμορφο, παραδοσιακό αγγλικό βικτοριανό αρχοντικό και περιβάλλεται από μεγάλους κήπους και δέντρα. Διαθέτουμε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στις οποίες συμπεριλαμβάνονται 16 αίθουσες διδασκαλίας, βιβλιοθήκη, αίθουσα διδασκαλίας με χρονοδιαγράμματα για καθηγητές, δωρεάν wi-fi, αίθουσα υπολογιστών, τραπεζαρία με ζεστό φαγητό, σνακ και ποτά, αθλητική αίθουσα, τραπέζι αίθουσα αντισφαίρισης, μεγάλους κήπους και 3 πιάνα για χρήση από τους μαθητές. Υπάρχει επίσης ένας φοιτητικός κοινωνικός χώρος που είναι ανοιχτός κάθε μέρα και τα περισσότερα βράδια όπου οι μαθητές μπορούν να χαλαρώσουν, να κοινωνικοποιήσουν, να παίξουν αθλήματα, να παρακολουθήσουν ταινίες, να παίξουν στο Wii ή στο Play Station 3, να μελετήσουν και να μαγειρέψουν.

Τοποθεσία

Το Loxdale βρίσκεται στο Portslade, ένα οικιστικό προάστιο του Μπράιτον

Σουηδικό Λαϊκό Γυμνάσιο

Loxdale English Centre είναι επίσης ένα Σουηδικό Folk High School. Τα Folk High Schools είναι ένα εκπαιδευτικό φιλανθρωπικό ίδρυμα για ενήλικες κυρίως στη Σκανδιναβία. Αυτό σημαίνει ότι οι ενήλικες φοιτητές από τη Σουηδία είναι επιλέξιμοι να χρηματοδοτούν τις αμοιβές τους μέσω κρατικής επιχορήγησης, πράγμα που καθιστά το μάθημα δωρεάν.

Τοποθεσίες

Μπράιτον

Address
Locks Hill, Portslade
BN41 2LA Μπράιτον, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

Ask a Question

Άλλη