Oxford International Juniors

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Με πάνω από 27 χρόνια εμπειρίας, είμαστε περήφανοι που βοηθήσαμε να εκπαιδεύσουμε πάνω από 500.000 νέους από όλο τον κόσμο

Τα Διεθνή Προγράμματα Junior της Οξφόρδης είναι μέρος της Ομάδας Διεθνών Εκπαιδευτικών της Οξφόρδης. Η Oxford International ιδρύθηκε το 1991 ως ISIS Education and Travel από τους David Brown και Robert Darell.

Δεν μπόρεσαν να αντλήσουν οποιαδήποτε οικονομική υποστήριξη από τις τράπεζες, οι ιδρυτές στράφηκαν στο Trust του Prince. Το Trust πρόσφερε δάνειο £ 5.000, καθώς και δύο συμβούλους που βοήθησαν να δουν την επιχείρηση τους πρώτους 18 μήνες. Η Oxford International έχει εξελιχθεί σε μία από τις 10 κορυφαίες επιχειρήσεις που χρηματοδοτούνται από την Trust και εξακολουθεί να συνδέεται στενά με αυτήν σήμερα.

Τα καλοκαιρινά μας προγράμματα έχουν αυξηθεί σταθερά σε μέγεθος και δημοτικότητα και τώρα διοργανώνουμε πάνω από 20 κέντρα σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο, τον Καναδά και τις Ηνωμένες Πολιτείες κάθε καλοκαίρι.

Δημιουργούμε εμπειρίες μάθησης που ενισχύουν τη ζωή και βοηθούν τους μαθητές σε όλο τον κόσμο να αναπτύξουν προσωπικά και επαγγελματικά και που εμπλουτίζουν τις μελλοντικές τους ευκαιρίες.

Βασικές αξίες μας

Οι βασικές αξίες μας βρίσκονται στην καρδιά της επιχείρησής μας. Ορίζουν ποιοι είμαστε, πώς δουλεύουμε και καθοδηγούμε τον τρόπο με τον οποίο ενεργούμε μεταξύ μας και με άλλους ενδιαφερόμενους. Είναι το DNA μας.

 • Ακεραιότητα: Οικοδομούμε σχέσεις μέσω εμπιστοσύνης, ειλικρίνειας και σεβασμού
 • Πάθος
 • Φροντίδα: Βάζουμε τους μαθητές μας και τους στόχους τους στην καρδιά ό, τι κάνουμε
 • Δημιουργικότητα: Δεν φοβόμαστε να είμαστε διαφορετικοί και γιορτάζουμε την καινοτομία

Ω, και πιστεύουμε ότι ένα SMILE προχωρεί πολύ.

126600_Benenden0515a.jpg

Μελέτη και υποστήριξη

Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι με τα προγράμματα μας για νέους και εργαζόμαστε σκληρά για την ανάπτυξη συναρπαστικών μαθημάτων που ωφελούν τους μαθητές της εφηβικής γλώσσας μέσα και έξω από την τάξη.

Τι μπορώ να περιμένω;

Κάθε φοιτητής που επισκέπτεται ένα Διεθνές Κέντρο Προγραμμάτων Νέων της Οξφόρδης αξίζει να κερδίσει εμπιστοσύνη, να βελτιώσει τις επικοινωνιακές δεξιότητές του, να απολαύσει τον εαυτό του και να αφήσει με μόνιμες αναμνήσεις και φιλίες. Όλα τα διδακτικά και μαθησιακά υλικά για τα μαθήματά μας σχεδιάζονται εσωτερικά από την ακαδημαϊκή ομάδα της Oxford International και αναθεωρούνται σύμφωνα με την ανατροφοδότηση από φοιτητές και ομάδες εστίασης καθηγητών.

Όλοι οι φοιτητές κάθονται γραπτές και προφορικές δοκιμασίες τοποθέτησης την πρώτη ημέρα τους για να εξασφαλίσουν ότι τοποθετούνται σωστά σε δύσκολες τάξεις κατάλληλες για το επίπεδό τους. Κάθε φοιτητής λαμβάνει επίσης ένα βιβλίο διδασκαλίας της Oxford International με όλα τα απαραίτητα εκπαιδευτικά υλικά για τη γλωσσική του πορεία.

Η προσέγγιση μας

Οι έφηβοι ενδιαφέρονται για ένα ευρύ φάσμα θεμάτων που σχετίζονται με τη ζωή, τα ενδιαφέροντά τους και την ανάπτυξή τους. Στόχος μας είναι να παρέχουμε ενθαρρυντικά μαθήματα ώστε οι μαθητές να αισθάνονται πιο σίγουροι. Τα μαθήματά μας χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: Μελέτη Γλωσσών και Γλώσσα Ζωής.

 • Η μελέτη γλωσσών επικεντρώνεται στα δομικά στοιχεία της αγγλικής γλώσσας και στοχεύει στην οικοδόμηση της επικοινωνιακής ικανότητας των μαθητών ανανεώνοντας τις γνώσεις που έχουν, διευρύνοντας το λεξιλόγιό τους και εφαρμόζοντας το σε πραγματικό περιβάλλον και δραστηριότητες.
 • Η Γλώσσα για τη Ζωή στοχεύει στην ανάπτυξη μεταβιβάσιμων δεξιοτήτων που θα ωφελήσουν τους μαθητές εκτός της τάξης. Αυτά τα μαθήματα ενσωματώνουν μια ποικιλία θεμάτων που κυμαίνονται από τις δεξιότητες εργασίας έως την αριθμητική, την ιθαγένεια, την πολιτιστική συνείδηση και τις δημιουργικές δεξιότητες. Στο εβδομαδιαίο μάθημα επανεξέτασης οι μαθητές ανακυκλώνουν νέα γλώσσα με τη μορφή ενός Club Conversation (δομή που εξαρτάται από τα επίπεδα και την ικανότητα). Τα έργα επικεντρώνονται στη συνεργασία και τη δημιουργικότητα.

Τα υλικά μας

Όλα τα υλικά διδασκαλίας και εκμάθησης για τα μαθήματα μας σχεδιάζονται εσωτερικά από την ακαδημαϊκή μας ομάδα της Oxford International. Φροντίζουμε σε ποικίλες ηλικιακές ομάδες, έτσι ώστε εκτός από την τυπική εφηβική μας διδακτέα ύλη, παρέχουμε επίσης ένα πρόγραμμα σπουδών προσαρμοσμένο ειδικά για τους νέους μαθητές. Το περιεχόμενο και ο σχεδιασμός των υλικών ενημερώνονται από τις ομάδες εστίασης των σπουδαστών και των εκπαιδευτικών. Αναθεωρούμε συχνά το πρόγραμμα σπουδών μας για να διασφαλίσουμε ότι η επόμενη έκδοση των βιβλίων μαθημάτων είναι φρέσκα και συναφή με τις ανάγκες των μαθητών.

Οι δάσκαλοί μας

Οι δάσκαλοί μας προσφέρουν συναφή μαθήματα που προσκαλούν τους σπουδαστές με έναν υποστηρικτικό τρόπο. Στόχος μας είναι να αυξήσουμε την εμπιστοσύνη των φοιτητών έτσι ώστε να αισθάνονται περισσότερο ενθαρρυνμένοι και πιο εμπνευσμένοι για να συμμετάσχουν με τις γλωσσικές τους σπουδές στο σπίτι.

Προγράμματα Zigzag

Το καλοκαίρι μας στο Ηνωμένο Βασίλειο

 • Τα προγράμματα Καλοκαιρινής Κατοικίας και Οικιακής Κατοικίας της Βόρειας Αμερικής μπορούν να λειτουργούν σε ζιγκ-ζαγκ ανάλογα με τις ημερομηνίες άφιξης και τους αριθμούς σπουδαστών Αυτό θα σας συμβουλεύεται κατά την κράτηση.
 • Οι ομάδες που σπουδάζουν στα σχολικά μας μαθήματα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν κατά την κράτηση μαθήματα AM ή PM, συνήθως σε κλειστά μαθήματα.
 • Το πρόγραμμα μας για την Άνοιξη συνήθως τρέχει ένα πρόγραμμα ζιγκ-ζαγκ, αλλά αυτό εξαρτάται από τις ημερομηνίες άφιξης και τους αριθμούς σπουδαστών. Αυτό μπορεί να συμβεί κατά την κράτηση.
 • Το χειμερινό μας στρατόπεδο τον Ιανουάριο τρέχει ένα πρόγραμμα των πρωινών μόνο μαθήματα, αλλά θα μπορούσε να είναι ζιγκ-ζαγκέλ, θα πρέπει να εγγραφούν αριθμοί φοιτητών υπαγορεύουν αυτό.

Διαπίστευση

Τα κέντρα μας στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι διαπιστευμένα από το Βρετανικό Συμβούλιο.

126599_Benenden0414a.jpg

Ασφάλεια

Η ευημερία των σπουδαστών είναι η πρώτη μας προτεραιότητα και έχουμε συστήματα που διασφαλίζουν ότι όλοι οι φοιτητές είναι υποστηριγμένοι, ασφαλείς και προστατευμένοι κατά τη διάρκεια της διαμονής τους μαζί μας.

Βασικά σημεία

 • Κάθε μέλος του προσωπικού μας έχει έλεγχο ποινικού μητρώου προτού μας απασχολήσει.
 • Κάθε μέλος του προσωπικού έχει τη διασφάλιση της κατάρτισης για να εγγυηθεί ότι έχει μια βαθιά γνώση των πολιτικών προστασίας των παιδιών μας.
 • Υπάρχουν μεμονωμένοι συντονιστές σε όλα τα κέντρα.
 • Υπάρχει ένας ορισμένος υπάλληλος κοινωνικής πρόνοιας σε κάθε κέντρο.

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Παροχή ενός καταλύματος θερινής κατοικίας παγκόσμιας κλάσης δεν είναι μόνο για τους ακαδημαϊκούς. Σημαίνει να παρακολουθούμε τις συναισθηματικές, ιατρικές και περιβαλλοντικές ανάγκες όλων των μαθητών μας.

Όχι μόνο προσφέρουμε προσωπικό που είναι υπεύθυνο για την ευημερία 24 ώρες το 24ωρο σε κάθε κέντρο, αλλά έχουμε επίσης έναν ειδικό 24ωρο αριθμό έκτακτης ανάγκης για πράκτορες, ηγέτες ομάδων, γονείς και μαθητές. Όλοι οι φοιτητές εκδίδονται με κατάλογο φοιτητών φοιτητών κατά την άφιξή τους και τους δίνεται ένα πλήρες μάθημα επαγωγής που υπογραμμίζει την ευημερία των σπουδαστών, την ασφάλεια στην πανεπιστημιούπολη και τους βρετανούς, αμερικανικούς και καναδικούς νόμους.

Παρακάτω περιγράψαμε κάποιες από τις βασικές πληροφορίες που θα επηρεάσουν τη διαμονή σας.

Αφιξη

Όλοι οι μαθητές ηλικίας κάτω των 18 ετών συναντώνται από ένα μέλος του προσωπικού - που θα είναι ιδιαίτερα ορατό στα μπλουζάκια μας που φέρουν έντονα κόκκινα χρώματα και φέρουν ένα σαφώς εμφανές κόκκινο πρόχειρο. Θα εξασφαλίσουν ότι όλα πάνε ομαλά στο αεροδρόμιο και κατά τη μεταφορά στο κέντρο τους. Σε αυτό το σημείο, οι φοιτητές λαμβάνουν δελτίο ταυτότητας με πληροφορίες επικοινωνίας έκτακτης ανάγκης όλο το 24ωρο - για την ασφάλειά τους και για να μπορούν να αναγνωριστούν αμέσως ως μαθητές μας, θα πρέπει να τηρούν μαζί τους ανά πάσα στιγμή.

Το προσωπικό μας

Κάθε καλοκαιρινό κέντρο έχει έναν ειδικό υπεύθυνο διασφάλισης, του οποίου οι μαθητές μπορούν να μιλήσουν αν έχουν κάποιο πρόβλημα. Αυτό είναι συνήθως ο Διαχειριστής Ευημερίας ή ο Διαχειριστής του Κέντρου.

Σε περίπτωση εμφάνισης οποιωνδήποτε ιατρικών προβλημάτων, όλα τα κέντρα διαθέτουν μέλη του προσωπικού που εκπαιδεύονται στην Πρώτη Βοήθεια.

Είναι υποχρεωτικό όλα τα μέλη του προσωπικού μας να είναι επαγγελματικά DBS ελεγμένα και εκπαιδευμένα στην ευημερία των σπουδαστών και τη διασφάλιση. Επιπλέον, όλες οι αιτήσεις προσωπικού πρέπει να υποστηρίζονται από τουλάχιστον 2 αναφορές.

Εκτιμήσεων κινδύνου

Το πρόγραμμα δραστηριοτήτων και εκδρομών μας σχεδιάζεται προσεκτικά, διασφαλίζοντας ότι η ασφάλεια του σπουδαστή είναι ύψιστης σημασίας. Για να διασφαλιστεί ότι αυτό συμβαίνει, όχι μόνο όλες οι δραστηριότητες και οι εκδρομές αξιολογούνται πλήρως, αλλά έχουμε επίσης μια βιβλιοθήκη των αξιολογήσεων κινδύνου για τα αξιοθέατα που επισκέπτονται σε κάθε πόλη.

Αν θέλετε αντίγραφο οποιασδήποτε από τις πολιτικές ή εκτιμήσεις κινδύνου μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Ιατρική και Γενική Ασφάλιση

Στη Βρετανία, δωρεάν ιατρική περίθαλψη διατίθεται μέσω της Εθνικής Υπηρεσίας Υγείας σε όλους τους φοιτητές και σπουδαστές της ΕΕ από χώρες με αμοιβαίες συμφωνίες υγείας. Οι σπουδαστές που δεν καλύπτονται από την Εθνική Υπηρεσία Υγείας καλούνται να συνάψουν ιατρική ασφάλιση προτού εγκαταλείψουν τις χώρες καταγωγής τους. Συνιστούμε έντονα στους σπουδαστές να συνάψουν ατομική προσωπική ασφάλιση για την κάλυψη προσωπικών αντικειμένων κ.λπ., προτού φτάσουν στο Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ ή τον Καναδά.

Πολιτική εποπτείας

Ορίζουμε τους νέους ως άτομα ηλικίας κάτω των 16 ετών και όσους είναι μεταξύ 16 και 18 ετών και αποτελούν μέρος ενός οικιστικού κέντρου. Το Τμήμα Εκπαίδευσης και Επιστημών συμβουλεύει τον ακόλουθο δείκτη εποπτείας ενηλίκων σε μαθητές ηλικίας 8-10 ετών ως 1: 10-15 και για 11 ως 1: 15-20 .

Οι Υπεύθυνοι Ομάδων μπορούν να συμπεριληφθούν στις παραπάνω αναλογίες ως υπεύθυνοι ενήλικες. Δεχόμαστε αυτές τις αναλογίες όταν επιβλέπουμε τους μαθητές σε δραστηριότητες αναψυχής.

Οι σπουδαστές επιτρέπεται επίσης ελεύθερος χρόνος στις εκδρομές. Το ποσό του ελεύθερου χρόνου που τους επιτρέπεται εξαρτάται από την ηλικία τους.

 • Κάτω από 12 ετών - χωρίς ελεύθερο χρόνο χωρίς επιτήρηση. Πρέπει να παραμένει με το προσωπικό του OIEG ή με επικεφαλής ομάδων ανά πάσα στιγμή
 • 12-14 ετών - δωρεάν ελεύθερος χρόνος μίας ώρας πριν από την επιστροφή στο σημείο συνάντησης για εγγραφή (πρέπει να μείνετε σε ομάδες με ελάχιστο 3 μαθητές)
 • 15-17 ετών - δύο ώρες δωρεάν παρακολούθηση ελεύθερο χρόνο πριν από την επιστροφή στο σημείο συνάντησης για την εγγραφή (πρέπει να παραμείνουν σε ομάδες των 3 μαθητών τουλάχιστον)

Μεμονωμένοι Φοιτητές

Δεχόμαστε μεμονωμένους σπουδαστές σε πολλά από τα κέντρα μας και δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην ευημερία τους κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και ενώ τα θερινά μας κέντρα είναι ανοιχτά.

Οι μεμονωμένοι σπουδαστές αναλαμβάνουν τη φροντίδα ενός διευθυντή ευημερίας ή συντονιστή ατόμων, ο οποίος θα είναι υπεύθυνος για τη φροντίδα τους καθ 'όλη τη διάρκεια της διαμονής τους.

Όπου είναι δυνατόν, φιλοξενούμε μεμονωμένους μαθητές σε κοινόχρηστα υπνοδωμάτια. Αν αυτό δεν είναι δυνατό, οι σπουδαστές θα τοποθετηθούν σε διάδρομο προσωπικού.

126602_Benenden0531a.jpg

Δραστηριότητες και Εκδρομές

Στα Oxford International Junior Programs είμαστε υπερήφανοι για τις μοναδικές μας δραστηριότητες και συναρπαστικές εκδρομές. Πιστεύουμε ότι η εκμάθηση γλωσσών δεν σταματά όταν οι μαθητές εγκαταλείψουν την τάξη και ενθαρρύνουν τους μαθητές να βυθιστούν πλήρως στον βρετανικό πολιτισμό, τις βραδινές δραστηριότητες και την κοινωνικοποίηση. Οι μαθητές είναι σε θέση να ασκήσουν τα προφορικά τους αγγλικά, να κάνουν φίλους και να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους επικοινωνίας καθώς αλληλεπιδρούν με την ποικιλία των εθνικοτήτων στην πανεπιστημιούπολη.

Εκδρομές στο Λονδίνο

Ένα οικιστικό μάθημα δεν είναι πλήρες χωρίς μια επίσκεψη σε μία από τις πιο διάσημες πόλεις του κόσμου. Λονδίνο. Όλα τα προγράμματα μας, εκτός από το κέντρο Heriot-Watt στο Εδιμβούργο, προσφέρουν τουλάχιστον μία εκδρομή στο Λονδίνο. Μερικοί προσφέρουν έως και 7! Οι σπουδαστές θα έχουν την ευκαιρία να δουν μερικά από τα πιο εικονικά αξιοθέατα του Λονδίνου, όπως το Βρετανικό Μουσείο, το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, το Μουσείο Επιστημών, το Westminster και το Κοινοβούλιο Square, το Ανάκτορο του Μπάκιγχαμ, το Hyde Park, το Tower Bridge, η Εθνική Πινακοθήκη και ο καθεδρικός ναός του Αγίου Παύλου. Πείτε μας τι θέλετε να δείτε και θα το κάνουμε αυτό.

Πολιτιστικές Εκδρομές

Παράλληλα με τα λαμπρά φώτα του Λονδίνου, το Ηνωμένο Βασίλειο έχει μια σειρά από ενδιαφέρουσες πολιτιστικές και ιστορικές πόλεις και πόλεις που προσφέρουν κάτι συναρπαστικό για τις διεθνείς ομάδες. Έχουμε προσαρμόσει κάθε προορισμό εκδρομών σε κάθε κέντρο, έτσι ώστε οι μαθητές να έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν την περιοχή. Όλα τα χειμερινά, ανοιξιάτικα, καλοκαιρινά και πολιτιστικά μας προγράμματα περιλαμβάνουν ειδικά σχεδιασμένα και ενημερωτικά περιπάτους για κάθε εκδρομή.

Προαιρετικές εκδρομές

Προαιρετικές εκδρομές και εισόδους στα διεθνή προγράμματα Junior της Oxford επιτρέπουν στους μαθητές να προσαρμόσουν την εμπειρία τους στο Ηνωμένο Βασίλειο για μέγιστη απόλαυση. Για ένα επιπλέον κόστος, οι μαθητές μπορούν να προσθέσουν κάποιες συναρπαστικές επιλογές στα προγράμματά τους από ένα από τα τέσσερα προαιρετικά φυλλάδια. Το ένα είναι σχεδιασμένο για μερικά από τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα, όπως το Madame Tussauds, το London Eye, το Thorpe Park, ο Πύργος του Λονδίνου, τα μπουντρούμια του Εδιμβούργου και το κάστρο Windsor, μεταξύ πολλών άλλων. Υπάρχει επίσης ένα Ακαδημαϊκό Φυλλάδιο, ένα Αθλητικό Φυλλάδιο και ένα επιχειρηματικό φυλλάδιο, τα οποία έχουν εξειδικευμένη εστίαση, προσφέροντας εργαστήρια και εκπαιδευτικές επισκέψεις που επιτρέπουν τη μη συμβατική χρήση γλωσσών και το πολυ-θέμα.

Προαιρετικές εκδρομές στη Βόρεια Αμερική

Οι προαιρετικές εκδρομές επιτρέπουν στους μαθητές να προσαρμόσουν την εμπειρία τους στη Βόρεια Αμερική. Για ένα επιπλέον κόστος, οι μαθητές μπορούν να προσθέσουν μερικά από τα κορυφαία αξιοθέατα της Βόρειας Αμερικής στο πρόγραμμά τους. Κατά τη φοίτηση στο Τορόντο, οι μαθητές μπορούν να ταξιδέψουν στο Blue Mountain, στον Γαλλικό Καναδά (Οτάβα, Μόντρεαλ, Κεμπέκ)

Ολόκληρες δραστηριότητες στο Πανεπιστημιακό

Δεν θα ολοκληρωθεί κανένα οικιστικό πρόγραμμα χωρίς τα "αγαπημένα". Κάθε εβδομάδα προσφέρουμε μια ποικιλία από δραστηριότητες ολόκληρης της πανεπιστημιούπολης, όπως ντίσκο, καραόκε, ταλέντο, διεθνείς νύχτες, νύχτες κουίζ και θησαυροφυλάκιο.

Αθλητισμός

Η ομάδα προσλήψεων μας είναι απασχολημένη με την πρόσληψη αθλητικών προπονητών και ενθουσιωδών για να διευθύνει το ευρύ φάσμα των αθλητικών δραστηριοτήτων μας. Μαζί με τα πιο τυπικά αθλήματα όπως το ποδόσφαιρο, το βόλεϊ και το μπάσκετ, έχουμε μερικά ολοκαίνουργια αθλήματα, όπως χάντμπολ, ράγκμπι ετικετών, γιόγκα, Zumba, Παραδοσιακά Βρετανικά αθλήματα και κρίκετ. Παράλληλα με τις παραδοσιακές αθλητικές δραστηριότητες διασκέδασης, προσφέρουμε διαρθρωμένη αθλητική προπόνηση σε πολλά από τα κέντρα μας.

Προκλήσεις ομάδας

Θέλουμε να ενθαρρύνουμε τους μαθητές να σπάσουν το καλούπι και να βγουν έξω από την ομάδα φιλίας τους! Οι σπουδαστές μπορούν να βρεθούν με τους ρυθμούς τους με μια σειρά διεθνών προκλήσεων ανάμεικτων ομάδων, συμπεριλαμβανομένης της πρόκλησης φωτογραφιών Instagram, της πρόκλησης πτώσης αυγών ή της ημέρας της ομάδας προκλήσεων.

Εργαστήρια

Στα Oxford International Junior Programs καταλαβαίνουμε ότι δεν αγαπά ο καθένας τον αθλητισμό! Για το λόγο αυτό, παρουσιάσαμε τις συνεδρίες "εργαστηρίου" για τα προγράμματά μας. Οι συνεδρίες του εργαστηρίου επικεντρώνονται σε συγκεκριμένες δεξιότητες και χόμπι και δίνουν στους μαθητές την ευκαιρία να αναδείξουν τη δημιουργικότητά τους. Μερικά από τα εργαστήρια που προσφέρονται είναι το χορό, το δράμα, η μόδα, η τέχνη, η κατασκευή κοσμημάτων, η σχεδίαση κωμικών ταινιών, η φωτογραφία, η αυτοπροσωπογραφία και το τραγούδι.

Τοποθεσίες

Γκρήνουιτς

Address
Greenwich High Road,259
SE10 8NB Γκρήνουιτς, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

Horsham

Address
RH13 0LJ Horsham, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

London Colney

Address
AL2 1AG London Colney, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

Hove

Address
Clarendon Villas,21-23
BN3 3RD Hove, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

Οξφόρδη

Address
Οξφόρδη, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

Σαν Ντιέγκο

Address
Σαν Ντιέγκο, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες

Τορόντο

Address
Oxford International Toronto, 281 Richmond St W
Τορόντο, Οντάριο, Καναδάς

Βανκούβερ

Address
Βανκούβερ, Βρετανική Κολούμπια, Καναδάς

Steep

Address
Church Road
GU32 2DG Steep, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

Benenden

Address
TN17 4AA Benenden, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

Σέφιλντ

Address
RG7 6AU Σέφιλντ, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

Egham

Address
Royal Holloway, Egham
TW20 0EX Egham, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

New Cross

Address
Lewisham Way,8
SE14 6NW New Cross, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

Εδιμβούργο

Address
Robin Smith Hall Res, 3 Heriot Watt University,
EH14 4AS Εδιμβούργο, Σκωτία, Ηνωμένο Βασίλειο

Ενωση

Address
Morris Avenue,1000
07083 Ενωση, New Jersey, Ηνωμένες Πολιτείες

Cirencester

Address
Stroud Road
GL7 6JS Cirencester, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

Τορόντο

Address
140 Mutual St
M5B 2K3 Τορόντο, Οντάριο, Καναδάς

Βοστώνη

Address
Fenway,300
02115 Βοστώνη, Μασαχουσέτη, Ηνωμένες Πολιτείες

Newhall

Address
The Master's University, 21726 Placerita Canyon Road
91321 Newhall, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες

Λονδίνο

Address
Stanstead Road
SE6 4TY Λονδίνο, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

Ίστμπουρν

Address
Carlisle Road
BN20 7SN Ίστμπουρν, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

Sparsholt

Address
Westley Lane
SO21 2NF Sparsholt, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

Guildford

Address
Stag Hill
GU2 7XH Guildford, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

Worcester

Address
Worcester, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

Προγράμματα

Θερινά μαθήματα

FAQ

Άλλη