Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Εδώ στο Φυσικά πιστεύουμε ότι είναι καλύτερο να μάθουν από τους εμπειρογνώμονες και ότι ο καθένας έχει μια περιοχή της εμπειρογνωμοσύνης. Είμαστε σε μια αποστολή για να αφήσει ο καθένας να μάθει ό, τι θέλουν, οποιαδήποτε στιγμή, σε οποιοδήποτε μέρος.

Έμπειρους εκπαιδευτικούς

Παρακολουθήστε και να μάθουν από διάλεκτος εμπειρογνώμονες οι οποίοι είναι παθιασμένοι με μοιράζονται τις γνώσεις τους.

Μάθετε σε οποιαδήποτε συσκευή

εμπειρογνώμονα μας οδήγησε σεμινάρια μπορούν να παρακολουθήσουν στο tablet, κινητό ή τον υπολογιστή γραφείου. Έτσι διατηρούν τη μάθηση, ενώ είστε εν κινήσει!

Κατα παραγγελια

Μάθετε το δικό σας ρυθμό, όποτε θέλετε και να απολαύσετε την πρόσβαση διάρκεια ζωής με την πορεία σας.

Μια παγκόσμια κοινότητα

Συνεργαστεί με κορυφαίους εμπειρογνώμονες και φοιτητές από όλο τον κόσμο, όπου κι αν βρίσκεστε.

Πότε να ξεκινήσει την πορεία μου; Όλα τα μαθήματα μας είναι On Demand. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα βίντεο και τα υλικά φυσικά με την άνεσή σας, όποτε και όπου θέλετε! Δεν υπάρχουν επίσημες ημερομηνίες έναρξης των μαθημάτων, αλλά γιατί να μην αφήσουμε τους συμφοιτητές σας γνωρίζουμε ότι είστε αρχίζουν και τι στόχους σας είναι στα σχόλια των μαθημάτων σας.

Πόσο καιρό μπορώ να έχω πρόσβαση στο γήπεδο για; Έχετε απεριόριστη πρόσβαση στο μάθημά σας ενώ είναι στην πλατφόρμα φυσικά. Δεν υπάρχουν χρονικά όρια και εμείς δεν πρόκειται να σας ζητήσουμε να πληρώσετε για να αποκτήσετε πρόσβαση σε ένα χρόνο!

Ποιος είναι η διδασκαλία των μαθημάτων μου; Η ομάδα φυσικά είναι handpicks εμπειρογνώμονες σε διάφορους κλάδους. Έχουμε ελέγξει έξω τα διαπιστευτήριά τους, την ποιότητα των βίντεο τους και ποια είναι η πορεία θα βοηθήσει τους ανθρώπους να επιτύχουν. Εάν δεν είναι μέχρι εξαιρετικά υψηλά μας πρότυπα, δεν θα το βρείτε στην πλατφόρμα.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα

Of Course Learning

Ο κόσμος του μακιγιάζ είναι τεράστιο και σύγχυση, αλλά δεν θα πρέπει να λαμβάνουν χρόνια εκπαίδευσης και ένα απύθμενο πορτοφόλι με καταπληκτική εμφάνιση. Το μάθημα αυτό θ ... [+]

Ο κόσμος του μακιγιάζ είναι τεράστιο και σύγχυση, αλλά δεν θα πρέπει να λαμβάνουν χρόνια εκπαίδευσης και ένα απύθμενο πορτοφόλι με καταπληκτική εμφάνιση. Το μάθημα αυτό θα επιτρέψει σε σας για να πάρει τον έλεγχο της τεράστια ποικιλία από επιλογές εκεί έξω, και να εξετάσουμε καλύτερα την ημέρα σας με την ημέρα!

Μάθετε πώς να οικοδομήσουμε μια ρουτίνα μακιγιάζ με Louise που ταιριάζει με πολυάσχολο τρόπο ζωής σας και δεν σπάσει την τράπεζα! Louise έχει περάσει χρόνια τράτες YouTube και το διαδίκτυο για τις καλύτερες συστάσεις και έχει χρησιμοποιήσει την εμπειρία της για να αναπτύξει αυτή την εξαιρετική πορεία.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο UK Online Ηνωμένες Πολιτείες USA Online
Ανοικτή Εγγραφή
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά