Oxford Bright Scholars

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Πώς ξεκίνησαν όλα ...

Μεγάλες ιδέες συχνά γεννιούνται ενώ σπούδαζε σε περιβάλλοντα που ευνοούν την καινοτομία και ότι οδηγούν τη θέληση να κάνουμε τα πράγματα διαφορετικά. Υπάρχει καλύτερο μέρος για να συμβεί αυτό από ό, τι πιο διαπρεπής ακαδημαϊκό ίδρυμα στον κόσμο, το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης. Oxford Bright μελετητές αναπτύχθηκε από πολλές συζητήσεις μετά από αργά το βράδυ βόλτες στο σπίτι από τις παλιές βιβλιοθήκες στην Οξφόρδη, οι ιδρυτές του όντας στη διαδικασία της ανάγνωσης για τα πτυχία τους. Ενωμένοι από το πάθος για την εκπαίδευση, αναγνωρίσαμε ότι υπήρχαν κενά στη γνώση και προσπάθησε να βρει τρόπους για να συμπληρώσετε την πιο ακαδημαϊκά και πολιτιστικά εμπλουτίζοντας τρόπο.

Πρώτον, αναγνώρισε την ανάγκη να κατανοήσουν την επίδραση της οικονομικής και πολιτικό τοπίο της Κίνας για τον υπόλοιπο κόσμο. Επίσης, έχοντας εργαστεί σε μεγάλες διεθνείς επιχειρήσεις μας, αναγνωρίσαμε πόσο ανταγωνιστικό είναι να ενταχθεί στην ακαδημαϊκή και επαγγελματική αρένα και ότι οι αιτούντες πρέπει να ξεχωρίζουν από τους συνομηλίκους τους με κάποιο τρόπο.

Έχοντας όλα αυτά κατά νου, θέσαμε ως στόχο να αναπτύξει ένα συναρπαστικό και διαδραστικό πρόγραμμα, το οποίο θα μπορούσε να φιλοξενήσει στο οικονομικό κέντρο της Κίνας, Σαγκάη. Αυτό είναι το πώς Θερινό Σχολείο Προγράμματα μας γεννήθηκαν. Μέσω Θερινό Σχολείο Προγράμματα μας στην Κίνα, έχουμε την πρόθεση να δημιουργήσει μια πλατφόρμα που θα ενθαρρύνει τα φωτεινά τους μαθητές να είναι δημιουργικοί, να αναπτύξουν ηγετικές ικανότητες και είναι καλύτερα να ξεχωρίζουν από τους συνομηλίκους τους. Έχουμε θέσει σε μια αποστολή για να δημιουργήσουμε ευκαιρίες για πνευματική περιέργεια μαθητές να αποκτήσουν όχι μόνο μια εικόνα για το επιλεγμένο θέμα τους, αλλά και να μάθουν τις δεξιότητες που θα τους επιτρέψει να υπερέχουν.

Τώρα ανυπομονώ να τεθεί το σχέδιο δράσης μας σε δύναμη για να διασφαλίσουμε ότι θα έχουμε μια επιτυχημένη εναρκτήρια χρονιά. Ελάτε μαζί μας σε αυτό το ταξίδι.

Διδασκαλία Φιλοσοφία μας

Κατά Oxford Bright μελετητές είμαστε υπερήφανοι για την παροχή ακαδημαϊκά μαθήματα και τα υλικά από τα υψηλότερα πρότυπα. Όλοι οι καθηγητές μας είναι Οξφόρδης μορφωμένοι και να εφαρμόζουν τις δεξιότητες και την εμπειρία τους για να παραδώσει τη διδασκαλία στο ίδιο επίπεδο με τα πρότυπα της Οξφόρδης.
Ενώ δίνουμε υψηλά ασφάλιστρα για την ακαδημαϊκή αριστεία, καταλαβαίνουμε ότι η γνώση έχει περιορισμένη χρήση χωρίς πρακτική εφαρμογή. διδακτική μεθοδολογία μας έχει ως σκοπό να εξασφαλίσει πραγματικό κόσμο χρησιμοποιούν όπως έχουμε ενσωματώσει σχετική παγκόσμια θέματα και μελέτες περιπτώσεων σε όλες τις σχολικές Προγράμματα Καλοκαίρι μας.
Με τον τρόπο αυτό, πιστεύουμε ότι η ανταλλαγή των εμπειριών μας από τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και τα ταξίδια σε όλες τις γωνιές του πλανήτη με τους μαθητές μας να τους παρέχει μια πλατφόρμα για να ξεκινήσει το ταξίδι τους για να γίνουν παγκόσμιοι πολίτες.

Πώς Μπορείτε να Μεγιστοποιήστε το χρόνο σας μαζί μας

Να συμμετέχουν ενεργά και να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας από τη χώρα και τον πολιτισμό σας.
Εξασκηθείτε Mandarin σας μιλώντας με τους ντόπιους.
Μην φοβάστε να κάνετε ερωτήσεις. Αυτή είναι μια σπάνια είναι η ευκαιρία να επεκτείνουν κοσμοθεωρία σας.
λεπτομέρειες ανταλλαγής επαφή με τους διεθνείς φοιτητές που θα σας ενώνει με το πρόγραμμα. Να κάνουν φίλους για τη ζωή!
Πρόκληση τον εαυτό σας με τη σκέψη για το πώς αυτό θα μάθετε ισχύει και για τον πραγματικό κόσμο.
Χρησιμοποιήστε την πρωτοβουλία σας στα εργαστήρια μας για την προώθηση των μελλοντικών στόχων σας.
Πάρτε πολλές φωτογραφίες και να τα μοιραστείτε με τους φίλους και την οικογένειά σας όταν παίρνετε το σπίτι.
Επιδίδονται σε συνομιλία με κατοικημένες ομάδα μας, οι οποίοι αποτελούνται από φοιτητές και πρόσφατους πτυχιούχους του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι Oxford Bright μελετητές δεν αποτελεί μέρος του ή με άλλο τρόπο συνδεδεμένες με το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης.
Oxford Bright μελετητές ιδρύθηκε και διευθύνεται επί του παρόντος από ένα δίκτυο αποφοίτων του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης.
Διδακτικό προσωπικό σε όλα τα προγράμματα της Οξφόρδης Bright μελετητές είτε σήμερα διδασκαλία και / ή τις σπουδές τους ή να είναι απόφοιτοι του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης.
ομιλητές που έχουν προσκληθεί από την Oxford Bright μελετητές θα πραγματοποιήσει διαλέξεις ή / και διδασκαλία θέσεις στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και / ή είναι εμπειρογνώμονες του κλάδου.
Διαδραστική διαμεσολαβητές τάξη είναι απόφοιτοι του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης και έχουν δείξει μια μακροπρόθεσμη δέσμευση για τις επιχειρήσεις και την καινοτομία στον τομέα της προτίμησής τους.
Η ποιμαντική προσωπικό για τα προγράμματα μας είναι φοιτητές στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, αν και μπορεί να συνεργαστεί με τις τοπικές δίγλωσσο προσωπικό για να εξασφαλιστεί η μέγιστη δυνατή φροντίδα και παρέχεται προσοχή.

Τοποθεσίες

Λονδίνο

Address
Kemp House 152 -160 City Road,
EC1V 2NX Λονδίνο, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

Ask a Question

Άλλη